Atlanta Falcons

32 feliratkozó

több mint 10 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 650 — Tyrone Creek
pedig Hank annyira nem is kurvaszar. csak közepesen rossz, de én imádtam a U-ban, szóval most is fogom! Douglas szintjét simán produkálni fogja.
több mint 10 éve
sapka Washington Commanders 6 661 — sapka
Hankerson (ex-Skins) WR aláírt hozzánk. Az elmúlt két évben nem sokat játszott sérülések miatt, de Shanahan irányítása alatt játszott, szóval legalább a playbookot ismeri.deadmike
amikor játszott, akkor is borzalmas volt

kíváncsi vagyok megéri-e a campotsapka
jó ilyeneket hallani!! 😀 az a lényeg, hogy épül, szépül a csapat... 😀Sugar611
nagy reményekkel jött szerintem hozzánk a júúúúúú-ban Andre rekordjait döngette, aztán sehol semmi

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 10 éve
Sugar611 Atlanta Falcons 1 064
Hankerson (ex-Skins) WR aláírt hozzánk. Az elmúlt két évben nem sokat játszott sérülések miatt, de Shanahan irányítása alatt játszott, szóval legalább a playbookot ismeri.deadmike

kíváncsi vagyok megéri-e a campotsapka
jó ilyeneket hallani!! 😀 az a lényeg, hogy épül, szépül a csapat... 😀
több mint 10 éve
sapka Washington Commanders 6 661 — sapka

kíváncsi vagyok megéri-e a campot

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 10 éve
deadmike Atlanta Falcons 488 — dirty bird
Hankerson (ex-Skins) WR aláírt hozzánk. Az elmúlt két évben nem sokat játszott sérülések miatt, de Shanahan irányítása alatt játszott, szóval legalább a playbookot ismeri.
több mint 10 éve
Clayborn is jön vizitre.
több mint 10 éve
peach Atlanta Falcons 15 784 — a new hope (again)
Antone Smith visszatért! 😀
Illetve egy Rams backup OL embert is hoztunk... kb eddig semmit nem mutatott a ligában.deadmike
Ha van isten itt sem kell majd neki 😀

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Antone Smith visszatért! 😀
Illetve egy Rams backup OL embert is hoztunk... kb eddig semmit nem mutatott a ligában.
több mint 10 éve
Reed az olcsó Clay Matthews, Durant meg meglepne ha itt lenne 2 év múlva is. Mindenesetre tetszik az irány.shawnka
Mi tetszik benne?peach
Abszolút klappolnak a Quinn-féle játékfelfogásba. Mindkét játékos nagyon rugalmasan alkalmazható. Durant bármelyik LB pozícióban tud játszani. Reed pedig képes a pass rushra akár a fal mellől is, bár igazán a futás ellen volt eddig hatékony. A lényeg, hogy jót lehet rotálni a felállásokat úgy is, hogy a pályán lévő játékosokat nem rotálják. Ez a Quinn-D lényege. És a gyorsaság meg az erő. 😊deadmike
Thx, durantot annyira nem ismerem, reed meg tudtommal 3-4ben amperkodott eddig, ezért nem értettem a nagy happyt.

több mint 10 éve
Rams re-signed TE Lance Kendricks to a four-year, $18.5 million contract.
Na ennyit erről a pletykáról, hogy Falcon lesz.
több mint 10 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 500 — Omar's Coming Yo!
Reed az olcsó Clay Matthews, Durant meg meglepne ha itt lenne 2 év múlva is. Mindenesetre tetszik az irány.shawnka
Mi tetszik benne?peach
f
Nincs felesleges pénzkidobás.Nézd meg a szerződéseket,eddig csak Bryant és Reed kapott garantáltat.

több mint 10 éve
Mi tetszik benne?peach
Abszolút klappolnak a Quinn-féle játékfelfogásba. Mindkét játékos nagyon rugalmasan alkalmazható. Durant bármelyik LB pozícióban tud játszani. Reed pedig képes a pass rushra akár a fal mellől is, bár igazán a futás ellen volt eddig hatékony. A lényeg, hogy jót lehet rotálni a felállásokat úgy is, hogy a pályán lévő játékosokat nem rotálják. Ez a Quinn-D lényege. És a gyorsaság meg az erő. 😊
több mint 10 éve
Titans outside linebacker Derrick Morgan is scheduled to visit the Falcons.
több mint 10 éve
Mi tetszik benne?

több mint 10 éve
Hát jelenleg 3 teljes célpontunk van.Toilolo-t nem nevezném egésznek.Karcsú,LT szerint Murray-nek jó lehetne nálunk.Na,az lenne csak az igazi nagy dobás,bár teljesen felesleges lenne.

több mint 10 éve
kíváncsi vagyok, hogy honnan fogjuk feltölteni a WR csapatot, mert a mostani az elég szegényes. Emlékeztek még Amsterdamra (Hard Knocks)? Vele mi van? Lassan már beférne a kezdőbe.
több mint 10 éve
drew davis WR free agent lett
több mint 10 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 650 — Tyrone Creek
Reed az olcsó Clay Matthews, Durant meg meglepne ha itt lenne 2 év múlva is. Mindenesetre tetszik az irány.
több mint 10 éve
Az azért kemény, hogy csak a Titans-Cardinals turkál a kukánkban. 😀deadmike
Cardinalst nem írnám le,nagyon korrekt kis csapat alakul ott.Kenny
Nem is a leírás miatt mondtam. Sőt, iszonyat jó csapatot raknak össze, úgyhogy simán kinézhet egy cards-hawks nfc döntő (majdani roster alapján). Csak durva, hogy talán két-három játékos megy (vagy vette irányba) Arizonát.
több mint 10 éve
Az azért kemény, hogy csak a Titans-Cardinals turkál a kukánkban. 😀deadmike
Cardinalst nem írnám le,nagyon korrekt kis csapat alakul ott.

több mint 10 éve
Az azért kemény, hogy csak a Titans-Cardinals turkál a kukánkban. 😀
több mint 10 éve
Isten Áldja Pete Carollt 😀Kenny
Nyugtával dicsérd a napot! 😀 Unger és egy 1. körös ment cserébe... szóval nem biztos az, hogy ezzel mi csak nyertünk. 😊
több mint 10 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 599 — Dolphins fan
Team signing Texans LB Brooks Reed and Cowboys LB Justin Durant.Sugar611
5 évre 22 millió $ nem rossz, de gondolom brutál garantáltat nem kap. Mármint Reed.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
Sugar611 Atlanta Falcons 1 064
Team signing Texans LB Brooks Reed and Cowboys LB Justin Durant.
több mint 10 éve
Isten Áldja Pete Carollt 😀