Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 11 éve
Azért nyomott egy Packers egy talán mégdurvábbFalconst, na. 😊

több mint 11 éve
sose lesz edzőnk, sose
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Ian Rapoport @RapSheet 26 s26 másodperccel ezelőtt#Seahawks are expecting to lose Dan Quinn to #Falcons, who have privately told people their plan is to hire him. They’ll meet Monday
több mint 11 éve
Dan Quinn + Kyle Shanahan, mit szólnátok??"That would be an awkward phone call trying to recruit Smitty back to Atlanta." 😀
www.thefalcoholic.com/2015/1/17/7628787/rumor-kyle-shanahan-wants-to-join-dan-quinns-staffSugar611
Vicces lenne: Figyi, Smitty, tudom, hogy kirúgtunk, de nem jönnél vissza DC-nek? Elvégre "I love you"-val váltunk el. 😀
Amúgy nem lenne rossz Shanahan, bár én még mindig jobban örülnék Quinn+Gase-nek.
több mint 11 éve
Dan Quinn + Kyle Shanahan, mit szólnátok??www.thefalcoholic.com/2015/1/17/7628787/rumor-kyle-shanahan-wants-to-join-dan-quinns-staff
több mint 11 éve
egyébként az unrestricted free agentek közül elhozhatnánk Julius Thomast vagy Jordan Cameront. egy jó TE ráférne a csapatra.
több mint 11 éve
Asszem nekünk még 3 hétig nem lesz edzőnk 😀
több mint 11 éve
Quinn georgia boy lesz 😊
több mint 11 éve
falcfans.com/falcons-poised-to-hire-quinn-as-next-head-coach-18428Egyre több Falcons-fanoldalon. 😀 (Bocsi, imádnám Quinnt, de én még mindig kétkedek kicsit).
Egyre több helyen olvasni, hogy Quinn lesz az emberetek.Bazzani
több mint 11 éve
falcfans.com/falcons-poised-to-hire-quinn-as-next-head-coach-18428Egyre több helyen olvasni, hogy Quinn lesz az emberetek.
több mint 11 éve
Maxwellt el tudnám itt viselni 😊
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
Előre várom mit fog kihozni Truból,Alfordból vagy éppen Ishmaelből.Ha pont kerül az ügy végére,vajon hoz-e magával valakit..
több mint 11 éve
Akkor javaslom a GB edzői stábjában keresgélni. 😊Essetek csak ki szépen, unom már ezt az edzőkeresést 😛 😀peachMilyen kiesés? 😛SebiiPontosan. Meg pont erre valók az ügynökök és a különböző közvetítők. Simán lehet, hogy már készül is a szerződés, és a kiesés után már meg is lehet ejteni az aláírást.deadmikeMinden bizonnyal, hogy a Korn Ferry ezért kapja a pénzét...Gyurma PappaDan Quinn Will Be The Falcons Hire, Per League Source:engem az érdekel, hogy egyeztünk meg vele, ha nem szabad beszélni vele. mert attól hogy Quinn nyitott felénk, meg mi is felé (ez egyik se új hír), attól még nyugodtan elmehet a Broncoshoz. szóval én nem látom miből szűrték le ezt az infót.Szamár
www.thefalcoholic.com/2015/1/15/7554927/league-source-dan-quinn-likely-to-be-falcons-hireSugar611
több mint 11 éve
Essetek csak ki szépen, unom már ezt az edzőkeresést 😛 😀Milyen kiesés? 😛SebiiPontosan. Meg pont erre valók az ügynökök és a különböző közvetítők. Simán lehet, hogy már készül is a szerződés, és a kiesés után már meg is lehet ejteni az aláírást.deadmikeMinden bizonnyal, hogy a Korn Ferry ezért kapja a pénzét...Gyurma PappaDan Quinn Will Be The Falcons Hire, Per League Source:engem az érdekel, hogy egyeztünk meg vele, ha nem szabad beszélni vele. mert attól hogy Quinn nyitott felénk, meg mi is felé (ez egyik se új hír), attól még nyugodtan elmehet a Broncoshoz. szóval én nem látom miből szűrték le ezt az infót.Szamár
www.thefalcoholic.com/2015/1/15/7554927/league-source-dan-quinn-likely-to-be-falcons-hireSugar611
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
Pontosan. Meg pont erre valók az ügynökök és a különböző közvetítők. Simán lehet, hogy már készül is a szerződés, és a kiesés után már meg is lehet ejteni az aláírást.
Milyen kiesés? 😛Vagy SB után. 😀
több mint 11 éve
Milyen kiesés? 😛Pontosan. Meg pont erre valók az ügynökök és a különböző közvetítők. Simán lehet, hogy már készül is a szerződés, és a kiesés után már meg is lehet ejteni az aláírást.deadmikeMinden bizonnyal, hogy a Korn Ferry ezért kapja a pénzét...Gyurma PappaDan Quinn Will Be The Falcons Hire, Per League Source:engem az érdekel, hogy egyeztünk meg vele, ha nem szabad beszélni vele. mert attól hogy Quinn nyitott felénk, meg mi is felé (ez egyik se új hír), attól még nyugodtan elmehet a Broncoshoz. szóval én nem látom miből szűrték le ezt az infót.Szamár
több mint 11 éve
Pontosan. Meg pont erre valók az ügynökök és a különböző közvetítők. Simán lehet, hogy már készül is a szerződés, és a kiesés után már meg is lehet ejteni az aláírást.Minden bizonnyal, hogy a Korn Ferry ezért kapja a pénzét...Gyurma PappaDan Quinn Will Be The Falcons Hire, Per League Source:engem az érdekel, hogy egyeztünk meg vele, ha nem szabad beszélni vele. mert attól hogy Quinn nyitott felénk, meg mi is felé (ez egyik se új hír), attól még nyugodtan elmehet a Broncoshoz. szóval én nem látom miből szűrték le ezt az infót.Szamár
több mint 11 éve
Minden bizonnyal, hogy a Korn Ferry ezért kapja a pénzét...Dan Quinn Will Be The Falcons Hire, Per League Source:engem az érdekel, hogy egyeztünk meg vele, ha nem szabad beszélni vele. mert attól hogy Quinn nyitott felénk, meg mi is felé (ez egyik se új hír), attól még nyugodtan elmehet a Broncoshoz. szóval én nem látom miből szűrték le ezt az infót.Szamár

több mint 11 éve
Dan Quinn Will Be The Falcons Hire, Per League Source:engem az érdekel, hogy egyeztünk meg vele, ha nem szabad beszélni vele. mert attól hogy Quinn nyitott felénk, meg mi is felé (ez egyik se új hír), attól még nyugodtan elmehet a Broncoshoz. szóval én nem látom miből szűrték le ezt az infót.
több mint 11 éve
Én személy szerint az Austin+Gase duóra szavazok.elég masszív lenne.KennyBár biztos hengerelnénk az első évben, sajnos nem sokra mennénk vele. Mert ha tényleg előre lépne a csapat (de nem nyernénk SB-t, ami sanszos), akkor jövőre Gase tuti elmegy HC-nak, vagyis egyáltalán nem jelent hosszútávú megoldást. Én inkább olyat keresnék, aki nagyobb valószínűséggel maradna OC 2-3 évig, hogy stabilitást adjon a támadócsapatnak.
több mint 11 éve
Dan Quinn Will Be The Falcons Hire, Per League Source:www.thefalcoholic.com/2015/1/15/7554927/league-source-dan-quinn-likely-to-be-falcons-hire
több mint 11 éve
Joe Danna, a DB-edzőnk csatlakozik Bowles csapatához. Szóval nem hogy edzőt szereznénk, de még vesztünk is...