Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 8 éve
Gerald McCoy és Lavonte David top3 játékos a posztján 😉Az az OL (L)És mindezt a rettegett Tampa F7 ellen!
empty taxi
Fattyu
Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Lehet a PFF-nél úgy elemezték, hogy az volt a feladata, hogy engedje át a védőt, mert Ryan jobban teljesít nyomás alatt.Engem az érdekelne, hogy garland, hogy picsbe került ide, mikor vagy 3-4szer elég csúnyán megverték...Az az OL (L)Én is átlejtve néztem, amikor a csapatneveket böngésztem, hogy mi ez a Falcons dominancia az OL-ben. Nem semmi.
empty taxi
Wes Schweitzer milyen szarul érezheti magát, hogy mindenki bekerült, csak ő nem. 😊
iktriad
peach
több mint 8 éve
Akkor el tudod képzelni milyen volt a többi.. 😀Engem az érdekelne, hogy garland, hogy picsbe került ide, mikor vagy 3-4szer elég csúnyán megverték...Az az OL (L)Én is átlejtve néztem, amikor a csapatneveket böngésztem, hogy mi ez a Falcons dominancia az OL-ben. Nem semmi.
empty taxi
Wes Schweitzer milyen szarul érezheti magát, hogy mindenki bekerült, csak ő nem. 😊
iktriad
peach
több mint 8 éve
Engem az érdekelne, hogy garland, hogy picsbe került ide, mikor vagy 3-4szer elég csúnyán megverték...Az az OL (L)Én is átlejtve néztem, amikor a csapatneveket böngésztem, hogy mi ez a Falcons dominancia az OL-ben. Nem semmi.
empty taxi
iktriad
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
Az az OL (L)Én is átlejtve néztem, amikor a csapatneveket böngésztem, hogy mi ez a Falcons dominancia az OL-ben. Nem semmi.
empty taxi
Szerkesztette: iktriad
több mint 8 éve
Az az OL (L)

Madden hates me.
több mint 8 éve
JJ és Mack menne a Pro bowl-ra.Reméljük egyik sem tud majd résztvenni 😀
Jones és Jarrett azért még megérdemelte volna. Az öreg róka Briantról nem is beszélve.
6atos
több mint 8 éve
JJ és Mack menne a Pro bowl-ra.Jones és Jarrett azért még megérdemelte volna. Az öreg róka Briantról nem is beszélve.
több mint 8 éve
imádom, hogy mindig diplomatikusan adsz a szarnak egy pofont 😀A lényeg, hogy megettük a W-t. 😀Jajj mindig csak azok a negatív hullámok 😀
Komolyabbra fordítva, azt szokták mondani, hogy a jó csapat ismérve, ha a rossz játék ellenére is tud nyerni. A probléma, hogy kb minden meccsen annyit hibázunk, hogy ezt nehéz elhinni a csapatról. Amíg jönnek a meccsek, addig öröm-boldogság. 😊
Kenji
Csak annyit adunk ki magunkból ami feltétlen kell a győzelemhez 😊
empty taxi
több mint 8 éve
hallod te$$,egyszer nézünk idén együtt meccset,az a Saints lesz és kiszopunk 😀Remélem kímélitek magatokat és nem nézi senki. Oh, irgalom atyja ne hagyj el!a jó tetya mindig itt van
peach
shawnka
több mint 8 éve
A meccset nézve olyan érzésem volt mintha nem lettek volna felpörögve és ilyen takarék lángon égve is irányította a meccset a csapat. Sarkal meg hát nem tudom vegyes érzéseim vannak 😕 Shanynél legalább látszott hogy a rendszer nem rossz csak bele kell rázódni, de most kb olyan érzésem van, hogy csak azért "megy" a támadó játék mert jó játékosok alkotják ezt a csapat részt és ezért hozzák amit tudnak. Egy browsnál vagy egy arizonánál már nem vagyok benne biztos hogy ez "ennyire" menne.
több mint 8 éve
A lényeg, hogy megettük a W-t. 😀Jajj mindig csak azok a negatív hullámok 😀
Komolyabbra fordítva, azt szokták mondani, hogy a jó csapat ismérve, ha a rossz játék ellenére is tud nyerni. A probléma, hogy kb minden meccsen annyit hibázunk, hogy ezt nehéz elhinni a csapatról. Amíg jönnek a meccsek, addig öröm-boldogság. 😊
Kenji
Csak annyit adunk ki magunkból ami feltétlen kell a győzelemhez 😊

Madden hates me.
több mint 8 éve
A lényeg, hogy megettük a W-t. 😀Komolyabbra fordítva, azt szokták mondani, hogy a jó csapat ismérve, ha a rossz játék ellenére is tud nyerni. A probléma, hogy kb minden meccsen annyit hibázunk, hogy ezt nehéz elhinni a csapatról. Amíg jönnek a meccsek, addig öröm-boldogság. 😊
több mint 8 éve
Mondjuk Atlantában ez minimum elvárás, hogy valaki matt legyen. 😊Sztem ryannek van vmi nyavajája amit titkolunk. Az elmúlt három meccsen egyenesen szarul játszik. JJ sem élete idényét futja, most is volt egy az ő szintjén simán elkapható hosszú játék amit eldroppolt. Sarkisian meg teljesen kiszámíthatatlan és nem a jó értelemben véve. Smith szépen kitalálta, hogyan fogja meg az elkapóinkat, ennek az volt az ára, hogy szét tudtuk futni őket ami annyira jól ment, hogy elkezdtünk inkább a vakvilágba dobálgatni előnyről a második félidőben, vissza is jött a tampa. Az első félidő végén is bent hagyott 3 pontot. Az ellen 45 yardosán 2&2 és 3&2 re is két balfasz passzjátékkal okoskodtunk, mikor freeman kb 7 yardos átlaggal futott akkor és előtte a rúgónk 57 yardról bikkantotta be. Mellesleg volt még egy idő kérésünk is. Nem látom az univerzumban, hogy hogy nem jött le neki mit is kéne csinálni annyira üvöltött magáért a helyzet. Azt hittem agyfaszt kapok. Ennél mégjobban élveztem a meccs végét amikor ismét egy tetves first downnal le tudtuk volna zárni a meccset. Idén kb az ötödik ilyen szitunk volt. És ötödjére sem sikerült. Egyszerűen nincs 5 db üzembiztos játékunk amit 10/8 biztonsággal végre tudunk hajtani amikor nagyon muszáj lenne.Lehet addigra már matt volt a szentem. Usc-s Hc-kent nem egy meccsen jelent megy elázva.
Áhh, m1, nyertünk!
peach
Amúgy no offense nem titeket piszkállak csak nálam Sarkasian leszerepelt mint edző
Cubehead
több mint 8 éve
Sztem ryannek van vmi nyavajája amit titkolunk. Az elmúlt három meccsen egyenesen szarul játszik. JJ sem élete idényét futja, most is volt egy az ő szintjén simán elkapható hosszú játék amit eldroppolt. Sarkisian meg teljesen kiszámíthatatlan és nem a jó értelemben véve. Smith szépen kitalálta, hogyan fogja meg az elkapóinkat, ennek az volt az ára, hogy szét tudtuk futni őket ami annyira jól ment, hogy elkezdtünk inkább a vakvilágba dobálgatni előnyről a második félidőben, vissza is jött a tampa. Az első félidő végén is bent hagyott 3 pontot. Az ellen 45 yardosán 2&2 és 3&2 re is két balfasz passzjátékkal okoskodtunk, mikor freeman kb 7 yardos átlaggal futott akkor és előtte a rúgónk 57 yardról bikkantotta be. Mellesleg volt még egy idő kérésünk is. Nem látom az univerzumban, hogy hogy nem jött le neki mit is kéne csinálni annyira üvöltött magáért a helyzet. Azt hittem agyfaszt kapok. Ennél mégjobban élveztem a meccs végét amikor ismét egy tetves first downnal le tudtuk volna zárni a meccset. Idén kb az ötödik ilyen szitunk volt. És ötödjére sem sikerült. Egyszerűen nincs 5 db üzembiztos játékunk amit 10/8 biztonsággal végre tudunk hajtani amikor nagyon muszáj lenne.Lehet addigra már matt volt a szentem. Usc-s Hc-kent nem egy meccsen jelent megy elázva.
Áhh, m1, nyertünk!
peach
Amúgy no offense nem titeket piszkállak csak nálam Sarkasian leszerepelt mint edző

több mint 8 éve
Sztem ryannek van vmi nyavajája amit titkolunk. Az elmúlt három meccsen egyenesen szarul játszik. JJ sem élete idényét futja, most is volt egy az ő szintjén simán elkapható hosszú játék amit eldroppolt. Sarkisian meg teljesen kiszámíthatatlan és nem a jó értelemben véve. Smith szépen kitalálta, hogyan fogja meg az elkapóinkat, ennek az volt az ára, hogy szét tudtuk futni őket ami annyira jól ment, hogy elkezdtünk inkább a vakvilágba dobálgatni előnyről a második félidőben, vissza is jött a tampa. Az első félidő végén is bent hagyott 3 pontot. Az ellen 45 yardosán 2&2 és 3&2 re is két balfasz passzjátékkal okoskodtunk, mikor freeman kb 7 yardos átlaggal futott akkor és előtte a rúgónk 57 yardról bikkantotta be. Mellesleg volt még egy idő kérésünk is. Nem látom az univerzumban, hogy hogy nem jött le neki mit is kéne csinálni annyira üvöltött magáért a helyzet. Azt hittem agyfaszt kapok. Ennél mégjobban élveztem a meccs végét amikor ismét egy tetves first downnal le tudtuk volna zárni a meccset. Idén kb az ötödik ilyen szitunk volt. És ötödjére sem sikerült. Egyszerűen nincs 5 db üzembiztos játékunk amit 10/8 biztonsággal végre tudunk hajtani amikor nagyon muszáj lenne.Áhh, m1, nyertünk!
több mint 8 éve
Jó, akkor elmarad a mai hülye meccs előtti kérdésem, sokak örömére. 😀😀 de azért boldolok egy Hardy meg egy Ward TD-t megy egy Takk strip sacket..😀Majdnem összejött..😀
Creepy
több mint 8 éve
Remélem kímélitek magatokat és nem nézi senki. Oh, irgalom atyja ne hagyj el!a jó tetya mindig itt van
peach
több mint 8 éve
Remélem kímélitek magatokat és nem nézi senki. Oh, irgalom atyja ne hagyj el!
több mint 8 éve
Sztem ez is lesz a vege, meg valamiert azt erzem hogy WC meccsek nehezebbek lesznek, mint az utana levok, (ha lesz persze utana) [ nem lebecsulve a MINt es a PHIt]Ha a 17. hét végén is a jelenlegi tabella lenne, azaz:És nagy valószinűséggel Rams vagy Saints a WC körben idegenben...ha tolunk egy 3/3-at akkor Saints otthon...A Rams hogy jöhet össze? Ha ellenük veszítenénk, azt könnyeben viselném el..
Keano
Creepy
1. PHI
2. MIN
3. LAR
4. NO
5. CAR
6. ATL
empty taxi
több mint 8 éve
Ha a 17. hét végén is a jelenlegi tabella lenne, azaz:És nagy valószinűséggel Rams vagy Saints a WC körben idegenben...ha tolunk egy 3/3-at akkor Saints otthon...A Rams hogy jöhet össze? Ha ellenük veszítenénk, azt könnyeben viselném el..
Keano
Creepy
1. PHI
2. MIN
3. LAR
4. NO
5. CAR
6. ATL

Madden hates me.
több mint 8 éve
És nagy valószinűséggel Rams vagy Saints a WC körben idegenben...ha tolunk egy 3/3-at akkor Saints otthon...

több mint 8 éve
Jó, akkor elmarad a mai hülye meccs előtti kérdésem, sokak örömére. 😀😀 de azért boldolok egy Hardy meg egy Ward TD-t megy egy Takk strip sacket..😀