NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 11 éve
😀Vajon hányan várják meg az F1 befutóját, amikor 22:15-kor ilyen hangulatú rangadó lesz? 😀Lucifermindenki, mivel azon nincs ember aki ne aludna el.Höri
GO JETS!!!
több mint 11 éve
Vajon hányan várják meg az F1 befutóját, amikor 22:15-kor ilyen hangulatú rangadó lesz? 😀Lucifermindenki, mivel azon nincs ember aki ne aludna el.
több mint 11 éve
Vajon hányan várják meg az F1 befutóját, amikor 22:15-kor ilyen hangulatú rangadó lesz? 😀
GO JETS!!!
több mint 11 éve
hull a pelyhes fehér hó...Bizony, pont ezt akartam írni 😊 Ez így brutál lesz 😀 -1 fok van és szakad a hó jelenleg
baggio
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 11 éve
hull a pelyhes fehér hó...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
halloween-es nfl logokkissingsuzykolber.uproxx.com/2014/10/halloween-nfl-logos.html
STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Egy átlagos zárójelentésnél csak egy E-ON számla érthetetlenebb.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 11 éve
OFFElnézést, muszáj itt is megosztanom: azt hiszem én lettem a Pro Football Focus csapat első magyar tagja 😊
ON

http://insidehandoff.com/
több mint 11 éve
Iktriad te vagy az? xDMondhatni simán eleVICKélsz.empty taxiTeljesen jogos, és ha még belehúzol, jobb is lehetsz, mint Vick 😀LuciferMondjuk én ettől még lennék. Jó pénz, jó város, az elmúlt évek után pedig ha ultra szar vagy, akkor sem lógsz ki vészesenWyattSanchez után is mindenki ezt mondta...Jan- mi szeretnél fiam lenni, ha nagy leszel?pedig ennél már csak jobb lehetgaben
- bármi anyu, csak nem QB a Jets-ben!baggio
több mint 11 éve
Mondhatni simán eleVICKélsz.Teljesen jogos, és ha még belehúzol, jobb is lehetsz, mint Vick 😀LuciferMondjuk én ettől még lennék. Jó pénz, jó város, az elmúlt évek után pedig ha ultra szar vagy, akkor sem lógsz ki vészesenWyattSanchez után is mindenki ezt mondta...Jan- mi szeretnél fiam lenni, ha nagy leszel?pedig ennél már csak jobb lehetgaben

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Teljesen jogos, és ha még belehúzol, jobb is lehetsz, mint Vick 😀Mondjuk én ettől még lennék. Jó pénz, jó város, az elmúlt évek után pedig ha ultra szar vagy, akkor sem lógsz ki vészesenWyattSanchez után is mindenki ezt mondta...Jan- mi szeretnél fiam lenni, ha nagy leszel?pedig ennél már csak jobb lehetgaben
GO JETS!!!
több mint 11 éve
Mondjuk én ettől még lennék. Jó pénz, jó város, az elmúlt évek után pedig ha ultra szar vagy, akkor sem lógsz ki vészesenSanchez után is mindenki ezt mondta...Jan- mi szeretnél fiam lenni, ha nagy leszel?pedig ennél már csak jobb lehetgaben

több mint 11 éve
Sanchez után is mindenki ezt mondta...- mi szeretnél fiam lenni, ha nagy leszel?pedig ennél már csak jobb lehetgaben
több mint 11 éve
- mi szeretnél fiam lenni, ha nagy leszel?pedig ennél már csak jobb lehet
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 11 éve
- mi szeretnél fiam lenni, ha nagy leszel?- bármi anyu, csak nem QB a Jets-ben!

nflsgreatest.co.nf/2014/10/2014-second-quarter-passing/

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Na, én bírom Telvint, volt, ahol még be is húztam, de azt nem magyarázza meg nekem senki, hogy Macknél jobb ebben a szezonban (meg úgy amúgy is 😊 )Elkészült a friss 8. heti saját PR, itt elérhető: NFL Power Rankings by peterkTop 7! Haladunk
(Aki nem tudná miről van szó, olvasson vissza kb. 30 postot, a múlt heti rangsornál leírtam.)peterk2005

több mint 11 éve
van egy igazán jó box safety ma az NFL-ben, Kam Chancellor, meg talán Ward még, de többet nem tudnék említeni. Barron idén gyenge volt, de a snapek többségében free safetyt játszattak vele, arra meg nem ideális. a Ramsben jobb lehet McLeod kiegészítőjeként, ha közelebb áll fel a LoS-hoz. az ellenérték kb. stimmel, bár ha a Raiders tradelt volna érte ilyen áron, nem örültem volna, safetyproblémák pedig itt is vannak.deyellbe lehetett volna vállalni.
több mint 11 éve
midseason allpro by Andy Benoit:sok helyen nem értek vele egyet 😕
mmqb.si.com/2014/10/29/2014-nfl-midseason-all-pro-team/Black_Adder
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 11 éve
midseason allpro by Andy Benoit:mmqb.si.com/2014/10/29/2014-nfl-midseason-all-pro-team/
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 11 éve
Ward szintén nem csak a boxban jó, csak a cover képességeiről kevesebb szó esik a látványos hitjei miatt.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
van egy igazán jó box safety ma az NFL-ben, Kam Chancellor, meg talán Ward még, de többet nem tudnék említeni. Barron idén gyenge volt, de a snapek többségében free safetyt játszattak vele, arra meg nem ideális. a Ramsben jobb lehet McLeod kiegészítőjeként, ha közelebb áll fel a LoS-hoz. az ellenérték kb. stimmel, bár ha a Raiders tradelt volna érte ilyen áron, nem örültem volna, safetyproblémák pedig itt is vannak.deyell
Chancellor sokkal több, mint egy box safety, konkrétan a Seattle legjobb védője.gabtsiElég csak a SB-ig vissza menni. Nézd meg milyen passz deflected csinált Welkeren(!).
több mint 11 éve
Chancellor sokkal több, mint egy box safety, konkrétan a Seattle legjobb védője.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 11 éve
van egy igazán jó box safety ma az NFL-ben, Kam Chancellor, meg talán Ward még, de többet nem tudnék említeni. Barron idén gyenge volt, de a snapek többségében free safetyt játszattak vele, arra meg nem ideális. a Ramsben jobb lehet McLeod kiegészítőjeként, ha közelebb áll fel a LoS-hoz. az ellenérték kb. stimmel, bár ha a Raiders tradelt volna érte ilyen áron, nem örültem volna, safetyproblémák pedig itt is vannak.
buhloone mindstate
több mint 11 éve
coverben komoly gondjai vannak, egy run stuffer meg ennyit ér kb. vagy ennyit se.ugyanaz mint a richardson trade, nem azt érdemes nézni hol draftolták, hanem, hogy mit nyújtott a pályán. az alapján ez a realitás.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 11 éve
Mit gondoltok a Barron traderől?Szerintem borzasztóan áron alul adta el a Bucs...
Szerencsétlen Buccaneers is kezd az örök rebuild csapdába esni.