Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 5 éve
Azert Beasley nagyon messze van a bust-tol.Na ezt az 1/8 környékét már korábban kifejtettem. 😞Peria jerry és beasleyn kívűl mondj még egy első körös bustot 2008 óta.
Kíváncsi leszek mit bohóckodunk össze.
6atos
peach
több mint 5 éve
Creepy
890
Peria Jerry sem fájt annyira, elszállt a térde, egy akkora embernél az elég nagy baj. Vagy csak megszépültek az emlékek. 😂Na ezt az 1/8 környékét már korábban kifejtettem. 😞Peria jerry és beasleyn kívűl mondj még egy első körös bustot 2008 óta.
6atos
peach
De Beasley nagyon Konz gyanús..remélem neki nem adunk mégegy szerződést.
több mint 5 éve
Így értem. Ezzel együtt én örülök, hogy nyertünk és nem totális kudarc érzéssel fejeztük be a szezont.Nem erről van szó!Na ezt az 1/8 környékét már korábban kifejtettem. 😞Peria jerry és beasleyn kívűl mondj még egy első körös bustot 2008 óta.
6atos
peach
Utolsó két forduló előtt 1/6-on voltunk. Tudja mindenki van egy Dimink. Minek kellett brillírozni a végén amikor úgy is mindegy? Most dobálunk egy pár kört a kukába egy 1/8-ért. Tudom ez Amerika😁😁😁
6atos
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
Nem erről van szó!Na ezt az 1/8 környékét már korábban kifejtettem. 😞Peria jerry és beasleyn kívűl mondj még egy első körös bustot 2008 óta.
6atos
peach
Utolsó két forduló előtt 1/6-on voltunk. Tudja mindenki van egy Dimink. Minek kellett brillírozni a végén amikor úgy is mindegy? Most dobálunk egy pár kört a kukába egy 1/8-ért. Tudom ez Amerika😁😁😁
több mint 5 éve
Na ezt az 1/8 környékét már korábban kifejtettem. 😞Peria jerry és beasleyn kívűl mondj még egy első körös bustot 2008 óta.
6atos
több mint 5 éve
Na ezt az 1/8 környékét már korábban kifejtettem. 😞Kíváncsi leszek mit bohóckodunk össze.
több mint 5 éve
Creepy
890
RAS, SPARQ, tökömtudjami, nem tudom, ezekben kell-e valakinek hinni, de az biztos, hogy eddig is marha jóra volt taksálva, úgyhogy ezek a felmérők rontani biztosan nem rontottak az értékén 😊Ez meggyőzött arról, hogy Oliver a jobb:
Wyatt
twitter.com/Edoliver_11/status/1111661400164847616?s=19
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
RAS, SPARQ, tökömtudjami, nem tudom, ezekben kell-e valakinek hinni, de az biztos, hogy eddig is marha jóra volt taksálva, úgyhogy ezek a felmérők rontani biztosan nem rontottak az értékén 😊
több mint 5 éve
Creepy
890
Amúgy Chucky hisz a RAS-ban? Nem ő az, aki az ilyesmit leszarja? 😀Amúgy kíváncsi vagyok, simán el tudom képzelni, hogy mivel a felmérőkön ennyire domináns volt, a Raiders beválasztja 1/4-re őt 😀Oliver jobbWow..én ennyire nem gondolom jónak azért. Még ha Quinnen csak 1 évet is tett a közösbe.
Wyatt
Creepy
De tény, hogy a konszenzus Williams, Oliver, etc 😊
Wyatt
Chucky: Kellene egy DT, nézzük kiket hoztak a scoutok. Quinnen Williams..hmm..jó statok, nagy gyerek, minőségi játékosok ellen. Tetszik. Ed Oliver. Baszki, milyen játékos az, akinek nincs rendes vezetékneve? Mint például Williamsnek..hmm..akkor ez el is dőlt.
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Amúgy kíváncsi vagyok, simán el tudom képzelni, hogy mivel a felmérőkön ennyire domináns volt, a Raiders beválasztja 1/4-re őt 😀Oliver jobbWow..én ennyire nem gondolom jónak azért. Még ha Quinnen csak 1 évet is tett a közösbe.
Wyatt
Creepy
De tény, hogy a konszenzus Williams, Oliver, etc 😊
több mint 5 éve
Creepy
890
Raiders viszi 1/4-re, szal nem lesz ilyen gond 😊Szerintem nekik bentmarad Quinnen.
Wyatt
több mint 5 éve
Creepy
890
Állítólag fel akarunk cserélni a 8. helyre, hogy kihúzzuk Olivert.Ésszerű lenne, szóval tuti fake news. Safety lesz vagy CB. 😂😂😂
több mint 5 éve
És a mester is valószínűleg.Legjobb move az egész nfl offseasonban 😊
twitter.com/TheFalcoholic/status/1108815253037551617?s=19
Creepy
több mint 5 éve
Creepy
890
És a mester is valószínűleg.twitter.com/TheFalcoholic/status/1108815253037551617?s=19
több mint 5 éve
Creepy
890
Hardy visszatért.
több mint 5 éve
Most olvastam, hogy el tradeljük Sanut a Cardinalsal! Tud róla valaki valamit?Cardinals szurkolói oldalon jött elő az agymenés h mivel nem állunk jól cappel ezért elhozható trade-del Sanu, náluk meg ugye WR need van. Gondolatkísérlet, nem több per pill.
zsozso79
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Most olvastam, hogy el tradeljük Sanut a Cardinalsal! Tud róla valaki valamit?kamu
zsozso79
több mint 5 éve
zsozso79
118
Most olvastam, hogy el tradeljük Sanut a Cardinalsal! Tud róla valaki valamit?
több mint 5 éve
Creepy
890
Simmons második körben oké, a többiről meg nem is hallottam. 😀Ha csak gary nem tetszik, akkor ez irl egy kíváló draft lenne 😀Leszimuláltam a mestertervet 😂 (igen, az ötödik kört elkúrtam, fölé nyomtam)Gary nem tetszik..remélem DQ se vele képzeli el a jövőt. De igaz, amilyen EDGE játékosaink vannak, ide kb. mindenki megmentő. 😀
14: R1P14
EDGE RASHAN GARY
MICHIGAN
45: R2P13
DL JEFFERY SIMMONS
MISSISSIPPI STATE
79: R3P15
EDGE AUSTIN BRYANT
CLEMSON
117: R4P15
EDGE JALEN JELKS
OREGON
137: R4P35
DL DAYLON MACK
TEXAS A&M
152: R5P14
WR HUNTER RENFOW
CLEMSON
172: R5P34
EDGE CORBIN KAUFUSI
BYU
186: R6P13
DL AMANI BLEDSOE
OKLAHOMA
230: R7P16
EDGE BYRON COWART
MARYLAND
peach
Creepy
peach
több mint 5 éve
Ha csak gary nem tetszik, akkor ez irl egy kíváló draft lenne 😀Leszimuláltam a mestertervet 😂 (igen, az ötödik kört elkúrtam, fölé nyomtam)Gary nem tetszik..remélem DQ se vele képzeli el a jövőt. De igaz, amilyen EDGE játékosaink vannak, ide kb. mindenki megmentő. 😀
EDGE RASHAN GARY
MICHIGAN
DL JEFFERY SIMMONS
MISSISSIPPI STATE
EDGE AUSTIN BRYANT
CLEMSON
EDGE JALEN JELKS
OREGON
137: R4P35
DL DAYLON MACK
TEXAS A&M
152: R5P14
WR HUNTER RENFOW
CLEMSON
172: R5P34
EDGE CORBIN KAUFUSI
BYU
186: R6P13
DL AMANI BLEDSOE
OKLAHOMA
230: R7P16
EDGE BYRON COWART
MARYLAND
peach
Creepy
több mint 5 éve
Kipróbáltam a TDN-es draft szimulátort is:14 Ed Oliver, IDL
Houston
45 Jachai Polite, EDGE
Florida
79 Tytus Howard, OT
Alabama State
117 Jamel Dean, CB
Auburn
137 Michael Jordan, IOL
Ohio State
152 Mike Weber, RB
Ohio State
172 Jalen Jelks, EDGE
Oregon
186 Caleb Wilson, TE
UCLA
230 Tre Lamar, LB
Clemson
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Creepy
890
Leszimuláltam a mestertervet 😂 (igen, az ötödik kört elkúrtam, fölé nyomtam)Gary nem tetszik..remélem DQ se vele képzeli el a jövőt. De igaz, amilyen EDGE játékosaink vannak, ide kb. mindenki megmentő. 😀
EDGE RASHAN GARY
MICHIGAN
DL JEFFERY SIMMONS
MISSISSIPPI STATE
EDGE AUSTIN BRYANT
CLEMSON
EDGE JALEN JELKS
OREGON