Atlanta Falcons

32 feliratkozó

több mint 9 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 968
idén először érzem úgy, hogy ebből akár PO is lehet. Élmény volt nézni a srácokat, ráadásul zsinórban másodszor, ilyet az NFC döntős évünk óta nem éreztem.

Mindig jövőre
több mint 9 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 493 — Omar's Coming Yo!
Ryan MVP formájára mi a magyarázat? Nyáron egy csomóan azt mondták/mondtuk, h megragad, vagy visszasilányul középkategóriás QBvá. Évről évre hozta a hasonló szezonokat (TD-INT arány az utóbbi 5 évben: 29-12, 32-14, 26-17, 28-14, 21-16.), majd hirtelen idén már 9 meccsen 23-4.
Az eddigiekhez képes nagyon durván kiemelkedő szezon, pedig eddig is volt jó futójáték Turnerrel, volt elit WR Roddyval majd Julioval, OL viszont idén már elég jó.
braxa88
Idén sokkal jobban rá van szabva a rendszer mint tavaly.Több olyan célpontja van akik bármikor képesek a nagy playekre,viszont megbízható mind(lásd Tamme aki személyes kedvencem).Fal is beton idén.És gondolom én kicsit szabadabb kezet kapott Ryan a pályán.Nagyjából ezekből az összetevőkből állhat össze a dolog.De majd empty kifejti bővebben.

amúgymeg:
 www.profootballfocus.com/pro-factors-behind-matt-ryans-success-this-season/

Szerkesztette: Kenny

több mint 9 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 227 — NFL bracket champion '26
Ryan MVP formájára mi a magyarázat? Nyáron egy csomóan azt mondták/mondtuk, h megragad, vagy visszasilányul középkategóriás QBvá. Évről évre hozta a hasonló szezonokat (TD-INT arány az utóbbi 5 évben: 29-12, 32-14, 26-17, 28-14, 21-16.), majd hirtelen idén már 9 meccsen 23-4.
Az eddigiekhez képes nagyon durván kiemelkedő szezon, pedig eddig is volt jó futójáték Turnerrel, volt elit WR Roddyval majd Julioval, OL viszont idén már elég jó.
braxa88
Van erre egy teóriám, de most teli vagyok melóval, délután leírom.
empty taxi
Kokain?
tenorx
Heroin vagy MariHónalja?
ThundersNFL
Maradok a spurinál és a csokinál, de köszi srácok 😉

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 640 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
braxa88
empty taxi
Kokain?
tenorx
Heroin vagy MariHónalja?

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 9 éve
Stez SMU Mustangs 47 589 — Whoops, looks like something went wrong.
braxa88
Az OL tényleg sokat segít neki, de én en block azt gondolom, hogy mostanra már elég durván dominálja a ligát a passzjáték, óriási előnyben vannak a támadók, közepes irányítók is hoznak elfogadható game manager szintet. De amúgy az O playcall is tetszik, amikor láttam Falcons-meccset, kifejezetten kreatív volt (és nem egy összecsapást láttam).

A jó OL mögött meg Ryan is nyugodtabbnak, megfontoltabbnak tűnik.

több mint 9 éve
tenorx 14 099 — fő libsi
braxa88
empty taxi
Kokain?
több mint 9 éve
braxa88

Madden hates me.
több mint 9 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
több mint 9 éve
Asszem ezt így szokták mondani: #swag

Madden hates me.
több mint 9 éve
Béczkó 1 264
Julio Jones már megint mit művelt, nem semmi! Evanst is említsük meg az is szép volt. Top 100 playert nézzük akkor Jones 2015-ben 13., 2016-ban 8., ebben a szezonban simán kinéz a top 3, azért szépen fejlődik a liga legjobbjává! Szép lenne idén egy Super Bowl!

Szerkesztette: Béczkó
több mint 9 éve
Creepy Atlanta Falcons 890
Ezaz paszmek.
több mint 9 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 493 — Omar's Coming Yo!
Bármilyen játékkal is,de nyerni kell ma.

több mint 9 éve
Debo és Neal is benne van az nfl.comon a midseason All-Rookie Teamben.

Madden hates me.
több mint 9 éve
Midnight Atlanta Falcons 1 473
Ki mit vár a mai naptól ? Én egy nehéz W-t de nyerünk
több mint 9 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
Fázok ettől a mai meccstől. Rövid hét után a koetter-smitty féle tampa idegenben nem túl hízelgő. Ha rodgers és antone meg tudni futni minket kész is a baj. Ha nem, akkor szvsz nyerők vagyunk mivel nincs jackson így mehet a safety besegítés trufantnak evans ellen aki az egyetlen wr a ligában aki konstans lesz*patja. Elviekben az alford-poole duónak a többieket meg kell tudnia oldani, neal meg bombázhat a boxban. Csak ne úgy mint vasárnap. Az O fal is szép teszt előtt áll, szvsz az a másik kulcs match up. És lehet basszameg nem tudom nézni 😕
peach
Rodgers nem játszik. Smith mellett Barber kaphat carryt
több mint 9 éve
peach Atlanta Falcons 15 783 — a new hope (again)
Fázok ettől a mai meccstől. Rövid hét után a koetter-smitty féle tampa idegenben nem túl hízelgő. Ha rodgers és antone meg tudni futni minket kész is a baj. Ha nem, akkor szvsz nyerők vagyunk mivel nincs jackson így mehet a safety besegítés trufantnak evans ellen aki az egyetlen wr a ligában aki konstans lesz*patja. Elviekben az alford-poole duónak a többieket meg kell tudnia oldani, neal meg bombázhat a boxban. Csak ne úgy mint vasárnap. Az O fal is szép teszt előtt áll, szvsz az a másik kulcs match up. És lehet basszameg nem tudom nézni 😕

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
Halkan megjegyzem, h tiroli haverunk tolt egy reuniont Koetterrel, 2 meccsre öltözött eddig be 5 futásból 22 yard, 3 elkapásból 50 yard a teljesítménye. Magyarul ugyanaz van, mint korábban: király, ha labdát kap, csak Kottázó barátunk ritkán hív rá playt. Mondjuk nem a héten kellene elkezdeni tömni labdával 😀
empty taxi
Tudatlan vagyok, antone-ról van szó?
peach
Yep.

Madden hates me.
több mint 9 éve
Halkan megjegyzem, h tiroli haverunk tolt egy reuniont Koetterrel, 2 meccsre öltözött eddig be 5 futásból 22 yard, 3 elkapásból 50 yard a teljesítménye. Magyarul ugyanaz van, mint korábban: király, ha labdát kap, csak Kottázó barátunk ritkán hív rá playt. Mondjuk nem a héten kellene elkezdeni tömni labdával 😀
empty taxi
Tudatlan vagyok, antone-ról van szó?

több mint 9 éve
Mondjuk nem a héten kellene elkezdeni tömni labdával 😀
empty taxi
Neal letarolja, Campbell puszit ad a pocijára, miközben Debo összeszedi a fumble-t. Ekkor felébredtem. 😀
több mint 9 éve

Madden hates me.
több mint 9 éve
Evezzünk kicsit könnyedebb vizekre:  www.atlantafalcons.com/media-lounge/photo-gallery/Cheerleaders-on-Gameday-Falcons-vs-Packers-2016-/2dfb298a-61cd-4aee-896d-1b9e60f5da35#564bb1b4-0467-43b6-82db-87891497ba50

Btw érdemes felnézni a falcons.comra, Shockley a heti videóelemzésében Gabriel és Sanu TD-jét tárgyalja, mind2-nél zseniális a route concept, ami akárhogy nézzük Shanny érdeme.

Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
több mint 9 éve
Persze nincsenek drop hegyek és tömegével rosszul megfutott routok, szóval szépen teszi a dolgát. Ennyi elég is.
Szerk.: Viszont ha colemant ő tanította meg elkapni, emelem kalapom!
peach
Szerintem van hozzá köze. De a szezon végén kiderül, akkor szokták a dícséretet és a feddést osztani.
több mint 9 éve
..Ha lelép akkor örülnék ha belülről léptetnénk vkit előre, elvégre a rendszer műxik, tovább kell vinni szvsz..
empty taxi
Btw. a DB edző WR edzővé avanzsálása eddig nagyon jó döntésnek tűnik, jár Quinn-nek a pacsi.
Creepy
Nem hinném, hogy ebben morrisnak akkora de hűnagy érdeme van. JJ az JJ, kár ragozni. Sanu ha nagyon optimistán nézem hozza a WR2 szintet. Hardy bust, gabriel meg shanny embere.robinsont meg találtuk. Szóval sokkal nagyobb a talent level mint tavaly. Ezáltal shanny is sokkal változatosabb játékokat és game planeket tud összeállítani. Ezért is van, hogy jj el-el tűnik meccsekre. Nem csak az van mint tavaly, hogy vagy ő vagy senki más. Persze nincsenek drop hegyek és tömegével rosszul megfutott routok, szóval szépen teszi a dolgát. Ennyi elég is.
Szerk.: Viszont ha colemant ő tanította meg elkapni, emelem kalapom!

Szerkesztette: peach

több mint 9 éve
..Ha lelép akkor örülnék ha belülről léptetnénk vkit előre, elvégre a rendszer műxik, tovább kell vinni szvsz..
empty taxi
Amikor arról volt szó, hogy kivágják Shanny-t a jelenlegi QB edzőt emlegették, Matty nagyon jó kapcsolatban van vele.
Btw. a DB edző WR edzővé avanzsálása eddig nagyon jó döntésnek tűnik, jár Quinn-nek a pacsi.
több mint 9 éve
Mennyi esélye van annak hogy Shanny vezető edző lesz valahol? Vagy ez attól is függ hogy fogunk zárni ? Illetve ha megy ki jöhetne a helyére ?
Midnight
A sajtó évről évre nyomatja Shannyt mint HC-jelölt.
2 éve volt ugye a Ninersnél és a Billsnél, de ők Tomsula ill. RR mellett döntöttek.
Jelen állás szerint nem vszínű h bye weekünk lesz a WC kör alatt, így ha sokáig menetelünk a PO-ban, akkor nem nagyon lesz alkalma elmenni interjúra. Ez lenne a siker receptje 😊
Ha lelép akkor örülnék ha belülről léptetnénk vkit előre, elvégre a rendszer műxik, tovább kellene vinni szvsz.
Ha kívülről hoznánk vkit, nagyon örülnék Mike McCoynak (már ha kib@sszák San Diegoban), ő mint OC többször bizonyította az alkalmazkodóképességét, szvsz ő biztos megtartaná a mostani playbook működő dolgait, amiből azért akad gazdagon.

Madden hates me.