NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 498
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 13 éve
Asomugha FA lesz. azért örülnék neki. egy 1. körös OLB drafttal ligaelső defense lenne 😊najó azért a Ravens Defense a legjobb... :/
több mint 13 éve
Spory
118
fene tudja hol van az a csapat aki SB-t játszott, annyi játékos azért nem távozott az elmúlt évben hogy ilyen gyatra teljesítményük legyen. mamiiAnélkül, hogy nagyon belemennék a részletekbe:
Vedd ki a Coltsból Peytont, a Patsből Bradyt, a Packersből Rodgers-t, a Steelersből Big Bent, stb. Persze ez csak a QB rész, de még a szar fallal is többre ment volna Warner.
több mint 13 éve
Spory
118
Lehet, gáz, de nekem tetszett 😂szegény ember vízzel főz.szegény ember Whizzel főz!
Fucu
én kérek elnézést... 😀csongi
több mint 13 éve
Spory
118
- legnagyobb pozitív csalódásNos, kis késéssel:
- legnagyobb negatív csalódásFucu
- pozitív: LSH (Tavaly a Titans ellen kedveltem meg nagyon, de tartottam tőle, hogy csak egy fellángolás és aztán visszamegy a szürke ködbe, de mégsem. Tartósan és biztosan hozza a meglepetéseket 😊 )
Feely: Kedveltem és jónak tartottam Rackers, amikor elment nem számítottam rá, hogy jó lesz az utánpótlás, de az lett. Sőt!
(Pozitív csalódásnak egyelőre nem, de reményt keltő kategóriában: Skelton. nem akarnám előre hájpolni, de klíváncsi vagyok mit mutat jövőre. Eddig még jó. 😉 )
- negatív: Wilson (Nagy kedvenc, de idén nem ment neki a szekér. És ő nem foghatja a támadó falra, sem a sz@r QB-re... :/ A nyilatkozatai alapján viszont nagyon remélem, hogy jövőre egy régi időket idéző Wilsont látunk majd. Összefoglalva: Sz@r volt, de jövőre k&@va jó lesz. Remélem. 😉
Faneca: Én nem ismertem őt (tudom, ciki), de a szezon elején nagyon nagy várakozás volt az olvasottak alapján ("öreg, de a veterán tapasztalata", "jó húzás"). Na, ebből semmi nem történt.
több mint 13 éve
Jövő évi menetrend:Home: Rams, 49ers, Seahawks, Cowboys, Giants, Panthers, Browns, Steelers
Away: Rams, 49ers, Seahawks, Eagles, Redskins, Vikings, Bengals, Ravens
fasza szezonra számíthatunk... :/
most nézem hogy egy tavalyi 4. és egy idei 7. körös pickért a hülyének is megérné Rhodes 😀
több mint 13 éve
mamii
68
Köszi hogy felvilágosítottatok, ugyanis mindössze 2 meccset láttam ebben a szezonban, ennyit adott a sportTV. Akkor nem rossz volt az OC, hanem egyáltalán nem volt. Szerintem ez nagy hiba volt, fene tudja hol van az a csapat aki SB-t játszott, annyi játékos azért nem távozott az elmúlt évben hogy ilyen gyatra teljesítményük legyen. Tavaly a Packers elleni meccs az idény legjobbja volt szerintem, de mások szerint is, szóval a csapat nem volt rossz, ott voltak a rájátszásban, most meg ez az 5-11 nagyon gáz!Fitzgerald mindenesetre most Mexikóban pihen, egészségére! Nekem ő a legjobb játékos, meg a Minnesotában Jared Allen😊😊😊
GO CARDINALS!!!
több mint 13 éve
fontosabb FA-kNa akkor Breaston és Graham elé kell tolni valami zsíros szerződést! Faneca tuti nem lesz velünk jövőre, Branch meg eddig se mutatott sokat...
Unrestricted: Branch, Breaston, Faneca, Graham
Restricted: Douchet, Hightower
azért őket sajnálnám, bár Faneca úgy tudom nyugdíjba megy.
Pozitív csalódás: Skelton, Rhodes, Fitz, Roberts, Toler, Lenon, Graham, Feely
Negatív csalódás: O-Line, Beanie, Hightower, Wilson, Porter
ja és nemtudom minket mennyiben érint de Luck nem jön a draftraCards
Doucet és Hightower nem hinném hogy máshova mennének, annyira nem brillíroztak idén, hogy más csapatok kapkodjanak utánuk.
több mint 13 éve
Stanford szurkolóként engem eléggé érint 😊
több mint 13 éve
fontosabb FA-k Unrestricted: Branch, Breaston, Faneca, Graham
Restricted: Douchet, Hightower
azért őket sajnálnám, bár Faneca úgy tudom nyugdíjba megy.
Pozitív csalódás: Skelton, Rhodes, Fitz, Roberts, Toler, Lenon, Graham, Feely
Negatív csalódás: O-Line, Beanie, Hightower, Wilson, Porter
ja és nemtudom minket mennyiben érint de Luck nem jön a draftra
több mint 13 éve
AZért egy NT élete nem fenékig tejfel és nem csinálnak látványos dolgokat. pláne hogy nem is volt kezdő, bár az idény végén több lehetőséget kapott.Az meg hogy első körös volt nem feltétlen jelenti hogy brillírozni kell első évében.
a túlsúlyban tényleg geci voltál 😛 (2-3 kg volt azaz elhízás)
több mint 13 éve
catattack
3 520
Dan-t azért írtam, mert többet vártam tőle. Csak egy első körös volt! + volt az az elhízása év elején! (De g.ci vagyok)Újoncok között ő volt szerintem a legkevesebb!
Viszont már nem emlékszem, de az egyik meccsen nagyon aprított! Az tetszett!
Ez azért közel sem akkora csalódás, mint a rutinos játékosoknál! Inkább csak alul teljesített.
több mint 13 éve
Annyira jókat írtál, hogy nem is tudtam mit írni rá 😊a lényeget sikerült megfogni a mondandómból 😀szegény ember vízzel főz.szegény ember Whizzel főz!
Fucu
viszont ez C'mon Man jelöléses 😛
érdekes, hogy catattack írta Dan Williams-t mint csalódást. Mit vártál tőle?Fucu
Williams nem is nagyon játszott, vagy ha igen, akkor nem alkotott maradandót... Inkább Washingtont jegyeztem meg, ő nagyon jó lesz ott Dockett mellett.
Beanie egyértelmű csalódás nekem, de csak inkább félig, mert a fal is tehet arról, hogy nem futott annyit...
több mint 13 éve
no és mekkora párharc lesz itt vasárnap: Haley vs Boldin 😊 (mondjuk sántít a párosítás, mert Haley nem S vagy LB, Boldin meg nem HC 😀)
több mint 13 éve
a lényeget sikerült megfogni a mondandómból 😀szegény ember vízzel főz.szegény ember Whizzel főz!
Fucu
viszont ez C'mon Man jelöléses 😛
érdekes, hogy catattack írta Dan Williams-t mint csalódást. Mit vártál tőle?
több mint 13 éve
szegény ember vízzel főz.szegény ember Whizzel főz!
Fucu
én kérek elnézést... 😀
több mint 13 éve
igen Whiz hívta a playeketjaja, Whiz = HC+OC (jó, asszem azért Grimm besegít neki ebben, de Whiz hívja a playeket)Whiz is nagyon a begyemben van az OC-val együtt.mamiiNa az nincs!catattack
szerintem pont ez nem állapot, kellene mellé egy OC a köv. szezonra...csongi
Grimm a futásokért felelős, míg Mike Miller pedig passzjátékért felelős koordinátor volt. Ők csak a meccsek előtti gameplan összeállításában segítettek. Bár Miller év vége felé többször is megkapta a lehetőséget, hogy hívjon pár playt
több mint 13 éve
akkor jöjjön az én véleményem, újoncokat direkt nem írtam bele.pozitív:
- Kerry Rhodes: elképesztő szezont produkált a védelem legjobbja volt (nem hiába választották meg a csapattársai az MVP-nek). Nagyon jó boltot csináltunk az idehozatalával. Ki az az Antrel Rolle?
- Paris Lenon: nem volt jó véleményem amikor ideszerződött, de jól teljesített. No, nem egy Dansby, de szegény ember vízzel főz.
- Alan Branch: futás ellen jó volt és sokszor csak egy lépés választotta el az irányítótól. Ami fontos még, hogy kiérdemelte, hogy elég sok játéklehetőséget vegyen el Campbelltől
- Jay Feely: Ő is jó választás volt az edzőtkől. Biztosan rúgta a FG-okat
negatív:
- Adrian Wilson: a kedvenc játékosom borzasztó évet produkált. Elhibázott szerelések tömkelege, elkapók levédekezésében gyalázatos teljesítmény. Egy szóval szar volt.
- DRC: év elején még nem mertek rá dobálni, de aztán rájöttek az elenfél edző, hogy nem is shutdown corner. Rengetegszer a nagy játékra megy és ebből sok yardot (esetenként TD-t) kaptunk.
- Calais Campbell: ugyanazokkal a társakkal a falban nem volt képes legalább a tavalyi játékát hozni, pedig az volt a minimum elvárt.
- Joey Porter: Nála is tudtuk, hogy nem lesz istencsászár, de ennél azért picit többre számítottam
- Komplett O-Line: Levi Bown-t guardnak maximum felhasználhatjuk. Keith csórikám lesérült, de nem is váltotta be a nagy reményeket. Lutui még úgy ahgy jó volt Seindleinel együtt, de azért a jótól még ők is messze voltak.
több mint 13 éve
jaja, Whiz = HC+OC (jó, asszem azért Grimm besegít neki ebben, de Whiz hívja a playeket)Whiz is nagyon a begyemben van az OC-val együtt.mamiiNa az nincs!catattack
szerintem pont ez nem állapot, kellene mellé egy OC a köv. szezonra...
több mint 13 éve
+ Rhodes, Feely, Skelton, Toler (Fitz, LSH, Graham... azért nem, mert ők eddig is jók voltak, ennélfogva max. negatív csalódást okozhattak volna 😊)- DRC, Wilson, Beanie
több mint 13 éve
mamii
68
- pozitív csalódás nálam is Larry, aki hihetetlen alázattal szolgálta ki a csapatot úgy, hogy szinte alig kapott labdát mégis elérte az 1000 y-t- negatív az egész O-line de nekem Whiz is nagyon a begyemben van az OC-val együtt. Ilyen szar playeket még tán én is tudnék összehozni. Szívesen elküldeném a +4,o +4,5 olvasó szemüvegemet, hogy jobban lásson!
GO CARDINALS!!!
több mint 13 éve
pozitív: hm. keresnem kell. Fitz. LSHnegatív: sok. DRC, Toler, Wells
több mint 13 éve
Nálam a SB párosítása Falcons-PatriotsPozitív csalódás: Skelton
Negatív csalódás: Hát nem is tudom... annyian vannak
több mint 13 éve
Cardinalis
5 788
- legnagyobb pozitív csalódás- Larry Fitzgerald (nincs fásultság, nincsenek sztáralűrök, és még mindig látom benne a tüzet, még az utolsó meccsen is)
- legnagyobb negatív csalódásFucu
- Tim Hightower (valahogy nem jut eszembe róla az a mondás, hogy "mint kés a vajon"...)
THIS IS THE WAY
több mint 13 éve
Cardinalis
5 788
A rájátszásban már nem szurkolhatunk a saját csapatunknak, de gondolom mindenki nézi majd a meccseket. Kíváncsi lennék a véleményetekremamiihát én nem is gondoltam volna, hogy a madarak ilyen jól tudnak focizni 😉 az összes tollas bekerült a POba, kivéve sajnos a kardinálispintyeket... 😕 naszóval mivel én abszolute madárpárti vagyok, a sólymokat látnám szívesen a döntőben 😀
THIS IS THE WAY