Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 14 éve
Na ezt a meccset végignézve, felmerül bennem a kérdés, hogy mit vártak ettől a Bartel gyerektől? Pontatlanabb mint Skelton, és egyáltalán honnan szalasztották? Tud valaki valamit róla? Mert a semmiből előhúzni mégegy QB-t, számszerint az 5.-et, nem kis teljesítmény Ken részéről. 😂
több mint 14 éve
Boldog Újévet minden Cardinals szurkolónak. Jövőre playoff kell. 😊
több mint 14 éve
Ehh,bár megkésve de Cards sikerekben gazdag újévet mindenkinek 😀
több mint 14 éve
Ezúton kívánok én is mindenkinek békés, boldog új évet!detto BÚÉK! 😀
És a csapatnak egy jobb szezont, legalább PO-ba jutást! 😉 😊bionic
detto PO! 😀
holnapra pedig egy WIN! csakhogy kicsit jobb szájízzel búcsúzzunk... 😉
több mint 14 éve
Ezúton kívánok én is mindenkinek békés, boldog új évet!És a csapatnak egy jobb szezont, legalább PO-ba jutást! 😉 😊
több mint 14 éve
búék és jövőre veletek ugyanitt tress 😀peteyszívesen látott vendégek vagytok itt, hozzánk bármikor jöhettek egy (verbális) pofonért 😀
Egyébként 2003-ban fordult elő utoljára, hogy egy szezonban mindkét egymás elleni meccsünkön ugyanazok a QB-k játszottak volna egymás ellen (Blake vs Garcia). Idén sem szakad meg ez a 7 éves sorozat (Anderson vs Troy Smith, Skelton vs Alex Smith) 😊
több mint 14 éve
catattack
3 520
Várhatóan Bryan Robinson és Alan Faneca is nyugdíjba megy a szezon végén.
több mint 14 éve
Én is Boldog Új Évet kívánok Mindenkinek. Elsősorban a Cardinals szurkolóknak. Kevesen vagyunk és idén nagyon szar volt a csapat, de kitartást mindenkinek jövőre! 😊FucuAz nem baj, ha kevesen vagyunk. Az már inkább, hogy szar a csapat 😊. Ennél jövőre már csak jobb lehet!
BUÉK!
több mint 14 éve
Én is Boldog Új Évet kívánok Mindenkinek. Elsősorban a Cardinals szurkolóknak. Kevesen vagyunk és idén nagyon szar volt a csapat, de kitartást mindenkinek jövőre! 😊
több mint 14 éve
Kedves Cards fun-ok!Végigszenvedtük együtt ezt az évet, reméljük 2011 szeptemberben már egy másmilyen Cardinals lesz rajongásunk tárgya. Köszönöm hogy sokat segítettek egész évben megérteni ezt a gyönyörű sportágat, 2 év alatt - amióta egyáltalán elkezdtem nézni NFL-t - sok mindent tanultam a beszélgetéseitekből és már szabálymagyarázat nélkül tudok meccset nézni.
Mindenkinek nagyon BOLDOG ÚJÉVET kívánok és 2011-ben is GO CARDINALS!!!

GO CARDINALS!!!
több mint 14 éve
catattack
3 520
Minden kedves toipctársnak és am. foci kedvelőnek nagyon boldog új évet kívánok! 😊Spory...Én csak a Cards fanoknak!
több mint 14 éve
most nézem, ha kikapunk vasárnap, a mienk az 1/2 😛Go Cards?! 😊
nézhetitek a hátunkat 😀petey
Látjátok ilyen sem volt még, hogy a topicotokon 2 niners is nektek szurkol, ráadásul SF ellen 😀 😀
Hát ennyit erről a szezonunkról (meg a Tietekről).
BUÉK (jan.02. már 2011 😊 )

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 14 éve
mi ez a kishitűség? egy visszahordott TD-al nyerünk 7-0-ra 😀
több mint 14 éve
voltmár valaha olyan 0-0-ás döntetlen hogy az OT-be se lett pont? 😀
több mint 14 éve
Szerintem annál érdektelenebb dolog ez a Pro Bowl választás, hogy ennyi karaktert izzadjatok ki magatokból! Wilson került be. Na és? Engem nem érdekel!catattack😂
Minden kedves toipctársnak és am. foci kedvelőnek nagyon boldog új évet kívánok! 😊
több mint 14 éve
catattack
3 520
Szerintem annál érdektelenebb dolog ez a Pro Bowl választás, hogy ennyi karaktert izzadjatok ki magatokból! Wilson került be. Na és? Engem nem érdekel!
több mint 14 éve
na jó, ez erőteljes csúsztatás mert kb 3 meccsnek kell úgy állnia hogy mi legyünk ott 😀most nézem, ha kikapunk vasárnap, a mienk az 1/2 😛na azt már nem! ilyen könnyen nem adjuk az 1/2-t 😀csongi
szóval burleszk meccs lesz hogy senki nem akar TD-t szerezni? 😂 végülis a 0-0-s döntetlen már csak hab lenne a tortán az utolsó fordulóban :cool:
több mint 14 éve
most nézem, ha kikapunk vasárnap, a mienk az 1/2 😛na azt már nem! ilyen könnyen nem adjuk az 1/2-t 😀
több mint 14 éve
most nézem, ha kikapunk vasárnap, a mienk az 1/2 😛nézhetitek a hátunkat 😀
több mint 14 éve
Ez nem MVP jelölés, ezt az kapja, aki sok pályán kívüli társadalmi munkát végez, aki adakozik stb... De ő még csak a csapat jelöltje, majd a 32-ből választanak egyet.Mike Leacht (long snapper) jelöljük a Man of the Year awardra. Hát ha már szegény sose lesz MVP, meg pro bowler valószínűleg, akkor talán ennyi legyen neki 😀Az hogy long snappert jelölünk erre a díjra sokat elmond az ide szezonunkról...
Ez az a díj, amit 2009-ban (2008-as szezon után) Warner kapott meg és a a Super Bowl kickoffja előtt adták át neki. Szerintem elcserélte volna a gyűrűvel a végén...csongi
Feely és Rhodes simán megérdemelné a Pro Bowlt. Még Graham is. Viszont Wilsonnak kurva gyenge szezonja volt. Gondolom a népszerűség inkább dönt mint a teljesítmény.Cards
több mint 14 éve
Mike Leacht (long snapper) jelöljük a Man of the Year awardra. Hát ha már szegény sose lesz MVP, meg pro bowler valószínűleg, akkor talán ennyi legyen neki 😀Az hogy long snappert jelölünk erre a díjra sokat elmond az ide szezonunkról...
Ez az a díj, amit 2009-ban (2008-as szezon után) Warner kapott meg és a a Super Bowl kickoffja előtt adták át neki. Szerintem elcserélte volna a gyűrűvel a végén...csongi
Feely és Rhodes simán megérdemelné a Pro Bowlt. Még Graham is. Viszont Wilsonnak kurva gyenge szezonja volt. Gondolom a népszerűség inkább dönt mint a teljesítmény.
több mint 14 éve
Mike Leacht (long snapper) jelöljük a Man of the Year awardra. Hát ha már szegény sose lesz MVP, meg pro bowler valószínűleg, akkor talán ennyi legyen neki 😀Ez az a díj, amit 2009-ban (2008-as szezon után) Warner kapott meg és a a Super Bowl kickoffja előtt adták át neki. Szerintem elcserélte volna a gyűrűvel a végén...
több mint 14 éve
LSH még oké hogy kimaradt Washington is többet vitt vissza, meg több meccset ki is hagyott ez érthető. Graham nem volt olyan jó mint tavaly, pl a rams-es Donie Jones sokkal jobban teljesített. én a korábban említett, Rhodes, Feely páros hiányolom nagyon de csak őket
több mint 14 éve
ez tényleg egy vicc. na nem az, hogy az egész NFC West csak 2 játékost küldött, mert ez kb reális, csongiNa ezt benéztem, mert a Frisco is küldött kettőt (Patrick Willis, Justin Smith). Csak a Hawks maradt PB nélkül.