Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 10 éve
pedig Hank annyira nem is kurvaszar. csak közepesen rossz, de én imádtam a U-ban, szóval most is fogom! Douglas szintjét simán produkálni fogja.
több mint 10 éve
nagy reményekkel jött szerintem hozzánk a júúúúúú-ban Andre rekordjait döngette, aztán sehol semmijó ilyeneket hallani!! 😀 az a lényeg, hogy épül, szépül a csapat... 😀Sugar611Hankerson (ex-Skins) WR aláírt hozzánk. Az elmúlt két évben nem sokat játszott sérülések miatt, de Shanahan irányítása alatt játszott, szóval legalább a playbookot ismeri.deadmikeamikor játszott, akkor is borzalmas volt
kíváncsi vagyok megéri-e a campotsapka
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 10 éve
jó ilyeneket hallani!! 😀 az a lényeg, hogy épül, szépül a csapat... 😀Hankerson (ex-Skins) WR aláírt hozzánk. Az elmúlt két évben nem sokat játszott sérülések miatt, de Shanahan irányítása alatt játszott, szóval legalább a playbookot ismeri.deadmikeamikor játszott, akkor is borzalmas volt
kíváncsi vagyok megéri-e a campotsapka
több mint 10 éve
Hankerson (ex-Skins) WR aláírt hozzánk. Az elmúlt két évben nem sokat játszott sérülések miatt, de Shanahan irányítása alatt játszott, szóval legalább a playbookot ismeri.deadmikeamikor játszott, akkor is borzalmas volt
kíváncsi vagyok megéri-e a campot
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 10 éve
Hankerson (ex-Skins) WR aláírt hozzánk. Az elmúlt két évben nem sokat játszott sérülések miatt, de Shanahan irányítása alatt játszott, szóval legalább a playbookot ismeri.
több mint 10 éve
Clayborn is jön vizitre.
több mint 10 éve
Antone Smith visszatért! 😀Ha van isten itt sem kell majd neki 😀
Illetve egy Rams backup OL embert is hoztunk... kb eddig semmit nem mutatott a ligában.deadmike
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Antone Smith visszatért! 😀Illetve egy Rams backup OL embert is hoztunk... kb eddig semmit nem mutatott a ligában.
több mint 10 éve
Thx, durantot annyira nem ismerem, reed meg tudtommal 3-4ben amperkodott eddig, ezért nem értettem a nagy happyt.Abszolút klappolnak a Quinn-féle játékfelfogásba. Mindkét játékos nagyon rugalmasan alkalmazható. Durant bármelyik LB pozícióban tud játszani. Reed pedig képes a pass rushra akár a fal mellől is, bár igazán a futás ellen volt eddig hatékony. A lényeg, hogy jót lehet rotálni a felállásokat úgy is, hogy a pályán lévő játékosokat nem rotálják. Ez a Quinn-D lényege. És a gyorsaság meg az erő. 😊deadmikeReed az olcsó Clay Matthews, Durant meg meglepne ha itt lenne 2 év múlva is. Mindenesetre tetszik az irány.shawnkaMi tetszik benne?peach
több mint 10 éve
Rams re-signed TE Lance Kendricks to a four-year, $18.5 million contract.Na ennyit erről a pletykáról, hogy Falcon lesz.
több mint 10 éve
fReed az olcsó Clay Matthews, Durant meg meglepne ha itt lenne 2 év múlva is. Mindenesetre tetszik az irány.shawnkaMi tetszik benne?peach
Nincs felesleges pénzkidobás.Nézd meg a szerződéseket,eddig csak Bryant és Reed kapott garantáltat.
több mint 10 éve
Abszolút klappolnak a Quinn-féle játékfelfogásba. Mindkét játékos nagyon rugalmasan alkalmazható. Durant bármelyik LB pozícióban tud játszani. Reed pedig képes a pass rushra akár a fal mellől is, bár igazán a futás ellen volt eddig hatékony. A lényeg, hogy jót lehet rotálni a felállásokat úgy is, hogy a pályán lévő játékosokat nem rotálják. Ez a Quinn-D lényege. És a gyorsaság meg az erő. 😊Reed az olcsó Clay Matthews, Durant meg meglepne ha itt lenne 2 év múlva is. Mindenesetre tetszik az irány.shawnkaMi tetszik benne?peach
több mint 10 éve
Titans outside linebacker Derrick Morgan is scheduled to visit the Falcons.
több mint 10 éve
Reed az olcsó Clay Matthews, Durant meg meglepne ha itt lenne 2 év múlva is. Mindenesetre tetszik az irány.shawnkaMi tetszik benne?
több mint 10 éve
Hát jelenleg 3 teljes célpontunk van.Toilolo-t nem nevezném egésznek.Karcsú,LT szerint Murray-nek jó lehetne nálunk.Na,az lenne csak az igazi nagy dobás,bár teljesen felesleges lenne.
több mint 10 éve
kíváncsi vagyok, hogy honnan fogjuk feltölteni a WR csapatot, mert a mostani az elég szegényes. Emlékeztek még Amsterdamra (Hard Knocks)? Vele mi van? Lassan már beférne a kezdőbe.
több mint 10 éve
drew davis WR free agent lett
több mint 10 éve
Reed az olcsó Clay Matthews, Durant meg meglepne ha itt lenne 2 év múlva is. Mindenesetre tetszik az irány.
több mint 10 éve
Nem is a leírás miatt mondtam. Sőt, iszonyat jó csapatot raknak össze, úgyhogy simán kinézhet egy cards-hawks nfc döntő (majdani roster alapján). Csak durva, hogy talán két-három játékos megy (vagy vette irányba) Arizonát.Az azért kemény, hogy csak a Titans-Cardinals turkál a kukánkban. 😀deadmikeCardinalst nem írnám le,nagyon korrekt kis csapat alakul ott.Kenny
több mint 10 éve
Az azért kemény, hogy csak a Titans-Cardinals turkál a kukánkban. 😀deadmikeCardinalst nem írnám le,nagyon korrekt kis csapat alakul ott.
több mint 10 éve
Az azért kemény, hogy csak a Titans-Cardinals turkál a kukánkban. 😀
több mint 10 éve
Isten Áldja Pete Carollt 😀KennyNyugtával dicsérd a napot! 😀 Unger és egy 1. körös ment cserébe... szóval nem biztos az, hogy ezzel mi csak nyertünk. 😊
több mint 10 éve
Team signing Texans LB Brooks Reed and Cowboys LB Justin Durant.Sugar6115 évre 22 millió $ nem rossz, de gondolom brutál garantáltat nem kap. Mármint Reed.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
Team signing Texans LB Brooks Reed and Cowboys LB Justin Durant.