Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 14 éve
na jött még egy LB, Quan Sturdivant (North Carolina) nagyot csúszott majd kiderül miértILB lesz, kell is oda a fejlesztés, hiába Lenon, Washington, Hayes (aki lehet cut lesz).
jó pick, végre 😊
több mint 14 éve
mosolygást várok a hátralévő két körben 😊
több mint 14 éve
Hát a jóég tudja miért így draftoltunk, lényeg, hogy azért 2 pick legalább jó helyre ment (Peterson, Acho). A többi meg még akár jól is elsülhet. Bár még hátra van 2 kör talán, de attól nem tudom mit lehet még várni... majd Fucu megmondja 😊juhúú 1000. komment a Cards topikban 😊
több mint 14 éve
ramsnek már 500 wr-e van, kell a 45 cb a keretbeluxus pickként? 😊FucuWhiz ezt nem olvastainkább a másik shermant vittétek volna 😊briareos
vállalható, de nem tetszikFucu
több mint 14 éve
luxus pickként? 😊inkább a másik shermant vittétek volna 😊briareosSherman is a stout fullback that does not have the strength to be a lead blocker at the next level.briareosWhiz ezt nem olvasta
több mint 14 éve
inkább a másik shermant vittétek volna 😊Whiz ezt nem olvastaMég mielőtt mindenki sokkot kapna hogy újabb RB-t draftoltunkSherman is a stout fullback that does not have the strength to be a lead blocker at the next level.briareos
Sherman FB, a legmagasabbra tartott volt a posztján, jó elkapónak tartják a blokkoláson kívül.Fucu
több mint 14 éve
Whiz ezt nem olvastaMég mielőtt mindenki sokkot kapna hogy újabb RB-t draftoltunkSherman is a stout fullback that does not have the strength to be a lead blocker at the next level.briareos
Sherman FB, a legmagasabbra tartott volt a posztján, jó elkapónak tartják a blokkoláson kívül.Fucu
vállalható, de nem tetszik
több mint 14 éve
Még mielőtt mindenki sokkot kapna hogy újabb RB-t draftoltunkSherman is a stout fullback that does not have the strength to be a lead blocker at the next level.
több mint 14 éve
Még mielőtt mindenki sokkot kapna hogy újabb RB-t draftoltunkSherman FB, a legmagasabbra tartott volt a posztján, jó elkapónak tartják a blokkoláson kívül.
több mint 14 éve
következő körben jöhetne az OL-be mondjuk DeMarcus Love
több mint 14 éve
fő az optimizmus 😊erős túlzás 😀bustúgy néz ki, megoldottuk 😀csongi
😛
amúgy grat, már csak a pass rusht kéne megoldanipetey
de örülök, hogy a gyakorlatilag az utolsó 3-4 OLB lehetőséget nem basztuk elFucu
több mint 14 éve
erős túlzás 😀bustúgy néz ki, megoldottuk 😀csongi
😛
de örülök, hogy a gyakorlatilag az utolsó 3-4 OLB lehetőséget nem basztuk el
több mint 14 éve
bustúgy néz ki, megoldottuk 😀
😛
több mint 14 éve
egyébként: Justin Houston még a 3/5-nél is bent volt. nem értem a TE picket...Legalább Achot megszereztük. ez pozitívum. Beanie -> trade
több mint 14 éve
in the war room :cool:így másfél órával előbb elkezdem a hype-ot hogy kit szeretnék a negyedik körbenpm-ben várom a lottószámokatbriareos
We Want Acho!!Fucu
több mint 14 éve
így másfél órával előbb elkezdem a hype-ot hogy kit szeretnék a negyedik körbenpm-ben várom a lottószámokat
We Want Acho!!Fucu
több mint 14 éve
így másfél órával előbb elkezdem a hype-ot hogy kit szeretnék a negyedik körbennem, elfelejteni 😛
We Want Acho!!Fucu

több mint 14 éve
így másfél órával előbb elkezdem a hype-ot hogy kit szeretnék a negyedik körbenWe Want Acho!!
több mint 14 éve
az igaz 😊nagyobb a csereértékeFucuCsaongi: én személy szerint Hightowert tartanám meg és Beanie-t cserélnémmiért? én inkább Beanieben látom a potenciált, Timnek már volt 2-3 éve hogy bizonyítson, de rajta nem látom, hogy tudna még hova fejlődnicsongi
Fucu
több mint 14 éve
nagyobb a csereértékeCsaongi: én személy szerint Hightowert tartanám meg és Beanie-t cserélnémmiért? én inkább Beanieben látom a potenciált, Timnek már volt 2-3 éve hogy bizonyítson, de rajta nem látom, hogy tudna még hova fejlődnicsongi
Fucu
több mint 14 éve
ott a pont 😀na most én is csak pislogok. RB??? TE???nincs is irányítótok 😂 😛haromt
ott van LSH, ott van Beanie, nem tudom ezt miért kellett... Beanie egyébként nem bust, egy jó fallal igenis jó lesz ő, de szerintem még fejlődnie kell. Tim tényleg más tészta, őt lehet jobb lenne elcserélni, most hogy jött egy rookie RB.
hol egy OLB? hol egy falember? tényleg megint ott leszünk, hogy lehet hogy egy-egy poszton vannak tehetségek a csapatban, de a védelmet szétfutják, az irányítónkat meg nem tudjuk megvédeni...csongi
Csaongi: én személy szerint Hightowert tartanám meg és Beanie-t cserélnémmiért? én inkább Beanieben látom a potenciált, Timnek már volt 2-3 éve hogy bizonyítson, de rajta nem látom, hogy tudna még hova fejlődni
Fucu
több mint 14 éve
Sziasztok !!!Üdv és örülök, hogy írtál!
Már régóta figyelem a véleményeket, tájékozódok, olvasgatok.
Most már én sem tudtam megállni, hogy ne írjak. Egyszerűen nem tudom megérteni, hogy miért nem oda draftolunk, ahova szükségünk van játékosokra.
A támadó falunk egyenlő a 0-val, mégis a RB-t igazolunk.
Szerintetek van még arra esély, hogy a támadófalat, illetve a védőfalat valamilyen úton-módon minőségileg megerősítsük. Vannak még bennt olyan falemberek akiket érdemes lenne draftolni?Leon78
a Ryan Williams választás tipikus Best Player Available (elérhető legjobb játékos) húzás volt. Ezt írtam is feljebb, hogy Whisenhunt azt mondta a 15-nek rangsorolták.
Igen a támadó fal lyukas jelenleg, valószínűleg ismét az FA-n próbálunk (amikor elkezdődik) erősíteni rajta.
A drafton a hátralévő körökben esélyes támadófal emberek akik jöhetnek DeMarcus Love, Clint Boling, James Brewer
Csaongi: én személy szerint Hightowert tartanám meg és Beanie-t cserélném
Tibi: jelentkeztél már DT-nek? 😛
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
na most én is csak pislogok. RB??? TE???nincs is irányítótok 😂 😛
ott van LSH, ott van Beanie, nem tudom ezt miért kellett... Beanie egyébként nem bust, egy jó fallal igenis jó lesz ő, de szerintem még fejlődnie kell. Tim tényleg más tészta, őt lehet jobb lenne elcserélni, most hogy jött egy rookie RB.
hol egy OLB? hol egy falember? tényleg megint ott leszünk, hogy lehet hogy egy-egy poszton vannak tehetségek a csapatban, de a védelmet szétfutják, az irányítónkat meg nem tudjuk megvédeni...csongi
több mint 14 éve
Sziasztok !!!Már régóta figyelem a véleményeket, tájékozódok, olvasgatok.
Most már én sem tudtam megállni, hogy ne írjak. Egyszerűen nem tudom megérteni, hogy miért nem oda draftolunk, ahova szükségünk van játékosokra.
A támadó falunk egyenlő a 0-val, mégis a RB-t igazolunk.
Szerintetek van még arra esély, hogy a támadófalat, illetve a védőfalat valamilyen úton-módon minőségileg megerősítsük. Vannak még bennt olyan falemberek akiket érdemes lenne draftolni?
több mint 14 éve
na most én is csak pislogok. RB??? TE???ott van LSH, ott van Beanie, nem tudom ezt miért kellett... Beanie egyébként nem bust, egy jó fallal igenis jó lesz ő, de szerintem még fejlődnie kell. Tim tényleg más tészta, őt lehet jobb lenne elcserélni, most hogy jött egy rookie RB.
hol egy OLB? hol egy falember? tényleg megint ott leszünk, hogy lehet hogy egy-egy poszton vannak tehetségek a csapatban, de a védelmet szétfutják, az irányítónkat meg nem tudjuk megvédeni...