NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
2
2
18:30-tól, ARENA4
NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 11 éve
eztmostésnagyonsokAttribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 11 éve
Igen arra (bocs az nem cikk, igazad van).Ez a "HOF meccs nézés az USA-ban" cikk az idei Stanley Cup döntő meccseire érti a nézettséget?danylyha a twitter bejegyzésre gondolsz, akkor igenjjncaa
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
Ez a "HOF meccs nézés az USA-ban" cikk az idei Stanley Cup döntő meccseire érti a nézettséget?danylyha a twitter bejegyzésre gondolsz, akkor igen
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Ez a "HOF meccs nézés az USA-ban" cikk az idei Stanley Cup döntő meccseire érti a nézettséget?
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
Újabb jel, hogy kezdődik a szezon - újra van QB facebook chat. 😀Addig jó, amíg Wilson csak így szerepel. 😊
profootballmock.com/facebookchat/nfl-qbs-on-facebook-hall-of-fame-edition/iktriad
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 11 éve
Újabb jel, hogy kezdődik a szezon - újra van QB facebook chat. 😀Putyin 😀
profootballmock.com/facebookchat/nfl-qbs-on-facebook-hall-of-fame-edition/iktriad
Lesz ez még így se!
több mint 11 éve
Újabb jel, hogy kezdődik a szezon - újra van QB facebook chat. 😀 profootballmock.com/facebookchat/nfl-qbs-on-facebook-hall-of-fame-edition/
több mint 11 éve
Ez elég kamuszagúnak tűnik. Legalábbis a csomó. Kb. olyan, mint amikor el akarsz adni valamit és azt mondod a vaciláló vevőjelöltnek, hogy hamar döntse el, mert sok érdeklődő van, közben meg ő az egyetlen.GRAFIAz attól függ, melyik liga csapataira célzott. 🏈
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 11 éve
Ez elég kamuszagúnak tűnik. Legalábbis a csomó. Kb. olyan, mint amikor el akarsz adni valamit és azt mondod a vaciláló vevőjelöltnek, hogy hamar döntse el, mert sok érdeklődő van, közben meg ő az egyetlen.
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 914
"Terrell Owens’ agent, Jordan Woy, has had conversations with "a bunch of teams" about a potential return for his client."na kíváncsi vagyok
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 11 éve
BigBen7
1 223
ftw.usatoday.com/2013/08/nfl-players-kids-training-camp-photos/Antonio Cromartie-ról is megnéznék egy ilyen képet
cukiságok 😊kristof
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
ftw.usatoday.com/2013/08/nfl-players-kids-training-camp-photos/cukiságok 😊
több mint 11 éve
Ha már változtatás, akkor én egyébként inkább a DPI/OPI környékén szeretnék valamit látni, mert azokból is túl sok a vitatható döntés. No, meg persze a holdingokkal kéne valamit kezdeni, de azt hiszem arra hiú ábránd várni...peterk2005Az életben nem lesz konzisztens DPI calling még egyetlen meccsen belül sem. Sajnos. Ezzel lövésem sincs mit kellene kezdeni, mert ha nekiállnak videózni, az kicsit már unalmas lenne. Tök evidens TD-k után is hosszú percekig sikerül tökölni.
Vagy vegyék vissza a DPI-ok befújását, ahogy a Colts sírása után "újrafelfedezték" és kikényszerítették az illegal contact fújásokat; vagy kezdjék el befújni az "apróbb" interference-t a támadók oldalán is a DPI mostani alkalmazásának mintájára.
Nem tudom mennyire lenne látványos, meccsek kimenetelét befolyásoló következménye egyébként, ha a DPI is csak 15 yard lenne és nem spot foul. Szándékos faultot vagy sportszerűtlen magatartást még mindig lehetne fújni, ha valakit letarolnak a biztos TD megakadályozása reményében, mert inkább 15 yard, mint 70-80 és azonnali TD veszély, vagy éppen "hail mary" vagy ahhoz közelítő dobások esetén.
Vagy esetleg a "nem elkapható labdákat" kellene szigorúbban venni a DPI kapcsán.
Amíg a big pass playek dominálják az összefoglalókat, nem kell arra számítani, hogy "egyenlő feltételeket" kapnak a védők a passzjátékkal szemben.
A másik, hogy ahogy az irányítóknál is, hogy a sztárok megvédése érdekében Manning, Brady, Brees stb. könnyebben kapnak zászlót roughing the passerért, addig a "kemény védelmek" secondaryjében is inkább elnéznek a bírók egyet-s-mást, amit máskor gondolkodás nélkül fújnának be.
több mint 11 éve
Tulajdonképpen ez történt, hiszen a tuck rule a dobómozdulat utáni mozgásra vonatkozott korábban, az meg mostantól nincs, így felfogható úgy is, hogy megszűnt a szabály. Ha esetleg arra gondoltál, hogy ha kiütik a QB kezéből a lasztit az legyen fumble mindig, függetlenül attól, hogy dobás közben történik-e vagy sem, akkor nem szóltam. 😊2013-as szabályváltozások:Szerintem gyökerestül el kéne törölni ezt a f***ságot... Bár kétségtelen, h még mindig jobb, mint ami eddig volt...Black_Adder
1. A leghírhedtebb szabályok egyikén változtattak: a "tuck rule" ezek után úgy fog működni, hogy csak addig fújnak incomplete pass-t, amíg a QB keze a dobómozdulatot végzi. Amint a dobómozdulat befejeződött, és bármilyen más mozgásba kezdett a karja, onnantól fumble-nek kell fújni az esetet. (Korrekt, tetszik!)
peterk2005
Nekem alapvetően az a hozzáállásom, hogy egy szabály akkor nem tetszik, ha nem egyértelműen megítélhető. Ha egyértelmű megítélni, akkor be lehet tartani, és nincs belőle vita. A tuck rule azért volt a bögyömben, mert nem volt egyértelműen megítélhető, és emiatt ahányszor előfordult, szinte mindig vita volt belőle.
Ha már változtatás, akkor én egyébként inkább a DPI/OPI környékén szeretnék valamit látni, mert azokból is túl sok a vitatható döntés. No, meg persze a holdingokkal kéne valamit kezdeni, de azt hiszem arra hiú ábránd várni...
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
(...)Black_Adderbowl.hu/forum/amerikai_futball/afl_cfl_usfl_stb/749557
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
LOLHard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 11 éve
Jerry Rice-nak is vannak kétségei: www.usatoday.com/story/sports/nfl/2013/08/02/jarrett-bell-nfl-pro-bowl/2614229/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitteramúgy mit szóltok ehhez az új Pro Bowlhoz?hogy Peter Kinget idézzem: trying to fix the unfixable game.empty taxi
nekem sokkal jobban tetszik,....bár a régebbi változatnál csak jobb lehet
szvsz ez nem egy olyan sport ahol lehet gálameccseket rendezni, mint mondjuk az NBA-ben ,de talán ezek a változtatások segíthetnek ebbenBigBen7
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
letöröltem a videót, remélem akit érdekelt, az már megnézte 😊
---
több mint 11 éve
az egészségnek lehet h jót tesz, a játéknak aligha.használhatta volna a vállát is,
Black_Adder
inkább az olyan erőfutók (mint az összes Bamás), akik nem tudnak a LOSon kellő erővel áttörni lesznek hátrányban, egészen addig amíg ki nem veszik a sisakot a játékukból (edzői felfogás???)
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 11 éve
2013-as szabályváltozások:Szerintem gyökerestül el kéne törölni ezt a f***ságot... Bár kétségtelen, h még mindig jobb, mint ami eddig volt...
1. A leghírhedtebb szabályok egyikén változtattak: a "tuck rule" ezek után úgy fog működni, hogy csak addig fújnak incomplete pass-t, amíg a QB keze a dobómozdulatot végzi. Amint a dobómozdulat befejeződött, és bármilyen más mozgásba kezdett a karja, onnantól fumble-nek kell fújni az esetet. (Korrekt, tetszik!)
peterk2005
4. 2013-tól csak a LOS 3 yardos környezetén belül lehet hitet bevinni helmettel. A szabály védőre és támadóra is egyaránt vonatkozik! Azaz, akár a RB-re is ráfujják mostantól, ha sisakkal ütközik 3 yardon túl. (A Steelers topicban páran ettől agyvérzést fognak kapni. 😀)az egészségnek lehet h jót tesz, a játéknak aligha.
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 11 éve
Nekem beágyazva nem játssza le, csak ha a youtube-on nézem meg...peterk2005ja igen, mert nem listázottként lett beállítva
---
több mint 11 éve
beállítottam kiemelt kommentként a videót, amit feltöltöttem pár napja és be is linkeltem...Nekem beágyazva nem játssza le, csak ha a youtube-on nézem meg...
sőt nézzetek rá most a főoldal alsó régiójára 😊jjncaa
Az oldal viszont karaj, egyre több a feature, ez a gold comments is jó ötlet, gratula. 😊 (Javítom is a postomat, ne legyen már kint a főoldalon félreértelmezetten a 6. változás. 😊)
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
Az AFC-ben szerinte a Denver mindent visz, meghatározó lesz a Pats, a Ravens (a nagy változások ellenére is), a Steelers (a tavalyi év OL megtizedelődésének ellenére). És valószínű a Texans sem szabad elfelejteni.danylyIlyen tájt a legtöbb jóslatban zömében az előző évben remeklő csapatok vannak esélyesként megjelölve, aztán a végén meg általában a PO csapatok fele új. 😊