NFL eredménykövetés - 7 aktív topik
Miami Dolphins - New England Patriots
172
13
19:00
RedZone week 12
96
12
Carolina Panthers - Kansas City Chiefs
87
10
Washington Commanders - Dallas Cowboys
67
12
Houston Texans - Tennessee Titans
28
8
Chicago Bears - Minnesota Vikings
23
10
Las Vegas Raiders - Denver Broncos
4
4
22:05
NFL Draft 2013
23 feliratkozó
több mint 12 éve
Nem a Raiders topikba írom, hanem ide, hogy többen okuljanak belőle:Erről Terrell McClain jut eszembe, az ex-South Florida DT-t mock game-ben a 7. körben draftoltad, aztán McShay beleszeretett és szerintem csak ezért a Panthers elvitte a 3. körben, hogy egy évvel később már cutolják is...
szóval az Oakland ugyebár waivelte tegnap Joe Barksdale-t, aki DVD után a 2. olyan játékosuk, akit a 2011-es drafton top100-ban választottak.
Szóval nem véletlen mondjuk, hogy attól, hogy valakit korábban visznek el, mint várjuk, attól még nem lesz jobb játékos.Höri
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Azért ez így nem teljesen igaz. A korábbi évekhez hasonlóan most sem áll rossz nevekből az az Illini D. Van még egy magasan jegyzett DT Spence, CB Hawthorne, jó LB-k. Idén állítólag változott a D playbook, és kevesebb blitz-et hívnak, a LB-k inkább zónáznak és ez eddig nem jött be.Utólag tűnt fel, hogy Vassadi nem írta be első körbe Michael Buchanant, pedig hétről-hétre nagyobb irányába a hype. 6'6, 240 lbs Illinois DE, ha valaki nem tudná.HöriEgy olyan védelemben, ami 52 pontot kap egy non-bcs-es csapattól, elég nehéz villogni, majd az egyéni felmérőkön beleszeret mindenki, mint történt az Liuget és Mercilus esetébenjjncaa
Az 52 pontot felíró Louisiana Tech pedig komoly no huddle O-t nyomat remek elkapókkal és mindezt különböző wishbone felállásokkal megbolondítja. De tudod te ezt 😊.
És ha már mock, akkor a Louisiana Tech WR-e, Quinton Patton nálam eléggé sötét ló most, AJ Jenkins módra kúszhat fel sztem a szezon során, ha nem is az első körbe. Eszméletlen jó mélységi elkapó. Brutálisan alázta Hawthorne-t a hétvégén.
DE-knél meg Dion Jordan nevével is érdemes ismerkedni. 6'6, 246, jelenleg 43 DE-t, 34 OLB-t játszik vegyesen az Oregonban, de sokszor áll fel WR-el szemben is, mint egy CB (korábban WRként recruitolták)! Volt egy közvéleménykutatás scoutok között, h 5 év múlva ki lesz az NFL legjobb védőjátékosa, és az aktív NFL játékosok mellett csak Mingo és Jordan kapott voksot a ncaa-ből!
Igazi athetic freak. Hogy Vernon Gholston vagy Von Miller lesz belőle, az jó kérdés.
Okafor meg első körös lesz. Pont 😊.
TJ McDonald és Logan Thomas sztem is nagyon túlértékelt. De sztem Keenan Allennek és Jarvis Jones-nak is magas ez a top5 besorolás. (Szinre hallom, ahogy empty taxi fújol 😊)
If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
- The Steelers' run defense allowed 115,6 yards per game (4,3 y/c) in 2013.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 12 éve
Nem a Raiders topikba írom, hanem ide, hogy többen okuljanak belőle:szóval az Oakland ugyebár waivelte tegnap Joe Barksdale-t, aki DVD után a 2. olyan játékosuk, akit a 2011-es drafton top100-ban választottak.
Szóval nem véletlen mondjuk, hogy attól, hogy valakit korábban visznek el, mint várjuk, attól még nem lesz jobb játékos.
több mint 12 éve
nálam is Jesse Williams a no1 DT, rendszertől függetlenül. Lényegében végeláthatatlan upside-dal bír, szvsz kihagyhatatlan nyersanyag.
több mint 12 éve
Jarvis Jones nem lesz DE. Ha vmelyik barom 4-3-ba viszi én személy szerint csak ilyen Von Miller-féle szerepkörben tudnám elképzelni.Szerk. Jesse Williams Lotulelei, Hankins és John Jenkins előtt háááááát....
Egyébként jó 😊
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
vassadi
15 617
Arthur Brown szerintem remekül illene Lewis helyére. Produktivitásban akármelyik prospecttel felveszi a versenyt, ráadásul egy tehetségekkel nem túlzsúfolt egységnek a kapitánya. Fizikálisan még van hová fejlődnie, de 2012-ben Ray-Ray sem nehezebb nála, és nem hiszem, hogy pár extra font izommal veszítene annyit a sebességéből, hogy ne fusson egy meccsen 600 kilométert, mint eddig.HöriIgaz is, ő még elmegy olyan határesetnek, mint Nico Johnson, de egyértelmű első körös prospectnek egyelőre csak Te'o-t és Skov-t gondolom.
Utólag tűnt fel, hogy Vassadi nem írta be első körbe Michael Buchanant, pedig hétről-hétre nagyobb irányába a hype. 6'6, 240 lbs Illinois DE, ha valaki nem tudná.HöriHa csak az 1. körre esélyes DE-ket nézem, fel lehetett volna tölteni velük a fél mockot. Kimaradt még Jeffcoat, Okafor, Lemonier, Gholston, és Hunt is.
több mint 12 éve
Utólag tűnt fel, hogy Vassadi nem írta be első körbe Michael Buchanant, pedig hétről-hétre nagyobb irányába a hype. 6'6, 240 lbs Illinois DE, ha valaki nem tudná.HöriEgy olyan védelemben, ami 52 pontot kap egy non-bcs-es csapattól, elég nehéz villogni, majd az egyéni felmérőkön beleszeret mindenki, mint történt az Liuget és Mercilus esetében
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Utólag tűnt fel, hogy Vassadi nem írta be első körbe Michael Buchanant, pedig hétről-hétre nagyobb irányába a hype. 6'6, 240 lbs Illinois DE, ha valaki nem tudná.
több mint 12 éve
Arthur Brown szerintem remekül illene Lewis helyére. Produktivitásban akármelyik prospecttel felveszi a versenyt, ráadásul egy tehetségekkel nem túlzsúfolt egységnek a kapitánya. Fizikálisan még van hová fejlődnie, de 2012-ben Ray-Ray sem nehezebb nála, és nem hiszem, hogy pár extra font izommal veszítene annyit a sebességéből, hogy ne fusson egy meccsen 600 kilométert, mint eddig.Skov és Te'o mellett van még potenciális első/korai körös ILB aki passzolhat a Ravens D-be? Ray sajna nem játszik örökké, de ha most draftolnánk a helyére egy (két?) év alatt kikupálhatja a delikvenst.BlaiseMomentán nincs. Esetleg még Nico Johnson jöhet szóba, Ozzie meg úgyis szereti az alabamai importot.vassadi
több mint 12 éve
Semmit nem lehet biztosra venni,de azért ezt én is biztosra venném 😀Teo simán top10, őt felesleges bármilyen mockban ennél hátrább beírniFelírtam ezt a Te'o-s megjegyzést, ugyanúgy, mint azt, hogy Lacy nem lesz kezdő. 😊 Amúgy egyetértek, óriási, amit hétről hétre művel, de semmit nem lehet biztosra venni, főleg nem 7 hónappal a draft előtt.
A négy söprögető is elég laza mondjuk az első körbenjjncaa
Safety-ből pedig az előző class-szal ellentétben most elég jó a választék.vassadi
több mint 12 éve
Skov és Te'o mellett van még potenciális első/korai körös ILB aki passzolhat a Ravens D-be? Ray sajna nem játszik örökké, de ha most draftolnánk a helyére egy (két?) év alatt kikupálhatja a delikvenst.BlaiseA Ravens-nek idén is megvolt a lehetősége, hogy a 7. körben behúzzák Bőrfiktet, nem kellett, lássátok csak kárát :p
Amúgy Amerson, McDonald és Thomas sokat fog csúszni, mire a drafthoz érünk
---
több mint 12 éve
vassadi
15 617
Érdekes ez a DT pick hozzánk, akár be is jöhet. Igaz szvsz nem ott állunk a legrosszabbul. Joseph vaddisznó módjára zúz középen, meccsenként szinte mindig van egy mozzanata mikor sacket ér el, vagy egy rossz döntésbe kényszeríti bele az ellenfelet. Nálam ő alap hogy kezdő. Chris Canty PUP-n van, őt se feledjük el, ő is kezdő szint. Rocky Bernard nem húzza már sokáig, de így sem rossz idén. Kérdés Kuhnban mekkora a potenciál, backup szerepre jó lehet, de az igazán nagy kérdőjel Marvin Austin. Utolsó college évét ugyebár kihagyta, tavaly pedig IR-re került. Idén a Panthers ellen játszotta első mérkőzését, majd meglátjuk...Short ott kb. BPA. A secondary-re én is gondoltam, csak a legutóbbi két drafton egyaránt volt nálatok korai CB pick, már csak ezért sem akartam cornert írni. A "brutál RT"-k pedig addigra elfogytak.
Sokkal inkább féltem a secondary-t, ahol Webster leszálló ágban van, Amu hihetetlen bizonytalan, még két meccs és Hosley lesz a legbiztosabb emberünk újoncként. A safety-k közül Phillips szerződése lejár, Rolle pedig 30 körül jár már.
Támadó fal úgy néz ki összeállt, de a jövőre gondolva egy brutál RT jól jönne...Asbee
több mint 12 éve
vassadi
15 617
Skov és Te'o mellett van még potenciális első/korai körös ILB aki passzolhat a Ravens D-be? Ray sajna nem játszik örökké, de ha most draftolnánk a helyére egy (két?) év alatt kikupálhatja a delikvenst.BlaiseMomentán nincs. Esetleg még Nico Johnson jöhet szóba, Ozzie meg úgyis szereti az alabamai importot.
több mint 12 éve
Érdekes ez a DT pick hozzánk, akár be is jöhet. Igaz szvsz nem ott állunk a legrosszabbul. Joseph vaddisznó módjára zúz középen, meccsenként szinte mindig van egy mozzanata mikor sacket ér el, vagy egy rossz döntésbe kényszeríti bele az ellenfelet. Nálam ő alap hogy kezdő. Chris Canty PUP-n van, őt se feledjük el, ő is kezdő szint. Rocky Bernard nem húzza már sokáig, de így sem rossz idén. Kérdés Kuhnban mekkora a potenciál, backup szerepre jó lehet, de az igazán nagy kérdőjel Marvin Austin. Utolsó college évét ugyebár kihagyta, tavaly pedig IR-re került. Idén a Panthers ellen játszotta első mérkőzését, majd meglátjuk...Sokkal inkább féltem a secondary-t, ahol Webster leszálló ágban van, Amu hihetetlen bizonytalan, még két meccs és Hosley lesz a legbiztosabb emberünk újoncként. A safety-k közül Phillips szerződése lejár, Rolle pedig 30 körül jár már.
Támadó fal úgy néz ki összeállt, de a jövőre gondolva egy brutál RT jól jönne...
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 898
nekünk mondjuk inkább S kéne LB helyett
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
Skov és Te'o mellett van még potenciális első/korai körös ILB aki passzolhat a Ravens D-be? Ray sajna nem játszik örökké, de ha most draftolnánk a helyére egy (két?) év alatt kikupálhatja a delikvenst.
több mint 12 éve
vassadi
15 617
Teo simán top10, őt felesleges bármilyen mockban ennél hátrább beírniFelírtam ezt a Te'o-s megjegyzést, ugyanúgy, mint azt, hogy Lacy nem lesz kezdő. 😊 Amúgy egyetértek, óriási, amit hétről hétre művel, de semmit nem lehet biztosra venni, főleg nem 7 hónappal a draft előtt.
A négy söprögető is elég laza mondjuk az első körbenjjncaa
Safety-ből pedig az előző class-szal ellentétben most elég jó a választék.
több mint 12 éve
Teo simán top10, őt felesleges bármilyen mockban ennél hátrább beírniA négy söprögető is elég laza mondjuk az első körben
---
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Jelenleg azt mondanám, hogy OLB vagy OT lesz, utóbbi nagyban függ Howard szereplésétől.Valamelyik "helyi expert" nem akar összedobni egy korai mockot? 😊Legyen...
Kezdek érdekelt lenni a témában 😕atapapa
16. New York Jets: Taylor Lewan (OT, Michigan)vassadi
Manti Te'o, ha eggyel lejjebb lett volna sem haragudnék el tudnám nézegetni Harris mellett 3-4-es védelemben. 😀
több mint 12 éve
mondjuk így szeptemberben a mérési adatok mindig nagyon akkurátusak. Wernernél 255-től 275-ig már mindent olvastam 😀
több mint 12 éve
vassadi
15 617
KösziJones a Dawgs-nál is 3-4-ben játszik.
Hozzánk azért én is előbb vinném Montgomeryt.
Mingo inkább 3/4, szerintem Jones is, bár őt nem láttam sokszor. atapapa
Így jött ki, unalmas lett volna Barkley-t beírni 1/1-nek. 😊
több mint 12 éve
KösziValamelyik "helyi expert" nem akar összedobni egy korai mockot? 😊Legyen...
vassadi
Hozzánk azért én is előbb vinném Montgomeryt.
Mingo inkább 3/4, szerintem Jones is, bár őt nem láttam sokszor.
több mint 12 éve
vassadi
15 617
biztos én vagyok a rugalmatlan, de hogy az egyaránt 240 fontos pass rusher DE duó hogy lesz az 1-2. helyen 4-3-as OLB, nem tudom elképzelni.Jones-t és Mingót is DE-nek szántam.
Amúgy fasza 😊Höri
több mint 12 éve
biztos én vagyok a rugalmatlan, de hogy az egyaránt 240 fontos pass rusher DE duó hogy lesz az 1-2. helyen 4-3-as OLB, nem tudom elképzelni.Amúgy fasza 😊
több mint 12 éve
vassadi
15 617
Valamelyik "helyi expert" nem akar összedobni egy korai mockot? 😊Legyen...
A sorrend Höri legutóbbi power rankingje alapján.
1. Cleveland Browns: Jarvis Jones (OLB, Georgia)
2. New Orleans Saints: Barkevious Mingo (DE, LSU)
3. Jacksonville Jaguars: Sam Montgomery (DE, LSU)
4. Miami Dolphins: Keenan Allen (WR, California)
5. St. Louis Rams: Luke Joeckel (OT, Texas A&M)
6. Tampa Bay Buccaneers: Johnthan Banks (CB, Mississippi State)
7. Indianapolis Colts: Jesse Williams (NT, Alabama)
8. Oakland Raiders: Matt Barkley (QB, USC)
9. Tennessee Titans: Björn Werner (DE, Florida State)
10. Carolina Panthers: Star Lotulelei (DT, Utah)
11. Kansas City Chiefs: Tyler Wilson (QB, Arkansas)
12. St. Louis Rams (Redskins-től): Justin Hunter (WR, Tennessee)
13. Detroit Lions: David Amerson (CB, North Carolina State)
14. Minnesota Vikings: Robert Woods (WR, USC)
15. Buffalo Bills: Manti Te'o (LB, Notre Dame)
16. New York Jets: Taylor Lewan (OT, Michigan)
17. Seattle Seahawks: Terrance Williams (WR, Baylor)
18. San Diego Chargers: Barrett Jones (OL, Alabama)
19. Cincinnati Bengals: Shayne Skov (LB, Stanford)
20. New England Patriots: Chance Warmack (OG, Alabama)
21. Pittsburgh Steelers: Eric Reid (S, LSU)
22. Denver Broncos: Johnathan Hankins (DT, Ohio State)
23. Chicago Bears: Jake Matthews (OT, Texas A&M)
24. Dallas Cowboys: Jonathan Cooper (OG, North Carolina)
25. Green Bay Packers: T.J. McDonald (S, USC)
26. Baltimore Ravens: Robert Lester (S, Alabama)
27. Philadelphia Eagles: Kenny Vaccaro (S, Texas)
28. San Francisco 49ers: Dee Milliner (CB, Alabama)
29. New York Giants: Kawann Short (DT, Purdue)
30. Arizona Cardinals: Logan Thomas (QB, Virginia Tech)
31. Atlanta Falcons: Tyler Eifert (TE, Notre Dame)
32. Houston Texans: John Jenkins (NT, Georgia)