NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
4
4
2:20, Arena4
Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 8 éve
Spory
118
Aktív olvasó vagyok, csak írni nem szoktam 😊Cardinalis-Löfli-Fucu-Progressor-Sporyhihetetlen.ki kicsoda? a középső arc nem kell 😛
a mákos tédénknél volt egy OPI amúgy: www.sbnation.com/nfl/2016/1/17/10781762/the-miracle-td-that-helped-the-cardinals-beat-green-bay-was-a-missed
a Dezsőben szurkoló gárda:
twitter.com/Fucu23/status/688552259484028929
azért amit lenyomtunk a végén elég beteg volt 😀
(én ma nem alszom)
Löfli
petey
utóbbi kettő nem nagyon aktív 😊
Löfli
Nagyon öröm volt találkozni veletek, köszönöm az élményt😊
Az SB nálam is hagyományosan havernál hamburger partival egybekötve, így én is kihagyom a topicos SB-nézést.
több mint 8 éve
Cardinalis
5 799
Btw a kiváló hátteret addó szürke pulcsis váll a baloldalon az az enyém xDempty taxitegnap meghallgattam, király, hogy a War Roomban is említésre került a katartikus részvételed köreinkben :o))
THIS IS THE WAY
több mint 8 éve
Btw a kiváló hátteret addó szürke pulcsis váll a baloldalon az az enyém xDCardinalis-Löfli-Fucu-Progressor-Sporyhihetetlen.ki kicsoda? a középső arc nem kell 😛
a mákos tédénknél volt egy OPI amúgy: www.sbnation.com/nfl/2016/1/17/10781762/the-miracle-td-that-helped-the-cardinals-beat-green-bay-was-a-missed
(én ma nem alszom)
Löfli
petey
Löfli
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
no majd a Super Bowlon bepótoljuk, toljátok keményen az eredménykövetőt :o))A Super Bowlt hagyományosan a barátaimmal nézem idén sem fog ez változni. 😊
Cardinalis
több mint 8 éve
Cardinalis
5 799
no majd a Super Bowlon bepótoljuk, toljátok keményen az eredménykövetőt :o))
THIS IS THE WAY
több mint 8 éve
Spory lazán előadta hogy nem vett fel semmilyen Cards cuccot erre leveszi a kabátot és egy Warner mez villan meg. Sírtam. 😊Sajnálom hogy vasárnap nem tudok menni.
Szerkesztette: Fucu
több mint 8 éve
Cardinalis-Löfli-Fucu-Progressor-Sporyhihetetlen.ki kicsoda? a középső arc nem kell 😛
(én ma nem alszom)
Löfli
petey
több mint 8 éve
Jobbról balra haladva: Cardinalis, Löfli, jómagam, Progressor és Spori. 😊hihetetlen.ki kicsoda? a középső arc nem kell 😛
(én ma nem alszom)
Löfli
petey
Szerkesztette: Fucu
több mint 8 éve
32-es Löfli (kicsit nagy a sérója) a 11-es Cardinalis!!! A jobb oldali kettőt nem vágom én sem 😊hihetetlen.ki kicsoda? a középső arc nem kell 😛
(én ma nem alszom)
Löfli
petey
Remélem hétfő hajnalban is hasonlóan vidám kép fog készülni rólunk 😀
több mint 8 éve
hihetetlen.ki kicsoda? a középső arc nem kell 😛
(én ma nem alszom)
Löfli
több mint 8 éve
Cardinalis
5 799
nálunk is beindult a gyerkőcös marketing-vonal :o))www.youtube.com/watch?v=jlvD8tegLqs
Szerkesztette: Cardinalis
THIS IS THE WAY
több mint 8 éve
Larry Fitzgerald is only player in NFL postseason history to average 100+ rec yards & 1+ rec TD per game (min 3 gms)Ki az az Antonio Brown 😊 Ismeri valaki? 😊
Cardinalis
több mint 8 éve
Cardinalis
5 799
a mi reakciónkat is fel kellett volna venni Dezsőben :o))The Birdgang reacts to Larry Fitzgerald's impressive overtime performance on Saturday night.
THIS IS THE WAY
több mint 8 éve
Cardinalis
5 799
Larry Fitzgerald is only player in NFL postseason history to average 100+ rec yards & 1+ rec TD per game (min 3 gms)THIS IS THE WAY
több mint 8 éve
CJ?K saját bevallása szerint más most is játékra kész: profootballtalk.nbcsports.com/2016/01/19/chris-johnson-says-hes-ready-to-play-right-now/
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Most fejeződött be Urban szokásos heti live chat-je.Ezt itt hagyom az utókornak: *facepalm*
"Will the Cardinals allow for ADub to sign a one game contract , if the Cardinals make the Super Bowl to allow for him to have played in the game as a Cardinal?"
több mint 8 éve
twitter.com/PFF/status/689474929616642048Olyan nincs ami megmutatja hogy egy rosszabb meccs utáni találkozón hogy teljesített az OL?
Löfli
több mint 8 éve
twitter.com/PFF/status/689474929616642048
több mint 8 éve
harras
515
Cardinalis !Mintha az egyik barátom klónja lennél, a kép alapján, csak ő szemüveges. Ja te is. Akkor elképesztő a hasonlóság 😊)
Én még a GB meccs előtt rendeltem be arizonás cuccokat, de felsőt nem találtam az én méretemben, olyat meg főleg nem amit szeretnék: a fullvöröset, amilyenben mostanában ácsingózik a team a pálya mellett (meg amilyen Arians arcszíne mostanában a meccseken, fekete-fehér tévéken szerintem összeolvadna a feje a sapkájával meg a ruházatával)
több mint 8 éve
Cardinalis
5 799
szóltam, közösen szurkolva szép az élet :o))Az jutott eszembe hogy szólhatnánk gabóéknak is a Panthers topicban, hátha csatlakoznának páran 😊foglalj nekem is egy helyet, bár egyelőre elég maybe vagyokAkkor már 3 😊silent7939lehet jön még két haverom, szóval kábé már 5nél tartunk...
Cardinalis
Löfli
silent7939
THIS IS THE WAY
több mint 8 éve
Az jutott eszembe hogy szólhatnánk gabóéknak is a Panthers topicban, hátha csatlakoznának páran 😊foglalj nekem is egy helyet, bár egyelőre elég maybe vagyokAkkor már 3 😊silent7939lehet jön még két haverom, szóval kábé már 5nél tartunk...
Cardinalis
Löfli
több mint 8 éve
foglalj nekem is egy helyet, bár egyelőre elég maybe vagyokAkkor már 3 😊silent7939lehet jön még két haverom, szóval kábé már 5nél tartunk...
Cardinalis
több mint 8 éve
Hatalmas grat! Fitz elképesztő, nagyon bírom a srácot.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.