Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 12 éve
Cardinalis
5 801
http://cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2012/06/17/Nyar_van_nyar/Fucuköszi, legalább olyan jól esett az uborkaszezonos Fan Fest-es videó, mint egy jópofa sör ebben a nagy melegben 😉
THIS IS THE WAY
több mint 12 éve
http://cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2012/06/17/Nyar_van_nyar/
több mint 12 éve
nem volt emiatt izgulni valóvalamint Floyd és Fleming is aláírt, így minden általunk draftolt játékos a csapat tagja 😊navégre, most már megnyugodtam 😉Cardinalis
Floyd 5, Fleming 4 éves szerződést kapott.Dexxter Tailor
kiegészítés, hogy Floyd ötödik éve csapat opció
több mint 12 éve
valamint Floyd és Fleming is aláírt, így minden általunk draftolt játékos a csapat tagja 😊Egyre több a jó hír, erősödik a csapat. Kulcsjátékosok gyakorlatilag nem távoztak, de erősítések, és fiatalok is érkeztek. Csak így tovább 😊
több mint 12 éve
Cardinalis
5 801
valamint Floyd és Fleming is aláírt, így minden általunk draftolt játékos a csapat tagja 😊navégre, most már megnyugodtam 😉
THIS IS THE WAY
több mint 12 éve
valamint Floyd és Fleming is aláírt, így minden általunk draftolt játékos a csapat tagja 😊Floyd 5, Fleming 4 éves szerződést kapott.
több mint 12 éve
az OTA trash talk után:hivatalos Vonnie Holliday egy éves szerződtetése
több mint 12 éve
catattack
3 520
Beanie majd felköhög pár labdát ahogy szokta, Ryan pedig még nem mutatott semmit NFL-ben, szóval ja, rettegek :cool:peteyHát persze... :cool:
több mint 12 éve
Beanie majd felköhög pár labdát ahogy szokta, Ryan pedig még nem mutatott semmit NFL-ben, szóval ja, rettegek :cool:eh, fáradt vagyok, benéztem a dátumot 😊 január volt az.Semmi baj Petey!
mea culpapetey
Ez a félelem... Ryan és Beanie...
Ez pontokat fog jelenteni a Niners ellen is...catattack
több mint 12 éve
catattack
3 520
eh, fáradt vagyok, benéztem a dátumot 😊 január volt az.Semmi baj Petey!
mea culpapetey
Ez a félelem... Ryan és Beanie...
Ez pontokat fog jelenteni a Niners ellen is...
több mint 12 éve
eh, fáradt vagyok, benéztem a dátumot 😊 január volt az.Beanie megint műtét. Nem bír egészséges maradni.peteyBizonyíték?catattack
mea culpa
több mint 12 éve
Tudom, hogy nálunk játszott, de most még nagyobb a kísértés .😊Ki ne akarna ilyen szuper csapatban játszani. Jó lenne megnyerni a csoportot. 😊Leon78Ő már tavaly is a Cardsban játszott 😊Fucu
Szerintem egy jó kis masszív csapatunk lesz ebben az idényben, talán előre tudunk lépni. Nem tudom mennyire értetek egyet velem, de a kezdő is fiatalodott kicsit, ami a jövőre nézve nem egy utolsó szempont.
több mint 12 éve
szaba
10 547
Attól még érvényes lehet Leon kijelentése 😉 Most nézem, Feely-nek meg kigyúrt állat ahhoz képest, hogy rúgó.Ki ne akarna ilyen szuper csapatban játszani. Jó lenne megnyerni a csoportot. 😊Leon78Ő már tavaly is a Cardsban játszott 😊Fucu
több mint 12 éve
Ki ne akarna ilyen szuper csapatban játszani. Jó lenne megnyerni a csoportot. 😊Leon78Ő már tavaly is a Cardsban játszott 😊
több mint 12 éve
Ki ne akarna ilyen szuper csapatban játszani. Jó lenne megnyerni a csoportot. 😊
több mint 12 éve
állítólag Vonnie Holliday is aláírt, de ezt még nem hivatalos.
több mint 12 éve
Asszem ez jó hír 😊ez egy remek hír
06/05/2012 Cardinals re-sign LB CLARK HAGGANS to a one-yera contract, cut LB BRODERICK BINNSLeon78
több mint 12 éve
Asszem ez jó hír 😊06/05/2012 Cardinals re-sign LB CLARK HAGGANS to a one-yera contract, cut LB BRODERICK BINNS
több mint 12 éve
Cardinalis
5 801
videjózzatok picit 😊 http://cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2012/06/02/Sports_Science/FucuÓÓÓriási! Larry pulykás+halas elkapása mindent visz 😊))))))))
THIS IS THE WAY
több mint 12 éve
videjózzatok picit 😊 http://cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2012/06/02/Sports_Science/
több mint 12 éve
Cardinalis
5 801
Feely Whiz mellett a legnagyobb golfos a csapatbanFucuez látszik is, ő néz a legprofibban a labda után, jobban mondva a golyó után 😉
THIS IS THE WAY
több mint 12 éve
Feely Whiz mellett a legnagyobb golfos a csapatbanJa, és Kolb azt mondta, nem aggódik egy újabb agyrázkódás miatt. Egyébként egy másik sisakot használ, ami jobban védi a buksiját. 😉bionichamásnem, hát elmegy golfozni 😉
de a legjobb 😀
Jay Feely with the professional look
Cardinalis
több mint 12 éve
Cardinalis
5 801
Ja, és Kolb azt mondta, nem aggódik egy újabb agyrázkódás miatt. Egyébként egy másik sisakot használ, ami jobban védi a buksiját. 😉bionichamásnem, hát elmegy golfozni 😉
de a legjobb 😀
Jay Feely with the professional look
THIS IS THE WAY