Arizona Cardinals

35 feliratkozó

több mint 14 éve
catattack 3 520
mert Luck a szekszi QB pick...akiből persze lehet egy orbitális nagy bust is...petey
Leinart már elég sexy boy volt! 😛
több mint 14 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 18 864 — Csodabogár
Stanford Cardinals. Hát hogy jobb mint Bradford az erős, mivel eddig egy NFL snapet sem nyomott 😛petey
Nem vagyok gyogyós. Attól, hogy nincs sok időm NCAA-t nézni még hallhattam valahol a Stanfordról. 😛
Arra lettem volna kíváncsi, hogy miért pont őt javasolja QB-nak.catattack
mert Luck a szekszi QB pick...akiből persze lehet egy orbitális nagy bust is...

több mint 14 éve
catattack 3 520
Stanford Cardinals. Hát hogy jobb mint Bradford az erős, mivel eddig egy NFL snapet sem nyomott 😛petey
Nem vagyok gyogyós. Attól, hogy nincs sok időm NCAA-t nézni még hallhattam valahol a Stanfordról. 😛
Arra lettem volna kíváncsi, hogy miért pont őt javasolja QB-nak.
több mint 14 éve
aztec Indianapolis Colts 1 360
Ezt kifejtenéd bővebben egy kissé?catattack
error. Stanford Cardinal, és csak abban hasonlít hozzátok, hogy bíborvörös 😛 nekik egy FA a kabalájuk 😀shawnka
Ott a pont 😀 a fát tudtam, de azt hittem, hogy az valami agyamentség 😀

A Jégember győz, nem beszél.
több mint 14 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 296 — Tyrone Creek
Jó lenne nektek jövőre Andrew Luck 😉 Szerintem jobb, mint Bradford.És persze ő már most is Cardinals játékos. 😀aztec
error. Stanford Cardinal, és csak abban hasonlít hozzátok, hogy bíborvörös 😛 nekik egy FA a kabalájuk 😀
több mint 14 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 18 864 — Csodabogár
Jó lenne nektek jövőre Andrew Luck 😉 Szerintem jobb, mint Bradford.És persze ő már most is Cardinals játékos. 😀aztec
Stanford Cardinals. Hát hogy jobb mint Bradford az erős, mivel eddig egy NFL snapet sem nyomott 😛

több mint 14 éve
catattack 3 520
Ezt kifejtenéd bővebben egy kissé?
több mint 14 éve
aztec Indianapolis Colts 1 360
Jó lenne nektek jövőre Andrew Luck 😉 Szerintem jobb, mint Bradford.És persze ő már most is Cardinals játékos. 😀

A Jégember győz, nem beszél.
több mint 14 éve
csongi Arizona Cardinals 989 — Cardinals fan
More Than Sure Hands: Larry Fitzgerald

http://www.youtube.com/watch?v=bqzD6f0Xwsk
több mint 14 éve
catattack 3 520
Will Davis IR-re került, Alfonso Smith-t elküldték. Így 2 fővel csökkent a létszám. Komart újra szerződtették és practice squad számára is "megnyílhatnak a kapuk". Marshay Green-t mondogatják.

Szerk.: Már hivatalos, 53-ban Komar és Green is.
több mint 14 éve
catattack 3 520
Azért 29.-ére összekaphatnák magukat, különben egy TV-vel kevesebb lesz a házban!
Tudom hogy ez a Cards fórum, de nem semmi meccs volt a Patriots-Colts, irigykedtem érte, pláne hogy mindjárt a meccs elején megmutatták az eredményeket és abból semmi jó nem volt számunkra. Haley felkészült belőlünk rendesen!mamii
Ha ennyire meghatott a Pats-Colts meccs, akkor nem is tudom mi lesz veled hétfőn! Kegyelmezz a tévének, mert szüksége lesz rá! 😕
több mint 14 éve
mamii Arizona Cardinals 68
Azért 29.-ére összekaphatnák magukat, különben egy TV-vel kevesebb lesz a házban!
Tudom hogy ez a Cards fórum, de nem semmi meccs volt a Patriots-Colts, irigykedtem érte, pláne hogy mindjárt a meccs elején megmutatták az eredményeket és abból semmi jó nem volt számunkra. Haley felkészült belőlünk rendesen!

GO CARDINALS!!!
több mint 14 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
szuper :/

Akkor Schofield lesz a kezdő, ha Haggans nem lesz harcra készen

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 14 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Cardinals OLB Davis breaks leg vs. Chiefs; likely out for year

francba

több mint 14 éve
csak az vigasztalhat minket, hogy a csoportunk megint hozta a formáját, mindenki kikapott, a Ninerst pl. nullázták... NFC Worst!
több mint 14 éve
Cardinalis Arizona Cardinals 5 788
Anderson nem volt annyira gáz...catattack
de jónak sem mondanám... sok volt a pontatlan passz, de legalább most nem INT-egetett... :rolleyes: viszont láthatóan tiszta ideg volt, ez annál a bizonyos unsportsmanlike-os büntinél is látszott... meg az egész csapat görcsös volt... az a sok szabálytalanság...
csak három említésre méltó drájvunk volt összvissz és abból is csak egy lett TD...

THIS IS THE WAY
több mint 14 éve
catattack 3 520
Most látok reális esélyt az 1/1-re. Feljövőben a Bills, de a Panthers összeszedhetné magát!
Förtelem ez a játék. Ma valami nem volt meg. Anderson nem volt annyira gáz, a fal is jobb volt, a defense sem volt rossz... Ő... Nem tudom...
több mint 14 éve
ez van... 😕
én naggggyon szurkoltam a végén azért a becsület TD-ért, legalább az összejött 😐

THIS IS THE WAY
több mint 14 éve
brrr sok buta hiba, sok elhibázott passz és tackle kilátástalan játék

több mint 14 éve
végre egy 7 órási meccs!
Go Cards, Gooooooooooo!!!!

THIS IS THE WAY
több mint 14 éve
Game Day! 😊

Idegenben, Chiefs, 7 órás meccs

Sok okosat nem tudok írni, mindenben javulnunk kell, hogy egyáltalán szoros meccs legyen belőle.

Haley vs. Whisenhunt eddig idén előbbi áll nyerésre, jó kis csapatot rakott össze.

A sok negatívum ellenére, Győzelemre fel!!
Go Cards!Fucu
most azt hiszem nem fog elmaradni a meccs utáni kézfogó, akárhogy is alakul a meccs 😊

soha nem gondoltam volna, hogy egyszer a Chiefs ellen nem mi leszünk az esélyesek... de ha a védelem összekapja magát és jó napot fog ki Anderson (meg a fal) akkor talán meglehet a W
több mint 14 éve
Bay Area Las Vegas Raiders 416 — Killa Kali
Szurkolni fogok nektek Én is, és ha nyertek, kirakok 1 Cards fan siget. 😛 😊
Sok sikert, qrjátok meg a Csífszt'!

több mint 14 éve
Game Day! 😊

Idegenben, Chiefs, 7 órás meccs

Sok okosat nem tudok írni, mindenben javulnunk kell, hogy egyáltalán szoros meccs legyen belőle.

Haley vs. Whisenhunt eddig idén előbbi áll nyerésre, jó kis csapatot rakott össze.

A sok negatívum ellenére, Győzelemre fel!!
Go Cards!

több mint 14 éve
catattack 3 520
fakk, Max Komart elengedtük, mert kellett a hely Alfonso Smithnek a rosteren

amelyik csapat elviszi, nagyon jól jár vele...csongi
Szerintem jövőre kinéz egy kései körös RB.
több mint 14 éve
fakk, Max Komart elengedtük, mert kellett a hely Alfonso Smithnek a rosteren

amelyik csapat elviszi, nagyon jól jár vele...