NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 498
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 13 éve
Spory
118
Ha véletlenül még nem láttátok volna: egy kis összefoglaló (első része) az idei szezonról kiemelve néhány szép pillanatot (igen, rövidfilm 😉 😊 )http://www.azcardinals.com/photos-videos/videos/2010-Year-in-Review---Part-1/50e96962-3feb-4c9d-8642-0e418df80ef8
Öööö, csak nekem tűnt fel, hogy Fucu nem járt erre már több, mint egy hete. Remélem, nem pártolt el a csapattól... :/
több mint 13 éve
Cardinalis
5 788
Pro Bowllal kapcsolatban érdekesség, hogy safety poszton Wilson és Rolle fognak kezdeni 😊csonginajólvan, a mi Fitzünk is megvillant egy szép End Zone TD elkapással hozzájárulva az NFC győzelméhez 😊
gondoltam csak végignézem már ezt a meccset is, hisz már csak a SB van hátra, aztán a többi néma csend... 😕
szerintetek lesz lockout? én nagyon vészjóslónak látom a helyzetet... :/
THIS IS THE WAY
több mint 13 éve
catattack
3 520
Pro Bowllal kapcsolatban érdekesség, hogy safety poszton Wilson és Rolle fognak kezdeni 😊csongi😀 Dreamteam!
több mint 13 éve
Pro Bowllal kapcsolatban érdekesség, hogy safety poszton Wilson és Rolle fognak kezdeni 😊
több mint 13 éve
ST:nem rajtuk múlt. érzésem szerint ha a Tampa és a Vikings meccs megvan egy egy pozitív szezon
http://www.azcardinals.com/photos-videos/videos/Top-5-Plays---Special-Teams/87d72dfc-bdbd-4214-9e41-7771452dac0dcatattack
több mint 13 éve
Cardinalis
5 788
pont erre gondoltam 😛 ez kardinális kérdés 😂de azért én válaszolok: hát csakis GBP! 😉CardinalisNanáhogy GBP! 😉
Egyrészt mégiscsak NFC, másrészt pedig a PS-re még mindig haragszom azért "a támadásért" :mad: (gy.k.: 2008 SB 4.negyed 2:37-0:35) Revenge! 😛Spory
THIS IS THE WAY
több mint 13 éve
Spory
118
de azért én válaszolok: hát csakis GBP! 😉CardinalisNanáhogy GBP! 😉
Egyrészt mégiscsak NFC, másrészt pedig a PS-re még mindig haragszom azért "a támadásért" :mad: (gy.k.: 2008 SB 4.negyed 2:37-0:35) Revenge! 😛
több mint 13 éve
mamii
68
Jó kis meccsre van kilátás a Super Bowlon, bár a Pitt-NYJ meccsbe bealudtam, ma az ismétlésben majd megnézem rendesen. A Facebookon Fitz úgy örül a PB-re hívásának, mintha még életében nem játszott volna! Ezért kedvelem annyira a fiút, hogy egyáltalán nincs elszállva magától, pedig mind a 31 NFL csapat kezét lábát törné ha náluk játszhatna. Remélem szerződtetnek egy normális QB-t aki szórja a lasztit mint bolond a lisztet és akkor leszünk még pozitívak is!
Egyetértek Cardinalissal, természetesen a Green Bay győzelemnek szurkolok!
GO CARDINALS!!!
több mint 13 éve
Cardinalis
5 788
Na, akkor lehet, hogy mégis megnézem ezt a vasárnapi összecsapást. A SB hétfője pedig szabadság. Ez alap 😉 😊Sporyhamár SB akkor GBP vagy PS?
szerintem ez egy ARI topicban csak költői kérdés... :rolleyes:
de azért én válaszolok: hát csakis GBP! 😉
THIS IS THE WAY
több mint 13 éve
Spory
118
Na, akkor lehet, hogy mégis megnézem ezt a vasárnapi összacsapást. A SB hétfője pedig szabadság. Ez alap 😉 😊Adrian Wilson és Darnell Dockett után Larry Fitzgerald is utazik a Pro Bowlra.Cardsnavégre egy jó hír 😀
naakkor a következő két hétfőn is maximum csak mosogatórongynak tudnak használni a melóhelyen... 😛Cardinalis
több mint 13 éve
Cardinalis
5 788
Adrian Wilson és Darnell Dockett után Larry Fitzgerald is utazik a Pro Bowlra.Cardsnavégre egy jó hír 😀
naakkor a következő két hétfőn is maximum csak mosogatórongynak tudnak használni a melóhelyen... 😛
THIS IS THE WAY
több mint 13 éve
Adrian Wilson és Darnell Dockett után Larry Fitzgerald is utazik a Pro Bowlra.A Pittsburgh úljabb győzelme befolyásolhatja a Cardinals új DC keresését. Pittsburghból két jelölt Keith Butler a linebackerek edzője és Ray Horton a defensive backok edzője. Továbbá Dick LeBeau neve került még szóba.
Az ESPN szerint a Cardinals rámozdulhat Carson Palmerre aki mindenképp távozni szeretne Cincinattiból.
a mai napi hírek 😊
jah és inkább Palmer mint McNabb vagy Young vagy Russell vagy Trent Edwards vagy Hasselbeck.
de egyébként Vick és Payton Manning is Unrestricted FA lesz 😊
több mint 13 éve
Dockett ismét megy Hawaii-ra a Pro Bowlra! (Kevin Williams helyett)Sőt, ha Green Bay győzelem lesz holnap, akkor Jenningset pedig nagy valószínűséggel Fitz fogja váltani.
Csak hogy Wilson ne legyen olyan egyedül 😊
több mint 13 éve
én első három helyen csak OL-t draftolnék legszívesebben 😊 kár hogy egy jó fal összerakása nem egy szezon műve, szóval csomó rookie-val egyelőre nem leszünk ki a vízből...
több mint 13 éve
reális, nem is csesztem le érte 😊mondjuk a nagyon korai OLB draft kockázatos, emlékezzünk csak Vernon Gholstonra, ja hogy senkinek nem ismerős a név? nem meglepő.
teljesen vállalható a posztokra nézve, a játékosokról sokat nem tudok. Egyedül Miller ismerős ő korrekt játékos
több mint 13 éve
haromt féle mock draft1. kör: Von Miller, OLB, Texas A&M
2. kör: Martez Wilson, ILB, Illinois
3. kör: Jason Pinkston, OL, Pittsburgh
vélemény? 😀
több mint 13 éve
Whiz interjúból kiderült, hogy DC jelöltjei vannak még a rájátszás csapatokban, de tárgyalni fog bizonyos emberekkel a Senior Bowl hetében is.http://www.azcardinals.com/news-and-events/article-2/Whisenhunt-Taking-Time-With-DC/bda9319c-bbb6-464b-a075-062c86e9ebdf
Felmerült Jim Mora Jr. neve is, de azt nyilatkozta, hogy 2011-ben nem fog edzősködni
szerk: azt el is felejtettem, hogy lehet Chris Miller (QB coach) távozik a csapattól, mert kinéz neki egy HC állás a Southern Oregon University-n.
több mint 13 éve
Amerikában mindig január harmadik hétfőjén ünneplik a Martin Luther King napot.nem ismertem, de korrekt 😊 mindig is híres white power állam volt 😀
"1987-ben Arizona állam bojkottálta az ünnepet, ezért 1991-ben a Superbowl megrendezésének jogát elvették Arizonától, és California állam kapta meg.1992-ben az arizóniaiak megszavazták a MLK Day megtartását, így visszakaták a jogot a Superbowl megtartásához."
Bocs ha ismert volt...bionic
igen a steelers LB edző, Keith Butler az elsődleges célpont, de olvastam másik edzőt is, de a nevét elfelejtetem 😊
a Senior Bowl-ig jó lenne találni valakit
Valaki esetleg: milyen 3-4 edzők vannak még szabadon?
több mint 13 éve
semmi hír. nagyon úgy tűnik valamelyik Steelers edzőre fáj a fogunk, de így rá fogunk baknicsak Bulger ne jöjjön, nem kell még egy Anderson....
Warnerrel rövid interjú a Cardsról:
http://www.azcentral.com/sports/cardinals/articles/2011/01/15/20110115arizona-cardinals-kurt-warner.htmlFucu
Skelton jó lesz, backupnak meg ott van Hall. jó kell még egy tapasztaltabb valaki melléjük, de az nem tudom, ki lehetne...
több mint 13 éve
bionic
120
Amerikában mindig január harmadik hétfőjén ünneplik a Martin Luther King napot."1987-ben Arizona állam bojkottálta az ünnepet, ezért 1991-ben a Superbowl megrendezésének jogát elvették Arizonától, és California állam kapta meg.1992-ben az arizóniaiak megszavazták a MLK Day megtartását, így visszakaták a jogot a Superbowl megtartásához."
Bocs ha ismert volt...
több mint 13 éve
semmi hír. nagyon úgy tűnik valamelyik Steelers edzőre fáj a fogunk, de így rá fogunk bakniha jól tudom a Linebackerek edzőjére. sokan akarták vinni de mindenki hozott másik DC-t, mert nem foglalkozik csak a Steelerssel amíg PO-ban vannak
Warnerrel rövid interjú a Cardsról:
http://www.azcentral.com/sports/cardinals/articles/2011/01/15/20110115arizona-cardinals-kurt-warner.htmlFucu
több mint 13 éve
semmi hír. nagyon úgy tűnik valamelyik Steelers edzőre fáj a fogunk, de így rá fogunk bakniWarnerrel rövid interjú a Cardsról:
http://www.azcentral.com/sports/cardinals/articles/2011/01/15/20110115arizona-cardinals-kurt-warner.html
több mint 13 éve
húú de kihalt ez a topic :/ valami infó van def. koordinátor ügyben?
több mint 13 éve
Asora nem fogunk annyit költeni amennyit kér, hiába a DRC csalódást keltő szezon, az edzők bíznak a "saját munkájukban".Folyik a védekező koordinátor keresés. A héten két meg nem nevezett illetővel lesz interjúja Whiznek. Viszont az első számú célpont a Steelers LB edző Keith Butler, akit már kétszer próbált Glendale-be csábítani. A probléma az, hogy legutóbb a Steelers nem adott engedélyt az indterjúra. Most felröppent egy olyan hír az egyik Pittsburg-i újságban, hogy van egy cikkely Butler szerződésében, miszerint nem mehet máshova edzőnek, mert ő lesz a védekező koordinátor ha Dick LeBeau visszavonul.
az biztos, hogy 3-4-ben járatos ember fog érkezni, mert nem lesz változás a sémában.