Arizona Cardinals

35 feliratkozó

több mint 13 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
Bethel egy állat... emlékeztet PP-re. Hajt és rövidesen a kezdőben lesz stabilan.silent7939
és kinek a helyére? Wilson vagy Rhodes? 😛 (Bethel safety btw 😉 )

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 13 éve
Ol: Kicsit javultak az előző meccshez képes, bár ez nem volt nehéz, de nagyon messze vannak a stabilitástól és nem egy életbiztosítás mögöttük állni.
silent7939
főleg így, hogy Brownnak elszakadt a tricepsze (3 hónap kihagyás minimum, de az MRI vizsgálat eredménye után akár az egész szezonra kidőlhet)kristof
ha elszakadt akkor egész évre kidőlt nem min 3 hónapra. De még semmi biztos információ nincs az ügyben.

szerk: ja már látom Schefter tweetjét. meglátjuk mit írnak a beat writerek.

ezt pedig kommentár nélkül 😊

több mint 13 éve
itt az én véleményem
 cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2012/08/18/A_Raiders_meccs_utan/

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Ol: Kicsit javultak az előző meccshez képes, bár ez nem volt nehéz, de nagyon messze vannak a stabilitástól és nem egy életbiztosítás mögöttük állni.
silent7939
főleg így, hogy Brownnak elszakadt a tricepsze (3 hónap kihagyás minimum, de az MRI vizsgálat eredménye után akár az egész szezonra kidőlhet)
több mint 13 éve
silent7939 Arizona Cardinals Clemson Tigers 4 928 — Látens Jags fan... :)
Na megnéztem a meccset hajnalban és azóta fel is dolgoztam.

Kicsit csalóka az eredmény, ne tévesszen meg senkit.
Nagyrészt az ST-nek köszönhető az eredmény akik a múltheti nagyon gyenge teljesítmény után kicsit magukra találtak.

Kolb: az első drive-ban kicsit megcsillant a fény az alagút végén mert egy TD drive-ot vezetet, bár ez nagyban köszönhető PP remek visszahordásának is. Itt véget is ért a hattyúdal mert visszatért a megszokott formájához. Sajnos az előző szezonban is hasonló produktumot mutatott, azaz 1 drive van benne és ott vége is. Egyszerűen mintha egy másik Kolb ment volna fel... nem érezte a nyomást - volt hogy 3-an feküdtek rajta - csinált egy safety-t, nem mozgott el és ami a legrosszabb meg sem próbált szabadulni a labdától. Nekem az tűnt fel hogy ha közel van a saját end zone-unkhoz egyszerűen annyira görcsösen parázik hogy hibát hibára halmoz.

Skelton: Szemmel láthatóan stabilabb, jobban mozog a zsebben és a rövid illetve középhosszú passzokat erősebben és pontosabban dobja mint Kolb. Bár Kolb is vezetett egy TD drive-ot, Skeltoné passzolt TD volt. Nekem ez többet nyom a lattban. Nem egy Manning a srác de szerintem egy Flacco szintű QB simán lehet belőle. Persze ehhez kell egy védelem, egy erős futó játék és egy rövid passzos play book 😊

D: Javultak de messze van még a tavalyi forma. Jót tett hogy Adams nem játszott 😊 Bethel egy állat... emlékeztet PP-re. Hajt és rövidesen a kezdőben lesz stabilan.

Lindleynek még sokat kell fejlődnie... talán egy év múlva bevethető lesz.
több mint 13 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 860 — Csodabogár
hát Skelton lesz a kezdő. Kolb egy TD drive és aztán vissza a jó öreg teljesítményéhez

több mint 13 éve
Cardinalis Arizona Cardinals 5 949
Game Day! 😊
 cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2012/08/17/A_Raiders_meccs_elott/ Fucu
úgy terveztem, hogy az első félidőt megnézem, most már tényleg virítani kéne valamit a kezdőknek... nomeg erre a Fleming gyerekre is kíváncsi leszek!Cardinalis
Ez egy CTRL+C CTRL+V volt?? 😊
silent7939
stimmel 😊
csakhogy ott is legyenek kommentek 😊
több mint 13 éve
Én felkelek 4-kor és megnézem... aztán ha feldühítem magam jobban megy majd az edzés 😀
több mint 13 éve
Game Day! 😊
úgy terveztem, hogy az első félidőt megnézem, most már tényleg virítani kéne valamit a kezdőknek... nomeg erre a Fleming gyerekre is kíváncsi leszek!Cardinalis
Ez egy CTRL+C CTRL+V volt?? 😊
több mint 13 éve
Game Day! 😊
úgy terveztem, hogy az első félidőt megnézem, most már tényleg virítani kéne valamit a kezdőknek... nomeg erre a Fleming gyerekre is kíváncsi leszek!
több mint 13 éve
Game Day! 😊
 cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2012/08/17/A_Raiders_meccs_elott/

több mint 13 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 267 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Clark Haggans fog kezdeni és utána Quentin Groves jön a sorban. Első meccsen elég jól játszott a harmadik vonalasok ellen, meglátjuk a második számúak ellen mit teljesít. Fucu
Grovesnak most lesz annyi előnye, hogy neki nem ismeretlen az ellenfél. 😊
több mint 13 éve
- Michael Adams (hamstring) sérülése miatt Jamell Fleming sokat lesz pályán akár már a mérkőzés elején, mivel ő lesz az első számú nickel corner.
- O'Brien Schofield kisebb térdsérüléssel küszködik (nem tűnik nagy dolognak), így minden bizonnyal kihagyja a Raiders elleni találkozót. Clark Haggans fog kezdeni és utána Quentin Groves jön a sorban. Első meccsen elég jól játszott a harmadik vonalasok ellen, meglátjuk a második számúak ellen mit teljesít. Nagyon bizonyítani akar és lehet ez a 3-4-es rendszer kedvezőbb neki, mint a 4-3-as, amiben bust volt.

A telt ház nem meglepő, ha nem is fogynak el a jegyek a tulaj megveszi a maradékot 😊 (vagy akinek volt jegye és már csalódott a csapatban eladja az ellenfél szurkolóinak 😊)

több mint 13 éve
 cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2012/08/16/A_het_hirei/Dexxter Tailor
"Minden jegy elkelt a Raiders elleni meccsre, így ez sorozatban a 64. teltházas meccs lesz."
ezt nem is gondoltam volna, hogy a hazai előszezonmeccsek is ennyire hasítanak 😀 Cardinalis
Szeretik a csapatot... az egyik leg szimpatikusabb a ligában... szinte nincs dirty player a csapatban és ez sokakra jó benyomást teszt... mellesleg Whiz nem is preferálja az ilyen stílusú játékosokat.
több mint 13 éve
"Minden jegy elkelt a Raiders elleni meccsre, így ez sorozatban a 64. teltházas meccs lesz."
ezt nem is gondoltam volna, hogy a hazai előszezonmeccsek is ennyire hasítanak 😀
több mint 13 éve
remek, köszi. 😊
viszont Whiz egyáltalán nem nyilatkozta, hogy Skelton előrébb állna a versenyben, mert ő a kisebbik rossz. Ezt a média találta ki, Whiz elhatárolódik az ilyen kijelentésektől.

több mint 13 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 074 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
 cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2012/08/16/A_het_hirei/

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 13 éve
...LaRon Byrd fejlődéséről. Meg arról, hogy nagyon hasonlít Fitzre magasság, súly és rasta séróban is. Konkrétan a Chiefs ellen azt hittem Fitz volt fent a félidő vége előtt, mert pont takarásban volt a mezszám is, de a 17-es is könnyen összetéveszthető a 11-el. 😊Fucu
jaja, én is kispéciztem már ezt a jómadarat 😀 jól lesz ez, szépen röpköd a laszti után, mint egy madár 😀
több mint 13 éve
Nem mellesleg a tegnap délutáni edzésen Greg Toler kisebb térdsérülést szedett össze, de szerencsére nem a műtött tértén. Részletek még nem ismertek, remélem ma kiderül valami konkrétum.
Valamint van egy jó írás itt:  www.azcardinals.com/news-and-events/article-2/Byrds-Work-Fitz-Cardinals/74182e55-5e3a-41fb-a120-7b09faf24af6 LaRon Byrd fejlődéséről. Meg arról, hogy nagyon hasonlít Fitzre magasság, súly és rasta séróban is. Konkrétan a Chiefs ellen azt hittem Fitz volt fent a félidő vége előtt, mert pont takarásban volt a mezszám is, de a 17-es is könnyen összetéveszthető a 11-el. 😊

több mint 13 éve
Most őszintén ez meglepett titeket az előző két meccsen látottak után? Tényleg nem nagyon különbözik egymástól a két QB csak Kolb még sérülékeny is hozzá.
Sokan a Derek Anderson Matty Leinart "párharchoz" hasonlítják, sajnos azt kell mondjam nem véletlenül.Fucu
Hát igen... bár néha kezdem azt érezni hogy Leinart is jobb volna jelen helyzetben 😊
Bár már lehet hogy az elkeseredettség beszél belőlem 😀silent7939
Túlzásokba azért ne essünk.
Matty remek játékát szombat hajnalban megcsodálhatjuk. 😊Fucu
Az lesz a gáz ha meglepetést okoz... tavaly a Texansban sem muzsikált olyan rosszul amig ki nem nyírták 😀silent7939
Meglátjuk.

Más, külföld. 😊
Új kezdő RT lesz pénteken, mivel D'Anthony Batiste fog játszani Bridges helyén. Azt írták egész jól játszott a két előszezon meccsen a cserék ellen és kap egy lehetőséget. Kíváncsian várom.

több mint 13 éve
Most őszintén ez meglepett titeket az előző két meccsen látottak után? Tényleg nem nagyon különbözik egymástól a két QB csak Kolb még sérülékeny is hozzá.
Sokan a Derek Anderson Matty Leinart "párharchoz" hasonlítják, sajnos azt kell mondjam nem véletlenül.Fucu
Hát igen... bár néha kezdem azt érezni hogy Leinart is jobb volna jelen helyzetben 😊
Matty remek játékát szombat hajnalban megcsodálhatjuk. 😊Fucu
Az lesz a gáz ha meglepetést okoz... tavaly a Texansban sem muzsikált olyan rosszul amig ki nem nyírták 😀
több mint 13 éve
Matty remek játékát szombat hajnalban megcsodálhatjuk. 😊

több mint 13 éve
Bár már lehet hogy az elkeseredettség beszél belőlem 😀
több mint 13 éve
Sokan a Derek Anderson Matty Leinart "párharchoz" hasonlítják, sajnos azt kell mondjam nem véletlenül.

több mint 13 éve
Rank 24: CARDINALS (-2)
 www.nfl.com/news/story/0ap2000000050045/article/nfl-power-rankings-atlanta-falcons-rise-chicago-bears-fall?campaign=Facebook_Harrison_Power_Rankings

ezt jól megkaptuk:
"Of all the teams in the NFL, none seem to be as stunted by a quarterback quandary as Arizona."
- stunted: satnya, elsatnyult, fejlődésben visszamaradt...

és ez a mondat a kedvencem ;(
"Neither QB has separated himself from the other this summer, although Kolb has looked more terrible."Cardinalis
Szerintem ez egy sz.r 😊