Arizona Cardinals

35 feliratkozó

több mint 13 éve
Cards 136 — Cardinals fan
az utolsó meccsre "hivatalosan" átállunk 4-3 defensre
több mint 13 éve
csongi Arizona Cardinals 989 — Cardinals fan
... meg egyébként is Niners, ütni kell őket 😊
Fucu
😀
erről a Tanú egyik klasszikus sora jut eszembe: "Pelikán: Az ellenforradalmár, nyilas, fasiszta bandát ütni kell."

mindegy mi van, ha Niners, akkor harc a halálig 😀csongi
Hátha szarul jönnek ki ebből a HC mizériából... :cool:catattack
vagy megtáltosodnak, mint a Cowboys
több mint 13 éve
catattack 3 520
Fucu
😀
erről a Tanú egyik klasszikus sora jut eszembe: "Pelikán: Az ellenforradalmár, nyilas, fasiszta bandát ütni kell."

mindegy mi van, ha Niners, akkor harc a halálig 😀csongi
Hátha szarul jönnek ki ebből a HC mizériából... :cool:
több mint 13 éve
Fucu
😀

mindegy mi van, ha Niners, akkor harc a halálig 😀

megkaptuk a tutit az nfc east-el és az afc north-al 😊

Skeltonban van potenciál, fal kell elé de az nagyon
pass rushert honnan fogunk hozni az offseasonben arról halvány lila fogalmam sincsFucu
jöhet majd hozzánk Antrel Rolle, mi meg megyünk Boldinékhoz 😊

fal az tényleg nagyon kell, bár az látszik, hogy Johnny bírni fogja a strapát ha még edződik egy kicsit... ellentétben szerintem pl. Hall-lal, aki bár nem fél belemenni a birkózásba, de egyszer (talán pont ezért) nagyon össze fogják törni
több mint 13 éve
catattack 3 520
Ahogy a jövő évi menetrendet nézem meglehet, hogy a következő szezon is jól sikerül!
több mint 13 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
meccsről nem írtam, mert minek, mindenki látta. 😊

most már nyerjünk vasárnap nehogy egy győzelemmel legyünk a csoporton belül, meg egyébként is Niners, ütni kell őket 😊

megkaptuk a tutit az nfc east-el és az afc north-al 😊

Skeltonban van potenciál, fal kell elé de az nagyon
pass rushert honnan fogunk hozni az offseasonben arról halvány lila fogalmam sincs

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 13 éve
Darren Urban már a draftsorrendről meg a jövő évi schedule-ról elmélkedik: http://blog.azcardinals.com/2010/12/27/the-draft-and-the-schedule/

Legjobb esetben a 2. helyen tudunk draftolni (a Carolina már tuti megszerezte Luck-ot 😊), legrosszabb esetben is a 11. helyen.
A jövő évi ellenfelek (a csoportriválisokon kívül persze, na meg ha lesz egyáltalán szezon):
HOME Dallas, Giants, Cleveland, Pittsburgh, és Tampa Bay (ha nyerünk vasárnap a 49ers ellen) VAGY Carolina (ha vesztünk)
ROAD Philadelphia, Washington, Baltimore, Cincinnati, és a Minnesota - Detroit meccs nyertese (ha nyerünk vasárnap) VAGY vesztese (ha vesztünk)
Remélem érthetően foglaltam össze 😊

Ha a jelenlegi erősorrendet nézem, akkor ez kicsit nehezebbnek tűnik az ideinél... Pláne ha Carolinát kapjuk és jövőre Luck-kal tarolnak 😀 A Detroit meg jövőre szerintem még jobb lesz, akár PO-ra is esélyesek...
több mint 13 éve
mamii Arizona Cardinals 68
Én éjjel 4 órakor bealudtam és amikor 5-kor felébredtem már vége volt, de az ismétlésben kiélvezkedtem magam. Egyetértek csongival, a Romo vezette Cowboys más ellenfél lett volna, de a sportban nincs "ha". Ha nehezen is, de bekotortuk a győzelmet. Larryt sajnáltam, majd meghalt egész meccsen egy elkapásért, de hál'Istennek bejött neki és megvan a rekord. Remélem egy év alatt, amíg a szerződése tart összekaparnak egy normális csapatot, mert szerintem itt nem csak Warner hiányzik, hanem a csapatszellem is! Most volt, győztünk is, de az ellenfél sem volt erős.
További jó szurkolást mindenkinek jövő vasárnap a 49ers ellen!

GO CARDINALS!!!
több mint 13 éve
Hát megkaptuk az ajándékunkat a Jézuskától! 😊

1. A védelem tavalyi-tavalyelőtti önmagát idézte, le a kalappal előttük, gyakorlatilag végig ők voltak a pályán, a végén szerintem már hátul vették a levegőt...
2. DRC is hozta eddigi formáját. Megnyitja a meccset egy INT ret TD-vel, a végén meg majdnem rajta megy el a meccs... Az biztos hogy mindig gondoskodik az ember vérnyomásának magasan tartásáról 😊
3. Skelton egyre jobban tetszik. Hasonlóan agilis és belevaló srác mint Hall, de neki legalább megvannak a testi adottságai is ehhez. Adná az ég, hogy kinője magát és ő legyen a franchise QB! Fel kéne venni mellé Warnert, hogy adjon neki különórákat 😊
Egy biztos, Andersont többet nem akarom a pályán látni...

Na tegyük azért gyorsan hozzá, hogy egy Tony Romo vezette Boystól úgy kikaptunk volna mint a szél.
De kit érdekel, ha nálunk is egy backup QB volt a pályán? 😀
Végre megint egy meccs, amit jó lesz leszedni és újra meg újra megnézni.
több mint 13 éve
Életem eddigi legjobb meccse volt. simán megérte fennmaradni. köszönöm a 2 csapatnak ezt a fantasztikus meccset. 😀 GO CARDS
több mint 13 éve
ironroy New York Giants 1 854 — New York G̶i̶a̶n̶t̶s̶ Browns fan
Andre Roberts mindenesetre ügyes srác!bár a védelem is fasza volt!!!na meg Feeeeeelyyyy 😂
több mint 13 éve
Cardinalis Arizona Cardinals 5 788
én Karira ARI győzelmet kértem a Jézuskától! 😀Cardinalis
ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓRIÁSI meccs volt!!!!!!! 😀 😀 😀
kezdek újra hinni a Jézuskában 😉 😀 😂

THIS IS THE WAY
több mint 13 éve
Cardinalis Arizona Cardinals 5 788
Kedves Cardinals szurkolók!
Ezúton kívánok nektek Boldog, Békés Karácsonyt Mindegyikőtöknek!
Persze a többi fórumózónak is szól az üzenet 😊Fucu
viszont kívánva 😀

én Karira ARI győzelmet kértem a Jézuskától! 😀

THIS IS THE WAY
több mint 13 éve
Game Day!! 😊

Otthon, Cowboys, egyetlen meccs karácsony napján, a stadion teteje nyitva lesz.

- Skelton harmadik kezdő meccsét játssza. Bevallása szerint nem szereti a Cowboys-t, hiába nőtt fel Texasban. Ez jó kis extra motiváció lehet.
- Most már tényleg kellene egy kis futójáték is, ezt lehetne kérni karácsonyi ajándékként
- Levo Brown és Jeremy Bridges megkapja DeMarcus Ware-t. Szép ajándék.
- No Romo, de Kitna is tüzel úgy mint Tony báttya, plusz van három egész faintos futójuk. A védelemnek kell itt alkotnia.
- LSH nem valószínű hogy játszik, így Roberts fogja visszahordani a kickoffokat. Múlt héten nem is produkált rosszul.

Nyerjünk és legyen egy picit boldogabb a karácsonya a Cards szurkolóknak!

Go Cards!

több mint 13 éve
Darren Urban is meghitt pillanatban volt tegnap este 😊
http://blog.azcardinals.com/2010/12/24/twas-the-friday-before-the-cowboys/

több mint 13 éve
Kedves Cardinals szurkolók!

Ezúton kívánok nektek Boldog, Békés Karácsonyt Mindegyikőtöknek!

Persze a többi fórumózónak is szól az üzenet 😊

több mint 13 éve
Feely nincs, nem népszerű a szurkolók körében.
Ez a lista nem sokat számít. Tavaly is Graham lett a szurkolóknál a legnépszerűbb punter és mégsem mehetett a Pro Bowlra

több mint 13 éve
Doucet IR listára került csípősérülését követően. (helyére a practice squadból a LB Curtis Gatewood került be az 53-as keretbe és a PS-ba pedig a LB Brandon Sharpe-ot szerződtette a csapat)

A szombati (!!) Cowboys elleni meccs hivatalosan telt házas mérkőzés lesz

lezárul a szurkolói szavazás a Pro Bowl keretekre
ime a lista a Cards játékosokról akik a posztjukon a top 5-ben végeztek (zárójelben a helyezésük):
Ben Graham (1)
Adrian Wilson (3)
Larry Fitzgerald (4)
DRC (4)
Alan Faneca (5)

jövő héten hirdetik ki a kereteketFucu
Feely?
több mint 13 éve
Mindenesetre egy igazi szurkoló kitart még ilyenkor is, másrészt meg könnyű drukkolni egy mindenki kedvence Colts/Pats-szintű csapatnak. Annál felemelőbb érzés megélni azt, amikor pl. Fitz megszerezte az SB-n a vezetést 3 perccel a vége előtt (20-23)csongi
Arra még pár "mindenki kedvence" Pats drukker is emlékszik 😊undisputedly
remélem nem vetted zokon ezt a jelzőt 😊
csak arra akartam utalni ezzel, hogy pl. a Patriots szurkerek erősen felülreprezentáltak itthon (a többihez képest) 😉 szeretnénk mi olyan jók lenni, amilyen a Pats hosszú évek óta...

Annál felemelőbb érzés megélni azt, amikor pl. Fitz megszerezte az SB-n a vezetést 3 perccel a vége előtt (20-23). A végére már nem is emlékszem, de talán nem is baj 😛csongi
Na, azon a részen még mindig elérzékenyülök, amikor visszanézem az összefoglalót, annyira szép. A TD után pedig kikapcsolom, mert annak a SB-nek ott kellett volna vége lenni 😉Spory
ne is mondd. én is mindig csak addig nézem 😀
több mint 13 éve
Doucet IR listára került csípősérülését követően. (helyére a practice squadból a LB Curtis Gatewood került be az 53-as keretbe és a PS-ba pedig a LB Brandon Sharpe-ot szerződtette a csapat)

A szombati (!!) Cowboys elleni meccs hivatalosan telt házas mérkőzés lesz

lezárul a szurkolói szavazás a Pro Bowl keretekre
ime a lista a Cards játékosokról akik a posztjukon a top 5-ben végeztek (zárójelben a helyezésük):
Ben Graham (1)
Adrian Wilson (3)
Larry Fitzgerald (4)
DRC (4)
Alan Faneca (5)

jövő héten hirdetik ki a kereteket

több mint 13 éve
"Deion Sanders szerint az Arizona hamarosan rámozdul Donovan McNabbre"

talán akkor Fitz is marad 😊Cards
már 10 éve ez a pletyka , hogy rámozdulunk
csak azért indult meg ez a szóbeszéd, mert offseasonben Arizonában él, a Cards edzőközpont közelében szokott edzeni.
100% hogy nem fogjuk megpróbálni idehozni

Fitz nélküle is maradFucu
Mint zöldfülü kérdezem: miért nem megyünk rá McNabbre? Egy két szezonra, amíg Hall/Skelton beér.

Tudom, ne jöjjek Ricsivel, de amikor arról pletykál, hogy Larry el fog menni, mindig felhúzom magam :mad: Nagyot csalódnék Fitzben, ha mégis elmenne.Spory
Mert mi nem azt a támadó rendszert játsszuk amit McNabb tizenszáz év óta játszik (West Coast offense). Ez a legfontosabb ok.
És mielőtt írnátok, nem is fogjuk amíg Whiz itt van 😊

Ricsi gondolom nem olvassa minden nap a Cards-ról szóló cikkeket, nyilatkozatokat ilyesmi.
Tudom rengetegen elhiszik neki amit mond mert a tv-ben van és ugye ki higgyen egy kis nyikhaj srácnak aki egy fórumon bizonygatja hogy nem úgy lesz.

több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!

csak azért indult meg ez a szóbeszéd, mert offseasonben Arizonában él, a Cards edzőközpont közelében szokott edzeni.

Mint zöldfülü kérdezem: miért nem megyünk rá McNabbre? Egy két szezonra, amíg Hall/Skelton beér.
Spory
Mert nincs értelme egy újjá épülő csapat elejére egy veterán QB-t vinni, aki nem is igazán alkotott maradandót Washingtonban eddig. (Bár a híres négyes is így volt, mielőtt a Vikes majdnem SB-os csapatába került volna...)
több mint 13 éve
Spory Arizona Cardinals 118

Tudom, ne jöjjek Ricsivel, de amikor arról pletykál, hogy Larry el fog menni, mindig felhúzom magam :mad: Nagyot csalódnék Fitzben, ha mégis elmenne.
több mint 13 éve
Spory Arizona Cardinals 118
Annál felemelőbb érzés megélni azt, amikor pl. Fitz megszerezte az SB-n a vezetést 3 perccel a vége előtt (20-23). A végére már nem is emlékszem, de talán nem is baj 😛csongi
Na, azon a részen még mindig elérzékenyülök, amikor visszanézem az összefoglalót, annyira szép. A TD után pedig kikapcsolom, mert annak a SB-nek ott kellett volna vége lenni 😉
több mint 13 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 096 — SuperBowl Champions 2013/2014
Mindenesetre egy igazi szurkoló kitart még ilyenkor is, másrészt meg könnyű drukkolni egy mindenki kedvence Colts/Pats-szintű csapatnak. Annál felemelőbb érzés megélni azt, amikor pl. Fitz megszerezte az SB-n a vezetést 3 perccel a vége előtt (20-23)csongi
Arra még pár "mindenki kedvence" Pats drukker is emlékszik 😊