Arizona Cardinals

35 feliratkozó

több mint 14 éve
mamii Arizona Cardinals 68
Csak kiszurkoltuk a Packers győzelmet!
Szokásomtól eltérően élőben néztem végig az SB-t, röpke másfél órát aludtam és tök jól éreztem magam. Azért az ismétlést is megnéztem, így is tetszett.
A második félidő elején egyszer mutatták Rodgers arcát és akkora nyugalmat olvastam le róla, hogy biztos voltam a győzelemben. Igaza volt Olivérnek a stúdióban, az a csapat nyert amelyik kevesebbet hibázott. Ezt én Big Bennél láttam igaznak az INT a döntőben már szinte megengedhetetlen.
Nagyon jó meccs volt szerintem, most már várhatjuk izgatottam ki fogja dobálni nálunk QB-ként a lasztit, már ha lesz NFL. Én reménykedem hogy nagyobb lenne a veszteség anyagilag a tulajoknak ha nem lenne, ezért talán lesz megegyezés.

GO CARDINALS!!!
több mint 14 éve
Cardinalis Arizona Cardinals 5 949
Nanáhogy GBP! 😉 Egyrészt mégiscsak NFC, másrészt pedig a PS-re még mindig haragszom azért "a támadásért" :mad: (gy.k.: 2008 SB 4.negyed 2:37-0:35) Revenge! 😛Spory
csak összejött nekik! megérdemelték, gratula!
jó döntő volt, még bele sem aludtam... 😀
namajd eccer mi is ott... :rolleyes:
több mint 14 éve
csongi Arizona Cardinals 989 — Cardinals fan
Hoppá, Fitzgerald Kolbot szeretné QBnak.tenorx
én meg Warnert 😊

Andersonnal is befürödtünk, francnak se kéne megint kísérletezgetni. Skelton rookieként nem volt rossz, egy jó fallal szerintem franchise QB lehet belőle.
több mint 14 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 638 — Wrath of Khan
Hoppá, Fitzgerald Kolbot szeretné QBnak.
több mint 14 éve
A játékosok idén is a mi pályánkat választották a legjobbnak.

Lenne inkább szar a pálya és jó a csapat... 😊
több mint 14 éve
Spory Arizona Cardinals 118
Egy kis filmajánló a Cards oldaláról:
- Az idei összefoglaló 2. része: http://www.azcardinals.com/photos-videos/videos/Fitz-Talks-At-The-Super-Bowl/2b36018a-d943-4443-8b6a-97ba6798b428#?id=6775aeae-1d1e-4dd5-9a18-f49902f597d3
- Fitz interjú (egy kis meglepetéssel a végére): http://www.azcardinals.com/photos-videos/videos/Fitz-Talks-At-The-Super-Bowl/2b36018a-d943-4443-8b6a-97ba6798b428#?id=2b36018a-d943-4443-8b6a-97ba6798b428
- A csajok meg elutaztak Japánba 😊 : http://www.azcardinals.com/photos-videos/videos/Fitz-Talks-At-The-Super-Bowl/2b36018a-d943-4443-8b6a-97ba6798b428#?id=a27aaadc-1a04-4486-83e3-122f33d8aaab
több mint 14 éve
bionic Arizona Cardinals 120
Warner knows Super Bowls
több mint 14 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
Spory: itt vagyok csak a háttérbe vonultam egy kicsit pihenni. Olvasgatom a híreket (Cards-nál semmi hír, hárman Pro Bowl-on, DC csak Super Bowl után lesz, találgatni meg nem szeretek 😊), meg jelen vagyok az oldalon, de nem kommentelek annyit.
Szóval vagyok, de hagylak kibontakozni titeket is 😊

Lockout, igen valószínű, ha csak nem csap bele valamelyik félbe a ménykűű és enged.

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 14 éve
Cards 136 — Cardinals fan
szerintetek lesz lockout? én nagyon vészjóslónak látom a helyzetet... :/Cardinalis
lesz, csak impasse néven :/
több mint 14 éve
Ha véletlenül még nem láttátok volna: egy kis összefoglaló (első része) az idei szezonról kiemelve néhány szép pillanatot (igen, rövidfilm 😉 😊 )
http://www.azcardinals.com/photos-videos/videos/2010-Year-in-Review---Part-1/50e96962-3feb-4c9d-8642-0e418df80ef8

Öööö, csak nekem tűnt fel, hogy Fucu nem járt erre már több, mint egy hete. Remélem, nem pártolt el a csapattól... :/
több mint 14 éve
Pro Bowllal kapcsolatban érdekesség, hogy safety poszton Wilson és Rolle fognak kezdeni 😊csongi
najólvan, a mi Fitzünk is megvillant egy szép End Zone TD elkapással hozzájárulva az NFC győzelméhez 😊
gondoltam csak végignézem már ezt a meccset is, hisz már csak a SB van hátra, aztán a többi néma csend... 😕
szerintetek lesz lockout? én nagyon vészjóslónak látom a helyzetet... :/
több mint 14 éve
catattack 3 520
Pro Bowllal kapcsolatban érdekesség, hogy safety poszton Wilson és Rolle fognak kezdeni 😊csongi
😀 Dreamteam!
több mint 14 éve
Pro Bowllal kapcsolatban érdekesség, hogy safety poszton Wilson és Rolle fognak kezdeni 😊
több mint 14 éve
ST:
http://www.azcardinals.com/photos-videos/videos/Top-5-Plays---Special-Teams/87d72dfc-bdbd-4214-9e41-7771452dac0dcatattack
nem rajtuk múlt. érzésem szerint ha a Tampa és a Vikings meccs megvan egy egy pozitív szezon
több mint 14 éve
catattack 3 520
ST:
http://www.azcardinals.com/photos-videos/videos/Top-5-Plays---Special-Teams/87d72dfc-bdbd-4214-9e41-7771452dac0d
több mint 14 éve
de azért én válaszolok: hát csakis GBP! 😉Cardinalis
Nanáhogy GBP! 😉
Egyrészt mégiscsak NFC, másrészt pedig a PS-re még mindig haragszom azért "a támadásért" :mad: (gy.k.: 2008 SB 4.negyed 2:37-0:35) Revenge! 😛Spory
pont erre gondoltam 😛 ez kardinális kérdés 😂
több mint 14 éve
de azért én válaszolok: hát csakis GBP! 😉Cardinalis
Nanáhogy GBP! 😉
Egyrészt mégiscsak NFC, másrészt pedig a PS-re még mindig haragszom azért "a támadásért" :mad: (gy.k.: 2008 SB 4.negyed 2:37-0:35) Revenge! 😛
több mint 14 éve
mamii Arizona Cardinals 68
Jó kis meccsre van kilátás a Super Bowlon, bár a Pitt-NYJ meccsbe bealudtam, ma az ismétlésben majd megnézem rendesen.
A Facebookon Fitz úgy örül a PB-re hívásának, mintha még életében nem játszott volna! Ezért kedvelem annyira a fiút, hogy egyáltalán nincs elszállva magától, pedig mind a 31 NFL csapat kezét lábát törné ha náluk játszhatna. Remélem szerződtetnek egy normális QB-t aki szórja a lasztit mint bolond a lisztet és akkor leszünk még pozitívak is!
Egyetértek Cardinalissal, természetesen a Green Bay győzelemnek szurkolok!

GO CARDINALS!!!
több mint 14 éve
Na, akkor lehet, hogy mégis megnézem ezt a vasárnapi összecsapást. A SB hétfője pedig szabadság. Ez alap 😉 😊Spory
hamár SB akkor GBP vagy PS?
szerintem ez egy ARI topicban csak költői kérdés... :rolleyes:
de azért én válaszolok: hát csakis GBP! 😉
több mint 14 éve
Adrian Wilson és Darnell Dockett után Larry Fitzgerald is utazik a Pro Bowlra.Cards
navégre egy jó hír 😀
naakkor a következő két hétfőn is maximum csak mosogatórongynak tudnak használni a melóhelyen... 😛Cardinalis
Na, akkor lehet, hogy mégis megnézem ezt a vasárnapi összacsapást. A SB hétfője pedig szabadság. Ez alap 😉 😊
több mint 14 éve
Adrian Wilson és Darnell Dockett után Larry Fitzgerald is utazik a Pro Bowlra.Cards
navégre egy jó hír 😀
naakkor a következő két hétfőn is maximum csak mosogatórongynak tudnak használni a melóhelyen... 😛
több mint 14 éve
Adrian Wilson és Darnell Dockett után Larry Fitzgerald is utazik a Pro Bowlra.
A Pittsburgh úljabb győzelme befolyásolhatja a Cardinals új DC keresését. Pittsburghból két jelölt Keith Butler a linebackerek edzője és Ray Horton a defensive backok edzője. Továbbá Dick LeBeau neve került még szóba.
Az ESPN szerint a Cardinals rámozdulhat Carson Palmerre aki mindenképp távozni szeretne Cincinattiból.

a mai napi hírek 😊
jah és inkább Palmer mint McNabb vagy Young vagy Russell vagy Trent Edwards vagy Hasselbeck.
de egyébként Vick és Payton Manning is Unrestricted FA lesz 😊
több mint 14 éve
Dockett ismét megy Hawaii-ra a Pro Bowlra! (Kevin Williams helyett)
Sőt, ha Green Bay győzelem lesz holnap, akkor Jenningset pedig nagy valószínűséggel Fitz fogja váltani.

Csak hogy Wilson ne legyen olyan egyedül 😊
több mint 14 éve
én első három helyen csak OL-t draftolnék legszívesebben 😊 kár hogy egy jó fal összerakása nem egy szezon műve, szóval csomó rookie-val egyelőre nem leszünk ki a vízből...
több mint 14 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
reális, nem is csesztem le érte 😊
mondjuk a nagyon korai OLB draft kockázatos, emlékezzünk csak Vernon Gholstonra, ja hogy senkinek nem ismerős a név? nem meglepő.
teljesen vállalható a posztokra nézve, a játékosokról sokat nem tudok. Egyedül Miller ismerős ő korrekt játékos

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter