NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
1
1
2:15, Arena4
NFL Draft 2013
23 feliratkozó
több mint 12 éve
Osi szerződése lejár, tuti lesz olyan csapat, aki nagyobb összeget fog kínálni neki. Tuck formahanyatlása kinti szakik szerint csupán átmeneti állapot, öregedésről szó sincs. JPP ugye alap. Ott van még Kiwanuka is, akit legutóbb ismét a védőfalban alkalmaztunk és sokkal jobb teljesítményre képes, mint linebackerként...Osi távozásával lenne 3 kiváló DE továbbra is + Tracy, esetleg Ojomo. Harmadik kör környékén elég lenne egy project player. Persze ki gondolta volna anno, hogy JPP-t draftoljuk?Igazából azt sem tudhatjuk még hányadikként draftolunk, véleményem szerint 28-nál azért előrébb fogunk. Ahova én szívesen látnék egy embert, az a secondary. Kenny Phillips szerződése lejár. A sérülések problémát jelenthetnek nála + 4-5 milliót elkérne. Ugyanakkor a pályán sokkal dominánsabbnak kellene lennie. Rolle 30 körül jár, mellette pedig kezdene Stevie Brown. Ez azért közel sem életbiztosítás. Ha jól tudom Reid és McDonald az, aki első kört érhet. Előbbi gondolom kimegy addig, utóbbi talán behúzható lenne.
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Ebben is van valami, legyen egy ilyen is 😊megvan az elsőNem sok értelme van ilyenkor még needeket figyelembe venni (később sem, de ezt most hagyjuk 😊 ), sokkal inkább érdekelne, hogy bemutasd a szerinted 32 legjobb prospectet, abban a sorrendben, ahogy te rangsorolnád őket.Jakehomer
bowl.hu/bowlhu_mock_draft_2013_10Höri
több mint 12 éve
Túl értelmes Lions draft.BPA uraim, BPA. Mindegy, hogy hány játékosunk van arra a posztra.
több mint 12 éve
hmmm érdekes. Manuelt nem raknám ennyire előre akármennyire is kell a Chiefsnek egy QB,illetve (elfogultan) ha már a Texans WR-t húz akkor én Williamst kicserélném Pattersonra (persze ha kijön adraftra) Illetve ha már Tennesse WR-knél járunk szerintetek 3. körnél hamarabb Da'rick Rogers elmehet ?
több mint 12 éve
megvan az elsőNem sok értelme van ilyenkor még needeket figyelembe venni (később sem, de ezt most hagyjuk 😊 ), sokkal inkább érdekelne, hogy bemutasd a szerinted 32 legjobb prospectet, abban a sorrendben, ahogy te rangsorolnád őket.
Tepper takarodj!
több mint 12 éve
Suck 4 Smithballasis és kétértelmű 😊
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 12 éve
Nem az igazi.Gene Smith helyett Geno Smith kihagyhatatlan poén. Már csak kéne egy jó szlogen, mint a Suck 4 Luck vagy a Blow for Barkley. A "Go for Geno" elég béna.Win "NO" for Geno?empty taxi
iktriad
több mint 12 éve
Gene Smith helyett Geno Smith kihagyhatatlan poén. Már csak kéne egy jó szlogen, mint a Suck 4 Luck vagy a Blow for Barkley. A "Go for Geno" elég béna.Win "NO" for Geno?
iktriad
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Egyelőre semmi jelét nem látni h Johnson kitenné őt.Már vártam az első mock draftot, nem tudom Ryan mennyire hajlik majd 1. körben offense player draftra. 😀BekiHa Ryan lesz a HC még jövő tavasszal is...iktriad
több mint 12 éve
Már vártam az első mock draftot, nem tudom Ryan mennyire hajlik majd 1. körben offense player draftra. 😀BekiHa Ryan lesz a HC még jövő tavasszal is...
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Már vártam az első mock draftot, nem tudom Ryan mennyire hajlik majd 1. körben offense player draftra. 😀
több mint 12 éve
Gene Smith helyett Geno Smith kihagyhatatlan poén. Már csak kéne egy jó szlogen, mint a Suck 4 Luck vagy a Blow for Barkley. A "Go for Geno" elég béna.
több mint 12 éve
Carter sokkal jobb volt Moore-nál tavaly, legalábbis csak nem véletlen ő volt a kezdő.HöriEz igaz, viszont idén Moore kiszorította az eredetinek szvsz kezdőnek szerződtetett Leonhardot.
Madden hates me.
több mint 12 éve
Én is ezt a picket nem értem, most húztak két fiatal safetyt a Broncosnál, nem hinném, hogy ott S húzás lesz. Én inkább a cornert mondanám oda.
több mint 12 éve
Carter sokkal jobb volt Moore-nál tavaly, legalábbis csak nem véletlen ő volt a kezdő.
több mint 12 éve
megvan az elsőArthur Brownt én is bírom de a maga 228 fontjával 3-4-be kissé furcsa.
A Broncosnál meg sztem Carter mellett Rahim Moore-ral számolnak a kezdőben.
Egyébként a többiben van ráció, tetszik.
Madden hates me.
több mint 12 éve
Damontre Moore-nak milyen jövőt jósoltok? Profik között a 4-3-ban mennyire veszne el?
több mint 12 éve
😊Ez így viszont komolyan befolyásolhatja a draft helyét gondolnám én...RolniEnnyire szeretnéd Jeffcoatot a Raidersben vagy puszta kíváncsiság ? 😊 Mert igen a sérülés befolyásoló tényező tud lenni. Hozzáteszem szerintem is marad még 1 évet
Drip
Is is. Nincs igazabol meg favoritom meg amig nincs meg a drafthely addig nehez okoskodni, de az biztos, hogy pass rusher kellene igy a veluk kapcsolatos infokat kezdem gyujteni 😊
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 12 éve
Ez így viszont komolyan befolyásolhatja a draft helyét gondolnám én...RolniEnnyire szeretnéd Jeffcoatot a Raidersben vagy puszta kíváncsiság ? 😊 Mert igen a sérülés befolyásoló tényező tud lenni. Hozzáteszem szerintem is marad még 1 évet
több mint 12 éve
Ez így viszont komolyan befolyásolhatja a draft helyét gondolnám én...másodszorra sérült meg a mellizma, mire várna még? jjncaaJeffcoat mikorra epul fel varhatoan?A teljes szezonra kidőlt, de még csak junior, úgyhogy jövőre még biztosan nem jön ki a draftra.vassadi
draft helyet mennyire erinti a dolog?Rolni
több mint 12 éve
másodszorra sérült meg a mellizma, mire várna még?Jeffcoat mikorra epul fel varhatoan?A teljes szezonra kidőlt, de még csak junior, úgyhogy jövőre még biztosan nem jön ki a draftra.vassadi
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
vassadi
15 617
Jeffcoat mikorra epul fel varhatoan?A teljes szezonra kidőlt, de még csak junior, úgyhogy jövőre még biztosan nem jön ki a draftra.
több mint 12 éve
Jeffcoat mikorra epul fel varhatoan? draft helyet mennyire erinti a dolog?
több mint 12 éve
THXJarvis Jonesról esetleg pár szót még írnál?Szándékosan hagytam ki Jarvist, vele szemben én nagyon elfogult vagyok pozitív irányban, úgyh ink linkelek egy scouting reportot: draftdatabase.wordpress.com/2012/05/07/2013-nfl-draft-scouting-reports-jarvis-jones-olb-georgia/empty taxi
Rolni