Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 14 éve
Tökmindegy, ha nincs nálunk senki aki rendesen passzolni tudna nekik 😀Jó hát azért azzal ne számoljatok hogy olyan meccs lesz mint tavaly. APt ha 100 y alatt tartjátok akkor örülhettek.Hát mondjuk a védelmek csatája max akkor lesz ha APt valahogy megfogjátok, nem túlságosan erős a futás elleni védelmetek ahogy néztem.TocaAP-t tavaly szépen megfogtuk 😊
Egyébként annyira nem szar a D-nk, ahogy a statok mutatják, nem mondom hogy világverők, de jók.csongi
Mondjuk Breaston Fitz duón ki fog védekezni az talány. 😀Toca
Egy kis érdekesség:
Dockett lejátszotta a srácoknak az öltözőben az iPodjáról Denny Green örökzöld kirohanását, amit még 2006-ban a Bears ellen elvesztett meccs után ejtett meg: ”They were who we thought they were!” 😊
És ami az érdekes, az 53-as rosteren már csak 6-an vannak, akik akkor is (és egyben az utolsó minnesotai vendégszereplésünkkor) már itt voltak: Dockett, Lutui, Ware, Hayes, Wilson és Fitz
(http://blog.azcardinals.com/2010/11/05/beanie-im-playing/)
több mint 14 éve
catattack
3 520
Nagyon gáz ez a döntés QB fronton. Anderson mint kezdő leszerepelt. Az egyszer Anderson, egyszer Hall megoldásban sem látok semmi jót. Ha így megy tovább, akkor max 1-2 győzelem jöhet be és kész.
több mint 14 éve
Jó hát azért azzal ne számoljatok hogy olyan meccs lesz mint tavaly. APt ha 100 y alatt tartjátok akkor örülhettek.Hát mondjuk a védelmek csatája max akkor lesz ha APt valahogy megfogjátok, nem túlságosan erős a futás elleni védelmetek ahogy néztem.TocaAP-t tavaly szépen megfogtuk 😊
Egyébként annyira nem szar a D-nk, ahogy a statok mutatják, nem mondom hogy világverők, de jók.csongi
Mondjuk Breaston Fitz duón ki fog védekezni az talány. 😀
több mint 14 éve
Hát mondjuk a védelmek csatája max akkor lesz ha APt valahogy megfogjátok, nem túlságosan erős a futás elleni védelmetek ahogy néztem.TocaAP-t tavaly szépen megfogtuk 😊
Egyébként annyira nem szar a D-nk, ahogy a statok mutatják, nem mondom hogy világverők, de jók.
több mint 14 éve
Bocs, csak most olvasom a témát, de ezen nagyot röhögtem! 😂Hamburgerpusztító Russel workoutja hogy sikerült? Nem jön?JayBeltévesztetted a házszámot. A Redskinsnél voltFucu
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 14 éve
mamii
68
Fucukám nem keseredek el, lesz....om hogy volt-e szerencsénk vagy sem, a végeredmény legyen W!!! A Vikings elleni meccs körömrágás lesz számomra, mert ha nem az Arizónába szerettem volna bele legelőször, akkor Jared Allen miatt a Viks-nak szurkolnék. Imádom azt a palit, nagy arc, és remélem nem ellenünk fog a legjobban játszani. Arra is nagyon várok, hogy végre Fitz meg Breaston végre mutassa már meg mit tud! Persze ehhez azért jó passzok is kellenek!
GO CARDINALS!!!
több mint 14 éve
Hát mondjuk a védelmek csatája max akkor lesz ha APt valahogy megfogjátok, nem túlságosan erős a futás elleni védelmetek ahogy néztem.
több mint 14 éve
más szóval a védelmek csatája várható 😀Mamii nem szeretnélek elkeseríteni, de a Saints ellen sok szerencsénk volt, talán akkor játszott a legszarabbul az offense. egy kiegyensúlyozott támadósor kellene (nem kívánok 300-400 passzolt yardot 4 TD-al Andersontól), mondjuk a futóktól 120-140 yard 1-2 TD Derektől meg 200 yard 1 TD és NULLA eladott labda. Az utolsó kitétel a legfontosabb.
több mint 14 éve
Én még mindig abban bízom, hogy a Saints elleni győzelem nem volt véletlen és még tudunk hasonló eredményt elérni. Persze a Vikings D-line ellen nagyon kemény lesz játszani, nem egy egyszerű esetek egyenként sem, nemhogy együtt. Szerintem a két QB cserélgetése Whiz nagy kínját jelzi, mert egyik sem játszik olyan jól, hogy biztosan rá merjen voksolni.Mármint a ligautolsó D-Lineunktól félsz annyira ami a Viking történetében először csinált zsinórban 3 meccset sack nélkül ?
Imádkozzunk, hátha a JóIsten meghallgat bennünket és nyerünk! Ha nem, akkor ennek az évnek annyi!mamii
DA ha nicns szar formában rommá dobálhat minket.
Favre meg játszani fog mert játszania kell ... Meg hát T-Jackkel lehet nyernénk de az nem fontos mert a rekord fontosabb.
Nem gondoltam hogy ide jutok ,de lehet jobban örülnék egy nagy arányú győzelmeteknek hogy BC-t kivágják a retekbe...
Jah és nem mindennapi QB csata lesz ez azért. A liga 3 legrosszabb QB ratingü irányítójából 2 pályán lesz kezdőként. VÁrható int áradat és rontott passzok végtelen számra. 😀
több mint 14 éve
mamii
68
Én még mindig abban bízom, hogy a Saints elleni győzelem nem volt véletlen és még tudunk hasonló eredményt elérni. Persze a Vikings D-line ellen nagyon kemény lesz játszani, nem egy egyszerű esetek egyenként sem, nemhogy együtt. Szerintem a két QB cserélgetése Whiz nagy kínját jelzi, mert egyik sem játszik olyan jól, hogy biztosan rá merjen voksolni.Imádkozzunk, hátha a JóIsten meghallgat bennünket és nyerünk! Ha nem, akkor ennek az évnek annyi!
GO CARDINALS!!!
több mint 14 éve
Érdekes felvetés petey, őszintén megmondva elképzelhetőAz elég meredek elképzelés hogy Kurt tette naggyá Whizt is? Mert most elég érdekes húzásai vannak neki...peteySzerintem nem meredek, lehet benne valami.... Megkockáztatom, hogy a 2008-as SB runban Warnernek meg Haleynek nagyobb szerepe volt.
Egyébként most olvasom, hogy DA lesz a kezdő megint. Franc tudja, jó-e ha így váltogatjuk őket.
Ha a védelem megint jó lesz és Whiz most már tényleg futásra fog alapozni, akkor szerintem nyerhető a meccs Minnesotában. Tavaly egy sokkal erősebb Vikest gyalultunk le, igaz akkor a mi rosterünk is erősebb volt 😊 Na meg akkor otthon játszottunk 😊csongi
Anderson kezdőkén, legyen. Whis megpróbált 19re lapot húzni Hall berakásával és majdnem bejött. Ha Derek szar lesz a második félidőben jöhet Max a Vikings ellen is, dual QB rendszer 😀
Viszont ha Favre nem játszik, amit elképzelni nem tudok (legalábbis a 300-ig biztosan, még tolókocsival is ő kezd majd), de ha mégis akkor Jackson megszopathat minket, ahogy tette azt 3 (?) éve.
több mint 14 éve
Hamburgerpusztító Russel workoutja hogy sikerült? Nem jön?JayBeltévesztetted a házszámot. A Redskinsnél volt
több mint 14 éve
JéBé
7 035
Hamburgerpusztító Russel workoutja hogy sikerült? Nem jön?
több mint 14 éve
Az elég meredek elképzelés hogy Kurt tette naggyá Whizt is? Mert most elég érdekes húzásai vannak neki...peteySzerintem nem meredek, lehet benne valami.... Megkockáztatom, hogy a 2008-as SB runban Warnernek meg Haleynek nagyobb szerepe volt.
Egyébként most olvasom, hogy DA lesz a kezdő megint. Franc tudja, jó-e ha így váltogatjuk őket.
Ha a védelem megint jó lesz és Whiz most már tényleg futásra fog alapozni, akkor szerintem nyerhető a meccs Minnesotában. Tavaly egy sokkal erősebb Vikest gyalultunk le, igaz akkor a mi rosterünk is erősebb volt 😊 Na meg akkor otthon játszottunk 😊
több mint 14 éve
Az elég meredek elképzelés hogy Kurt tette naggyá Whizt is? Mert most elég érdekes húzásai vannak neki...
több mint 14 éve
Warner nincs győzelem sincs. Megmutatkozik, hogy meg korra szerepe volt a csapatban.Fitz és Breaston hiába van ha nem képesek oda dobni nekik a labdát.
több mint 14 éve
A Facebook-on írták Fitzgeraldnak, hogy vegye rá Warnert, jöjjön vissza! Ennek ugyan kevés az esélye, de vasárnap a Vikings is Favre nélkül fog játszani, vagy nem? Lassan tényleg az összes QB-t taccsra teszik.mamiiMamii ezt már azóta "javasolják" a szurkolók, amióta visszavonult, de semmi esély rá. Nem is érdemes már ezzel foglalkozni. Mellesleg remélem is hogy Kurt nem követi a Favre-i hagyományokat, már ami a "visszavonulok-mégisjátszom-nademostmárténylegvisszavonulok-jólvanmégisjátszom"szappanoperát illeti.
Ebből a QB anyagból kell megoldanunk a problémát, amink van. Reméljük hogy csak ez a szezon lesz átmeneti, aztán jövőre lesz egy fasza franchise QB-nk. Már ha lesz egyáltalán szezon 😊
több mint 14 éve
mamii
68
A Facebook-on írták Fitzgeraldnak, hogy vegye rá Warnert, jöjjön vissza! Ennek ugyan kevés az esélye, de vasárnap a Vikings is Favre nélkül fog játszani, vagy nem? Lassan tényleg az összes QB-t taccsra teszik.
GO CARDINALS!!!
több mint 14 éve
Erről idén még biztos ne álmodjatok max jövőre, hacsak vmelyik el nem kezdi kiverni a balhét, akkor ebben az idényben marad ez a páros, szükség is van rá látva a sérüléseket.Hogy miket lehet olvasni kommentárként egy-egy cikk után!Vick-et támogatnám... de komolyan. Úgyis lejár a szerződése és ki is van pihenve 😊. Ha Kolb-ász meg belejön akkor padoznia kell az Eagles-nél, nálunk meg simán kezdő lehetne.silent7939
Mindenki találgat QB fronton: Megszerezni a Redskins-től McNabb-et, Vick-et, nem kellett volna elküldeni Leinart-ot, Tyler Palko-t szerződtetni...
Mindenki meg van zavarodva. 😀catattack
több mint 14 éve
Hogy miket lehet olvasni kommentárként egy-egy cikk után!Vick-et támogatnám... de komolyan. Úgyis lejár a szerződése és ki is van pihenve 😊. Ha Kolb-ász meg belejön akkor padoznia kell az Eagles-nél, nálunk meg simán kezdő lehetne.
Mindenki találgat QB fronton: Megszerezni a Redskins-től McNabb-et, Vick-et, nem kellett volna elküldeni Leinart-ot, Tyler Palko-t szerződtetni...
Mindenki meg van zavarodva. 😀catattack
több mint 14 éve
Tebow még fel sem merült? De Brady Quinn is opció, úgyis csak ott árválkodik a Broncos kispadon és akkor összeállhatna ismét az Anderson - Quinn álom páros 😊Fucuv rereaktiválni Cpeppát... 😊
|
több mint 14 éve
Tebow még fel sem merült? De Brady Quinn is opció, úgyis csak ott árválkodik a Broncos kispadon és akkor összeállhatna ismét az Anderson - Quinn álom páros 😊
több mint 14 éve
catattack
3 520
Hogy miket lehet olvasni kommentárként egy-egy cikk után!Mindenki találgat QB fronton: Megszerezni a Redskins-től McNabb-et, Vick-et, nem kellett volna elküldeni Leinart-ot, Tyler Palko-t szerződtetni...
Mindenki meg van zavarodva. 😀
több mint 14 éve
és eközben Kurt meg csak táncikál... ahelyett hogy még a pályán parádézna 😀Who do you think should be the Cardinals starting QB?Hát sztem Whis is kb ennyire tudja eldönteni 😛 Tán ha összegyúrnátok őket esetleg.... Nem irigyellek titeket.dande
Derek Anderson: 34%
Max Hall: 36%
John Skelton: 30%
😂catattack
több mint 14 éve
Who do you think should be the Cardinals starting QB?Hát sztem Whis is kb ennyire tudja eldönteni 😛 Tán ha összegyúrnátok őket esetleg.... Nem irigyellek titeket.
Derek Anderson: 34%
Max Hall: 36%
John Skelton: 30%
😂catattack