Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 11 éve
Én személy szerint az Austin+Gase duóra szavazok.elég masszív lenne.
több mint 11 éve
Akk. legyen fangio tarver helyett 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
Tarver megy a Ninershez DC-nek.Ez így szimpi 😀+ DC-nek tarver vagy allen és akkor már csak egy kávét kérekpeach
Ian Rapoport @RapSheet
#Falcons, who have finalist Teryl Austin in today for a 2nd interview, will request Adam Gase for an OC interview. Interesting potential duoempty taxi
De hogy fokozzam a hangulatot:
Tom Pelissero @TomPelissero
Heard the same as @RapSheet on Adam Gase as possible #Falcons OC. Makes sense if they end up with #Seahawks DC Dan Quinn as head coach, too.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Ez így szimpi 😀+ DC-nek tarver vagy allen és akkor már csak egy kávét kérek
Ian Rapoport @RapSheet
#Falcons, who have finalist Teryl Austin in today for a 2nd interview, will request Adam Gase for an OC interview. Interesting potential duoempty taxi
több mint 11 éve
Ez így szimpi 😀Ian Rapoport @RapSheet
#Falcons, who have finalist Teryl Austin in today for a 2nd interview, will request Adam Gase for an OC interview. Interesting potential duo

Madden hates me.
több mint 11 éve
Most zajlik az Austin interjú."Legit chance"-ról írnak.
több mint 11 éve
Jah, csak mikor az 1. interjú volt, akkor még a Jetsnél is front runner volt Quinn, ráadásul itt van még a derék Denver is, ahol sztem szintén Quinn az 1. számú jelölt.Nekem csak most esett le, hogy miért olyan fontos minél hamarabb HC-t szerezni... aki a sor végére marad, az elől elkapkodhatják a jó coordinatorokat is, ami azért valljuk be, eléggé kényes kérdés.deadmikeSzvsz ez csak félig igaz. Ha abból indulunk ki, hogy quinn és a falcons az első interjún egymás kezébe csaptak, akkor gondolom quinn másnap már felhívta a jelöltjeit, hogy 100% hogy falcons hc leszek, benne vagy e? Igen?! Akkor türelem, ne menj máshova...peach

Madden hates me.
több mint 11 éve
Nekem csak most esett le, hogy miért olyan fontos minél hamarabb HC-t szerezni... aki a sor végére marad, az elől elkapkodhatják a jó coordinatorokat is, ami azért valljuk be, eléggé kényes kérdés.deadmikeSzvsz ez csak félig igaz. Ha abból indulunk ki, hogy quinn és a falcons az első interjún egymás kezébe csaptak, akkor gondolom quinn másnap már felhívta a jelöltjeit, hogy 100% hogy falcons hc leszek, benne vagy e? Igen?! Akkor türelem, ne menj máshova...
több mint 11 éve
Hohó! Új hírek:Igen, ezért félek várni Quinnre.
Also, Teryl Austin arrived in town late Wednesday night and will have his interview moved to Thursday.
Túl későn érkezett Austin, így már nem tudták megejteni tegnap az interjút, úgyhogy mégiscsak játékban van Austin.deadmike
Persze a Browns is utolsónak nevezte ki tavaly Pettine-t azt egész sokáig harcban voltak a rájátszásért egy lesajnált kerettel.

Madden hates me.
több mint 11 éve
Nekem csak most esett le, hogy miért olyan fontos minél hamarabb HC-t szerezni... aki a sor végére marad, az elől elkapkodhatják a jó coordinatorokat is, ami azért valljuk be, eléggé kényes kérdés.
több mint 11 éve
Hohó! Új hírek:Also, Teryl Austin arrived in town late Wednesday night and will have his interview moved to Thursday.
Túl későn érkezett Austin, így már nem tudták megejteni tegnap az interjút, úgyhogy mégiscsak játékban van Austin.
több mint 11 éve
Magunkat ismerve majd szépen a gase - jmd kettősből kerül ki a szerencsés. 😀 amúgy quinn lesz, vagy csak a nyilatkozata kacsa volt és így jön a denver a blind sideról...
több mint 11 éve
Denverbe megy interjúra, Chicago-ban már volt.Érthető, hogy kivártok Quinn miatt, ha ő a top kedvence a vezetőknek.
A Bears-nél már szinte biztosan Fox lesz a HC, maradtok Ti és a Denver. A Quinn, Austin, Gase, JMD négyesből (de főleg az első kettőből) egy biztosan "megmarad" nektek.
Mostmár nem kell kapkodni, jól jött a Frisco meglepő döntése.
több mint 11 éve
Austin szerintem felejtős. Megvolt a második interjú, semmi hír nem volt róla. Annyi új infó jött, hogy péntekre leszervezett interjút Két jelölt marad:
Quinn és JMD :-/
több mint 11 éve
Ha Austin aláír valószínűleg Ted Monachino-t (Ravens LB edző) hozza magával DC-nek.Ted Monachino nálunk anno nem alul értékelt volt, hanem konkrétan a közutálat tárgya Jacksonvilleben, mikor D-line edzőként csinálta a semmit. Csodálom, hogy JDR nem akarja odavinni magához Oaklandbe őt is(viszi Smitheyt, Tice ügyében is kapásból bepróbálkozott itt, úgy tűnik össze akarja hozni megint a bandát). 😀.
Nagyon alulértékelt, de annál jobb páros lenne ez.
OC-ről még nem írtak a belsősök.Bazzani
több mint 11 éve
Ha Austin aláír valószínűleg Ted Monachino-t (Ravens LB edző) hozza magával DC-nek.Nagyon alulértékelt, de annál jobb páros lenne ez.
OC-ről még nem írtak a belsősök.
több mint 11 éve
szóval úgy néz ki, hogy Mikey a Raidersnél lesz DC 😀 😀 😀 😀...shawnkaEzzel jól megerősítetted a raiders topicban a témáról írt kis eszmefuttatásomat 😛 😀
több mint 11 éve
szóval úgy néz ki, hogy Mikey a Raidersnél lesz DCDCnek kifejezetten jó volt nálunk, elvégre emiatt lett nálatok HC. 😛 Szerintem arra a posztra ő tökéletesen alkalmas.
shawnka
több mint 11 éve
Tice-t vinné a Raiders, Armstrongot a Jets.Egyiket se engedjük.
több mint 11 éve
szóval úgy néz ki, hogy Mikey a Raidersnél lesz DC😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
több mint 11 éve
www.youtube.com/watch?v=SPKP7FaiqEEszerintem még mindig kurvajó
Hátha nem láttátok még. 😉
Csak nekem TOO MUCH?gaben
igazából egy ilyen kaliberű stadionnál nehéz "too much"-nak lenni
több mint 11 éve
www.youtube.com/watch?v=SPKP7FaiqEEteljesen visszafogott.
Hátha nem láttátok még. 😉
Csak nekem TOO MUCH?gaben
több mint 11 éve
Mit szóltok egy olyan csomaghoz, hogy Austin + Suh? 😀deadmikeSuh mondjuk jó dirty bird lenne, a dirty részt már úgyis teljesíti. 😀
több mint 11 éve
Hogy suh pénzén inkább houston.
több mint 11 éve
Mit szóltok egy olyan csomaghoz, hogy Austin + Suh? 😀