Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 11 éve
Vizsgálják, használtunk-e kamu közönségzajt a hazai meccseinken.Nagyszerű. Remélem 7. körös picket vesznek legalább el.
espn.go.com/nfl/story/_/id/12262464/nfl-investigating-atlanta-falcons-fake-crowd-noise-georgia-domeberger90
több mint 11 éve
Vizsgálják, használtunk-e kamu közönségzajt a hazai meccseinken.espn.go.com/nfl/story/_/id/12262464/nfl-investigating-atlanta-falcons-fake-crowd-noise-georgia-dome
Mindig jövőre
több mint 11 éve
Beszéltem Drew Nowakkel Quinn kapcsàn pàr szót és szerinte mentalitàsban kb ugyanaz mint Gus Bradley de szakmailag nem tudott mit mondani mert nem védõ. Nowak tavaly még a jaxben volt ugye idén meg seattle PS. A màsik alany aki hasonló hàtterű az Allen Bradford de õ csak egy hònapot volt j-villeben offsuezonban îgy a fūlhallgatòt se vette ki 😊 Nowak szerint jó HC matéria Quinn de nyilvân nem mondhat mâst
több mint 11 éve
Nolan San Diegoban lett LB-edző.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
newstadium.atlantafalcons.com/new-atlanta-stadium-fast-facts/Összehasonlítás a régi és az új stadion között.
több mint 11 éve
Ahogy sonka írta korábban pass blockban sjax még mindig elit, lehet ezt vették főleg figyelembe...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
nevetséges
több mint 11 éve
Lehet sokkal többet vártak tőlük és ahhoz képest voltak rosszak míg S-jax-től csoda volt hogy bírt futni ezért lett jó 😀az ESPN megint kitett magáért!>s-jax good
espn.go.com/espn/feature/story/_/id/12179331/how-many-players-away-super-bowl-teamSugar611
>white bad
>worrilow bad
mm-hmmkaszo
több mint 11 éve
az ESPN megint kitett magáért!>s-jax good
espn.go.com/espn/feature/story/_/id/12179331/how-many-players-away-super-bowl-teamSugar611
>white bad
>worrilow bad
mm-hmm
több mint 11 éve
Ez mi, hogy lesz egy run dc meg egy pass dc?peachCollegeban teljesen bevett szokás és ahogy shawnka is írta Seattle-ben sem szokatlan.
Szerk. egyre többet olvasni arról h Richard Smith lesz a DC és ő felel a run game megállításáért.
Jobban örültem volna ha LB-coachnak nevezik, annak a liga egyik legjobbja. Meglátjuk h ilyen megosztott felelősségű DC-ként mire megy. Ugye ahogy korábban írtam mikor Smith volt a Phins DC akkor Quinn felelt ott a DL-ért.

Madden hates me.
több mint 11 éve
az ESPN megint kitett magáért!espn.go.com/espn/feature/story/_/id/12179331/how-many-players-away-super-bowl-team
több mint 11 éve
Nemtudom én inkább vmi olyat vizionálok, hogy feláll az ellen, nyomnak egy play actiont, a két dc meg néz egymásra, hogy akkor most mi a fasz legyen?! 😀 mondjuk ha ez így beválik pont nem érdekel... 😊
több mint 11 éve
Szerintem ez csodálatos 😀 Mindenki azt fogja csinálni, amihez ért. Anno a Seattlenél is ez volt, amikor Bradley volt a DC. Quinn ugyanígy működött mellette.
több mint 11 éve
Ez mi, hogy lesz egy run dc meg egy pass dc?
több mint 11 éve
Nemsokára Pro Bowl. Ki kinek szurkol? Részemről hajrá Team Irvin. Egyrészt Matty (L), másrészt kíváncsi vagyok mit dobál majd ODB-nek. Na, meg CJ Anderson is nagy kedvenc.Szamár"Dude, fuck the Pro Bowl."
/ősi kínai közmondás/
Mindig jövőre
több mint 11 éve
Jaguars után most Washington vonal lesz, nagyon úgy látom. Morris és kicsiShanny is egyidőben voltak tagjai a Skins edzői stábjának. Plusz Quinn alatt játszott Morris (Hofstra), majd egy suliban voltak edzők. Szóval valószínűleg megvan a DC is.deadmikevagy lehetne akár Seattle-Cleveland-Washington-Tampa-Miami vonal is és ugyanúgy nem érdekelne, ha végre normális stáb jön össze.
több mint 11 éve
Jaguars után most Washington vonal lesz, nagyon úgy látom. Morris és kicsiShanny is egyidőben voltak tagjai a Skins edzői stábjának. Plusz Quinn alatt játszott Morris (Hofstra), majd egy suliban voltak edzők. Szóval valószínűleg megvan a DC is.
több mint 11 éve
Raheem Morris is tagja lesz a védelmi edzői stábnak: atlantafalcons.blog.ajc.com/2015/01/25/report-raheem-morris-set-to-join-falcons/Mondjuk ez csak azért izgalmas mert állítólag pont miatta nem lett Fangio a Skins DC-je, mivel miatta nem vihette volna magával oda Donatellt, mert Morris ott maradt volna.......
empty taxi
több mint 11 éve
Ez miért nagy baj?
több mint 11 éve
Raheem Morris is tagja lesz a védelmi edzői stábnak: atlantafalcons.blog.ajc.com/2015/01/25/report-raheem-morris-set-to-join-falcons/
Madden hates me.
több mint 11 éve
Úgy néz ki Blank most tényleg komolyan gondolja,elég jó kis brigádot pakolnak össze.
több mint 11 éve
Nemsokára Pro Bowl. Ki kinek szurkol? Részemről hajrá Team Irvin. Egyrészt Matty (L), másrészt kíváncsi vagyok mit dobál majd ODB-nek. Na, meg CJ Anderson is nagy kedvenc.
több mint 11 éve
Nincs piramis. Vagy fõedzõ vagy papìron vagy segédedzõ.Őkez elvben nem köteles elengedni a Hox, amennyiben van szerződésük.gabokockaMiért? Ez nem úgy van mint pl a dc->hc állásnál, hogy lb coach-> dc?peach
több mint 11 éve
Őkez elvben nem köteles elengedni a Hox, amennyiben van szerződésük.gabokockaMiért? Ez nem úgy van mint pl a dc->hc állásnál, hogy lb coach-> dc?