Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 10 éve
Azokat engedjük el akik értelmesek, massa, spoon, peters kicsit soknak tűnik... :/
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Corey Peters és Jaquizz is teszteli az FA piacot.. Peterst nem kéne elengedi hé!
több mint 10 éve

Hiányozni fog.Ezek szerint Quinn mást akar a védelem vezérének.Kiváncsi vagyok ki lesz az.
több mint 10 éve
Am agyaltam, hogy örülnénk e neki ha a stáb annyira beleszeretne vmeik prospectbe, hogy a 2. kört felhasználva feljebb mennénk pár helyet? ( sztem abszolút benne van a pakliban )peachLehet, hogy nem is lesz 2. körünk a büntetés miatt, de ha pl. a 3.-at veszik csak el, és még a 2. kört is eltradeljük, hát én nemre szavazok.
több mint 10 éve
valami para van, mert Spoon megy a piacra. tegnap még közel volt a megállapodás, most pedig úgy néz ki, hogy nem látjuk többet atlantai szerelésben.shawnkamár a Cardinalsról hallani...hogy ott folytatja...😥

több mint 10 éve
Mondjuk először ez volt a valószínűbb, gondolom sokat akart ahhoz képest, hogy 2 éve képtelen játszani. Sajnálom, sokkal nagyobb ikon is lehetett volna belőle itt...Am agyaltam, hogy örülnénk e neki ha a stáb annyira beleszeretne vmeik prospectbe, hogy a 2. kört felhasználva feljebb mennénk pár helyet? ( sztem abszolút benne van a pakliban )
több mint 10 éve
valami para van, mert Spoon megy a piacra. tegnap még közel volt a megállapodás, most pedig úgy néz ki, hogy nem látjuk többet atlantai szerelésben.
több mint 10 éve
tessék, jött is a menetrendszerű Weems újraigazolás. 2 év.
több mint 10 éve
Nem mondanám, hogy ők jelenleg sokkal erősebbek lennének bárkinél a csoportban. Szvsz a winston drafftal a tampa is felérhet, bárki nyerheti a csoportot jövőre, szoros lesz csak ne úgy legyen az, ahogy tavaly 😀Egymás mellől indulunk a start vonalról szeptemberben...peachEzzel csak az a baj, hogy a Panthers meg két lépéssel előrébb van, és úgy hogy baromi sok pénzük van.Gyurma Pappa
több mint 10 éve
Egymás mellől indulunk a start vonalról szeptemberben...peachEzzel csak az a baj, hogy a Panthers meg két lépéssel előrébb van, és úgy hogy baromi sok pénzük van.

több mint 10 éve
Nem érezted az iróniát 😊 viszont abban nincs irónia, hogy őszintén örülök, hogy nálatok is megy a nagytakarítás. Egymás mellől indulunk a start vonalról szeptemberben...
több mint 10 éve
Rossz hozzáállás, pault egyszerűen csak meg kell tanítani passzvédekezni 😀peachOlyan sebességgel fordul, mint

több mint 10 éve
Rossz hozzáállás, pault egyszerűen csak meg kell tanítani passzvédekezni 😀
több mint 10 éve
Worrilow állítólag kevesebb snappel fog dolgozni, de Quinn mégis az egyik legfontosabb védőnek tartja.Végre van egy védelmi edzőnk akinek feltűnt h bármiféle coveragere alkalmatlan (Y)
ÉRDEKESshawnka
Viszont legalább stabilan szerel és mindig a labda környékén van, szal futás ellen meg az egyik legfontosabb playa kétségtelenül.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Worrilow állítólag kevesebb snappel fog dolgozni, de Quinn mégis az egyik legfontosabb védőnek tartja.Még a kevesebb snappel is megtartja "isteni" státuszát.nyugi!
ÉRDEKESshawnka
több mint 10 éve
Worrilow állítólag kevesebb snappel fog dolgozni, de Quinn mégis az egyik legfontosabb védőnek tartja. ÉRDEKES
több mint 10 éve
Massaquoit claimelte a Titans, érdekesség, hogy a helyére állítólag az ex-titán Derrick Morgant néztük ki.

Madden hates me.
több mint 11 éve
a lions is elengedi (valszeg) Suhtbraxa88mondjuk ennek kevesebb köze van a játéktudáshoz, mint más egyébhez...

több mint 11 éve
a lions is elengedi (valszeg) Suhtbraxa88Még nem engedte el csak nem tagelte.
több mint 11 éve
a lions is elengedi (valszeg) Suht
több mint 11 éve
Most komolyan gondoltátok, hogy Houstont elengedi a KC? Ez kb. olyan, mintha arról beszélgetnénk hogy elengedi-e valaha a Falcons FO Juliot. Szépen tudnak spekulálni a sajtómunkások, de azért elég ritka, hogy egy felfelé ívelő játékost csak úgy elengednek... (Nyilván hogy kapásból ellenmondjak magamnak, mi is elengedtük Nickset, de akkor csak egy senkiházi Drew Breest kellett újraigazolni...)A legutóbbi 1. körös Dee Ford választással szvsz benne volt a levegőben. Meglátjuk, hogy sikerül-e a hosszútávú ha nem jövőre ugyanott áll a Chiefs, mint most. Ha meg igen, akkor a lassacskán Tamba Haliból lesz cap áldozat.
Gyurma Pappa

Madden hates me.
több mint 11 éve
Most komolyan gondoltátok, hogy Houstont elengedi a KC? Ez kb. olyan, mintha arról beszélgetnénk hogy elengedi-e valaha a Falcons FO Juliot. Szépen tudnak spekulálni a sajtómunkások, de azért elég ritka, hogy egy felfelé ívelő játékost csak úgy elengednek... (Nyilván hogy kapásból ellenmondjak magamnak, mi is elengedtük Nickset, de akkor csak egy senkiházi Drew Breest kellett újraigazolni...)Másik oldalról meg nem biztos, hogy a rebuildinget úgy kell kezdeni, hogy idehozod a legdrágább elérhető FA-t. Azt el kell ismerni, hogy a Dimi vezette FO jó ár-érték arányban mozgott eddig is, minden bizonnyal ezen nem is fog változtatni.
Egyébként is, ott van pl. Hardy, a Panthers tuti nem igazolja újra, szerintem simán meg tudjátok fizetni, és a tavalyi éve után, talán egy kicsit olcsóbb is lesz.

több mint 11 éve
1. Megtudnánk, de szvsz DT poszton vagyunk a legmélyebbek. 2. Nem balhés, csak a pályán vannak ügyei. 3. Justin Houstonról megjöttünk 😕
több mint 11 éve
Suh-t meg tudnánk fizetni? kell nekünk? (tudom, iszonyat balhés játékos)
több mint 11 éve
Nem csodálkoznék ha egy - két húsosabb FA-nak csinálnák a helyet....Keanoha már Justin Houston valószínűleg franchise taget kap, akkor jó lenne Julius Thomast megszerezni!!