Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 13 éve
Bethel egy állat... emlékeztet PP-re. Hajt és rövidesen a kezdőben lesz stabilan.silent7939és kinek a helyére? Wilson vagy Rhodes? 😛 (Bethel safety btw 😉 )
több mint 13 éve
ha elszakadt akkor egész évre kidőlt nem min 3 hónapra. De még semmi biztos információ nincs az ügyben.Ol: Kicsit javultak az előző meccshez képes, bár ez nem volt nehéz, de nagyon messze vannak a stabilitástól és nem egy életbiztosítás mögöttük állni.főleg így, hogy Brownnak elszakadt a tricepsze (3 hónap kihagyás minimum, de az MRI vizsgálat eredménye után akár az egész szezonra kidőlhet)kristof
silent7939
szerk: ja már látom Schefter tweetjét. meglátjuk mit írnak a beat writerek.
ezt pedig kommentár nélkül 😊
több mint 13 éve
itt az én véleményemcardinals.blog.nepsport.hu/archives/2012/08/18/A_Raiders_meccs_utan/
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Ol: Kicsit javultak az előző meccshez képes, bár ez nem volt nehéz, de nagyon messze vannak a stabilitástól és nem egy életbiztosítás mögöttük állni.főleg így, hogy Brownnak elszakadt a tricepsze (3 hónap kihagyás minimum, de az MRI vizsgálat eredménye után akár az egész szezonra kidőlhet)
silent7939
több mint 13 éve
Na megnéztem a meccset hajnalban és azóta fel is dolgoztam.Kicsit csalóka az eredmény, ne tévesszen meg senkit.
Nagyrészt az ST-nek köszönhető az eredmény akik a múltheti nagyon gyenge teljesítmény után kicsit magukra találtak.
Kolb: az első drive-ban kicsit megcsillant a fény az alagút végén mert egy TD drive-ot vezetet, bár ez nagyban köszönhető PP remek visszahordásának is. Itt véget is ért a hattyúdal mert visszatért a megszokott formájához. Sajnos az előző szezonban is hasonló produktumot mutatott, azaz 1 drive van benne és ott vége is. Egyszerűen mintha egy másik Kolb ment volna fel... nem érezte a nyomást - volt hogy 3-an feküdtek rajta - csinált egy safety-t, nem mozgott el és ami a legrosszabb meg sem próbált szabadulni a labdától. Nekem az tűnt fel hogy ha közel van a saját end zone-unkhoz egyszerűen annyira görcsösen parázik hogy hibát hibára halmoz.
Skelton: Szemmel láthatóan stabilabb, jobban mozog a zsebben és a rövid illetve középhosszú passzokat erősebben és pontosabban dobja mint Kolb. Bár Kolb is vezetett egy TD drive-ot, Skeltoné passzolt TD volt. Nekem ez többet nyom a lattban. Nem egy Manning a srác de szerintem egy Flacco szintű QB simán lehet belőle. Persze ehhez kell egy védelem, egy erős futó játék és egy rövid passzos play book 😊
Ol: Kicsit javultak az előző meccshez képes, bár ez nem volt nehéz, de nagyon messze vannak a stabilitástól és nem egy életbiztosítás mögöttük állni.
D: Javultak de messze van még a tavalyi forma. Jót tett hogy Adams nem játszott 😊 Bethel egy állat... emlékeztet PP-re. Hajt és rövidesen a kezdőben lesz stabilan.
Lindleynek még sokat kell fejlődnie... talán egy év múlva bevethető lesz.
több mint 13 éve
hát Skelton lesz a kezdő. Kolb egy TD drive és aztán vissza a jó öreg teljesítményéhez
több mint 13 éve
stimmel 😊Ez egy CTRL+C CTRL+V volt?? 😊Game Day! 😊úgy terveztem, hogy az első félidőt megnézem, most már tényleg virítani kéne valamit a kezdőknek... nomeg erre a Fleming gyerekre is kíváncsi leszek!Cardinalis
cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2012/08/17/A_Raiders_meccs_elott/ Fucu
silent7939
csakhogy ott is legyenek kommentek 😊
több mint 13 éve
Én felkelek 4-kor és megnézem... aztán ha feldühítem magam jobban megy majd az edzés 😀
több mint 13 éve
Ez egy CTRL+C CTRL+V volt?? 😊Game Day! 😊úgy terveztem, hogy az első félidőt megnézem, most már tényleg virítani kéne valamit a kezdőknek... nomeg erre a Fleming gyerekre is kíváncsi leszek!Cardinalis
több mint 13 éve
Game Day! 😊úgy terveztem, hogy az első félidőt megnézem, most már tényleg virítani kéne valamit a kezdőknek... nomeg erre a Fleming gyerekre is kíváncsi leszek!
több mint 13 éve
Clark Haggans fog kezdeni és utána Quentin Groves jön a sorban. Első meccsen elég jól játszott a harmadik vonalasok ellen, meglátjuk a második számúak ellen mit teljesít. FucuGrovesnak most lesz annyi előnye, hogy neki nem ismeretlen az ellenfél. 😊
több mint 13 éve
- Michael Adams (hamstring) sérülése miatt Jamell Fleming sokat lesz pályán akár már a mérkőzés elején, mivel ő lesz az első számú nickel corner.- O'Brien Schofield kisebb térdsérüléssel küszködik (nem tűnik nagy dolognak), így minden bizonnyal kihagyja a Raiders elleni találkozót. Clark Haggans fog kezdeni és utána Quentin Groves jön a sorban. Első meccsen elég jól játszott a harmadik vonalasok ellen, meglátjuk a második számúak ellen mit teljesít. Nagyon bizonyítani akar és lehet ez a 3-4-es rendszer kedvezőbb neki, mint a 4-3-as, amiben bust volt.
A telt ház nem meglepő, ha nem is fogynak el a jegyek a tulaj megveszi a maradékot 😊 (vagy akinek volt jegye és már csalódott a csapatban eladja az ellenfél szurkolóinak 😊)
több mint 13 éve
Szeretik a csapatot... az egyik leg szimpatikusabb a ligában... szinte nincs dirty player a csapatban és ez sokakra jó benyomást teszt... mellesleg Whiz nem is preferálja az ilyen stílusú játékosokat.cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2012/08/16/A_het_hirei/Dexxter Tailor"Minden jegy elkelt a Raiders elleni meccsre, így ez sorozatban a 64. teltházas meccs lesz."
ezt nem is gondoltam volna, hogy a hazai előszezonmeccsek is ennyire hasítanak 😀 Cardinalis
több mint 13 éve
cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2012/08/16/A_het_hirei/Dexxter Tailor"Minden jegy elkelt a Raiders elleni meccsre, így ez sorozatban a 64. teltházas meccs lesz."
ezt nem is gondoltam volna, hogy a hazai előszezonmeccsek is ennyire hasítanak 😀
több mint 13 éve
cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2012/08/16/A_het_hirei/Dexxter Tailorremek, köszi. 😊
viszont Whiz egyáltalán nem nyilatkozta, hogy Skelton előrébb állna a versenyben, mert ő a kisebbik rossz. Ezt a média találta ki, Whiz elhatárolódik az ilyen kijelentésektől.
több mint 13 éve
cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2012/08/16/A_het_hirei/

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 13 éve
...LaRon Byrd fejlődéséről. Meg arról, hogy nagyon hasonlít Fitzre magasság, súly és rasta séróban is. Konkrétan a Chiefs ellen azt hittem Fitz volt fent a félidő vége előtt, mert pont takarásban volt a mezszám is, de a 17-es is könnyen összetéveszthető a 11-el. 😊Fucujaja, én is kispéciztem már ezt a jómadarat 😀 jól lesz ez, szépen röpköd a laszti után, mint egy madár 😀
több mint 13 éve
Nem mellesleg a tegnap délutáni edzésen Greg Toler kisebb térdsérülést szedett össze, de szerencsére nem a műtött tértén. Részletek még nem ismertek, remélem ma kiderül valami konkrétum.Valamint van egy jó írás itt: www.azcardinals.com/news-and-events/article-2/Byrds-Work-Fitz-Cardinals/74182e55-5e3a-41fb-a120-7b09faf24af6 LaRon Byrd fejlődéséről. Meg arról, hogy nagyon hasonlít Fitzre magasság, súly és rasta séróban is. Konkrétan a Chiefs ellen azt hittem Fitz volt fent a félidő vége előtt, mert pont takarásban volt a mezszám is, de a 17-es is könnyen összetéveszthető a 11-el. 😊
több mint 13 éve
Meglátjuk.Az lesz a gáz ha meglepetést okoz... tavaly a Texansban sem muzsikált olyan rosszul amig ki nem nyírták 😀silent7939Túlzásokba azért ne essünk.Most őszintén ez meglepett titeket az előző két meccsen látottak után? Tényleg nem nagyon különbözik egymástól a két QB csak Kolb még sérülékeny is hozzá.Hát igen... bár néha kezdem azt érezni hogy Leinart is jobb volna jelen helyzetben 😊
Sokan a Derek Anderson Matty Leinart "párharchoz" hasonlítják, sajnos azt kell mondjam nem véletlenül.Fucu
Bár már lehet hogy az elkeseredettség beszél belőlem 😀silent7939
Matty remek játékát szombat hajnalban megcsodálhatjuk. 😊Fucu
Más, külföld. 😊
Új kezdő RT lesz pénteken, mivel D'Anthony Batiste fog játszani Bridges helyén. Azt írták egész jól játszott a két előszezon meccsen a cserék ellen és kap egy lehetőséget. Kíváncsian várom.
több mint 13 éve
Az lesz a gáz ha meglepetést okoz... tavaly a Texansban sem muzsikált olyan rosszul amig ki nem nyírták 😀Túlzásokba azért ne essünk.Most őszintén ez meglepett titeket az előző két meccsen látottak után? Tényleg nem nagyon különbözik egymástól a két QB csak Kolb még sérülékeny is hozzá.Hát igen... bár néha kezdem azt érezni hogy Leinart is jobb volna jelen helyzetben 😊
Sokan a Derek Anderson Matty Leinart "párharchoz" hasonlítják, sajnos azt kell mondjam nem véletlenül.Fucu
Matty remek játékát szombat hajnalban megcsodálhatjuk. 😊Fucu
több mint 13 éve
Túlzásokba azért ne essünk.Most őszintén ez meglepett titeket az előző két meccsen látottak után? Tényleg nem nagyon különbözik egymástól a két QB csak Kolb még sérülékeny is hozzá.Hát igen... bár néha kezdem azt érezni hogy Leinart is jobb volna jelen helyzetben 😊
Matty remek játékát szombat hajnalban megcsodálhatjuk. 😊
több mint 13 éve
Most őszintén ez meglepett titeket az előző két meccsen látottak után? Tényleg nem nagyon különbözik egymástól a két QB csak Kolb még sérülékeny is hozzá.Hát igen... bár néha kezdem azt érezni hogy Leinart is jobb volna jelen helyzetben 😊
Bár már lehet hogy az elkeseredettség beszél belőlem 😀
több mint 13 éve
Most őszintén ez meglepett titeket az előző két meccsen látottak után? Tényleg nem nagyon különbözik egymástól a két QB csak Kolb még sérülékeny is hozzá.Sokan a Derek Anderson Matty Leinart "párharchoz" hasonlítják, sajnos azt kell mondjam nem véletlenül.
több mint 13 éve
Rank 24: CARDINALS (-2)Szerintem ez egy sz.r 😊
www.nfl.com/news/story/0ap2000000050045/article/nfl-power-rankings-atlanta-falcons-rise-chicago-bears-fall?campaign=Facebook_Harrison_Power_Rankings
ezt jól megkaptuk:
"Of all the teams in the NFL, none seem to be as stunted by a quarterback quandary as Arizona."
- stunted: satnya, elsatnyult, fejlődésben visszamaradt...
és ez a mondat a kedvencem ;(
"Neither QB has separated himself from the other this summer, although Kolb has looked more terrible."Cardinalis