Bowldog Hálaadást!

NFL csevegő

82 feliratkozó

több mint 11 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
 www.nfl.com/news/story/0ap1000000221113/article/ryan-swope-cards-rookie-retires-due-to-concussions

Sz@r dolog lehet a célvonal előtt két lépéssel pofára esni.laccoo74
Esélytelen volt neki az NFL karrier. A "legszebb" a történetben, hogy a Cardinals még ezen is meg tudott lepődni az OTA és minicampek során, mert erre nem számítottak... 😛
több mint 11 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 445 — no es importante
 www.grantland.com/story/_/id/9508313/after-offseason-searching-nfl-coaches-know-how-defend-read-option

hogy védjük le a read option-t 2013-ban. próbálkozni lehet... 😀petey
itt egy másik cikk a témáról
 mmqb.si.com/2013/07/26/derek-mason-stanford-read-option/

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 18 912 — Csodabogár
 www.grantland.com/story/_/id/9508313/after-offseason-searching-nfl-coaches-know-how-defend-read-option

hogy védjük le a read option-t 2013-ban. próbálkozni lehet... 😀

több mint 11 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/uurt8yi9es4wjk09qgur
Ryan Swope, Cards rookie, retires due to concussions
Ryan Swope fell to the sixth round of the 2013 NFL Draft because of his history of concussions at Texas A&M. Those concussions have ended the rookie wide receiver's career before it truly started.

Sz@r dolog lehet a célvonal előtt két lépéssel pofára esni.
több mint 11 éve
elérhető már ez is:

2013 Kickoff Information Guide
 nflcommunications.com/2013/07/25/2013-kickoff-information-guide/

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
magyar szurkolói oldalak

facebook-csoportok

---
több mint 11 éve
BigBen7 Pittsburgh Steelers 1 223
sokadszorra kell belejavítanom már a hozzászólásaidba, kérlek próbáld meg jól használni az idézést...jjncaa
hülye vagyok hozzá
több mint 11 éve
sokadszorra kell belejavítanom már a hozzászólásaidba, kérlek próbáld meg jól használni az idézést...

---
több mint 11 éve
Bár valahol azt olvastam, hogy a régi Raiders stadion nem éppen a villanegyedben helyezkedett el.
Inkább bicskásnak volt nevezhető a környék, ahonnan nem minden esetben tudták garantálni a szurkolók biztonságos hazajutását.

.laccoo74
Nézd meg a 30 for 30: Straight Outta LA-t abból én is sok jat tudtam meg a Los Angelesi időkről...és hát igen, Compton például nem a legbiztonságosabb környék

több mint 11 éve
Szurkolótábort nehezebb vásárolni, mint csapatot.
több mint 11 éve
most így fest a helyzet:

1., Raiders
2., Chargers
3., Ramsjjncaa
Jó zsíros piac a Los angelesi, nem értem,hogy ezt miért nem tudják kihasználni NFL szinten.
Bár valahol azt olvastam, hogy a régi Raiders stadion nem éppen a villanegyedben helyezkedett el.
Inkább bicskásnak volt nevezhető a környék, ahonnan nem minden esetben tudták garantálni a szurkolók biztonságos hazajutását.
Egy új stadion építésének, meg elég sok akadálya lenne /pénz, telek, lakosság tiltakozása/.
Tehát, én úgy gondolom, hogy ez a hamarosan lesz LA-nek NFL csapata projekt el fog húzódni még pár évig.laccoo74
A Rose Bowlt nemrég újították fel, az LA Coliseumot most fogják, költött elég pénzt stadionra a város, a UCLA és a USC azért amúgy is bőven kielégíti a futball iránt tényleg érdeklődőket. De hiába a potenciál, LA-be nem szabad kötődés nélküli csapatot vinni, mert a "zsíros piac" csak akkor váltja be a hozzá fűzött reményeket, ha jól is megy a gárdának, ezt meg ugye nem lehet garantálni...

Én amúgy is utálom az ilyet, elég csak a minden racionális érvnek ellentmondó Packers szárnyalására gondolni, miközben a Miami-Jacksonville meccsen meg fél ház alig van, mikor a Phins és a Jags rájátszás közelében sincs

---
több mint 11 éve
most így fest a helyzet:

1., Raiders
2., Chargers
3., Ramsjjncaa
mindegyik volt már L.A.-ben.....csi77
És egyik sem maradt ott!Kicsit furcsa.
több mint 11 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 8 790 — Bears & Illinois fan
most így fest a helyzet:

1., Raiders
2., Chargers
3., Ramsjjncaa
Jó zsíros piac a Los angelesi, nem értem,hogy ezt miért nem tudják kihasználni NFL szinten.
Egy új stadion építésének, meg elég sok akadálya lenne /pénz, telek, lakosság tiltakozása/.
Tehát, én úgy gondolom, hogy ez a hamarosan lesz LA-nek NFL csapata projekt el fog húzódni még pár évig.laccoo74
Nem az USC mostani stadionjában voltak?

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 11 éve
most így fest a helyzet:

1., Raiders
2., Chargers
3., Ramsjjncaa
mindegyik volt már L.A.-ben.....

Hajrá Bad Bones!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 11 éve
most így fest a helyzet:

1., Raiders
2., Chargers
3., Ramsjjncaa
Tehát, én úgy gondolom, hogy ez a hamarosan lesz LA-nek NFL csapata projekt el fog húzódni még pár évig.
több mint 11 éve
most így fest a helyzet:

1., Raiders
2., Chargers
3., Rams

---
több mint 11 éve
Tegyük fel, hogy Jerry Jones nem a levegőbe beszélt akkor, amikor arról nyilatkozott, hogy két csapat is komolyan fontolgatja a Los Angelesbe való áttelepülést.
Melyik lehet az a két gárda?
Chargers?Jaguars?
több mint 11 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 323 — Jedi Master
Üdv...az NFL.com-on a Game Pass-ban most ingyen megnézhető a 2012-es Denver (hazai) - Baltimore!

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 11 éve
bár azt írtam ezernél lesz a következő helyzetjelentés, most tartunk 750-nél és csak nem bírom ki, hogy ne tegyem be, mert szerintem érdekes (és sokatmondó) 😊jjncaa
Engedelmetekkel összegeztem főcsoportokra és divíziókra:

Divíziók:
1. AFC East (na vajon miért?) 😊 138
csi77
biztos a Jets....
több mint 11 éve
bár azt írtam ezernél lesz a következő helyzetjelentés, most tartunk 750-nél és csak nem bírom ki, hogy ne tegyem be, mert szerintem érdekes (és sokatmondó) 😊

jjncaa
Engedelmetekkel összegeztem főcsoportokra és divíziókra:

NFC 390, AFC 360

Divíziók:
1. AFC East (na vajon miért?) 😊 138
2. NFC East 117
3. NFC North 111
4. AFC North 105
5. NFC South 87
6. NFC West 75
7. AFC South 72
8. AFC West 45

Hajrá Bad Bones!
több mint 11 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 346 — capitaine du château de Vienne 1487
Köszönöm BlackAdder, hogy összeszedted, imádom az alapos embereket, én csak böktem, az én emlékeimben más minták égetődtek bele, mint egy vérbeli bronkónál, s mindenbizonnyal ezek alapján történő tájékozódásom tett ily benyomásokat, persze minden topicban felpörgetődnek a nagy változásoknál a látogatottságok, a Cutler/Tibó/Manning ügyletek tüzénél füstölődött az arcom. Hiba volt, de a két kópét összekevertem, mármint biztos JC akart lenni, de ahun az egyik, ott a másik. Semmikép nem volt szándékomban bármely tisztaszívű broncosdrukkert megbántani, éjjen a haza!

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve

az Arizona kicsit felülreprezentált ebből kiindulva (de sokat számít az SB), a San Diego meg alul (ott meg épp annak a hiánya)

---
több mint 11 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 527
Egyébként láthatóan azoknak a csapatoknak van a legtöbb szurkolója, akik nyertek azóta Super Bowlt, amióta a sportTV adja, vagy legalább voltak ott...Black_Adder
Az Eagles pedig bepofátlankodott közéjük 😊Shawn84
ti is játszottatok sport tv-s super bowltjjncaa
Igaz, de az első 9 csapatból 7 meg is nyerte. Én inkább erre koncentráltam. Egyébként amikor mi ott voltunk akkor magyarországon még nagyon gyerekcipőben járt ez a sport. Nem hiszem, hogy emiatt lennénk annyian amennyien. A legtöbben pl. még nem is néztek akkor footballt közölünk.
több mint 11 éve
Egyébként láthatóan azoknak a csapatoknak van a legtöbb szurkolója, akik nyertek azóta Super Bowlt, amióta a sportTV adja, vagy legalább voltak ott...Black_Adder
Az Eagles pedig bepofátlankodott közéjük 😊Shawn84
ti is játszottatok sport tv-s super bowlt

---
több mint 11 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 527
Az Eagles pedig bepofátlankodott közéjük 😊