Atlanta Falcons

32 feliratkozó

több mint 11 éve
Szamár Atlanta Falcons 219 — Falcons fan
 twitter.com/RapSheet/status/554340200974135296

Ezek szerint JMD már nem játszik.
több mint 11 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 231 — NFL bracket champion '26
Bowles állítólag a Cards QB-edzőjét Freddie Kitchenst hozná OC-nak. Tice és Armstrong sztem maradna a stábjában Tice-szal a Skinsben, Armstronggal a Temple-ön voltak csapattársak.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Plusz szóba került egy olyan pletyka is h arra várunk h kiessen a Dallas, ugyanis Garrett szerződése lejár a szezon végén azt meg próbáljuk őt átcsábítani. empty taxi
Miért?zinedine5
Nem tudom.
Kicsit félek h Blank 72 évesen már kissé kettyós.
Másrészt a Dimmy - Pioli tandem alatt is kissé forró a talaj, a saját állásuk féltése és a Blank körüli kérdőjelek miatt úgy érzem h nem halad zökkenőmentesen a recruitment.
Marketingszempontból kifejezetten védhető döntés lenne a részükről, hogy az NFC egyik legjobb csapatának a HC-ját sikerült elhozni.
Más szempontból viszont már vannak kérdőjelek. Én annyira nem örülnék neki.

Madden hates me.
több mint 11 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 416 — Ajmo Vatreni
Plusz szóba került egy olyan pletyka is h arra várunk h kiessen a Dallas, ugyanis Garrett szerződése lejár a szezon végén azt meg próbáljuk őt átcsábítani. empty taxi
Miért?
több mint 11 éve
vaughn mcclure @vxmcclure23
Cardinals DC Todd Bowles had a five-hour interview with the Falcons, according to source. No second interview lined up just yet

Plusz szóba került egy olyan pletyka is h arra várunk h kiessen a Dallas, ugyanis Garrett szerződése lejár a szezon végén azt meg próbáljuk őt átcsábítani. Go Cowboys ma este!

Madden hates me.
több mint 11 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 650 — Tyrone Creek
Szoval a hírek szerint Ryan minket akart családi okok miatt, de Dimitroffal nem jutottak közös nevezőre. Blanket csípte az interjún, de TD-nél azt érezte, hogy nem támogatná teljes mértékben.
több mint 11 éve
Szamár Atlanta Falcons 219 — Falcons fan
az jó, a tegnapi Pats-offense (4 OL, Edelman TD-passz) után nem is bánnám. Falemberünk úgysincs soha elég 😀 😀berger90
Jaja, én már várom jövőre a Julio TD-passzt Roddynak a Saints ellen. 😀
több mint 11 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 968
RR ha minden igaz aláír Buffaloba, a vége ennek tényleg JMD lesz bmeg...empty taxi
az jó, a tegnapi Pats-offense (4 OL, Edelman TD-passz) után nem is bánnám. Falemberünk úgysincs soha elég 😀 😀

Mindig jövőre
több mint 11 éve
RR ha minden igaz aláír Buffaloba, a vége ennek tényleg JMD lesz bmeg...

Madden hates me.
több mint 11 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 518 — zászló zászló szív
Trestman OC munkásságáról tud valaki bővebb felvilágosítást adni, mert nem vagyok tisztában vele.
Egyébként más hírek szerint Rexy vagy Trestmant vagy Romant (49ers) hozná magával. Trestman illene ide egyébként?deadmike
Imád passzolni, szóval igen. Bears fanok majd sokat segítenek.

több mint 11 éve
deadmike Atlanta Falcons 488 — dirty bird
Trestman OC munkásságáról tud valaki bővebb felvilágosítást adni, mert nem vagyok tisztában vele.
Egyébként más hírek szerint Rexy vagy Trestmant vagy Romant (49ers) hozná magával. Trestman illene ide egyébként?
több mint 11 éve
Bowles ma jön interjúra, Rexy meg állítólag Trestmant hozná OC-nek, így már nem is ódzkodok annyira tőle.empty taxi
2 bukott hc = championship? 😀peach
Van akinek nem az 1. csapatával jön össze a gyűrű lásd Belichick, Coughlin, Carroll.

Madden hates me.
több mint 11 éve
peach Atlanta Falcons 15 784 — a new hope (again)
Bowles ma jön interjúra, Rexy meg állítólag Trestmant hozná OC-nek, így már nem is ódzkodok annyira tőle.empty taxi
2 bukott hc = championship? 😀

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
Bowles ma jön interjúra, Rexy meg állítólag Trestmant hozná OC-nek, így már nem is ódzkodok annyira tőle.

Madden hates me.
több mint 11 éve
Koetterről írnátok vmi szösszenetett? 😊D11
Empty nyomott egy összegzést a Bucks topicban.Buga
Jah csak az alapján fura a reakció hogy örültök a távozásának.D11
Voltak itt jó dolgai Koetternek csak ő se tudott nálunk az évek alatt megújulni, akárcsak jópáran MS-féle stábból.

Madden hates me.
több mint 11 éve
D11 Tampa Bay Buccaneers Miami Hurricanes 1 347 — Kalóz Kapitány
Empty nyomott egy összegzést a Bucks topicban.Buga
Jah csak az alapján fura a reakció hogy örültök a távozásának.
több mint 11 éve
Buga Atlanta Falcons 435 — Falcons fan
Empty nyomott egy összegzést a Bucks topicban.

több mint 11 éve
D11 Tampa Bay Buccaneers Miami Hurricanes 1 347 — Kalóz Kapitány
Koetterről írnátok vmi szösszenetett? 😊
több mint 11 éve
Most azt olvastam rexy lesz a befutó és nem jmd hálistennek...peach
Biztos, hogy annyira jó, ha a tulajdonos a front office-t megkerülve választ főedzőt? Dimitroff mondjuk így is, úgy is "lame duck"-ká váltbaggio
ez csak egyet jelenthet.Dimitroff repül és Pioli lesz az atyaúristen.
Viszont ha jön Ryan,akkor mi lesz Nolan-nel.Nyilván repül,mondjuk sajnálom az év utolsó részében néhányszor sikerült neki jól összerakni a dolgokat.Kenny
Dimmy és Pioli régi haverok, TD hozta idei Piolit, sztem ha repülnek akkor azt együtt teszik.

Szerk. Ez meg egy markáns vélemény Boomer Esiasontól (egykori NFL MVP QB, jelenleg a CBS-nél elemző), szerinte Pioli romba fogja dönteni a franchise-t és Rex Ryant kell kinevezni HC-nak.
 atlantafalcons.blog.ajc.com/2015/01/09/esiason-is-scott-pioli-going-to-go-in-there-and-ruin-that-franchise-like-he-did-kansas-city/

Madden hates me.
több mint 11 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 500 — Omar's Coming Yo!
Biztos, hogy annyira jó, ha a tulajdonos a front office-t megkerülve választ főedzőt? Dimitroff mondjuk így is, úgy is "lame duck"-ká váltbaggio
ez csak egyet jelenthet.Dimitroff repül és Pioli lesz az atyaúristen.
Viszont ha jön Ryan,akkor mi lesz Nolan-nel.Nyilván repül,mondjuk sajnálom az év utolsó részében néhányszor sikerült neki jól összerakni a dolgokat.

több mint 11 éve
Sztem még nem nagyon lehet beszélni befutóról, mert vannak még interjúra váró edzőjelöltek.
Egy sajnálatos dolog miatt tolódik is a dolog, mivel Arthur Blank édesanyja elhunyt. Emiatt Todd Bowles és Teryl Austin meghallgatását elhalasztották.

több mint 11 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 814 — no es importante
Biztos, hogy annyira jó, ha a tulajdonos a front office-t megkerülve választ főedzőt? Dimitroff mondjuk így is, úgy is "lame duck"-ká vált

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Most azt olvastam rexy lesz a befutó és nem jmd hálistennek...

több mint 11 éve
Hála a jó égnek, az egyik holtsúlytól megszabadultunk. Ha Def HC jön, akkor remélem Nolannek is kiadják az útját. Ellenkező esetben tartok tőle, hogy maradni fog.deadmike
2 éve a miénk a liga legszarabb védelme úgy h draftot és fa-t öltünk bele gazdagon. Ezt nézve nincs az az úristen aki a helyén tarthatná...

több mint 11 éve
Ebben csak az a rossz, hogy csoport ellenfélhez ment...