Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 13 éve
közben azt olvasom, hogy Feely is esélyes Pro Bowlra. legalább ennyi örömünk legyen 😊csongimeg is érdemelné, egy FG-t hagyott ki idén 54 yardról.
több mint 13 éve
igaz, sajnos egy jó fal nem egy drafton áll össze. több év alatt fejlődnek ki és csiszolódnak össze az újoncok. de meglepődnék, ha legalább 2 pick nem OL-re menne elközben azt olvasom, hogy Feely is esélyes Pro Bowlra. legalább ennyi örömünk legyen 😊
több mint 13 éve
várom a javaslatokat a fasza falra 😊
több mint 13 éve
catattack
3 520
Az a helyzet, hogy jöhet ide akármilyen csoda QB, ilyen fal mögött nincs esélye (meg a futójátéknak sem).Aláírom. 2-3 embert simán elbír ez a fal. Viszont van egy olyan érzésem, ha nem tudják elvinni azt a QB-t akit kinéznek, lehet hogy nem draftolnak senkit. Egy évet simán eldobál Skelton is egy fasza fal mögött.
Remélem 2-3 picket majd csak az OL-re fogunk ellőni a drafton, pláne hogy most a védelem úgy tűnik egészen rendben van (Washingtonnal nagy boltot csináltunk szerintem és Adams is kezd feljavulni Toler és Wilson mellé), támadóoldalon meg futó- és elkapógondunk nagyon nincs.csongi
több mint 13 éve
ez is igaz, viszont egy újonc falember sem képes annyira csodát tenni és egyébként is nem tudunk jókat húzni a drafton khmm Levi Brown...
több mint 13 éve
Az a helyzet, hogy jöhet ide akármilyen csoda QB, ilyen fal mögött nincs esélye (meg a futójátéknak sem).Remélem 2-3 picket majd csak az OL-re fogunk ellőni a drafton, pláne hogy most a védelem úgy tűnik egészen rendben van (Washingtonnal nagy boltot csináltunk szerintem és Adams is kezd feljavulni Toler és Wilson mellé), támadóoldalon meg futó- és elkapógondunk nagyon nincs.
több mint 13 éve
ezaz elkezdődik a Skelton korszak 😀ha már az üresen álló elkapót megtalálja pontosan akkor boldog leszek 😊
több mint 13 éve
catattack
3 520
ha jól emlékszem 3 éve mi is 4. számú QB-val fejeztük be a szezont 😀 De titeket söpörtünk, olcsó öröm tudom 😊Ilyen 3 QB draft után? Menjenek a picsába... 😊
Luck valszeg Carolinában kezdi meg profi életét, a dolgok jelenlegi állása szerint. He akarjátok, akkor minden draft picket oda kell adni 5 évre előre 😉petey
több mint 13 éve
"Skelton to start at QB Sunday....Bartel will be the backup."ha jól emlékszem 3 éve mi is 4. számú QB-val fejeztük be a szezont 😀 De titeket söpörtünk, olcsó öröm tudom 😊
Andersonnál, Hallnál szarabb nem nagyon lehet, vesztenivalónk meg már nincs, szóval hajrá!
In John we trust! 😊csongi
Luck valszeg Carolinában kezdi meg profi életét, a dolgok jelenlegi állása szerint. He akarjátok, akkor minden draft picket oda kell adni 5 évre előre 😉
több mint 13 éve
"Skelton to start at QB Sunday....Bartel will be the backup."Andersonnál, Hallnál szarabb nem nagyon lehet, vesztenivalónk meg már nincs, szóval hajrá!
In John we trust! 😊
több mint 13 éve
Luck vagy Locker? :rolleyes:CardsLuck ezerszer
cattatack: azért jön szar mert jót már nem lehet szerezni 😊 egyébként kell egy backup QB mert ugye Hall-nak annyi idénre és Anderson se 100% hogy játékra alkalmas lesz vasárnapra
több mint 13 éve
Luck vagy Locker? :rolleyes:
több mint 13 éve
catattack
3 520
Istenen, minek kell egy újabb szart idehozni? Skeltont év végéig, aztán QB draft. Ennyi! Mennyek Finikszben?
több mint 13 éve
csak egy érdekesség, de visszaolvastam a régi 2006-os power rankingeket itt az oldalon, és most ezzel a stabil 28. hellyel hozzuk Dennis Green utolsó szezonjának szintjétpersze szerintem kizárt, hogy Whiz az ő sorsára jusson, de mutatja hogy elég reménytelen a szitu így egy épkézláb QB nélkül...
amúgy rebesgetik, hogy elhozzuk az egykori Skins backup QB-t (idén az UFL-beli Sacramentoban Culpepper backupja volt 😊), Bartelt, hogy legyen kit beállítani, ha mindenki kidőlne a végére.
de azért remélem erre nem kerül sor. már csak tényleg egy negyedik használhatatlan irányító hiányzik ide...
BRÉKING: Hall IR-re téve, Richard Bartel leigazolva. Ő egyébként soha nem játszott még alapszakaszmeccset, idén az előszezonban játszott egy keveset ellenünk a Skins színeiben: 12/14, 125y, 1 TD
több mint 13 éve
"Overall, Whisenhunt said, finding a franchise quarterback isn’t easy. He pointed to both Miami and Denver, and their ongoing quests to replace Dan Marino and John Elway."Loser Bowl 😊Levi Brown...Fucune aggódj. Vasárnap ti vagytok az esélyesek 😛
pfej milyen mocskos szar meccs lesz 😀
TOP3 pick in the lineharomt
az a vicces hogy Orton széjjel fog minket passzolni. A mi irányítónk (akárki is legyen) meg eladja majd a lasztit. ezzel fogtok nyerni. 😊Fucu
Akkor most mi is 10-20 évig fogunk keresgélni vagy mi lesz? 😊
Anderson vasárnapi statjai meg azt hiszem nem igényelnek kommentárt: 7/20, 93 YDS, 1 INT
több mint 13 éve
Loser Bowl 😊ne aggódj. Vasárnap ti vagytok az esélyesek 😛fel a fejjel, 5. helyen lehet húzni vmi jó kis impact playátpeteyLevi Brown...Fucu
TOP3 pick in the lineharomt
az a vicces hogy Orton széjjel fog minket passzolni. A mi irányítónk (akárki is legyen) meg eladja majd a lasztit. ezzel fogtok nyerni. 😊
több mint 13 éve
Két drive-ig jó volt a fal, utána ugyanaz a szánalom mint eddig. Derek tüzelt, de nem talált vagy legalábbis nem saját csapattársat. Hall is igyekezett aztán összetörték (köszi O-Line), jöhetett Skelton, akinek az első pár dobása korrekt volt, megtalálta Fitz-et és Breastont is de utána elszórta a lasztit mindenfele (ideje sem volt, köszi O-Line)Futójáték első félidőben volt, utána nem
A védelem fasza volt, Dockett a szezon legjobb meccsét hozta le. Rhodes egy állat, rohadt jó csere volt. Campbellnek és Branchnek is voltak villanásai. Lenon nem volt rossz
LSH nagyon jó még mindig, de a visszahordásokat nem tudjuk levédekezni.
indítok egy We Want Luck klubbot lehet csatlakozni
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
ne aggódj. Vasárnap ti vagytok az esélyesek 😛fel a fejjel, 5. helyen lehet húzni vmi jó kis impact playátpeteyLevi Brown...Fucu
TOP3 pick in the line
több mint 13 éve
fel a fejjel, 5. helyen lehet húzni vmi jó kis impact playátpeteyLevi Brown...
több mint 13 éve
Hát látom Anderson megint kitette a szívét-lelkét a pályára..fel a fejjel, 5. helyen lehet húzni vmi jó kis impact playát
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
nyami. Vasárnap szánalom bowl 😊
több mint 13 éve
Jézusom.... nem hiszem el... még jó hogy mostanában egy meccset sem látok.Ezeket nem tudnám higgadtan végig nézni.
Kár ezért a szezonért...
Én attól félek hogy igy a WR-einknek is elmegy a kedve és mire lenne egy jó QB-nk addigra belefásulnak az eredménytelenségbe.
több mint 13 éve
még jó, hogy nem néztem meg a második félidőt, mert ma korán kellett kelnem. csak szenvedtem volna...bár azért Skeltont megnéztem volna, hogy muzsikál, de a statok azt mutatják, hogy egyelőre tényleg nem lehet rá számítani.
teljesen egyértelmű, nincs egy használható QB-nk se, Andersonra nem tudunk építeni, Hall és Skelton pedig még nincsenek készen. mondjuk talán nem is Bradford kaliberek, aki szintén rookie, aztán meg lehet nézni a statjait...
az esélytelenek nyugalmával várhatjuk a hátralévő meccseinket
több mint 13 éve
Cardinalis
5 788
Látom, így "edzőmeccs" keretében legalább kipróbáltuk Skeltont. Hogy muzsikált?Sporyhát szerencsétlen Hallnál tán jobb volt... bátran dobálgatott és ő legalább nem INT-egetett... 😐
Passing CP/AT YDS TD INT
D. Anderson 7/20 93 0 1
J. Skelton 3/6 45 0 0
Max Hall 1/3 10 0 1
100szónak is 1avége... már a matematikai esélyekről sem érdemes beszélgetni... elszálltunk mint a győzelmi zászló... 😕
bizony innentől kezdve már csak amolyan edzőmeccsezgetés a maradék szezon... nomeg a mundér becsületéért azért összehozhatnának már végre a srácok egy-két TD-is... 😐
THIS IS THE WAY
több mint 13 éve
Spory
118
Ma rájöttem: én tehetek mindenről.... Utoljára október 10-én vettem fel meccsnézéshez a Warner mezemet..... A Saints ellen játszottunk.... Ígérem a hétvégén újra felveszem és simán verjük a Denvert 😀 😀 Látom, így "edzőmeccs" keretében legalább kipróbáltuk Skeltont. Hogy muzsikált?