Arizona Cardinals

35 feliratkozó

több mint 13 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
az kimaradt hogy Washington TD-t szerezhetett volna INT után csak most nézem 😀

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 13 éve
csongi Arizona Cardinals 989 — Cardinals fan
😀 😀
http://img808.imageshack.us/img808/8217/feelybroncosgame.jpgFucu
😂 tegnap ezen röhögtem én is a meccs alatt

itt a highlight videó, mondanom sem kell, hogy Feelyre van kihegyezve 😊
http://www.nfl.com/gamecenter/2010121211/2010/REG14/broncos@cardinals#tab:watch
több mint 13 éve
Skeltonban van potenciál (Hall-ban is volt a Saints elleni meccsen ne feledjétek!), erős a karja, kicsit még pontatlan, de nem méterekkel az elkapó mellé/fölé dobta a lasztikat.

A fal jó volt (el se hiszem, hogy ezt leírom), volt ideje Skeltonnak és Hightower számai magukért beszélnek.
A védelem-ből nekem Washington és Rhodes játéka nagyon tetszett. DRC-t az elején beszívattak párszor utána jobban figyelt

A meccs embere Jay Feely. sérülten (!) is bejött neki minden.

a Dockett fumble utáni TD-ja kimaradt nekem, akkor már aludtam 😀

Ne álmodozzunk, ez a Broncos nagyon gyenge volt tegnap, nem tudom megítélni, hogy javultunk-e egyáltalán (talán a védelem ugyanazt hozta mint múlt héten).
Ha a héten a Pantherst is így elpicsázzuk akkor már elkezdek picit örülni.
A lényeg, hogy Skelton kezdjen ismét

egy 6-10-nek örülnék már nagyonFucu
azt nyilatkozta Whiz, hogy valószínű most az lesz a recept, hogy beszerzünk egy csomó rookiet, akik még soha nem meccseltek az NFL-ben, és így mindig kezdhet egy minden meccsen. eddig elsőmeccses rookiekkal 2-0 a mérleg 😊

a fal meg most talán azért is volt jobb (amellett, hogy a Denver se tanusított nagy ellenállást) mert ismét játszott Bridges. eddigi 10 meccsén 8-on (amikor kezdő volt) legalább 100 yardot futottunk.

Feely meg ha berúgta volna a hatodik FG-t is, akkor megdöntötte volna Bironas 25 pontos csúcsát. ezek után viszont ha nem megy Pro Bowlba, akkor bunda az egész 😊
talán mégse volt olyan rossz döntés, hogy elküldtük Rackerst...

THT is kiosztott egy pár jól sikerült blokkot! 😊
Fucu! Washington fasza volt, bár a végén (amikor aludtál 😛 ) nagyon könnyelmű volt.catattack
Az ki is maradt, ahogy az egyik playnél Timmy felvette a blitzelő embert, gyönyörű volt, ezt hiányoltam egész évben.

azért +30-nál lehet könnyelmű az ember, nem akarnak megsérülni 😊Fucu
azért volt könnyelmű Washington, mert frankón elbaszta a TD-jét. már 10 yarddal a végzóna előtt elkezdett ünnepelni, ki is ütötték a kezéből a lasztit, mázli hogy pont ott volt DD és begyűjtötte... Washington kapott is a meccs után rendesen érte.
több mint 13 éve
😀 😀
http://img808.imageshack.us/img808/8217/feelybroncosgame.jpg

több mint 13 éve
Fucu! Washington fasza volt, bár a végén (amikor aludtál 😛 ) nagyon könnyelmű volt.catattack
Az ki is maradt, ahogy az egyik playnél Timmy felvette a blitzelő embert, gyönyörű volt, ezt hiányoltam egész évben.

azért +30-nál lehet könnyelmű az ember, nem akarnak megsérülni 😊

több mint 13 éve
catattack 3 520
Fasza volt a meccs és tényleg összeszedettebbnek tűntek a srácok. Skelton faszákat dobált. Jó, hogy a Broncos és a Panthers meccs jut neki, így talán jobban fel tud készülni a SF ellen, mert az már húzós lesz!!
Remélem jobban összeszokik az elkapókkal, vagyis az WR-eket fel kell pörgetni, mert DA nagyon elpuhította őket. Várom a Carolina elleni meccset!

Fucu! Washington fasza volt, bár a végén (amikor aludtál 😛 ) nagyon könnyelmű volt.
több mint 13 éve
Kicsit későn, de csak sikerült összehozni egy elfogadható mérkőzést. köszönet érte Ortonnak, meg az elkapóinak is. A bírók homályok voltak, és többet fújtak nekünk mint nekik.
Skeltonban van potenciál (Hall-ban is volt a Saints elleni meccsen ne feledjétek!), erős a karja, kicsit még pontatlan, de nem méterekkel az elkapó mellé/fölé dobta a lasztikat. Volt pár szép dobása amit az elkapók ejtettek el. A Breaston reverse-nél hatalmasat blokkolt öröm volt nézni, apróbb szépséghiba, hogy a dobó vállával, szóval legközelebb ésszel Johhny 😊
Hightower most jó volt, volt pár szép futása
A fal jó volt (el se hiszem, hogy ezt leírom), volt ideje Skeltonnak és Hightower számai magukért beszélnek.
A védelem-ből nekem Washington és Rhodes játéka nagyon tetszett. DRC-t az elején beszívattak párszor utána jobban figyelt
A sepcial team visszahordásokat (mind a kettő) levédekező szekciójával kell valamit csinálni, rengeteg yardot engedtek Deckernek és Royalnak, ezt simán kihasználhatják legközelebb.
A meccs embere Jay Feely. sérülten (!) is bejött neki minden.

a Dockett fumble utáni TD-ja kimaradt nekem, akkor már aludtam 😀

Ne álmodozzunk, ez a Broncos nagyon gyenge volt tegnap, nem tudom megítélni, hogy javultunk-e egyáltalán (talán a védelem ugyanazt hozta mint múlt héten).
Ha a héten a Pantherst is így elpicsázzuk akkor már elkezdek picit örülni.
A lényeg, hogy Skelton kezdjen ismét

egy 6-10-nek örülnék már nagyon

több mint 13 éve
Spory Arizona Cardinals 118
Én nem lepődtem meg...., hiszen tegnap (hosszú idő óta ismét) Warner mezben ültem a TV elé 😂 😂 Garantált a győzelem 😊 Spory
hát ez vót akkor a baj! 😉 ki se mosd a szezon végéig! 😀 Cardinalis
Rajtam nem fog múlni. A köv. 3 meccset ebben ülöm végig és akkor még meglehet a 7-9 😉 😂
több mint 13 éve
én már egy épkézláb TD-nak is örülnék...Cardinalis
a Feely fake elég épkézláb volt? 😛shawnka
maga volt az GYÖNYŐŐŐR 😛Cardinalis
Na, ezen viszont meglepődtem, már párszor nehezményeztem is Whiznél, hogy túl konzervetív a stílusa, ehhez képest ez a fake nagyon bejött. 😊
több mint 13 éve
Cardinalis Arizona Cardinals 5 788
Nyerjünk, van rá esély meg nem kéne hazai pályán három egymást követő meccsen is kiszívni. Go Cards!Fucu
a Feely fake elég épkézláb volt? 😛shawnka
maga volt az GYÖNYŐŐŐR 😛

THIS IS THE WAY
több mint 13 éve
Én nem lepődtem meg...., hiszen tegnap (hosszú idő óta ismét) Warner mezben ültem a TV elé 😂 😂 Garantált a győzelem 😊 Spory
hát ez vót akkor a baj! 😉 ki se mosd a szezon végéig! 😀
Ja, és Feely-t a ProBowl-ra!Spory
nomeg ezt a Skeleton 😉 gyereket kezdőnek!!! 😀

THIS IS THE WAY
több mint 13 éve
Én nem klepődtem meg...., hiszen tegnap (hosszú idő óta ismét) Warner mezben ültem a TV elé 😂 😂 Garantált a győzelem 😊

Ja, és Feely-t a ProBowl-ra!
több mint 13 éve
navééégre megtőőőrt a jég! 😊 😀 😂 :cool:

THIS IS THE WAY
több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
várom a javaslatokat a fasza falra 😊Fucu
A Colts fala elég fasza. (Gondoltam én is viccelek.) 😉catattack
olyannyira, hogy a szurkolóknak is tele van velük a fasza 😊

több mint 13 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 296 — Tyrone Creek
Nyerjünk, van rá esély meg nem kéne hazai pályán három egymást követő meccsen is kiszívni. Go Cards!Fucu
a Feely fake elég épkézláb volt? 😛
több mint 13 éve
én már egy épkézláb TD-nak is örülnék...

THIS IS THE WAY
több mint 13 éve
A Colts fala elég fasza. (Gondoltam én is viccelek.) 😉catattack
jöhetne a Coltstól a QB is 😊 bár Manning is már öreg, meg már csak úgy szórja az INT-eket, inkább akkor Anderson 😀
több mint 13 éve
catattack 3 520
A Colts fala elég fasza. (Gondoltam én is viccelek.) 😉
több mint 13 éve
- DRC nagyon meg lesz etetve párszor, akár csak a többi korner. Orton szerintem szétpasszol minket, hacsak nem érünk oda hozzá (nem fogunk gyakran)
- Rhodes labdaszerzést várok
Fucu
Sajnálom, hogy már alapnak kell vennünk azt, hogy DRC meg a többi ott hátul tuti meg lesz etetve. Azért a DRC, Wilson, Rhodes, Toler nem egy rossz secondary sor, nekik azért a legjobb elkapókat is le kéne védekezniük. Vagy csak én vagyok túlságosan elfogult pl. DRC-vel szemben?
több mint 13 éve
Game Day! 😊

Denver, hazai pályán, Lúzer Bowl 😊

- Skelton kezd, a lényeg, hogy ne adja el a labdát és találja meg az üres célpontokat (ha lesznek olyanok)
- A fal jó lenne ha megvédené, nagyon nem szeretném Bartel-t a pályán látni
- kéne egy kis futójáték támogatás, ha már egy gyenge futás elleni védelem lesz az ellenfélnél
- A védelemnek folytatnia kell a jobb játékot, a múlt heti már elfogadható volt.
- DRC nagyon meg lesz etetve párszor, akár csak a többi korner. Orton szerintem szétpasszol minket, hacsak nem érünk oda hozzá (nem fogunk gyakran)
- Rhodes labdaszerzést várok

Nyerjünk, van rá esély meg nem kéne hazai pályán három egymást követő meccsen is kiszívni.
Go Cards!

több mint 13 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 18 864 — Csodabogár
hát ha kikapunk a Pantherstől akkor egyáltalán nem biztos hogy ott kezdi a karrierjét Luck. egy Center és egy Tackle simán elkélne.Cards
perpill ez a helyzet:

Round 1

1. Carolina (1-11)
2. Detroit (2-10)
3. Cincinnati (2-10)
4. Buffalo (2-10)
5. Arizona (3-9)

Carolina szívbaj nélkül elvinné. Cincinnati is. Detroitban Stafford, Buffaloban Fitzpatrick az új héró. Az egyetlen remény hogy a Panthers nem viszi és akkor felmehettek a 2-re érte. Persze HA kijön Luck 😊

több mint 13 éve
Cards 136 — Cardinals fan
Hamár Skelton, gondolom a Sport Science videóját már láttátok.

Aki nem, annak itt van:

Sport Science: John Skelton bionic
durva. 😀
Halltól és DA-tól nem lehet rosszabb. egyszerűen fizikai képtelenség 😊
több mint 13 éve
bionic Arizona Cardinals 120
Hamár Skelton, gondolom a Sport Science videóját már láttátok.

Aki nem, annak itt van:

Sport Science: John Skelton
több mint 13 éve
hát ha kikapunk a Pantherstől akkor egyáltalán nem biztos hogy ott kezdi a karrierjét Luck. egy Center és egy Tackle simán elkélne.Cards
Sendleinnal talán nincs nagy baj, viszont Tackle-ből egy is kevés 😊

Az viszont simán lehet, hogy Russ Grimm új csapatával játszunk majd Charlotte-ban. Úgy néz ki, mostanában nálunk nevelődnek ki az új HC-k 😊
több mint 13 éve
Cards 136 — Cardinals fan
hát ha kikapunk a Pantherstől akkor egyáltalán nem biztos hogy ott kezdi a karrierjét Luck. egy Center és egy Tackle simán elkélne.