NFL Draft 2013
23 feliratkozó
több mint 11 éve
Én nem bánom, ha leírják a Raiders-t, az soha se baj. Mindenki azt gondol amit akar. Persze sokan arra hagyatkoznak, hogy az itteni szakértők - akik között nem egy Raiders-hater van - mit mondanak. Meg persze az utóbbi évek eredményei alapján könnyen legyintenek a csapatra.Én akkor is azt remélem, hogy elindult valami. Jó munkamorállal rendelkező embereket igazoltunk és hoztunk a draftról is ilyeneket jócskán. Ebből ha nem is az idei szezonban, de jövőre már lehet valami fejlődés. Ha meg mégsem lesz, akkor sem leszünk rosszabbak mint eddig.
Aki meg nem tudja, hogy mi folyt itt idén csapatépítés és cap varázslás szintjén az legyen szíves nem belepofázni. Előre is köszi.
GO RAIDERS!
több mint 11 éve
azért az nagy kérdés Richardson hol kap majd helyet, vagy Coples mennyire lesz eredményes RDEÉn ezt tudom, de attól még nem kell ennyire leírni a csapatot.WesterJah ugyanez igaz a Chiefsre és ők lettek az 1/1.empty taxiTavaly egy QB-ra voltunk a PO-tól, igaz hogy gyengültünk idei évre de akkor sem értem miért ír le minket egy csomó ember 😒WesterCsak ha egy QB-ra vagy a PO-tól, az általában elég komoly távolságot jelent.szaba
vagy ha 4-3 akkor Wilkerson belül-vagy kívül lesz
vagy hogy Geno mennyire system QB, és mekkora elvárásokat kap stb.
azért írják le a Jetset, mert a szokásosnál sokkal több kérdőjel van, és láttunk már olyat, hogy a paípron erős gárdájuk kártyavárként omlott le, és nem hiszik, hogy ez a megújulás ezzel a vezetéssel lehetséges
papír ide vagy oda, támadóoldalon nagyon nincs rendbe semmi
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 11 éve
Én ezt tudom, de attól még nem kell ennyire leírni a csapatot.Jah ugyanez igaz a Chiefsre és ők lettek az 1/1.empty taxiTavaly egy QB-ra voltunk a PO-tól, igaz hogy gyengültünk idei évre de akkor sem értem miért ír le minket egy csomó ember 😒WesterCsak ha egy QB-ra vagy a PO-tól, az általában elég komoly távolságot jelent.szaba
Lesz ez még így se!
több mint 11 éve
Jah ugyanez igaz a Chiefsre és ők lettek az 1/1.Tavaly egy QB-ra voltunk a PO-tól, igaz hogy gyengültünk idei évre de akkor sem értem miért ír le minket egy csomó ember 😒WesterCsak ha egy QB-ra vagy a PO-tól, az általában elég komoly távolságot jelent.szaba
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
szaba
10 542
Tavaly egy QB-ra voltunk a PO-tól, igaz hogy gyengültünk idei évre de akkor sem értem miért ír le minket egy csomó ember 😒WesterCsak ha egy QB-ra vagy a PO-tól, az általában elég komoly távolságot jelent.
több mint 11 éve
Tavaly egy QB-ra voltunk a PO-tól, igaz hogy gyengültünk idei évre de akkor sem értem miért ír le minket egy csomó ember 😒Már tegnap sem tartottam viccesnek, de másodjára még annyira semIdén az NFL tart még egy draftot: a San Francisco keretszűkítésekoratapapaÉn javasoltam h a Jets/Raiders duó helyett idén induljon egy 49ers/Bengals B.
És itt is van egy UDFA tracker: www.sbnation.com/nfl-mock-draft/2013/4/27/4276394/undrafted-free-agent-tracker-2013empty taxi
A Jestek sajna marha jól draftoltak (Richardson kurva jó lesz, Milliner is jó, Geno is, Minters is, Ivory mondjuk annyira nem tetszik, lejjebb meg már annyira ezt nem tudták elrontani), és a Raiders idei felhozatala is marha jó (Hayden, Watson, Moore, Tyler Wilson (a 4. körben fr QB sose rossz), Kasa, Murray mind nagyon jó, bár Haydent elég magasan vitték a várthoz képest, és még a 7. körben is volt tetszetős választás)
Nem baj, ha a Jestek még nem lesznek jók idén (vagy később se 😛) persze, meg a Raiders sem lesz egyből PO-s, de amit idén a drafton csináltak, az nekem tetszikWyatt
Lesz ez még így se!
több mint 11 éve
Wyatt
26 306
Már tegnap sem tartottam viccesnek, de másodjára még annyira semIdén az NFL tart még egy draftot: a San Francisco keretszűkítésekoratapapaÉn javasoltam h a Jets/Raiders duó helyett idén induljon egy 49ers/Bengals B.
És itt is van egy UDFA tracker: www.sbnation.com/nfl-mock-draft/2013/4/27/4276394/undrafted-free-agent-tracker-2013empty taxi
A Jestek sajna marha jól draftoltak (Richardson kurva jó lesz, Milliner is jó, Geno is, Minters is, Ivory mondjuk annyira nem tetszik, lejjebb meg már annyira ezt nem tudták elrontani), és a Raiders idei felhozatala is marha jó (Hayden, Watson, Moore, Tyler Wilson (a 4. körben fr QB sose rossz), Kasa, Murray mind nagyon jó, bár Haydent elég magasan vitték a várthoz képest, és még a 7. körben is volt tetszetős választás)
Nem baj, ha a Jestek még nem lesznek jók idén (vagy később se 😛) persze, meg a Raiders sem lesz egyből PO-s, de amit idén a drafton csináltak, az nekem tetszik
több mint 11 éve
Final "conference" draft picks: SEC East 32, SEC West 31, ACC 31, Pac-12 28, Big 12 22, Big Ten 22. t.co/R1mnqt3II0jjncaaAz SEC egy más dimenzió!
több mint 11 éve
Lesz mindkettő
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Sebii
3 526
Lesz majd podcast a draftról, vagy csak cikkek?
több mint 11 éve
Okés, köszi! Csak az UDFA trackerek még nem voltak elég frissek.Kevin Riddickkel mi a fene van már? Mindenhol 4-5. körre írták, erre még UDFA-ként sincs csapata.SchleckVan csapata, hozzánk jöttatapapa
több mint 11 éve
Kevin Riddickkel mi a fene van már? Mindenhol 4-5. körre írták, erre még UDFA-ként sincs csapata.SchleckVan csapata, hozzánk jött
több mint 11 éve
Kevin Riddickkel mi a fene van már? Mindenhol 4-5. körre írták, erre még UDFA-ként sincs csapata.
több mint 11 éve
Idén az NFL tart még egy draftot: a San Francisco keretszűkítésekoratapapaÉn javasoltam h a Jets/Raiders duó helyett idén induljon egy 49ers/Bengals B.
És itt is van egy UDFA tracker: www.sbnation.com/nfl-mock-draft/2013/4/27/4276394/undrafted-free-agent-tracker-2013
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Idén az NFL tart még egy draftot: a San Francisco keretszűkítésekoratapapa😂 , de valószinüleg igaz. Supplemental (veterán) draft. 😀
több mint 11 éve
Köszi!Az udfa-k elhozatalánál mi dönt? Ott is van egy sorrend,mint a drafton,vagy aki kapja marja?BlitzburghAki kapja marja:
www.profootballbusiness.com/2011/05/az-udfa-targyalasok-titkai.htmlBébé
több mint 11 éve
Idén az NFL tart még egy draftot: a San Francisco keretszűkítésekor
több mint 11 éve
Az udfa-k elhozatalánál mi dönt? Ott is van egy sorrend,mint a drafton,vagy aki kapja marja?BlitzburghAki kapja marja:
www.profootballbusiness.com/2011/05/az-udfa-targyalasok-titkai.html
több mint 11 éve
Az udfa-k elhozatalánál mi dönt? Ott is van egy sorrend,mint a drafton,vagy aki kapja marja?
több mint 11 éve
nagynevű udfa-k csapatai eddig:49ers: Lawrence Okoye, Luke Marquardt
Cardinals: Tony Jefferson
Rams: Phillip Lutzenkirchen
Saints: Chase Thomas, Rod Sweeting, Kevin Reddick, Ryan Griffin QB
Panthers: Robert Lester
Vikings: Brandon Bishop, Zach Line
Packers: Gilbert Pena
Bears: Mark Harrison, Michael Ford
Eagles: Miguel Maysonet, Jake Knott, Brad Wing, Russel Shepard
Cowboys: Brandon Magee
Giants: Etienne Sabino
Texans: Ray Graham, Cierre Wood, Collin Klein, Uzoma Nwachukwu, Dennis Johnson, Johnny Adams
Colts: Nigel Malone, Dax Swanson
Jaguars: Matt Scott, Lonnie Pryor, TJ Barnes, Ryan Otten, Jordan Rodgers
Broncos: Lerentee McCray
Raiders: Conner Vernon
Chiefs: Tyler Bray
Chargers: Kwame Geathers, Josh Johnson, Courtney Gardner
Browns: Chris Faulk, Braxston Cave
Bengals: Quinn Sharp, Bruce Taylor, Tyrone Goard
Bills: Da'Rick Rogers, Justin Pough
Jets: Rontez Miles
Patriots: TJ Moe, (Brandon Jones rutgers CB 😀)
Dolphins: Jasper Collins, Jordan Kovacs 😂
lehet ezt is be kéne építenem majd az osztályzatba 😀
ez meg LOL
több mint 11 éve
Final "conference" draft picks: SEC East 32, SEC West 31, ACC 31, Pac-12 28, Big 12 22, Big Ten 22. t.co/R1mnqt3II0
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Tracker:Nah, végre! Ha már Holló Ember nem is, Holló Útnak sikerült a Ravenshöz kerülnie.
www.nepatriotsdraft.com/2013-nfl-undrafted-free-agents
Robilluma
több mint 11 éve
Tracker:www.nepatriotsdraft.com/2013-nfl-undrafted-free-agents
Szerk.
Josh Johnson gyorsan el is kelt. Jó "húzás" a Chargers-től.
If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
- The Steelers' run defense allowed 115,6 yards per game (4,3 y/c) in 2013.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 11 éve
---
több mint 11 éve
Game pass-on biztos------
A harmadik nap akkor eredménykövetés itt (start: 18 óra)
bowl.hu/forum/nfl_-_altalanos_temak/draft_2013_-_eredmenykovetes
Szükség esetén cset mibbiten, melyhez instrukciók az alábbi linken
bowl.hu/forum/nfl_-_altalanos_temak/draft_2013_-_eredmenykovetes/799447
A specifikusan szerkesztőkhöz intézett kérdéseket, a tegnapi és tegnapelőtti bowl.hu-s draftműsorokkal kapcsolatos kritikákat pedig ide várjuk
---