Arizona Cardinals

35 feliratkozó

több mint 13 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
Amit előbb írtam az mindenkinek szólt.
Jómagam meccsről meccsre tervezek nem pedig egész évet próbálok megjósolni, mint a jósnők.
Én optimistán tekintek a Seahawks meccs elé, hazai pálya (tuti teltház), csoportellenfél, szezonnyitó, kutyagumi. Nyerni kell és kész. Ha a mutatott játék elfogadható és mégis kikapunk akkor jobb volt az ellenfél.
1/1 nem lesz ez biztos, sőt fogadni is merek.

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 13 éve
catattack 3 520
Személy szerint realista vagyok. 5 győzelemnél nem nézek ki többet. 8-8 és 9-7 már erősen túlzó. Viszont nálam csak a mutatott játék számít. Ha ez 1/1, vagy 1/6-ot hoz, az részletkérdés.
több mint 13 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 85 322 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
F@szt emberek. Örülök ennek a rohadt nagy optimizmusnak. Persze írjuk le a csapatot már a szezon előtt. Agyrém.Fucu
Úgy látszik az itteni Cards fanbase nagy része már Matt Barkleyra gyúr. Tavaly a Coltosoknak már ugyanez bejött Luckkal.

Bridges kiesése elég fájó lesz, nem csak a két guard poszton, hanem a két tackle poszton is be tud ugrani (persze nem All-Pro szinten).
Próba edzésen volt Pat McQuistan, aki vészmegoldás lehet és nagyon csúnya ember 😊Fucu
Mi csak konyhásnéninek hívtuk mikor pár éve nálunk volt. Simán eljátszhatná Quasimodót. Ha sisak nélkül játszana, szerintem jobban tudná megvédeni a QBját, mert elriasztaná az ellen pass rushereit. iktriad
Egy Mattel már befürödtünk 😊 silent7939
És ráadásul ő is USCs volt. 😊
több mint 13 éve
silent7939 Arizona Cardinals Clemson Tigers 4 928 — Látens Jags fan... :)
F@szt emberek. Örülök ennek a rohadt nagy optimizmusnak. Persze írjuk le a csapatot már a szezon előtt. Agyrém.Fucu
Úgy látszik az itteni Cards fanbase nagy része már Matt Barkleyra gyúr. Tavaly a Coltosoknak már ugyanez bejött Luckkal.

Bridges kiesése elég fájó lesz, nem csak a két guard poszton, hanem a két tackle poszton is be tud ugrani (persze nem All-Pro szinten).
Próba edzésen volt Pat McQuistan, aki vészmegoldás lehet és nagyon csúnya ember 😊Fucu
Mi csak konyhásnéninek hívtuk mikor pár éve nálunk volt. Simán eljátszhatná Quasimodót. Ha sisak nélkül játszana, szerintem jobban tudná megvédeni a QBját, mert elriasztaná az ellen pass rushereit. iktriad
Egy Mattel már befürödtünk 😊
több mint 13 éve
F@szt emberek. Örülök ennek a rohadt nagy optimizmusnak. Persze írjuk le a csapatot már a szezon előtt. Agyrém.

Most ez kinek szólt Fucu? Az én 6-10 emnek vagy mások 1/1 ének 😊 Szerintem a pesszimista 6-10 az nem leírás, egyszerűen csak realitás. Benne van. Ha a ki-ki meccseket elhozzuk akkor lehet 8-8 vagy 9-7 de jobb nem hiszem. Elég húzós ez a sorsolás. Az 1/1 az valóban túlzás. Arra a Dolphins vagy a Browns már bejelentkezett 😊 szerintem
több mint 13 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 85 322 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner

Mi csak konyhásnéninek hívtuk mikor pár éve nálunk volt. Simán eljátszhatná Quasimodót. Ha sisak nélkül játszana, szerintem jobban tudná megvédeni a QBját, mert elriasztaná az ellen pass rushereit.
több mint 13 éve
F@szt emberek. Örülök ennek a rohadt nagy optimizmusnak. Persze írjuk le a csapatot már a szezon előtt. Agyrém.

Próba edzésen volt Pat McQuistan, aki vészmegoldás lehet és nagyon csúnya ember 😊

több mint 13 éve
catattack 3 520
Amúgy kíváncsi lennék, hogy basszuk el az 1/1-et. 😀catattack
USC QBulpianus
Kb.
több mint 13 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Amúgy kíváncsi lennék, hogy basszuk el az 1/1-et. 😀catattack
USC QB

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 13 éve
catattack 3 520
Amúgy kíváncsi lennék, hogy basszuk el az 1/1-et. 😀
több mint 13 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 930 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
Bridges IR. OL what?
Sajnálom a fickót, anno kedveltem nálunk.Jakehomer
1/1 alá nem adjuk! 😀 Ja, nem rossz guard, vicc lesz így az offense fal...

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 13 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 22 759 — Panthers fan
Bridges IR. OL what?
Sajnálom a fickót, anno kedveltem nálunk.

Tepper takarodj!
több mint 13 éve
Jól látom a DC-n hogy Byrd lesz Larry cserléje? Üdv a fedélzeten LaRon
több mint 13 éve
Tippjáték, értékes nyereményekkel! 😊  cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2012/09/02/Tippjatek/Dexxter Tailor
óóóóriási ötlet! már alig várom, a tippelősdit és az első meccsünket is 😊))
én is szabin voltam, de letöltöttem a Titans meccset, majd megnézem a napokban... azért olvasgatta a kommenteket...
hát az őszintét megmondva szerintem fos lesz ez a szezon, tán egy nagy kalap szerencsével eljutunk a WC-ig, ha pedig nem, hát akkor pedig besz@runk az erőlködéstől... 😉 Cardinalis
Szerintem ne álmodj Wild cardról 😊 Ps előtt optimista voltam d e látva a Ninerst és a Hoxot... háááát
több mint 13 éve
Cardinalis Arizona Cardinals 5 956
Tippjáték, értékes nyereményekkel! 😊  cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2012/09/02/Tippjatek/Dexxter Tailor
óóóóriási ötlet! már alig várom, a tippelősdit és az első meccsünket is 😊))
én is szabin voltam, de letöltöttem a Titans meccset, majd megnézem a napokban... azért olvasgatta a kommenteket...
hát az őszintét megmondva szerintem fos lesz ez a szezon, tán egy nagy kalap szerencsével eljutunk a WC-ig, ha pedig nem, hát akkor pedig besz@runk az erőlködéstől... 😉
több mint 13 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 930 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
Tippjáték, értékes nyereményekkel! 😊  cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2012/09/02/Tippjatek/

Don't blink!
több mint 13 éve
Leon78 Arizona Cardinals 1 992 — Defender
Visszatértem, reszkessetek 😊

Skelton a kezdő = örülök, de tényleg azért lett ő az első számú mert kevesebbet hibázik. Ha szar lesz akkor jön Kolb helyette.

Én a DeMarco Sampson cuton lepődtem meg, de ezek szerint Byrdben több fantáziát látnak és ő is hasonlóan teljesít a special teamben, mint Sampson.

A védelemnél a Clark Haggans és Brandon Williams cut lepett meg de nem kicsit (durván vékony lett az OLB részleg). Acho-Schofield-Groves. hát ide még jön valaki az biztos, de akkor sem értem Hagganst miért kellett elküldeni (ráadásul már a 49ers le is akarja szerződtetni...).

Az OL vicces, nem láttam az utolsó két előszezon meccset, szóval nincs rálátásom hogy milyen volt Batiste LT-ben és Massie RT-ben. Nate Potter azért lett kerettag, mert valószínűleg más csapat elvitte volna.

Bartel vállsérülést szenvedett a Broncos ellen (ezt olvastam) ezért került IR-re, Javarris James szintén (neki ACL szakadása van).Fucu
Üdv újra köztünk! 😊
Sampsonnak nagyon sok dropja volt a Denver ellen, na meg Fumble is 1. Byrd iszonyat labdabiztos volt a 15-30 yardos passzoknál... tényleg mintha Larryt láttam volna.

Haggensen kiakadtam... no comment.

Az Ol meglepően jó volt a Denver ellen. Lindleynek rengeteg ideje volt dobni... mellesleg nem is tolta rosszul. Tehát a Batiste - Massie OT felállás meglepően jó volt, talán a PS eddigi legjobbja.

Bethel és Flemming nagyot játszott. Bethel mindenhol ott volt és kihúzta a többieket a szarból rendszeresen.

silent7939
Sajnos a Denver meccset nem tudtam letölteni, ezért hiszek neked 😊
több mint 13 éve
Visszatértem, reszkessetek 😊

Skelton a kezdő = örülök, de tényleg azért lett ő az első számú mert kevesebbet hibázik. Ha szar lesz akkor jön Kolb helyette.

Én a DeMarco Sampson cuton lepődtem meg, de ezek szerint Byrdben több fantáziát látnak és ő is hasonlóan teljesít a special teamben, mint Sampson.

A védelemnél a Clark Haggans és Brandon Williams cut lepett meg de nem kicsit (durván vékony lett az OLB részleg). Acho-Schofield-Groves. hát ide még jön valaki az biztos, de akkor sem értem Hagganst miért kellett elküldeni (ráadásul már a 49ers le is akarja szerződtetni...).

Az OL vicces, nem láttam az utolsó két előszezon meccset, szóval nincs rálátásom hogy milyen volt Batiste LT-ben és Massie RT-ben. Nate Potter azért lett kerettag, mert valószínűleg más csapat elvitte volna.

Bartel vállsérülést szenvedett a Broncos ellen (ezt olvastam) ezért került IR-re, Javarris James szintén (neki ACL szakadása van).Fucu
Üdv újra köztünk! 😊
Sampsonnak nagyon sok dropja volt a Denver ellen, na meg Fumble is 1. Byrd iszonyat labdabiztos volt a 15-30 yardos passzoknál... tényleg mintha Larryt láttam volna.

Haggensen kiakadtam... no comment.

Az Ol meglepően jó volt a Denver ellen. Lindleynek rengeteg ideje volt dobni... mellesleg nem is tolta rosszul. Tehát a Batiste - Massie OT felállás meglepően jó volt, talán a PS eddigi legjobbja.

Bethel és Flemming nagyot játszott. Bethel mindenhol ott volt és kihúzta a többieket a szarból rendszeresen.
több mint 13 éve
Westermannal teljes a keret? Vagy várható még esetleg egy falember?Leon78
nincs soha teljes keret 😊 Az O-Line is karcsú, de szerintem egy ők maradnak egyelőre.

több mint 13 éve
Egy kis érdekesség annak aki még nem látta. Szerintem érdemes megtekinteni 😊
 www.nfl.com/photos/09000d5d82b1935e/09000d5d82b2f153
több mint 13 éve
 cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2012/09/02/A_het_hirei_Denver_meccs_53-as_keret_stb/

Don't blink!
több mint 13 éve
Westermannal teljes a keret? Vagy várható még esetleg egy falember?
több mint 13 éve
Ne viccelj, Jetsben kezdő is volt tavaly...Bear
ebből is látszik, hogy az NFC West-et követem a legnagyobb intenzitással.

több mint 13 éve
Ne viccelj, Jetsben kezdő is volt tavaly...Bear
Nekem sem ré,lik a srác, de ha kezdő volt abban a jó kis védelemben, akkor nem lehet rossz játékos....
több mint 13 éve
Bear Chicago Bears 1 660 — MackóFelső; Jay Cutler fan
Ne viccelj, Jetsben kezdő is volt tavaly...

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)