Atlanta Falcons

32 feliratkozó

több mint 11 éve
deadmike Atlanta Falcons 488 — dirty bird
nekünk van a legkönnyebb sorsolásunk!😊
 www.cbssports.com/nfl/eye-on-football/25066031/2015-nfl-strength-of-schedule-steelers-at-no-1-falcons-at-no-32Sugar611
Elvileg, papíron, szezon előtt 7 hónappal... Szeretem az ilyet 😀Buga
Minden évben belinkeli valaki 😊Gyurma Pappa
Na igen. Úgy egyszerű a "legkönnyebb" sorsolást kapni, ha a liga papíron (számok szerint) leggyengébb csoportjában vagy, vagyis a hat csoportmeccsed mindegyikén mínuszos mérlegűvel játszol. 😀
több mint 11 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 518 — zászló zászló szív
 www.cbssports.com/nfl/eye-on-football/25066031/2015-nfl-strength-of-schedule-steelers-at-no-1-falcons-at-no-32Sugar611
Elvileg, papíron, szezon előtt 7 hónappal... Szeretem az ilyet 😀Buga
Minden évben belinkeli valaki 😊

több mint 11 éve
Buga Atlanta Falcons 435 — Falcons fan
Elvileg, papíron, szezon előtt 7 hónappal... Szeretem az ilyet 😀

több mint 11 éve
Sugar611 Atlanta Falcons 1 064
 www.cbssports.com/nfl/eye-on-football/25066031/2015-nfl-strength-of-schedule-steelers-at-no-1-falcons-at-no-32
több mint 11 éve
Szamár Atlanta Falcons 219 — Falcons fan
 www.facebook.com/media/set/?set=a.10152773691212842.1073741878.50806422841&type=1

Ezek nagyon viccesek. 😀😀
több mint 11 éve
Sziasztok!
A fentre rögzített edzői stáb lista kiegészült, ezzel teljes az edzői stáb:
Assistant Offensive Line Keith Carter
Outside Linebackers/Defensive Asst Doug Mallory
Offensive Asst Mike McDaniel
Secondary coach Marquand Manuel
Defensive backs Chad Walker
több mint 11 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Most esett h az LB-edző Ulbrich a UCLA-ről jött azaz Eric Kendricks-szel foglalkozott az elmúlt 3 évben, ha most alá lehetne írni h őt draftoljuk a 2. körben megtenném.empty taxi
Az hagyján, de Quinn volt anno, aki Floridába recruitolta Dante Fowlert személyesen.

több mint 11 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 228 — NFL bracket champion '26
Most esett h az LB-edző Ulbrich a UCLA-ről jött azaz Eric Kendricks-szel foglalkozott az elmúlt 3 évben, ha most alá lehetne írni h őt draftoljuk a 2. körben megtenném.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
peach Atlanta Falcons 15 784 — a new hope (again)
Weems a legnagyobb király, őt nem fogjuk mégegyszer elengedni 😀shawnka
Sőt már márciusban jön a karácsony és chris owenst visszahozzuk josh wilson helyére 😀

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 650 — Tyrone Creek
Weems a legnagyobb király, őt nem fogjuk mégegyszer elengedni 😀
több mint 11 éve
Az edzői stáb már majdnem kész, nézzünk akkor rá a játékosokra. Lejáró szerződésű (FA) játékosaink, és egy kis segítség Piolinak. D. Orlando Ledbetter írásának (szabadnyelvű) fordítása következik:

Az átalakított front office eredménye: Scott Pioli felelős az FA-piacért. Március 7-én már lehet tárgyalni az ügynökökkel, az új szezon március 10-én délután 4-kor indul (ET), ekkor lehet aláírni az új szerződéseket.

DQ első feladata: értékelni a csapattagokat. Amíg ez megtörténik, segítsünk nekik (DQ és Pioli), hogy kit érdemes megtartani és kinek köszönjük meg az eddigi munkáját.

DB Javier Arenas: Kösz, de mehetsz.
LB Kroy Biermann: Kösz, de mehetsz, ha csak nem elégszel meg azzal, hogy ST-játékos leszel pár fityingért.
K Matt Bryant: Itt írd alá, öreg haver!
OL Gabe Carimi: Kevés pénzért maradhatsz.
S Charles Godfrey: Kösz, de mehetsz. Amúgy szép kis karrier...
OL Mike Johnson: Akkor maradhatsz, ha egészséges is maradsz, meg ha érted az új offense-t (zone blocking scheme).
S Dwight Lowery: Maradhatsz, jó voltál a múlt évben.
DE Cliff Matthews: Maradhatsz, hátha beférsz a rotációba. Meg amúgy is, stílusodban, méretedben elférsz a Quinn-féle védelemben.
CB Robert McClain: Maradhatsz, de attól még keresünk egy új nickel-t. Edzőtáborban szívni fogsz.
TE Bear Pascoe: Kösz, de mehetsz.
DT Corey Peters: Maradj, sztár lesz belőled az új védelemben.
RB Quizz Rodgers: Kösz, de ideje továbblépni.
OL Jonathan Scott: Maradhatsz, ha vágod az új sémát.
RB Antone Smith: Maradj, kellesz a speciális egységbe, néha még futhatsz is.
DE Osi Umenyiora: Maradhatsz, ha Quinn úgy látja, van még benned spiritusz. Quinn védelmében még lehet keresnivalód, bár fizikailag kilógnál a sorból.
LB Sean Weatherspoon: Maradhatsz, bár több időt fogsz eltölteni orvosi vizsgálattal, mint a labda közelében. De ha minden oké, sztár lehetsz, újra.
WR Eric Weems: Maradj, bírjuk a kemény srácokat, akik megérik a pénzüket.
CB Josh Wilson: Kösz, de mehetsz.
QB T.J. Yates: Maradhatsz, főleg, hogy már játszottál Shanny-offense-ben még a Texansban, bár találkozni nem találkoztatok.

Hát ennyi lett volna a cikk fiúk-lányok, lehet vitatkozni. Véleményem szerint az írás döntő többségével egyet lehet érteni. Carimit én semmiképp nem marasztalnám, de Weemset sem. Sörösnél valóban rezeg a léc, de azért megnézném, mit tud egy Quinn D-ben. Osi-t meg lassan átképezném LB asst. coachnak.
több mint 11 éve
Overthecap.com szerint (143M cappel számolva) kb. 23.5M.Beki
Ez egész jó. Pont annyi, mint a Saintsnek, csak nem mínuszban. 😀
több mint 11 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 466 — . . .
Hepi Börszdéj Húlió!
több mint 11 éve
Én ebben erősen bízom, hogy nálunk köt ki 😊 Helyi egyetemre járt és őt még Pioli draftolta, hátha tud rá hatni, hogy jöjjön ide 😀
Pénz van rá, nincs idén nagy összeget igénylő FA a keretben, főleg ha Júni 1 után kicsapjuk Baker-t akkor még 4.5 milla felszabadul.

több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Első körben pass rushert kell húzni.Kenny
Vic Beasley-t + FA-ről Justin Houstont!!Sugar611
Houstont szerintem tutira nem engedi el a KC, de ha mégis akkor nagyot foghattok vele.Mennyi cap spacetek van amúgy, telne rá?kapitnono
Overthecap.com szerint (143M cappel számolva) kb. 23.5M.
több mint 11 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 145 — WHO DAT!!!!
Vic Beasley-t + FA-ről Justin Houstont!!Sugar611
Houstont szerintem tutira nem engedi el a KC, de ha mégis akkor nagyot foghattok vele.Mennyi cap spacetek van amúgy, telne rá?

több mint 11 éve
Vic Beasley-t + FA-ről Justin Houstont!!
több mint 11 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 500 — Omar's Coming Yo!
Első körben pass rushert kell húzni.

több mint 11 éve
Nem mondtam, hogy hozzunk wr-t első körben, nem is ugrálnék tőle örömömben, csak rá akartam a mock írónak a pickjére világítani. Az első körös OL pickben nem hiszek, papíron megvagyunk. Még ha meg is sérül vki RT-t első kör eleji pickkel húzni luxus. Cameron meg nem ér annyit mint amit képzel magáról és kapni szeretne. Am tavaly mondtam hozzuk owen danielst, elég jó szezont tolt a ravensben 😊 Egyébként a wr class kifejezetten erős, a TE meg nagyon szar, szóval fa-n én ezt a posztot mindenképp erősíteném.

több mint 11 éve
svin Atlanta Falcons Cincinnati Bearcats 66
Üdv! Ritkán írok, inkább csak olvasgatom a fórumot és információt gyűjtök, de ha úgy érzem értelmes véleményem van vagy kérdésem akkor azt leírom!
Véleményem szerint 1. körben ha O-ba húznak, akkor az OL lesz inkább, a WR pick szerintem értelmetlen lenne, egyrészt ahogy azt már valaki kifejtette maradna cserébe egy lyukas poszt, másrészt inkább segíteném a Julio-Roddy-Harry hármast egy igazi elkapó TE-vel FA piacról (Clay, Cameron, Gresham) és kivárnám a következő évet, amikor már realizálódik az is, hogy kik maradhatnak hosszú távon a védelemben és hova kell SOS húzni... plusz ahogy olvastam, az idei WR corp nem olyan izmos, mint a tavalyi, nem biztos hogy erre korai pick-et kéne áldozni...
És itt jön egy körkérdés: szerintetek ha FA piacon aktív lesz a csapat, mi lesz előtérben? O erősítése (OL, TE, RB) vagy inkább a D rendbetétele? Én inkább az előbbit favorizálnám, Cameron érkezése Shanahan miatt akár még reális eséllyel is kecsegtet, plusz kevesebbet is kell az támadósorra áldozni, ami akár FA piacról megoldható lenne.. így a teljes draft mehetne a def erősítésére, ami akár hosszú távú megoldást is jelenthet a tavalyi drafttal együtt... várom a véleményeket 😊
több mint 11 éve
Roddy 33 éves hahó! Julio új kontraktja után ha fent akarjuk tartani az elit wr duó kombót kelleni fog egy olcsó rookie...peach
Persze, csak azáltal, hogy WR-t húzunk 1-re, nem csak az elit elkapó duót tartjuk fent, hanem egy másik poszton egy betömendő lyukat. Meg aztán, ha Quinn rendbe teszi a futójátékot, eleve nem szorulunk majd rá, hogy annyit dobáljunk. Plusz, Harry Douglas se rossz egyáltalán.Szamár
Nem hülyeség azért, mindez ott dől majd el, hogy az FA piacon mennyire lehet/tudjuk megerősíteni a védelmet. Azért az OL ha mindenki egészséges akkor rendben van, de nem lepődnék meg ha ismét ide menne az első kör, védelembe kell húzó FA-ket hozni és akkor mehetne is a WR pick mert a további körökben lehet még megfelelő játékosokat hozni a D-be. Persze ha csak el nem veszik a 2. és a 3. körünket... Akkor igencsak felértékelődik az első kör és menne a le trade.

több mint 11 éve
Roddy 33 éves hahó! Julio új kontraktja után ha fent akarjuk tartani az elit wr duó kombót kelleni fog egy olcsó rookie...peach
Persze, csak azáltal, hogy WR-t húzunk 1-re, nem csak az elit elkapó duót tartjuk fent, hanem egy másik poszton egy betömendő lyukat. Meg aztán, ha Quinn rendbe teszi a futójátékot, eleve nem szorulunk majd rá, hogy annyit dobáljunk. Plusz, Harry Douglas se rossz egyáltalán.
több mint 11 éve
mnnyivel jobban hangzik már, hogy az edzőink Seattle-ben dolgoztak együtt, mint az, mikor Mike Smith a Jaxből hozta az embereit 😀 Persze ettől még itt is működött a dolog egy darabig.

első körben Amari Cooper, WTF?! 😀
 www.nfl.com/draft/2015/mock-draftsSugar611
lehet arra bazíroznak, hogy Julio 2016-ot már nem velünk kezdi (ebbe inkább bele se gondoljunk)
de úgyis védő lesz.berger90
Roddy 33 éves hahó! Julio új kontraktja után ha fent akarjuk tartani az elit wr duó kombót kelleni fog egy olcsó rookie...

több mint 11 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 968
mnnyivel jobban hangzik már, hogy az edzőink Seattle-ben dolgoztak együtt, mint az, mikor Mike Smith a Jaxből hozta az embereit 😀 Persze ettől még itt is működött a dolog egy darabig.

www.nfl.com/draft/2015/mock-draftsSugar611
lehet arra bazíroznak, hogy Julio 2016-ot már nem velünk kezdi (ebbe inkább bele se gondoljunk)
de úgyis védő lesz.

Mindig jövőre
több mint 11 éve
https://static.www.nfl.com/image/upload/f_auto,q_auto,dpr_2.0/league/pbh2vipgw6liqw3i8f2e
2026 NFL Draft - News, Video & Photos | NFL.com
Get the latest 2026 NFL draft news. Watch live streaming draft videos & video highlights. Follow our 2026 NFL draft tracker, draft history & mock draft commentary.