Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 13 éve
meg fogtok döglenite sem vagy már a régi 😛
tress részemről letudva
😛petey
több mint 13 éve
Csongi! Te nem jönnél a talira? 😀catattackasszem most nem. majd talán egy későbbire. a playoffban lehet hogy elnézek majd egy talira (ha lesz)
több mint 13 éve
catattack
3 520
Csongi! Te nem jönnél a talira? 😀
több mint 13 éve
hát végül is szenvedhetünk tovább az Anderson/Hall párossal is. persze csak vicceltem, reális esély nincs Young megszerzésére, szerintem ha szabad lenne se startolnánk rá. ez a szezon már úgyis elment...ó pedig már kezdtem reménykedni, hogy a lyukat Vince Youngnak tartogatjuk a rosteren 😀csongiEz k.rva beteg gondolat!catattack
több mint 13 éve
catattack
3 520
ó pedig már kezdtem reménykedni, hogy a lyukat Vince Youngnak tartogatjuk a rosteren 😀csongiEz k.rva beteg gondolat!
én most biztosan nemFucuMentem volna, de ha nem lesz melótesó, akkor maradok!
több mint 13 éve
catattack
3 520
Megy valaki fórumtalira?
több mint 13 éve
Ahmad Brooks (OLB) a hétfői meccsről:“Everybody is still in the playoff hunt,” he said. “They can win six games straight and still be in the playoffs as well. We still have everything to play for.” 😀 😀 😀diverdocfő az optimizmus 😀
több mint 13 éve
Ahmad Brooks (OLB) a hétfői meccsről:“Everybody is still in the playoff hunt,” he said. “They can win six games straight and still be in the playoffs as well. We still have everything to play for.” 😀 😀 😀
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 14 éve
Young IR-re lett téve nem is értem hogy gondoltad 😊mókás lett volna idehozni és utána persze Cutlert és meg is van a 2006-os első körös qb parádé 😀
cattatack: Somers blogján olvastam az egy üres helyet a rosteren
több mint 14 éve
ó pedig már kezdtem reménykedni, hogy a lyukat Vince Youngnak tartogatjuk a rosteren 😀ulpi: az idegbetegtől távol voltam 😊Nálam 53-ban jelzi Komart és Green-nel meg is vannak. :/catattack
igen, van pár agytröszt ligaszerte 😊 junó
Marshay Green az 53-as keretben, gyenguszok vagyunk CB-ben és tud visszahordani is ha kell.
Max Komar PS-ben, Alphonso Smith távozni kényszerült. Így most van egy üres hely a rosteren.
Hétfő esti meccs lévén ma még nem volt friss sérült listaFucu
több mint 14 éve
catattack
3 520
ulpi: az idegbetegtől távol voltam 😊Nálam 53-ban jelzi Komart és Green-nel meg is vannak. :/
igen, van pár agytröszt ligaszerte 😊 junó
Marshay Green az 53-as keretben, gyenguszok vagyunk CB-ben és tud visszahordani is ha kell.
Max Komar PS-ben, Alphonso Smith távozni kényszerült. Így most van egy üres hely a rosteren.
Hétfő esti meccs lévén ma még nem volt friss sérült listaFucu
több mint 14 éve
ulpi: az idegbetegtől távol voltam 😊 igen, van pár agytröszt ligaszerte 😊 junó
Hétfő esti meccs lévén ma még nem volt friss sérült lista
több mint 14 éve
Shaun Smith? Az tény, ő ilyen dirty, csinál ám rosszabbat is. Bár ez nem tudom most hogy jön ide?valakinél ez, valakinél meg a golyók markolászása ugye ulpi 😛peteyAz értelem, ami süt néhányukról (és akkor szépen fogalmaztam) az félelmetes. 😊ulpianusTörleszteni akarsz Fucunak? Ne g.cizz b.zdmeg!! 😛
Nem tudom, amúgy, hogy kivel van bajod?!catattack
Nálunk inkább akkor Corey Mays a "csúcs", érdemes meghallgatni ha mond valamit, annyira sötét szegény, hogy az vicces. De a csapat 70%a ilyen agytröszt ott is, meg mindenhol. Én legalábbis jókat röhögök az ilyen felvételeken, meg egyes játékosok jól átgondolt nyilatkozatain. 😊
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 14 éve
valakinél ez, valakinél meg a golyók markolászása ugye ulpi 😛Az értelem, ami süt néhányukról (és akkor szépen fogalmaztam) az félelmetes. 😊ulpianusTörleszteni akarsz Fucunak? Ne g.cizz b.zdmeg!! 😛
Nem tudom, amúgy, hogy kivel van bajod?!catattack
több mint 14 éve
Fucunak? Mert idegbeteg lett? Nem zavar, megértem. Nem lehet öröm nézni a csapatot, amíg azt hiszed jók, aztán egyre rosszabbak. Ilyenkor mindenki hibás meccs alatt. Főleg aki nem tetszőket mond. Ha ma megnézi, sztem rájön hogy amit mondtam az nulla.Az értelem, ami süt néhányukról (és akkor szépen fogalmaztam) az félelmetes. 😊ulpianusTörleszteni akarsz Fucunak? Ne g.cizz b.zdmeg!! 😛catattack
Ez olyan, mint minden meccs alatt megy a bírók szidása, aztán rájössz, hogy igazából semmi extra nem volt.
Csapattól függetlenül mondtam, hogy érdemes megnézni, mekkora koponyák játsszák ezt a játékot.
több mint 14 éve
catattack
3 520
Az értelem, ami süt néhányukról (és akkor szépen fogalmaztam) az félelmetes. 😊ulpianusTörleszteni akarsz Fucunak? Ne g.cizz b.zdmeg!! 😛
Nem tudom, amúgy, hogy kivel van bajod?!
több mint 14 éve
Cardinalis
5 788
csak az vigasztalhat minket, hogy a csoportunk megint hozta a formáját, mindenki kikapott, a Ninerst pl. nullázták... NFC Worst!csonginajah... mondjuk mi is kikaptunk a Tampa Bay-től, de legalább 35-38-ra megszorongattuk őket...
nomeg juteszembe a New Orleans-t pedig meg is vertük a Seahawks mostani vereségével ellentétben...
csakhogy félig tele legyen az a bizonyos pohár... és optimista szemszögből közelítsük meg a dolgokat 😊
THIS IS THE WAY
több mint 14 éve
Ez ku.vajó! 😂Az értelem, ami süt néhányukról (és akkor szépen fogalmaztam) az félelmetes. 😊
http://www.azcardinals.com/photos-videos/videos/Cards-Nicknames/72312432-cea5-4cf9-a8ff-4a80ce030a99catattack
több mint 14 éve
petey: nem is vártam hogy egy U$C szimpatizáns le tudja írni rendesen hogy Stanford Cardinal 😛Este vót na, aztán meg nem akartam javítani 😊
Fucu
több mint 14 éve
petey: nem is vártam hogy egy U$C szimpatizáns le tudja írni rendesen hogy Stanford Cardinal 😛Luck álmaim húzása lenne, nem kell ecsetelnem miért. (kb mint Tibinek a Tebow pick)
Fejben rendben van a srác, gyors döntéshozó, pontos is, de fene tudja mit kezdene emögött a fal mögött.
több mint 14 éve
catattack
3 520
Ez ku.vajó! 😂 http://www.azcardinals.com/photos-videos/videos/Cards-Nicknames/72312432-cea5-4cf9-a8ff-4a80ce030a99
több mint 14 éve
aztec
1 360
Luck kb olyan, mintha összegyúrták volna Ryant és Flaccot.Nem fog 300-350 yardokat hajigálni, de megbízható, egyetemi szinten biztosan, ráadásul jól fut,aztán ki tudja mi lesz belőle a profik közt.Pro style offenseből jön, ami azért lényeges.Bradfordot is féltették, hogy első évesként buktái lesznek, aztán hogy összekapta magát.Persze jövőre jön a másodévesek átka 😛Leinartnak nagyobb hype-ja volt szerintem.
http://www.youtube.com/watch?v=RF9PFJI_t5I 😀
A Jégember győz, nem beszél.
több mint 14 éve
http://www.youtube.com/watch?v=fkxyJtoO-64mert Luck a szekszi QB pick...akiből persze lehet egy orbitális nagy bust is...peteyLeinart már elég sexy boy volt! 😛catattack