Atlanta Falcons

32 feliratkozó

több mint 9 éve
PEEtör New Orleans Saints 1 758
Azt a sacket amúgy be kellett vállalni, így is a pats 35 yardosán voltunk ami bryantnek 20ból 19szer sima liba.
peach
Miért? Miért nem lehet eldobni? Még IG-gal is kb ugyanoda jöttetek volna ki, mint sackkel, azt az esetet milliószor jobban meg lehetett és kellett is volna oldani, pláne ilyen szintű irányítónak.

Szerkesztette: PEEtör
több mint 9 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 383 — Steelers fan
Olvasom egy-két helyen, hogy ryant szídják az emberek. Csak én nem értem, hogy miért?
peach
Én nem szidom, de ez nem a magabiztos Matt Ryan volt. Amikor borult a zseb, össze-vissza rohangált. Nem tudom hány yard mínuszt szedett össze a zsákokkal, de biztosan 30 felett van. Ez egyszerűen érthetetlen, annyira nem érezte sokszor a zsebet, mint egy sokadrangú irányító.
több mint 9 éve
peach Atlanta Falcons 15 783 — a new hope (again)
Olvasom egy-két helyen, hogy ryant szídják az emberek. Csak én nem értem, hogy miért? Oké a végén a sack lehetett volna rövidebb vagy elkerülhető de ha megpróbálja és csinál vmi hülyeséget most azért szednék le róla a keresztvizet. Arról nem tehet, hogy az oc-ja átmegy kreténbe és potenciálisan nagyobb rizikóba hajtja a csapatot. Ugye 3&1->passz-> freeman elbaszott játéka és fumble ( úgy h 7es! átlaggal futott ), ill. a már megénekelt utolsó 3 perc. Azt a sacket amúgy be kellett vállalni, így is a pats 35 yardosán voltunk ami bryantnek 20ból 19szer sima liba. Amúgy sztem tökéletesen végrehajtotta a game plant, nem kockáztatott sokat, de nem is kellett. Úgy ahogy a sacknél sem kellett. Amit kellett és clutch játék volt azt megdobotz. Ezt a hc és az oc baszta el. Pont. Éppen az ilyen szitukban kéne a hideg fej meg a támogatás a vonal mellől a játékosoknak. Ők ilyen téren cserben hagyták a csapatot. Borzasztó ez.

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
Sztyopa 315
Jóska! Gyere szépen vissza a Pats topikba!
gdavid
Akarod mondani a Jags topikjába.

Why so serious?
több mint 9 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 154 — Csodabogár
Nekem eddig tartott a türelmem, kéretik a döglött kutyába többet nem belerúgni. Köszönöm.
empty taxi
Az elején még úgy voltam, hogy nem ér annyi időt meg energiát... nem is reagálok rá!
Most viszont én is eljutottam odáig, hogy beírjak!

Jóska! Húzzál vissza oda ahonnan jöttél, mert itt senki sem kíváncsi rád!
csizizoli
 www.youtube.com/watch?v=iAuZ4Z28qgg

több mint 9 éve
csizizoli Atlanta Falcons 94 — Falcons fan
Nekem eddig tartott a türelmem, kéretik a döglött kutyába többet nem belerúgni. Köszönöm.
empty taxi
Az elején még úgy voltam, hogy nem ér annyi időt meg energiát... nem is reagálok rá!
Most viszont én is eljutottam odáig, hogy beírjak!

Jóska! Húzzál vissza oda ahonnan jöttél, mert itt senki sem kíváncsi rád!

GO FALCONS!
több mint 9 éve
Kenji Atlanta Falcons 648
Szóval akkor: Pá-pá Shanny
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/j3ij9mchmgsvdp2hkbvs
Kyle Shanahan named head coach of 49ers
That wait is finally over. Kyle Shanahan, the decision-maker behind the NFL's most-feared offense this past season, has been named the head coach of the San Francisco 49ers, the team announced.
több mint 9 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
gdavid
Minek?

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 9 éve
ozibozi New York Giants 20 917
Shanahan explains the baffling late-game play calls

www.businessinsider.com/kyle-shanahan-why-falcons-didnt-run-ball-super-bowl-2017-2
több mint 9 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 222 — Keep pounding
Tehát szerinted nem szerencse, hogy egy felpattanó tojás alakú labda merre megy tovább. Sztem azért igen. Csak úgy mint az is, amire az egyik csapatnak nincs ráhatása. Tehát billybá csinálhatott volna akármit oldalt, ha shanny nem kretén, fut még ötöt a második félidőben.

Ez a Patsnek szerencse. Aztán hogy ezzel mihez kezdtek, meg tudták-e lovagolni, az már másik kérdés.

Mellesleg rettentő ostoba hasonlataid vannak.

Szerkesztette: gabokocka

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
Cancel Culture 1 649 — into the glory ride
Make the topic great again!!!!!!!! 😕

Sending out an S.O.S
több mint 9 éve
gdavid New England Patriots 3 923 — Patriots fan

Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 9 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 050 — #NoStress
Szerencse pl, hogy a Falcons idióta játékokat hívott, hogy meglett a lábakon pattogó elkapás, hogy a coin tosst megnyerték a hosszabbításban.
gabokocka
A coin toss az valóban egy véletlenszerű esemény, melyet hosszútávon 50 százalékban te nyersz, 50 százalékban nem.
Bár kicsi minta, de két coin toss volt a meccsen, az egyiket nyerte a Falcons a másikat vesztette.
Színtiszta matematika.
A többi az nem szerencse, csak annyira, hogy szerencse HoF játékost draftolni a 6.körben, szerencse a Patsnek, hogy BB volt az edző, szerencse, hogy nem zuhant le a repülőjük Houstonba menet, szerencse, hogy 20:28-nál amikor a földbe döngölték Bradyt, nem sérült le a saját 1 yardosán, stb.

Nálam a kis valószínűségű esemény bekövetkezése szerencsésnek mondható. .. .Arra például,hogy Imre Géza 14-10-es előnyről veszítsen arra 0,41% esélye volt.0.41%. 99,59% esélyed van nyerni.Elveszítetted? Szerencsétlen.
nagymarceee
Értem. Ha nálad ez a szerencse azt megértem. A szerencse valójában nem ez, amit te annak titulálsz, az a kis valószínűségű esemény. Ezért van rá külön kifejezés. 😊
De persze te bármit szerencsének tarthatsz, így ezt is.

A szerencsére meg hozhatunk fogalmakat az enciklopédiából, de a sportban lévő "szerencse" (ebben a megfogalmazásban én sem hiszek benne) nem írható körül 1-2 korrektül megfogalmazott mondattal.
Kenji
Ezzel meg maximálisan egyetértek.
Ezért tartom túlzónak, ha valaki rádobja a tegnap történtekre az "elképesztő szerencse" kifejezést.

több mint 9 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 227 — NFL bracket champion '26

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Szerencse pl, hogy a Falcons idióta játékokat hívott, hogy meglett a lábakon pattogó elkapás, hogy a coin tosst megnyerték a hosszabbításban.

több mint 9 éve
nagymarceee Houston Texans 126
Kellett hozzá egy Pats:
...
-Elképesztő szerencse.
nagymarceee
Elárulod, hogy miként definiálod a szerencse fogalmát?
A profi sportban az én definícióm szerint nem tényező a szerencse, ezért érdekelne.

Én ilyeneket találtam:
Szerencse
Szerencsés az az ember, akinek a sorsát valamilyen véletlen körülmény vagy ezek láncolata jóra fordítja, vagy sorsának alakulására kedvező hatással van. A szerencse, noha mindannyian vágyunk rá, akaratunktól függetlenül alakítja sorsunkat, többnyire váratlanul vagy véletlenül jön.
Hát ez nem passzol a tegnapi meccshez, a történések nem voltak függetlenül az akaratoktól, nem váratlanul vagy véletlenül jött.

A Webster szótár szerint, a szerencse: „egy értelmetlen, kiszámíthatatlan, irányíthatatlan erő, ami az események kedvező vagy kedvezőtlen folyását formálja egy egyén, egy csoport, vagy egy ügy esetében”
Ezt se érzem relevánsnak a tegnap történtekhez, nem láttam a két csapaton kívül más erőt. (Nem volt tornádó, se isteni beavatkozás, se szemmelvérés, stb.)

De ha itt olvasok bármit is:  hu.wikipedia.org/wiki/Szerencse ,hát ezek közül se érzem egyiket se relevánsnak.

Akkor?
Milyen szerencséről beszélsz?
Sobri Jóska
A csúcsa az egésznek az Edelman elkapás volt,ahogy írtam is,az,hogy felüti a labdát a védő,magasan és 3-an mennek a labdára,hozzáér Edelman előtt egy kéz és egy láb tartja gyakorlatilag a föld felett a labdát és úgy kapja el Edelman hát ha ez nem szerencse akkor semmi. Nem veszem el az elkapástól Edelman érdemeit,de az,hogy egy double coveragenál ,egy aluldobott labdánál a wr jön ki győztesen így arra nagyon kicsi a valószínűség. Nálam a kis valószínűségű esemény bekövetkezése szerencsésnek mondható. Amiket te írtál fogalmak erősen általánosított és nem igazán sportra használhatók. Mégegyszer kihangsúlyozom,kis valószínűségű esemény bekövetkezése szerencsésnek mondható. Most én nem fogok definíciókat hozni meg ilyenek,de ha kéred szívesen.Arra például,hogy Imre Géza 14-10-es előnyről veszítsen arra 0,41% esélye volt.0.41%. 99,59% esélyed van nyerni.Elveszítetted? Szerencsétlen.

több mint 9 éve
Kellett hozzá egy Pats:
...
-Elképesztő szerencse.
nagymarceee
A profi sportban az én definícióm szerint nem tényező a szerencse, ezért érdekelne.

Én ilyeneket találtam:
Szerencse
Szerencsés az az ember, akinek a sorsát valamilyen véletlen körülmény vagy ezek láncolata jóra fordítja, vagy sorsának alakulására kedvező hatással van. A szerencse, noha mindannyian vágyunk rá, akaratunktól függetlenül alakítja sorsunkat, többnyire váratlanul vagy véletlenül jön.
Hát ez nem passzol a tegnapi meccshez, a történések nem voltak függetlenül az akaratoktól, nem váratlanul vagy véletlenül jött.

A Webster szótár szerint, a szerencse: „egy értelmetlen, kiszámíthatatlan, irányíthatatlan erő, ami az események kedvező vagy kedvezőtlen folyását formálja egy egyén, egy csoport, vagy egy ügy esetében”
Ezt se érzem relevánsnak a tegnap történtekhez, nem láttam a két csapaton kívül más erőt. (Nem volt tornádó, se isteni beavatkozás, se szemmelvérés, stb.)

De ha itt olvasok bármit is:  hu.wikipedia.org/wiki/Szerencse ,hát ezek közül se érzem egyiket se relevánsnak.

Akkor?
Sobri Jóska
Sportoltál valaha valamit?
Kenji
Persze.
Akkor se hittem a szerencsében a sport vonatkozásában. Ahogy a pechben sem.
Sobri Jóska
Akkor pontosan tudod, hogy ezek a dolgok nem így működnek, hogy valaki jobban akarja. Nem húzható rá ez mindenre. Van, hogy felkelsz, kimész a meccsre (legyen az bármilyen sport), és akkor sem fog menni, ha megfeszülsz. Nem az ellenfél akarta jobban, nem a te akaratodban volt a hiba, a sport egyszerűen ilyen. Van fent, és lent. Ez változhat meccs közben is. A Pats elkapta a fumble-nél a momentumot (ami sztem Freeman nyakába varrható...), és onnantól mindig megcsinálták a következő lépést. De attól, hogy én nagyon akarok valamit, attól az még nem lesz úgy. A szerencsére meg hozhatunk fogalmakat az enciklopédiából, de a sportban lévő "szerencse" (ebben a megfogalmazásban én sem hiszek benne) nem írható körül 1-2 korrektül megfogalmazott mondattal.
több mint 9 éve
Kellett hozzá egy Pats:
...
-Elképesztő szerencse.
nagymarceee

Én ilyeneket találtam:
Szerencse

Akkor?
Sobri Jóska
Kenji
Persze.
Akkor se hittem a szerencsében a sport vonatkozásában. Ahogy a pechben sem.

több mint 9 éve
Kellett hozzá egy Pats:
...
-Elképesztő szerencse.
nagymarceee

Én ilyeneket találtam:
Szerencse

Akkor?
Sobri Jóska
több mint 9 éve
Kellett hozzá egy Pats:
...
-Elképesztő szerencse.
nagymarceee

Én ilyeneket találtam:
Szerencse

Akkor?

több mint 9 éve
nagymarceee Houston Texans 126
A sportban sajnos benne vannak az ilyenek. Ugyanilyen vereség volt a Veszprém BL döntője,Imre Géza olimpiai döntője és az Atlanta Falcons mostani meccse. Olyanok ezek a meccsek,hogy megnézed 2x és nem érted hogy mi történt. Itt ülök és egyszerűen hihetetlen. De tényleg. A legegyszerűbb az ilyet győztes oldalról úgy lezárni(ahogy tette itt meg valaki),hogy Tom Brady a Goat,a legjobb csapat nyert és a legjobb edző. Szerintem ez egy rendkívűl sok tényezős Pats W:
Kellett hozzá egy Atlantai :
-megingás ugye Matt Ryan fumblejével
-védelem ami rengeteget volt fent a pályán,de úgy 50 percig hogy játszottak? Hihetetlen. Elfáradtak a végére,rendben van,nem lett volna szabad,hogy számítson az utolsó 10 perc.
-egy rossz idő menedzselés támadó oldalon. 28-3 után elő kellett volna venni a Houston Texans egész meccses gameplanjét,vagyis 1&10 futás 2&9 futás 2&7 passz.Talán ti még sikeresek is letettek volna ezzel. (Az utolsó drivenál meg lehetett tökösen játszani vagy a biztosra menni,szerintem nem vezetésnél egy épp magára Pats ellen a Super Bowlon kell tökösnek lenni. )
-és egy szörnyű holding az utolsó drive végén

Kellett hozzá egy Pats:
-Aki nem adta fel,pedig mikor Gotsowski kihagyta azért az keretett adott a Pats teljesítményének
-vérszemet kapott
-Hihetetlen módon 100%osan jól teljesítette a drivejait a végén. Tényleg egy hiba nem volt a gépezetbe,ami elvezet az utolsó pontomig:
-Elképesztő szerencse.Nézzétek meg a veszprém döntőjét vagy Imre Géza döntőjét olyan de zsavűtök lesz. Egyszerűen minden jól alakult az ő szempontjukból. Annyiszor csúszhatott volna el egy banánhéjon ez az egész Pats feltámadás és nem csúszott el. Fejemet fogtam annál a felpattanó Brady passznál,ami kipattant a zone-ben lévő LB kezéből,majd triple coverageban szinte mindhárom Atlanta játékos jobb pozicióban van,mint Edelman és az amúgy elkaphatatlan labda,felpattan egy atlantai lábon és úgy kapja el Edelman.
Ennyi mindennek kellett egyszerre teljesülnie ahhoz,hogy a Patriots örüljön a végén.
Azt szoktam mondani,hogy a szerencse azzal van,aki megérdemli és eleget tesz érte.De vannak kivételek,mint ez a meccs,mert az Atlanta is bőven eleget tett ezért a gyűrűért.De a végén a Pats nyert és így ez az egész miatt ez azért biztosan életem egyik legjobb SB-je lesz. Fel a fejjel!

több mint 9 éve
Nyilván, hogy az egyesről van szó, mert ez a Falcons topik.
A Pats topikban nyilván a kettesről van szó.
Ez így is van rendjén.

Csak a Pats drukkereknek meg van az a "jó" szokása, hogy bárhol előkerül a csapatuk, azonnal kivont karddal kelnek BB, Brady, akárki védelmére, még akkor is, ha a kutya se bántja őket (tisztelet a kivételnek)

Amúgy kíváncsi vagyok, mennyire bassza nyakon a csapatot ez a vereség, mert hogy ezt kiheverni qrvanehéz lesz, az biztos. Kicsit olyan női kézi VB döntő a franciák ellen feelingje volt a meccsnek.

több mint 9 éve
"De én úgy látom, hogy az történt, aminek történnie kellett, ez volt ebbe a csapatba bekódolva, az 5 SB győzelem TB-nek, BB-nek.
Nyert a jobb csapat, mert végig tudta, hogy ő a jobb csapat, eszerint játszott, elbírta a saját hibáit, kijavította, és megoldotta a feladatot.
És vesztett a rosszabb csapat, mert elhitte, hogy ő a rosszabb csapat, és nem tudta maga felé billenteni a mérleg nyelvét, amikor lett volna rá lehetősége.
Belichick pl. tudta. És jól tudta."

Mi ez ha nem lenézés? Nyilván 28-3nál is tudták, hogy ők a jobbak az atlantaiak pedig, hogy ők a rosszabbak!
Isti81
Nyilván tudták, hogy ők a jobbak, hiszen profik.
Ez nem lenézés, hanem attitűd. Győztes attitűd.
És nyilván a Falcons meg nem tudta, hogy egy ennyivel erősebb akaratba ütköznek, de ez simán vállalható, elnézhető nekik, ettől még ők nem baszták el.

Kb. ez egyfajta összefoglalása, integrálása a véleményeknek:

Két felé kéne választani a dolgokat.

1) A Falcons elbaszta, 25 pontos előnyről nem kapsz ki, ha nem vagy full kretén.

2) A Pats zseniálisan élt a lehetőséggel, végignyomták, nem adták fel, kihasználták az ellenfél hibáit és az adódó lehetőségeket.

Ha ez a kettő nem valósul meg, nincs a fordítás, de mivel mindkettő megtörtént, láthattunk egy hihetetlen meccset.

Ebben nincs semmi az ellenfél lekicsinyléséből, ezek tények.
gabokocka
Amivel egyet is lehet érteni, így egymás mellett az 1) és a 2).
De amikor csak az 1) -ről van szó, akkor persze, hogy előhozom a 2) -t.

több mint 9 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 479 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Szerintem ez a megjegyzés Belichick és Brady személyisége ismeretének teljes hiányáról tanúskodik. Ahogy én Belichicket ismerem, már ma a free agencyt meg a scoutok jelentéseit elemzi. A pats.hu-n jelent meg Hogan írása arról, hogy milyen a franchise részévé válni. "Még egy. És ez a különbség itt New Englandben. A Super Bowl győzelem mindig a cél. Bajnokság vagy bukás, minden évben. A Patriots nem elégszik meg kevesebbel, és elvárják a győzelmet." Nekik a 6. a cél.
Burkus
... és akkor sok Patriots szurkoló csodálkozik, hogy miért övezi a csapatot és gyakran magukat a fanokat is ez az irigységgel vegyes utálat :p (ahogy minden dinasztiánál szokás)
baggio
BB mondta a hétfő reggeli sajtótájékoztatón:
"...öt héttel le vagyunk maradva sok csapathoz képest a 2017-es szezon felkészülésében..."

Én megmondtam 😊
több mint 9 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Mi már tudjuk, hogy jó hosszú elemzések kellenek majd a történtek feldolgozásához és sok-sok felejtős kikapcsolódás. Nagyon szar érzés még évek múlva is. De! Ezt a csapatot nem szabad kukába dobni. Biztos vagyok benne, hogy nem jut a Panthers sorsára. Fiatalok, éhesek és most még fel is bosszantották őket (vagy magukat). Nem könnyű tovább lépni de muszáj. Higgyétek el azóta gondolatban százszor meg ezerszer befutottam Lynch-el 1 yardról és felhúztam a 2. gyűrűt. A Falcons híveknek pedig legalább ennyiszer nem lesz meg az a 10 centi amivel a kétpontosnál átment a labda a vonalon.
garrett27
Védőszabálytalanság volt, ha nem lett volna meg, akkor újra próba az 1 yardosról. Lehet, hogy nem lett volna az meg, de az biztos, hogy ha nincs meg az a néhány centi, akkor is lett még egy esély próbálkozni 😊
Wyatt
Beleszóltál, de nem baj. Én az érzést próbáltam megfogalmazni és nem játékot elemezni. Na ennyi. Pedig igenis szurkoltam a Falconsnak, még ha péppé is vertek bennünket a PO-ban.
garrett27
Szerintem ha már érzés, akkor inkább az Edelman-elkapás lenne jó példa. Csak azért reagáltam arra a részre, mert annak a tíz centinek nem volt semmi jelentősége ebből a szempontból, mert ha az nincs meg, az nem jelenti azt, hogy 28–26 marad, mert újra játszották volna a playt, a távot felezve. Ha Lynch beviszi, akkor fordítotok. Teljesen más szituáció