Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 12 éve
Fucu!1: tetszik a draft, bár ugye meglepődtem, hogy nem húztunk OL-t a harmadik körben, de csak két OT ment ki akkor. Én örülök Massie-nak, jó lesz ő.
Kellett nekünk ez a Lindley srác vagy csak azért húztuk be mert ő volt a legjobb opció? Nem azért mert nagyon gyengének tűnik, csak egyszerűen nem tudom hova tenni. Van már hátsó körös projekt QB-nk, minek még 1?silent7939
2: Lindley-re tavaly figyeltek fel amikor DeMarco Sampsont elemezték aki szintén a San Diego State-en játszott. Nem kell túlagyalni ezt a QB picket. Kellett egy srác aki megküzd majd a harmadik QB posztért. A lábmunkája szar, de azon tudnak javítani van idejük.
A harmadik napi húzások már a vagy bejönnek vagy nem kategória. Sokat nem kell nekik fizetni, de az edzők látják bennük a fantáziát.
Az eddig leigazolt UDFA-k:
Tevita Finau, DT, Utah
Marcus McGraw, LB, Houston
Zach Nash, DE, Sacramento State
Conrad Obi, DT, Colorado
Scott Wedige, C, Northern Illinois
Marc Wilson, WR, St. Anselm
több mint 12 éve
Fucu!Kellett nekünk ez a Lindley srác vagy csak azért húztuk be mert ő volt a legjobb opció? Nem azért mert nagyon gyengének tűnik, csak egyszerűen nem tudom hova tenni. Van már hátsó körös projekt QB-nk, minek még 1?
több mint 12 éve
Van még 2 napod pihenni 😊Várjuk a postot a draftrol.
Elégedett vagy a húzásainkkal?
A hetedikben jött Nate Potter aki RT volt a Boise Stateben. Most már vannak OL játékosok, ki kell hozni belőlük a maximumot 😊
Ma jön egy írás a blogra az egész draft classról (ha már vasárnap, hosszú hétvégén felkeltem magamtól reggel 7 előtt...)Fucu
több mint 12 éve
A hetedikben jött Nate Potter aki RT volt a Boise Stateben. Most már vannak OL játékosok, ki kell hozni belőlük a maximumot 😊Ma jön egy írás a blogra az egész draft classról (ha már vasárnap, hosszú hétvégén felkeltem magamtól reggel 7 előtt...)
több mint 12 éve
andree
1 737
Újabb CB, végképp elvesztettem a fonalat 😊Leon78Van ahol safetynek írják.
több mint 12 éve
Újabb CB, végképp elvesztettem a fonalat 😊
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Na egy újabb T.😊 Tudtok róla valamit? Csak futottak még, vagy lehet belőle valami?Leon78Washingtonon kezdte DTként, majd OG lett 2009ben az uccsó két évét meg LT-ben kezdte. 6'3" magas, szóval valószínűleg NFLben OG lesz.
több mint 12 éve
Na egy újabb T.😊 Tudtok róla valamit? Csak futottak még, vagy lehet belőle valami?
több mint 12 éve
Jó lenne egy jó kis pick a 6. körben is....
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Fleming és Massie is kurva jó pick volt, habár először Flemingnek nem örültem, sosem gondoltam vna hogy Massie még bent lesz a 4. körben, de így nagyon jól kijöttünk a helyzetből. Massie pedig már az első héten remélem kezdő lesz RT-ben, akkor is ha Whise nem szeret rookie-kat kezdetni.
több mint 12 éve
a negyedik körös választottunk pedig nem más, mint Bobby Massie; OT; Ole Miss. jobban örültem volna, ha a 3. körben húzunk tackle-t... valószínűleg Levi cseréje lesz, és szerintem a szezon 2. felétől kezdő 😀
több mint 12 éve
andree
1 737
Massie megszerzésével nem is néz ki olyan rosszul a 3. körös CB draft. Nála magasabbra értékelt OT nem nagyon ment ki a két pick között.
több mint 12 éve
catattack
3 520
Bobby Massie (OL) még bent van neki örülnék és hiányposztra is jönne.Ami jó fantasyba...
Viszont innentől tuti azt fogják behúzni aki a draft boardjukon a legmagasabban jegyzett és nem fogják nézni milyen posztra jön.Fucu
:cool:
több mint 12 éve
Szerintetek kiket húzunk a még megmaradt körökben?a harmadik körös cb után még nem mondom hova draftolunk 😊
Kik azok az értékesebb játékosok, ha van olyan, akiket érdemes lenne draftolni?Leon78
Bobby Massie (OL) még bent van neki örülnék és hiányposztra is jönne.
Viszont innentől tuti azt fogják behúzni aki a draft boardjukon a legmagasabban jegyzett és nem fogják nézni milyen posztra jön.
több mint 12 éve
Szerintetek kiket húzunk a még megmaradt körökben?Kik azok az értékesebb játékosok, ha van olyan, akiket érdemes lenne draftolni?
több mint 12 éve
http://cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2012/04/28/Az_Arizona_Cardinals_harmadik_koros_valasztottja/meglepett, még nem tudom hova rakni a Fleming pick-et, de még nem is olvastam el a kinti szakírók véleményét.
több mint 12 éve
catattack
3 520
Lehet, hogy rosszul gondolom, de nem igazán látom értelmét ennek a húzásnak ( CB ). Talán mégis inkább az OL-t kellett volna erősíteni, még ha nem i meghatározó játékosokkal, de lehetett volna olyat húzni talán, aki erősítést jelenthetett volna.Késő bánat! A Kolb biznisz hozománya... Szerintem nem húztuk volna be Flolydot, ha van 2. körös pick.
Jó lesz ha rágyúrunk mostantól a védelemre, mert szerintem kevés meccset fog a támadósor megnyerni, inkább a defense-ben bízhatunk....Leon78
több mint 12 éve
catattack
3 520
Nem ártana plusz LB és egy univerzális safety sem.A Cards fantasy footballt játszik.Tegyük hozzá, hogy egy CB sem ártott a csapatnak, de nem akkora need mint az O-line.Cards
Tök mindegy mi a need, az elérhető legjobb ratinggel rendelkező playert húzza.
Biztos jön valami backup OL, meg egy LB valahova...catattack
több mint 12 éve
Lehet, hogy rosszul gondolom, de nem igazán látom értelmét ennek a húzásnak ( CB ). Talán mégis inkább az OL-t kellett volna erősíteni, még ha nem i meghatározó játékosokkal, de lehetett volna olyat húzni talán, aki erősítést jelenthetett volna. Jó lesz ha rágyúrunk mostantól a védelemre, mert szerintem kevés meccset fog a támadósor megnyerni, inkább a defense-ben bízhatunk....
több mint 12 éve
A Cards fantasy footballt játszik.Tegyük hozzá, hogy egy CB sem ártott a csapatnak, de nem akkora need mint az O-line.
Tök mindegy mi a need, az elérhető legjobb ratinggel rendelkező playert húzza.
Biztos jön valami backup OL, meg egy LB valahova...catattack
több mint 12 éve
catattack
3 520
A Cards fantasy footballt játszik.Tök mindegy mi a need, az elérhető legjobb ratinggel rendelkező playert húzza.
Biztos jön valami backup OL, meg egy LB valahova...
több mint 12 éve
andree
1 737
Jamell Fleming, CB (Oklahoma)Olyan nagyon kihagyatatlan o-line emberke már nem nagyon volt bent. Így sztem okés húzás. Előtte ment ki néhány Pass rusher és falember aki jó lehetett volna, de így a körülményekhez képest jó pick. Majd gondolom jön most valami random o-line ember a következő körökben.
Vélemény? 😊Cards
több mint 12 éve
catattack
3 520
Na ez az...Levi lesz, ez már akkor eldőlt amikor újraszerződtettükFucuNem temetném az OL-t (tavaly sem tettem ilyenkor 😂 ), kell egy RT és nagyjából rendben van.FucuLT?catattack
😂
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Szívem legnagyobb örömére. Annyira örültem pedig amikor kivágtuk 😀 Jövőre is need lesz OL-ben, megint elhisszük, hogy húzunk oda is valakit, majd BPA-val beszedünk egy OLB-t 😀Levi lesz, ez már akkor eldőlt amikor újraszerződtettükFucuNem temetném az OL-t (tavaly sem tettem ilyenkor 😂 ), kell egy RT és nagyjából rendben van.FucuLT?catattack