NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 11 éve
www.nfl.com/news/story/0ap1000000221113/article/ryan-swope-cards-rookie-retires-due-to-concussionsEsélytelen volt neki az NFL karrier. A "legszebb" a történetben, hogy a Cardinals még ezen is meg tudott lepődni az OTA és minicampek során, mert erre nem számítottak... 😛
Sz@r dolog lehet a célvonal előtt két lépéssel pofára esni.laccoo74
több mint 11 éve
www.grantland.com/story/_/id/9508313/after-offseason-searching-nfl-coaches-know-how-defend-read-optionitt egy másik cikk a témáról
hogy védjük le a read option-t 2013-ban. próbálkozni lehet... 😀petey
mmqb.si.com/2013/07/26/derek-mason-stanford-read-option/
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
www.grantland.com/story/_/id/9508313/after-offseason-searching-nfl-coaches-know-how-defend-read-optionhogy védjük le a read option-t 2013-ban. próbálkozni lehet... 😀
több mint 11 éve
Sz@r dolog lehet a célvonal előtt két lépéssel pofára esni.
több mint 11 éve
elérhető már ez is:2013 Kickoff Information Guide
nflcommunications.com/2013/07/25/2013-kickoff-information-guide/
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
magyar szurkolói oldalakfacebook-csoportok
---
több mint 11 éve
BigBen7
1 223
sokadszorra kell belejavítanom már a hozzászólásaidba, kérlek próbáld meg jól használni az idézést...jjncaahülye vagyok hozzá
több mint 11 éve
sokadszorra kell belejavítanom már a hozzászólásaidba, kérlek próbáld meg jól használni az idézést...
---
több mint 11 éve
BigBen7
1 223
Bár valahol azt olvastam, hogy a régi Raiders stadion nem éppen a villanegyedben helyezkedett el.Nézd meg a 30 for 30: Straight Outta LA-t abból én is sok jat tudtam meg a Los Angelesi időkről...és hát igen, Compton például nem a legbiztonságosabb környék
Inkább bicskásnak volt nevezhető a környék, ahonnan nem minden esetben tudták garantálni a szurkolók biztonságos hazajutását.
.laccoo74
több mint 11 éve
Szurkolótábort nehezebb vásárolni, mint csapatot.
több mint 11 éve
A Rose Bowlt nemrég újították fel, az LA Coliseumot most fogják, költött elég pénzt stadionra a város, a UCLA és a USC azért amúgy is bőven kielégíti a futball iránt tényleg érdeklődőket. De hiába a potenciál, LA-be nem szabad kötődés nélküli csapatot vinni, mert a "zsíros piac" csak akkor váltja be a hozzá fűzött reményeket, ha jól is megy a gárdának, ezt meg ugye nem lehet garantálni...most így fest a helyzet:Jó zsíros piac a Los angelesi, nem értem,hogy ezt miért nem tudják kihasználni NFL szinten.
1., Raiders
2., Chargers
3., Ramsjjncaa
Bár valahol azt olvastam, hogy a régi Raiders stadion nem éppen a villanegyedben helyezkedett el.
Inkább bicskásnak volt nevezhető a környék, ahonnan nem minden esetben tudták garantálni a szurkolók biztonságos hazajutását.
Egy új stadion építésének, meg elég sok akadálya lenne /pénz, telek, lakosság tiltakozása/.
Tehát, én úgy gondolom, hogy ez a hamarosan lesz LA-nek NFL csapata projekt el fog húzódni még pár évig.laccoo74
Én amúgy is utálom az ilyet, elég csak a minden racionális érvnek ellentmondó Packers szárnyalására gondolni, miközben a Miami-Jacksonville meccsen meg fél ház alig van, mikor a Phins és a Jags rájátszás közelében sincs
---
több mint 11 éve
És egyik sem maradt ott!Kicsit furcsa.most így fest a helyzet:mindegyik volt már L.A.-ben.....csi77
1., Raiders
2., Chargers
3., Ramsjjncaa
több mint 11 éve
Nem az USC mostani stadionjában voltak?most így fest a helyzet:Jó zsíros piac a Los angelesi, nem értem,hogy ezt miért nem tudják kihasználni NFL szinten.
1., Raiders
2., Chargers
3., Ramsjjncaa
Bár valahol azt olvastam, hogy a régi Raiders stadion nem éppen a villanegyedben helyezkedett el.
Egy új stadion építésének, meg elég sok akadálya lenne /pénz, telek, lakosság tiltakozása/.
Tehát, én úgy gondolom, hogy ez a hamarosan lesz LA-nek NFL csapata projekt el fog húzódni még pár évig.laccoo74
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 11 éve
most így fest a helyzet:mindegyik volt már L.A.-ben.....
1., Raiders
2., Chargers
3., Ramsjjncaa
Hajrá Bad Bones!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 11 éve
most így fest a helyzet:Jó zsíros piac a Los angelesi, nem értem,hogy ezt miért nem tudják kihasználni NFL szinten.
1., Raiders
2., Chargers
3., Ramsjjncaa
Tehát, én úgy gondolom, hogy ez a hamarosan lesz LA-nek NFL csapata projekt el fog húzódni még pár évig.
több mint 11 éve
most így fest a helyzet:1., Raiders
2., Chargers
3., Rams
---
több mint 11 éve
Tegyük fel, hogy Jerry Jones nem a levegőbe beszélt akkor, amikor arról nyilatkozott, hogy két csapat is komolyan fontolgatja a Los Angelesbe való áttelepülést.Melyik lehet az a két gárda?
Chargers?Jaguars?
több mint 11 éve
Üdv...az NFL.com-on a Game Pass-ban most ingyen megnézhető a 2012-es Denver (hazai) - Baltimore!
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 11 éve
BigBen7
1 223
biztos a Jets....bár azt írtam ezernél lesz a következő helyzetjelentés, most tartunk 750-nél és csak nem bírom ki, hogy ne tegyem be, mert szerintem érdekes (és sokatmondó) 😊jjncaaEngedelmetekkel összegeztem főcsoportokra és divíziókra:
Divíziók:
1. AFC East (na vajon miért?) 😊 138
csi77
több mint 11 éve
bár azt írtam ezernél lesz a következő helyzetjelentés, most tartunk 750-nél és csak nem bírom ki, hogy ne tegyem be, mert szerintem érdekes (és sokatmondó) 😊Engedelmetekkel összegeztem főcsoportokra és divíziókra:
jjncaa
NFC 390, AFC 360
Divíziók:
1. AFC East (na vajon miért?) 😊 138
2. NFC East 117
3. NFC North 111
4. AFC North 105
5. NFC South 87
6. NFC West 75
7. AFC South 72
8. AFC West 45
Hajrá Bad Bones!
több mint 11 éve
Köszönöm BlackAdder, hogy összeszedted, imádom az alapos embereket, én csak böktem, az én emlékeimben más minták égetődtek bele, mint egy vérbeli bronkónál, s mindenbizonnyal ezek alapján történő tájékozódásom tett ily benyomásokat, persze minden topicban felpörgetődnek a nagy változásoknál a látogatottságok, a Cutler/Tibó/Manning ügyletek tüzénél füstölődött az arcom. Hiba volt, de a két kópét összekevertem, mármint biztos JC akart lenni, de ahun az egyik, ott a másik. Semmikép nem volt szándékomban bármely tisztaszívű broncosdrukkert megbántani, éjjen a haza!
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
az Arizona kicsit felülreprezentált ebből kiindulva (de sokat számít az SB), a San Diego meg alul (ott meg épp annak a hiánya)
---
több mint 11 éve
Shawn84
8 527
Igaz, de az első 9 csapatból 7 meg is nyerte. Én inkább erre koncentráltam. Egyébként amikor mi ott voltunk akkor magyarországon még nagyon gyerekcipőben járt ez a sport. Nem hiszem, hogy emiatt lennénk annyian amennyien. A legtöbben pl. még nem is néztek akkor footballt közölünk.ti is játszottatok sport tv-s super bowltjjncaaEgyébként láthatóan azoknak a csapatoknak van a legtöbb szurkolója, akik nyertek azóta Super Bowlt, amióta a sportTV adja, vagy legalább voltak ott...Black_AdderAz Eagles pedig bepofátlankodott közéjük 😊Shawn84
több mint 11 éve
ti is játszottatok sport tv-s super bowltEgyébként láthatóan azoknak a csapatoknak van a legtöbb szurkolója, akik nyertek azóta Super Bowlt, amióta a sportTV adja, vagy legalább voltak ott...Black_AdderAz Eagles pedig bepofátlankodott közéjük 😊Shawn84
---
több mint 11 éve
Shawn84
8 527
Egyébként láthatóan azoknak a csapatoknak van a legtöbb szurkolója, akik nyertek azóta Super Bowlt, amióta a sportTV adja, vagy legalább voltak ott...Black_AdderAz Eagles pedig bepofátlankodott közéjük 😊