Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 14 éve
Csak kiszurkoltuk a Packers győzelmet!Szokásomtól eltérően élőben néztem végig az SB-t, röpke másfél órát aludtam és tök jól éreztem magam. Azért az ismétlést is megnéztem, így is tetszett.
A második félidő elején egyszer mutatták Rodgers arcát és akkora nyugalmat olvastam le róla, hogy biztos voltam a győzelemben. Igaza volt Olivérnek a stúdióban, az a csapat nyert amelyik kevesebbet hibázott. Ezt én Big Bennél láttam igaznak az INT a döntőben már szinte megengedhetetlen.
Nagyon jó meccs volt szerintem, most már várhatjuk izgatottam ki fogja dobálni nálunk QB-ként a lasztit, már ha lesz NFL. Én reménykedem hogy nagyobb lenne a veszteség anyagilag a tulajoknak ha nem lenne, ezért talán lesz megegyezés.

GO CARDINALS!!!
több mint 14 éve
Nanáhogy GBP! 😉 Egyrészt mégiscsak NFC, másrészt pedig a PS-re még mindig haragszom azért "a támadásért" :mad: (gy.k.: 2008 SB 4.negyed 2:37-0:35) Revenge! 😛Sporycsak összejött nekik! megérdemelték, gratula!
jó döntő volt, még bele sem aludtam... 😀
namajd eccer mi is ott... :rolleyes:
több mint 14 éve
Hoppá, Fitzgerald Kolbot szeretné QBnak.tenorxén meg Warnert 😊
Andersonnal is befürödtünk, francnak se kéne megint kísérletezgetni. Skelton rookieként nem volt rossz, egy jó fallal szerintem franchise QB lehet belőle.
több mint 14 éve
Hoppá, Fitzgerald Kolbot szeretné QBnak.
több mint 14 éve
A játékosok idén is a mi pályánkat választották a legjobbnak.Lenne inkább szar a pálya és jó a csapat... 😊
több mint 14 éve
Egy kis filmajánló a Cards oldaláról:- Az idei összefoglaló 2. része: http://www.azcardinals.com/photos-videos/videos/Fitz-Talks-At-The-Super-Bowl/2b36018a-d943-4443-8b6a-97ba6798b428#?id=6775aeae-1d1e-4dd5-9a18-f49902f597d3
- Fitz interjú (egy kis meglepetéssel a végére): http://www.azcardinals.com/photos-videos/videos/Fitz-Talks-At-The-Super-Bowl/2b36018a-d943-4443-8b6a-97ba6798b428#?id=2b36018a-d943-4443-8b6a-97ba6798b428
- A csajok meg elutaztak Japánba 😊 : http://www.azcardinals.com/photos-videos/videos/Fitz-Talks-At-The-Super-Bowl/2b36018a-d943-4443-8b6a-97ba6798b428#?id=a27aaadc-1a04-4486-83e3-122f33d8aaab
több mint 14 éve
Spory: itt vagyok csak a háttérbe vonultam egy kicsit pihenni. Olvasgatom a híreket (Cards-nál semmi hír, hárman Pro Bowl-on, DC csak Super Bowl után lesz, találgatni meg nem szeretek 😊), meg jelen vagyok az oldalon, de nem kommentelek annyit.Szóval vagyok, de hagylak kibontakozni titeket is 😊
Lockout, igen valószínű, ha csak nem csap bele valamelyik félbe a ménykűű és enged.
több mint 14 éve
szerintetek lesz lockout? én nagyon vészjóslónak látom a helyzetet... :/Cardinalislesz, csak impasse néven :/
több mint 14 éve
Ha véletlenül még nem láttátok volna: egy kis összefoglaló (első része) az idei szezonról kiemelve néhány szép pillanatot (igen, rövidfilm 😉 😊 )http://www.azcardinals.com/photos-videos/videos/2010-Year-in-Review---Part-1/50e96962-3feb-4c9d-8642-0e418df80ef8
Öööö, csak nekem tűnt fel, hogy Fucu nem járt erre már több, mint egy hete. Remélem, nem pártolt el a csapattól... :/
több mint 14 éve
Pro Bowllal kapcsolatban érdekesség, hogy safety poszton Wilson és Rolle fognak kezdeni 😊csonginajólvan, a mi Fitzünk is megvillant egy szép End Zone TD elkapással hozzájárulva az NFC győzelméhez 😊
gondoltam csak végignézem már ezt a meccset is, hisz már csak a SB van hátra, aztán a többi néma csend... 😕
szerintetek lesz lockout? én nagyon vészjóslónak látom a helyzetet... :/
több mint 14 éve
catattack
3 520
Pro Bowllal kapcsolatban érdekesség, hogy safety poszton Wilson és Rolle fognak kezdeni 😊csongi😀 Dreamteam!
több mint 14 éve
Pro Bowllal kapcsolatban érdekesség, hogy safety poszton Wilson és Rolle fognak kezdeni 😊
több mint 14 éve
ST:nem rajtuk múlt. érzésem szerint ha a Tampa és a Vikings meccs megvan egy egy pozitív szezon
http://www.azcardinals.com/photos-videos/videos/Top-5-Plays---Special-Teams/87d72dfc-bdbd-4214-9e41-7771452dac0dcatattack
több mint 14 éve
pont erre gondoltam 😛 ez kardinális kérdés 😂de azért én válaszolok: hát csakis GBP! 😉CardinalisNanáhogy GBP! 😉
Egyrészt mégiscsak NFC, másrészt pedig a PS-re még mindig haragszom azért "a támadásért" :mad: (gy.k.: 2008 SB 4.negyed 2:37-0:35) Revenge! 😛Spory
több mint 14 éve
de azért én válaszolok: hát csakis GBP! 😉CardinalisNanáhogy GBP! 😉
Egyrészt mégiscsak NFC, másrészt pedig a PS-re még mindig haragszom azért "a támadásért" :mad: (gy.k.: 2008 SB 4.negyed 2:37-0:35) Revenge! 😛
több mint 14 éve
Jó kis meccsre van kilátás a Super Bowlon, bár a Pitt-NYJ meccsbe bealudtam, ma az ismétlésben majd megnézem rendesen. A Facebookon Fitz úgy örül a PB-re hívásának, mintha még életében nem játszott volna! Ezért kedvelem annyira a fiút, hogy egyáltalán nincs elszállva magától, pedig mind a 31 NFL csapat kezét lábát törné ha náluk játszhatna. Remélem szerződtetnek egy normális QB-t aki szórja a lasztit mint bolond a lisztet és akkor leszünk még pozitívak is!
Egyetértek Cardinalissal, természetesen a Green Bay győzelemnek szurkolok!

GO CARDINALS!!!
több mint 14 éve
Na, akkor lehet, hogy mégis megnézem ezt a vasárnapi összecsapást. A SB hétfője pedig szabadság. Ez alap 😉 😊Sporyhamár SB akkor GBP vagy PS?
szerintem ez egy ARI topicban csak költői kérdés... :rolleyes:
de azért én válaszolok: hát csakis GBP! 😉
több mint 14 éve
Na, akkor lehet, hogy mégis megnézem ezt a vasárnapi összacsapást. A SB hétfője pedig szabadság. Ez alap 😉 😊Adrian Wilson és Darnell Dockett után Larry Fitzgerald is utazik a Pro Bowlra.Cardsnavégre egy jó hír 😀
naakkor a következő két hétfőn is maximum csak mosogatórongynak tudnak használni a melóhelyen... 😛Cardinalis
több mint 14 éve
Adrian Wilson és Darnell Dockett után Larry Fitzgerald is utazik a Pro Bowlra.Cardsnavégre egy jó hír 😀
naakkor a következő két hétfőn is maximum csak mosogatórongynak tudnak használni a melóhelyen... 😛
több mint 14 éve
Adrian Wilson és Darnell Dockett után Larry Fitzgerald is utazik a Pro Bowlra.A Pittsburgh úljabb győzelme befolyásolhatja a Cardinals új DC keresését. Pittsburghból két jelölt Keith Butler a linebackerek edzője és Ray Horton a defensive backok edzője. Továbbá Dick LeBeau neve került még szóba.
Az ESPN szerint a Cardinals rámozdulhat Carson Palmerre aki mindenképp távozni szeretne Cincinattiból.
a mai napi hírek 😊
jah és inkább Palmer mint McNabb vagy Young vagy Russell vagy Trent Edwards vagy Hasselbeck.
de egyébként Vick és Payton Manning is Unrestricted FA lesz 😊
több mint 14 éve
Dockett ismét megy Hawaii-ra a Pro Bowlra! (Kevin Williams helyett)Sőt, ha Green Bay győzelem lesz holnap, akkor Jenningset pedig nagy valószínűséggel Fitz fogja váltani.
Csak hogy Wilson ne legyen olyan egyedül 😊
több mint 14 éve
én első három helyen csak OL-t draftolnék legszívesebben 😊 kár hogy egy jó fal összerakása nem egy szezon műve, szóval csomó rookie-val egyelőre nem leszünk ki a vízből...
több mint 14 éve
reális, nem is csesztem le érte 😊mondjuk a nagyon korai OLB draft kockázatos, emlékezzünk csak Vernon Gholstonra, ja hogy senkinek nem ismerős a név? nem meglepő.
teljesen vállalható a posztokra nézve, a játékosokról sokat nem tudok. Egyedül Miller ismerős ő korrekt játékos