NFL eredménykövetés - 3 aktív topik
Green Bay Packers - San Francisco 49ers
103
13
22:25
Las Vegas Raiders - Denver Broncos
51
9
22:05
Seattle Seahawks - Arizona Cardinals
39
11
22:25
NFL Draft 2014
25 feliratkozó
több mint 10 éve
deyell
11 702
Sammy Watkins, Suh óta nem volt játékos akit ennyire szeretnék ha a Lions választaná. Sajnos szerintem kiviszik a 10.pickig, vagy van olyan elkapó aki elé kerülhet a boardokon?BazzaniEvans, ha jó lesz a combine-on.
más: Kony Ealy is jön a draftra. nem bánnám, ha a második körben behúznánk
choose life
több mint 10 éve
MarioAna
1 997
no akkor meg is van az idei GB favoritom 😀Fiedorowicz (Iowa TE) vállalható, mint kezdő az NFL-ben első évében?MarioAnaszerintem korrekt a gyerek, és amilyen felhozatal van TE-WR téren, lehet, hogy még a negyedik körben is bent lesz 😊phylos
Burrow > Luck valaha is
több mint 10 éve
Fiedorowicz (Iowa TE) vállalható, mint kezdő az NFL-ben első évében?MarioAnaszerintem korrekt a gyerek, és amilyen felhozatal van TE-WR téren, lehet, hogy még a negyedik körben is bent lesz 😊
Made... Laid... Paid
több mint 10 éve
MarioAna
1 997
Fiedorowicz (Iowa TE) vállalható, mint kezdő az NFL-ben első évében?
Burrow > Luck valaha is
több mint 10 éve
Sammy Watkins, Suh óta nem volt játékos akit ennyire szeretnék ha a Lions választaná. Sajnos szerintem kiviszik a 10.pickig, vagy van olyan elkapó aki elé kerülhet a boardokon?
több mint 10 éve
Marcus Roberson Gator CB is jön a draftra
több mint 10 éve
kihírdették a Shrine Game rostereit.A keleti OTket mutasd be légyszives 😊.Robilluma
18-án lesz a meccs, szóval még tuti bővül.
a tavalyi eseményről 39 játékost draftoltak ha jól emlékszem, köztük olyanokat mint Zac Stacy, Sio Moore, Kayvon Webster, Tarron Armstead, Christine Michael, Devonte Holloman, Micah Hyde, Shamarko Thomas, Earl Wolff vagy Devin Taylor. De itt volt Joseph Fauria is többek közt.
Az idei roster itt található, beleírtam a CBS előrejelzését is draftérték gyanánt.
docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AkeONZTStMMQdHFVWGVIQXdwd3FIZFVoTmxNUGZLUWc&usp=sharingHöri
több mint 10 éve
Sebii
3 530
Seahawks szempontból ez örvendetes hír. Ugyebár Tate FA, Harvin kitudja, Rice valószínűleg cut és Miller helye sem betonbzitos a rosteren Willson jó játékával és az irdatlan fizujával.Elég durva az idei elkapó class, nem igen emlékszem ilyen jóra az elmúlt évekből. (WR+TE)Newman12 nap múlva okosabbak leszünk, addigra lezárul a jelentkezési határidő.Hol mehet ki kb.?Janekjön még egy jó elkapó a draftra. Allen Robinsondeyellnekem ő nagy favoritommá érett a szezon elején. szerintem a combine-on is király leszHöri
szerintem ezzel a testtel és ilyen sebességgel nem túlzás az első kör, de annyi jó WR van, hogy sok minden megtörténhet. Top50 szerintem tutiHöri
több mint 10 éve
Elég durva az idei elkapó class, nem igen emlékszem ilyen jóra az elmúlt évekből. (WR+TE)12 nap múlva okosabbak leszünk, addigra lezárul a jelentkezési határidő.Hol mehet ki kb.?Janekjön még egy jó elkapó a draftra. Allen Robinsondeyellnekem ő nagy favoritommá érett a szezon elején. szerintem a combine-on is király leszHöri
szerintem ezzel a testtel és ilyen sebességgel nem túlzás az első kör, de annyi jó WR van, hogy sok minden megtörténhet. Top50 szerintem tutiHöri
több mint 10 éve
kihírdették a Shrine Game rostereit.A keleti OTket mutasd be légyszives 😊.
18-án lesz a meccs, szóval még tuti bővül.
a tavalyi eseményről 39 játékost draftoltak ha jól emlékszem, köztük olyanokat mint Zac Stacy, Sio Moore, Kayvon Webster, Tarron Armstead, Christine Michael, Devonte Holloman, Micah Hyde, Shamarko Thomas, Earl Wolff vagy Devin Taylor. De itt volt Joseph Fauria is többek közt.
Az idei roster itt található, beleírtam a CBS előrejelzését is draftérték gyanánt.
docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AkeONZTStMMQdHFVWGVIQXdwd3FIZFVoTmxNUGZLUWc&usp=sharingHöri
If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
- The Steelers' run defense allowed 115,6 yards per game (4,3 y/c) in 2013.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 10 éve
kihírdették a Shrine Game rostereit.18-án lesz a meccs, szóval még tuti bővül.
docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AkeONZTStMMQdHFVWGVIQXdwd3FIZFVoTmxNUGZLUWc&usp=sharing
több mint 10 éve
12 nap múlva okosabbak leszünk, addigra lezárul a jelentkezési határidő.Hol mehet ki kb.?Janekjön még egy jó elkapó a draftra. Allen Robinsondeyellnekem ő nagy favoritommá érett a szezon elején. szerintem a combine-on is király leszHöri
szerintem ezzel a testtel és ilyen sebességgel nem túlzás az első kör, de annyi jó WR van, hogy sok minden megtörténhet. Top50 szerintem tuti
több mint 10 éve
vassadi
15 617
Három újabb név:Anthony Johnson (DT, LSU)
Terrance Mitchell (CB, Oregon)
Bruce Ellington (WR, South Carolina)
több mint 10 éve
Jelen pillanatban szvsz 1. kör vége, de majd egy ncaa szakértő megmondja alul/felülértékeltem-e😊
több mint 10 éve
Hol mehet ki kb.?jön még egy jó elkapó a draftra. Allen Robinsondeyellnekem ő nagy favoritommá érett a szezon elején. szerintem a combine-on is király leszHöri
több mint 10 éve
jön még egy jó elkapó a draftra. Allen Robinsondeyellnekem ő nagy favoritommá érett a szezon elején. szerintem a combine-on is király lesz
több mint 10 éve
Nagyon kiraly a siged, mar csak (egyebek mellett) egy szep U hianyzik.Király! Előre is köszönöm mindenkinek aki részt vesz ebben!MirrMurrLehet, hogy buta kérdés, de lesznek idén is játékos ismertetők?MirrMurrtermészetesen, igyekszünk idén is bemutatni szinte minden fontosabb prospectetkristof
több mint 10 éve
Király! Előre is köszönöm mindenkinek aki részt vesz ebben!Lehet, hogy buta kérdés, de lesznek idén is játékos ismertetők?MirrMurrtermészetesen, igyekszünk idén is bemutatni szinte minden fontosabb prospectetkristof
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Lehet, hogy buta kérdés, de lesznek idén is játékos ismertetők?MirrMurrtermészetesen, igyekszünk idén is bemutatni szinte minden fontosabb prospectet
több mint 10 éve
Lehet, hogy buta kérdés, de lesznek idén is játékos ismertetők?
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
NFL on ESPN @ESPNNFL 1 percTHIS JUST IN: Texas A&M WR Mike Evans has declared for the NFL Draft. @JManziel2's favorite target set school records w/1,394 yds + 12 TD
több mint 10 éve
BigBen7
1 223
ha későn viszik el is lesz belőle egy 3. számú qb, keres évente 500-600 ezer dollárt és egy percet nem lép pályáraHa későn viszik el cseszheti a pénzét. 😊Bekipénzt?BigBen7tegnap Logan Thomast is telibeverték, lehet, hogy Garoppolo emígy is beugrott volnaHörilogan thomas mégis mit akar a profik között?braxa88
szvsz megéri 😀
több mint 10 éve
tévedés, Logan addig lesz menő míg nem kell fociznia.Ha későn viszik el cseszheti a pénzét. 😊Bekipénzt?BigBen7tegnap Logan Thomast is telibeverték, lehet, hogy Garoppolo emígy is beugrott volnaHörilogan thomas mégis mit akar a profik között?braxa88
3rd QB lenne neki az álommeló
több mint 10 éve
Ha későn viszik el cseszheti a pénzét. 😊BekiTöbbet fog keresni mintha mcdonalds-ba menne😀