NFL meccsek Európában
Elbukott Super Bowl után odaviszik a legyártott bajnoki pólókat 😊És ez mit jelent a gyakorlatban? Helyi teszkóban az ő pólóikat lehet kapni?Ezt a csapatok választják, évente kérhetnek újabb marketeket az NFL-től. Ahol akarnak kiemelt marketing és PR tevékenységeket folytatni, azokat az országokat honfoglalózhatják.A ghánai Eagles fanok már dörzsölik a tenyerüket.De legalább Nigéria kapta volna az Eagles-t, ha már két afrikai is van
gabokocka
r.baggio
shawnka
zinedine5

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
És ez mit jelent a gyakorlatban? Helyi teszkóban az ő pólóikat lehet kapni?Ezt a csapatok választják, évente kérhetnek újabb marketeket az NFL-től. Ahol akarnak kiemelt marketing és PR tevékenységeket folytatni, azokat az országokat honfoglalózhatják.A ghánai Eagles fanok már dörzsölik a tenyerüket.De legalább Nigéria kapta volna az Eagles-t, ha már két afrikai is van
gabokocka
r.baggio
shawnka
Ezt a csapatok választják, évente kérhetnek újabb marketeket az NFL-től. Ahol akarnak kiemelt marketing és PR tevékenységeket folytatni, azokat az országokat honfoglalózhatják.A ghánai Eagles fanok már dörzsölik a tenyerüket.De legalább Nigéria kapta volna az Eagles-t, ha már két afrikai is van
gabokocka
r.baggio
A ghánai Eagles fanok már dörzsölik a tenyerüket.De legalább Nigéria kapta volna az Eagles-t, ha már két afrikai is van
gabokocka

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
Svájcban?A nem USA meccsek esetében mindig a market egyik csapata a pályaválasztó.És ez mit jelent a gyakorlatban?Announcing the expansion of the NFL’s Global Markets Program for 2025!
— NFL (@NFL) March 31, 2025
29 teams across 21 international markets now have access to grow their fan bases around the world and build their brands globally in the fourth year of the program. pic.twitter.com/hnzf8hrDpD
zacknorb
zinedine5
zacknorb
A ghánai Eagles fanok már dörzsölik a tenyerüket.A nem USA meccsek esetében mindig a market egyik csapata a pályaválasztó.És ez mit jelent a gyakorlatban?Announcing the expansion of the NFL’s Global Markets Program for 2025!
29 teams across 21 international markets now have access to grow their fan bases around the world and build their brands globally in the fourth year of the program. pic.twitter.com/hnzf8hrDpD
zacknorb
zinedine5
zacknorb
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
A nem USA meccsek esetében mindig a market egyik csapata a pályaválasztó.És ez mit jelent a gyakorlatban?Announcing the expansion of the NFL’s Global Markets Program for 2025!
zacknorb
zinedine5
Poloska vagyok.
És ez mit jelent a gyakorlatban?Announcing the expansion of the NFL’s Global Markets Program for 2025!
zacknorb
Announcing the expansion of the NFL’s Global Markets Program for 2025!
Poloska vagyok.
telex.hu/kulfold/2025/03/30/egyesult-kiralysag-eta-beutazasi-engedely-eu-usa
2025 sind wir ALLE Berliner! ❤️
— NFL Deutschland (@NFLDeutschland) December 11, 2024
Das 2025 NFL Berlin Game findet im Olympiastadion statt und ist Teil eines mehrjährigen Engagements für Spiele in der Sportmetropole Berlin. #NFLBerlinGame pic.twitter.com/vjAdaHb36T
Poloska vagyok.
Taking the stage at halftime in Munich: @machinegunkelly! pic.twitter.com/v3hCcABtYm
— NFL (@NFL) October 24, 2024
Poloska vagyok.
Sziasztok, az éjszaka folyamán megérkeztek az október 20-i Jaguars-Pats londoni meccs jegyei. Az egyik jegy eladóvá vált. Redzone mögötti szektorba szól, 130 fontba került, de a kezelési költséget elengedem, így az irányár 115 font ami minimálisan alkudható. PM-ben keressen akit érdekel.Sziasztok,
Patsfan1
A jegy még mindig eladó, 53.000 Ft-ért vihető.
Részletei:
Area: 134
Row: 18
Seat: 24
Ticket Price: £130.43
Sziasztok!Sziasztok!
Eladó 2 jegy a Jags-Bearsre, 503. szektor 14.sora, 136-137. székek.
Cat 4es székek, 135 font / jegy.
PM-ben keressen akit érdekelne.
Borbinho
Egy harmadik jegy (az enyem) felszabadult, a 504.szektor 138-as szek. Egy magyar par vette meg a masik kettot.
Face value-n, 65,000FT-ert.
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
Érdekel valakit?
😕

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
az ám a mák 😀örülj neki ha ismerősnek megy, képzeld ha eladod valakinek annak milyen rosszNekünk volt igazán szar, amikor tudtam 8 jegyet venni, mert beszart a rendszer, erre nyár végén elvettek 2t, merthogy ez nem ér.
NB2
Nagy mák volt, hogy ketten amúgy is visszamondták (lánykérés helyett szakítás).
zacknorb

örülj neki ha ismerősnek megy, képzeld ha eladod valakinek annak milyen rosszNekünk volt igazán szar, amikor tudtam 8 jegyet venni, mert beszart a rendszer, erre nyár végén elvettek 2t, merthogy ez nem ér.
NB2
Nagy mák volt, hogy ketten amúgy is visszamondták (lánykérés helyett szakítás).
Poloska vagyok.