Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 13 éve
Jézusom.... nem hiszem el... még jó hogy mostanában egy meccset sem látok.Ezeket nem tudnám higgadtan végig nézni.
Kár ezért a szezonért...
Én attól félek hogy igy a WR-einknek is elmegy a kedve és mire lenne egy jó QB-nk addigra belefásulnak az eredménytelenségbe.
több mint 13 éve
még jó, hogy nem néztem meg a második félidőt, mert ma korán kellett kelnem. csak szenvedtem volna...bár azért Skeltont megnéztem volna, hogy muzsikál, de a statok azt mutatják, hogy egyelőre tényleg nem lehet rá számítani.
teljesen egyértelmű, nincs egy használható QB-nk se, Andersonra nem tudunk építeni, Hall és Skelton pedig még nincsenek készen. mondjuk talán nem is Bradford kaliberek, aki szintén rookie, aztán meg lehet nézni a statjait...
az esélytelenek nyugalmával várhatjuk a hátralévő meccseinket
több mint 13 éve
Cardinalis
5 801
Látom, így "edzőmeccs" keretében legalább kipróbáltuk Skeltont. Hogy muzsikált?Sporyhát szerencsétlen Hallnál tán jobb volt... bátran dobálgatott és ő legalább nem INT-egetett... 😐
Passing CP/AT YDS TD INT
D. Anderson 7/20 93 0 1
J. Skelton 3/6 45 0 0
Max Hall 1/3 10 0 1
100szónak is 1avége... már a matematikai esélyekről sem érdemes beszélgetni... elszálltunk mint a győzelmi zászló... 😕
bizony innentől kezdve már csak amolyan edzőmeccsezgetés a maradék szezon... nomeg a mundér becsületéért azért összehozhatnának már végre a srácok egy-két TD-is... 😐
THIS IS THE WAY
több mint 13 éve
Spory
118
Ma rájöttem: én tehetek mindenről.... Utoljára október 10-én vettem fel meccsnézéshez a Warner mezemet..... A Saints ellen játszottunk.... Ígérem a hétvégén újra felveszem és simán verjük a Denvert 😀 😀 Látom, így "edzőmeccs" keretében legalább kipróbáltuk Skeltont. Hogy muzsikált?
több mint 13 éve
bionic
120
catattack: megcsináltad a zscskót a fejedre?Én a meccsnek csak az első harmadáról hallottam, akkor még vezettünk. Ma megnéztem az eredményt, hát..... lehet hogy én is hozom azt a zsacsit meg ollót 😕
Nem is tudom hogy sírjak, vagy nevessek kínomban. Az első harmad után nem szereztünk egy árva pontot sem! Majd megnézem az összefoglalót, meg a statisztikát, bár lehet hogy jobb ha nem is látom.
A Rams meg szerintem megnyeri a csoportunkat.
több mint 13 éve
Utoljára egymás után lévő két meccsen 6 vagy kevesebb pontot a Cards 1957-ben csinált (31-0 a Browns ellen, 14-6 a Bears ellen).Más: Max Hall várhatólag pár hetet hagy ki sérülése miatt.
több mint 13 éve
Cardinalis
5 801
Nyerünk! 😊 (mert nyerni kell)FucuA próféta szóljon belőled! 😀
amen
THIS IS THE WAY
több mint 13 éve
felőlem most egyébként komplett standup comedyt is tarthat Derek a pálya szélén meccs közben, ha a vége akár csak egy szűk 1 pontos győzelem lesz 😀
több mint 13 éve
catattack
3 520
Nyerünk! 😊 (mert nyerni kell)Oké Fucu, készültem! Egyik kezemben egy zacskó a másikban olló! 😀
Go Cards!Fucu
több mint 13 éve
jogos, csak félek ha nem írom le akkor eladja négyszer a labdát 😀esélytelenek nyugalmával indulunk neki a meccsnek
több mint 13 éve
így van 😀Nyilván a jó pár HC állás helyett inkább a Cardshoz megy OC-nak. Logikus lenne 😀TocaEzt te nem érted...
Ez megtiszteltetés!catattack
Fucu's spotlights:szép lenne ha ezeket mind meg tudnánk valósítani... én már mindenfajta elvárás nélkül fogok leülni a meccshez, és akkor talán nem lesz fájdalmas megint egy zakó.
- Eladott labda nélküli játék Andersontól
- elfogadható teljesítmény a futóktól és a támadó faltól egyaránt
- a 10-15 yardos zónában levédekezni a passzokat, főleg Amendola tud ott kárt okozni
- DRC-nek el kéne kezdeni védekezni is Danario Alexander ha megszivatja nagyon égő lesz neki.
- Steven Jackson megállítása, hiába halovány hetek óta.
- a visszahordások kontrollálása
Fucu
a másik meg, hogy a múltkor is megúszta DA INT nélkül, mégis teljesen nulla volt. azt hiszem az jelentené a Whiz által régóta mondott fejlődést, ha végre a passzok is célba érnének.
több mint 13 éve
Game Day! 😊Otthon, Rams, nyitva lesz a stadion teteje
Nehéz lesz, mivel ez a Rams nem ugyanaz a Rams mint akik az első héten voltak. Bradford sokkal érettebb, nem fogja háromszor eladni a labdát. És a védelmünk mostani állása szerint szét fog passzolni minket.
a mérkőzés kulcsai, avagy Fucu's spotlights:
- Eladott labda nélküli játék Andersontól
- elfogadható teljesítmény a futóktól és a támadó faltól egyaránt
- a 10-15 yardos zónában levédekezni a passzokat, főleg Amendola tud ott kárt okozni
- DRC-nek el kéne kezdeni védekezni is Danario Alexander ha megszivatja nagyon égő lesz neki.
- Steven Jackson megállítása, hiába halovány hetek óta.
- a visszahordások kontrollálása
Nyerünk! 😊 (mert nyerni kell)
Go Cards!
több mint 13 éve
catattack
3 520
Nyilván a jó pár HC állás helyett inkább a Cardshoz megy OC-nak. Logikus lenne 😀TocaEzt te nem érted...
Ez megtiszteltetés!
több mint 13 éve
Nyilván a jó pár HC állás helyett inkább a Cardshoz megy OC-nak. Logikus lenne 😀na bassza meg már csak az kéne, hogy Warner meg Haley után ő is elmenjenEz mi lenne? Sehol nem hallottam. :én sem, de rákérdeztem a szerkesztőiben és JJ irta a hogy Schefter írta és forrásokra is hivatkozott.
"Két komoly forrás szerint Russ Grimm váltja majd a szezon végén John Fox-t a Carolina vezetőedzői posztján"catattack
Megérteném a távozását mert kiérdemelte hogy főedző legyen. De régebben volt egy cikk erről és abban azt nyilatkozta, hogy addig nem fog elvállalni főedzői feladatot amíg nem érzi hogy megérett arra hogy főedző legyen. Kíváncsian várom a történéseket.Fucu
Gruden esetleg nem akarna nálunk OC lenni? 😊csongi
több mint 13 éve
na bassza meg már csak az kéne, hogy Warner meg Haley után ő is elmenjenEz mi lenne? Sehol nem hallottam. :én sem, de rákérdeztem a szerkesztőiben és JJ irta a hogy Schefter írta és forrásokra is hivatkozott.
"Két komoly forrás szerint Russ Grimm váltja majd a szezon végén John Fox-t a Carolina vezetőedzői posztján"catattack
Megérteném a távozását mert kiérdemelte hogy főedző legyen. De régebben volt egy cikk erről és abban azt nyilatkozta, hogy addig nem fog elvállalni főedzői feladatot amíg nem érzi hogy megérett arra hogy főedző legyen. Kíváncsian várom a történéseket.Fucu
Gruden esetleg nem akarna nálunk OC lenni? 😊
több mint 13 éve
Ez mi lenne? Sehol nem hallottam. :én sem, de rákérdeztem a szerkesztőiben és JJ irta a hogy Schefter írta és forrásokra is hivatkozott.
Megérteném a távozását mert kiérdemelte hogy főedző legyen. De régebben volt egy cikk erről és abban azt nyilatkozta, hogy addig nem fog elvállalni főedzői feladatot amíg nem érzi hogy megérett arra hogy főedző legyen. Kíváncsian várom a történéseket.
több mint 13 éve
catattack
3 520
Ez mi lenne? Sehol nem hallottam. :"Két komoly forrás szerint Russ Grimm váltja majd a szezon végén John Fox-t a Carolina vezetőedzői posztján"
több mint 13 éve
nem fogom bántani őket, de kezd elegem lenni ebből a témábólFitz nem akar elmenni. pont
Whistől: "I’m not trying to play young guys to get a look at them. I’m more interested in getting this turned and getting a win."
Campbell, Toler, Haggans és Dan Williams játéka kérdéses vasárnap
több mint 13 éve
őszintén szólva én is csak Ricsiéktől hallottam ezt, hogy Fitz elmenne, nem tudom honnan vették...
több mint 13 éve
mamii
68
Mostanra érzem úgy hogy lehiggadtam a 49ers elleni meccs óta. El nem tudom képzelni mi lehet az oka, hogy a pályán van sok ember, de csapat sehol. Ez nem a játékosok hibája, itt valami nagyon nagy baj van a koordinátorok között. Igaza volt Faragónak meccs közben, hogy szenvedni látta Fitzgeraldot, mert ő fejben szerintem kicsivel jobb mint az átlag (vagy sokkal több) és nem tudott mit tenni, mert mindenki másfelé húzta a szekeret. Szerintem a labda elejtése is ennek volt "köszönhető", máskor megeszi a labdát még a levegőben! Anderson sem csinált több hibát mint más QB, de az előtte lévő fal egyenlő volt a nullával, és ezt már Warner idejében is gond volt. Ha egy QB-t földre lehet vinni 1 percen belül, az nem a QB hibája!Na majd össze lehet hasonlítani a Rams meg a Cards támadó sorait, hogy Bradfordot mennyire védik meg és mennyire Andersont. Nem tudom mennyire fogják össze a társaságot, de ha a Rams is nagyon megver bennünket, akkor csak ki kell rugdosni néhány emberkét.
Fitzgerald hivatalos honlapján naponta kukucskálok, még nem szólt róla hogy elkívánkozik!
GO CARDINALS!!!
több mint 13 éve
Abból mi igaz, amit Ricsiék pletyiztek, hogy Fitz lehet odébáll? Jó lenne Riversnek egy ilyen sólyom. :/ (AJ szerint nyilván nem 😀)szabakérdésedben a válasz
több mint 13 éve
Szerintem lesznek páran majd a stadionban zacskóval a fejükön.Fitz imázsa kikezdhetetlenAzért itt nem TO meg 85 féle kretének vannak, hanem Fitz-féle kultúrlények 😛 /mondom ezt Derek interjúja után 😀/szabaAzt meg kell hagyni, hogy Fitz-nél kulturáltabb arc nincs a ligában. Magyon bírom, hogy mindig öltönybe nyilatkozik! Big respect!
Off: Fucu! Lecserélted a sisakot egy zacskóra? 😀catattack
Igen, a szezon végéig ez marad a lényeg a zacskóra van írva 😊Fucu
Fitznek egyébként meg most a héten halt meg a nagyapja. Szar a csapat meg még ez is, nem lehet könnyű...
több mint 13 éve
http://www.youtube.com/watch?v=v4jGSvxCRp4 😊Azért itt nem TO meg 85 féle kretének vannak, hanem Fitz-féle kultúrlények 😛 /mondom ezt Derek interjúja után 😀/szabaAzt meg kell hagyni, hogy Fitz-nél kulturáltabb arc nincs a ligában. Magyon bírom, hogy mindig öltönybe nyilatkozik! Big respect!
több mint 13 éve
szaba
10 550
Abból mi igaz, amit Ricsiék pletyiztek, hogy Fitz lehet odébáll? Jó lenne Riversnek egy ilyen sólyom. :/ (AJ szerint nyilván nem 😀)
több mint 13 éve
Fitz imázsa kikezdhetetlenAzért itt nem TO meg 85 féle kretének vannak, hanem Fitz-féle kultúrlények 😛 /mondom ezt Derek interjúja után 😀/szabaAzt meg kell hagyni, hogy Fitz-nél kulturáltabb arc nincs a ligában. Magyon bírom, hogy mindig öltönybe nyilatkozik! Big respect!
Igen, a szezon végéig ez marad a lényeg a zacskóra van írva 😊