NFL Draft 2014
25 feliratkozó
több mint 10 éve
Reidről Mayock azt jósolta a Seniorbowlon, hogy ő lehet a valaha legmagasabban draftolt prospect az Ivy Leagueből.iktriadnem tom most ki az, de Marcellus Wiley 2. körös volt anno, oda meg nem hiszem, hogy eljut Reid
több mint 10 éve
felraktam Fortt és Caraun Reid ismertetőjét, utóbbi nagy eséllyel a draft legokosabb embere.HöriAlulról kell kezdeni az építkezést ha én is celebbé akarok válni 😛 Komolyra fordítva csak gondoltam hasznossá teszem magam, kevés mostanában a dizájn meló 😊 Ja amúgy meg azt hittem hogy a szerkesztői topicban vagyunk 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 10 éve
Reidről Mayock azt jósolta a Seniorbowlon, hogy ő lehet a valaha legmagasabban draftolt prospect az Ivy Leagueből.Sportszaknyelvben nem vagyok jó, meg úgy fordításban se, de tömeges képgyártást tudok vállalni ha ezzel több időtök marad más projectekre (vagy fordításra 😊 )Rataxesegy héten egyszer nem vagyok gépnél pár órára és máris az utódlásom a téma, nagyszerű :p
felraktam Fortt és Caraun Reid ismertetőjét, utóbbi nagy eséllyel a draft legokosabb embere.Höri
több mint 10 éve
Annyira nem unikum, több edző is mondta ezt, pl. Derek Carr és Marqise Lee edzője, illetve több edző is olyan játékosokból indul ki akiket korábban edzett pl. Kony Ealy vagy Khalil Mack edzője.S Calvin Pryor, Louisville: insidehandoff.com/2014/04/17/the-coachs-view-calvin-pryor/Inkább az utolsó kérdésre adott választ elolvasni, végre valami unikum 😊baggio
Mindenkinek ajánlom a cikkben található videót, de ha valakinek nincs sok ideje akkor az első playt is elég megnézni.zolika26
http://insidehandoff.com/
több mint 10 éve
S Calvin Pryor, Louisville: insidehandoff.com/2014/04/17/the-coachs-view-calvin-pryor/Inkább az utolsó kérdésre adott választ elolvasni, végre valami unikum 😊
Mindenkinek ajánlom a cikkben található videót, de ha valakinek nincs sok ideje akkor az első playt is elég megnézni.zolika26
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Sportszaknyelvben nem vagyok jó, meg úgy fordításban se, de tömeges képgyártást tudok vállalni ha ezzel több időtök marad más projectekre (vagy fordításra 😊 )Rataxesegy héten egyszer nem vagyok gépnél pár órára és máris az utódlásom a téma, nagyszerű :p
felraktam Fortt és Caraun Reid ismertetőjét, utóbbi nagy eséllyel a draft legokosabb embere.
több mint 10 éve
S Calvin Pryor, Louisville: insidehandoff.com/2014/04/17/the-coachs-view-calvin-pryor/15 000
több mint 10 éve
S Calvin Pryor, Louisville: insidehandoff.com/2014/04/17/the-coachs-view-calvin-pryor/Mindenkinek ajánlom a cikkben található videót, de ha valakinek nincs sok ideje akkor az első playt is elég megnézni.
több mint 10 éve
Sportszaknyelvben nem vagyok jó, meg úgy fordításban se, de tömeges képgyártást tudok vállalni ha ezzel több időtök marad más projectekre (vagy fordításra 😊 )
Ex-Rataxes
több mint 10 éve
Ryan Groy (OG) scouting reportja is felkerült.Khairi Fortt (LB) ismertetőjét is megírtam, amint gyárt hozzá Höri képet kirakom őt is. 😊
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Ha már a tight endeknél tartunk: Arthur Lynch és Richard Rodgers ismertetője is elérhető nálunk.empty taxién pedig feltettem Cody Latimer (WR) és Jackson Jeffcoat (OLB) adatlapját
több mint 10 éve
Shawn84
8 527
Csak szezon tippjátékra és Fantasy ligára szoktunk adni. Ott lesz idén is.Megbecsülést 😀 Shawn szokott intézni USASportsfan utalványokat, de szerintem kifogyott a keretünk 😊RataxesItt többen látják... Eagles draft tippjáték nem csak Eagles fanoknak:na és mit fogok nyerni?Höri
philly.blog.hu/2014/04/16/draft_tippjatekRataxes
több mint 10 éve
Megbecsülést 😀 Shawn szokott intézni USASportsfan utalványokat, de szerintem kifogyott a keretünk 😊Itt többen látják... Eagles draft tippjáték nem csak Eagles fanoknak:na és mit fogok nyerni?Höri
Ex-Rataxes
több mint 10 éve
Itt többen látják... Eagles draft tippjáték nem csak Eagles fanoknak:na és mit fogok nyerni?
több mint 10 éve
MarioAna
1 997
túlságosan nagy önbizalom, plusz én amit láttam tőle videókon....semmivel sem jobb prospect mint Murray vagy a felhypeolt Savage.Derek Carr @derekcarrqb 20hQB Derek Carr, Fresno State: insidehandoff.com/2014/04/15/the-coachs-view-derek-carr/zolika26www.cbssports.com/nfl/eye-on-football/24527847/derek-carr-says-hes-absolutely-best-qb-in-draft-turn-the-film-on
Legnagyobb bust lesz idén, ezt tipszmikszelni lehet!MarioAna
Lol what am I suppose to say? "I think others should be picked instead of me?" Who is going to follow that guy?
De mondjuk ebben igaza voltWester
Burrow > Luck valaha is
több mint 10 éve
Itt többen látják... Eagles draft tippjáték nem csak Eagles fanoknak:philly.blog.hu/2014/04/16/draft_tippjatek
Ex-Rataxes
több mint 10 éve
TE Austin Seferian-Jenkins, Washington: insidehandoff.com/2014/04/16/the-coachs-view-austin-seferian-jenkins/
több mint 10 éve
Derek Carr @derekcarrqb 20hQB Derek Carr, Fresno State: insidehandoff.com/2014/04/15/the-coachs-view-derek-carr/zolika26www.cbssports.com/nfl/eye-on-football/24527847/derek-carr-says-hes-absolutely-best-qb-in-draft-turn-the-film-on
Legnagyobb bust lesz idén, ezt tipszmikszelni lehet!MarioAna
Lol what am I suppose to say? "I think others should be picked instead of me?" Who is going to follow that guy?
De mondjuk ebben igaza volt
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
MarioAna
1 997
QB Derek Carr, Fresno State: insidehandoff.com/2014/04/15/the-coachs-view-derek-carr/zolika26www.cbssports.com/nfl/eye-on-football/24527847/derek-carr-says-hes-absolutely-best-qb-in-draft-turn-the-film-on
Legnagyobb bust lesz idén, ezt tipszmikszelni lehet!
Burrow > Luck valaha is
több mint 10 éve
Logan hova várható? 6-7-udfa?Amadeus91Logant kb. az a csapat fogja draftolni, amelyik látja benne a tight endet.
Ha már a tight endeknél tartunk: Arthur Lynch és Richard Rodgers ismertetője is elérhető nálunk.
Madden hates me.
több mint 10 éve
Amadeus the Young
32 896
Logan hova várható? 6-7-udfa?"@LRiddickESPN: Two best QB combine interviews as far as how positively authentic they seemed: Aaron Murray & Logan Thomas."Ez a nagy Tom Savage hype meg mire fel van mostanság?iktriadLouis Riddick (2008-2013 Eagles scout meg director of pro personnel, 2001-2007 között a Redskins-nél ugyanez) ezt mondta róla:
"Pittsburgh QB Tom Savage "should be getting much more attention," believes ESPN's Louis Riddick.
Riddick thinks the circumstances surrounding Savage -- "background, play history, character, scheme, talent played with" -- have contributed to his lack of hype. "He makes some serious big-time throws," Riddick tweeted. "No QB in this draft class making the 18-22 yard opposite 'college' hash corner and comeback throws like Savage can. ... And doing it all within the structure of an NFL-style passing game that he started in just one season." The 6-foot-4, 228-pound quarterback with intriguing tools could be a late-round riser. Savage has an impressive blend of size and arm strength, but needs to improve his reaction to pressure and throwing accuracy. "
Valamint még ugyanúgy Riddick róla:
"See a QB take a vicious hit on a scramble for 1st down, complete 2 consecutive immediately after, and finish the same drive with a TD pass......the kinds of things that score big in a positive way with coaches when evaluating QB's."
Ez Savage volt a Notre Dame ellen.Bébé
ahambaggio
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 10 éve
kihallgatták a rendőrök Kelcy Quarles-t és Victor Hamptont miután egy new yorki night club VIP egységében valaki pofánvert egy ott dolgozó manust. Senkit se vettek őrizetbe egyelőre.Csak nem az old buddy Stephen Garciával buliztak? 😀
Gamecocks powaHöri
Madden hates me.
több mint 10 éve
kihallgatták a rendőrök Kelcy Quarles-t és Victor Hamptont miután egy new yorki night club VIP egységében valaki pofánvert egy ott dolgozó manust. Senkit se vettek őrizetbe egyelőre.Gamecocks powa