Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 11 éve
Bowles állítólag a Cards QB-edzőjét Freddie Kitchenst hozná OC-nak. Tice és Armstrong sztem maradna a stábjában Tice-szal a Skinsben, Armstronggal a Temple-ön voltak csapattársak.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Nem tudom.Plusz szóba került egy olyan pletyka is h arra várunk h kiessen a Dallas, ugyanis Garrett szerződése lejár a szezon végén azt meg próbáljuk őt átcsábítani. empty taxiMiért?zinedine5
Kicsit félek h Blank 72 évesen már kissé kettyós.
Másrészt a Dimmy - Pioli tandem alatt is kissé forró a talaj, a saját állásuk féltése és a Blank körüli kérdőjelek miatt úgy érzem h nem halad zökkenőmentesen a recruitment.
Marketingszempontból kifejezetten védhető döntés lenne a részükről, hogy az NFC egyik legjobb csapatának a HC-ját sikerült elhozni.
Más szempontból viszont már vannak kérdőjelek. Én annyira nem örülnék neki.

Madden hates me.
több mint 11 éve
Plusz szóba került egy olyan pletyka is h arra várunk h kiessen a Dallas, ugyanis Garrett szerződése lejár a szezon végén azt meg próbáljuk őt átcsábítani. empty taxiMiért?
több mint 11 éve
vaughn mcclure @vxmcclure23Cardinals DC Todd Bowles had a five-hour interview with the Falcons, according to source. No second interview lined up just yet
Plusz szóba került egy olyan pletyka is h arra várunk h kiessen a Dallas, ugyanis Garrett szerződése lejár a szezon végén azt meg próbáljuk őt átcsábítani. Go Cowboys ma este!

Madden hates me.
több mint 11 éve
Szoval a hírek szerint Ryan minket akart családi okok miatt, de Dimitroffal nem jutottak közös nevezőre. Blanket csípte az interjún, de TD-nél azt érezte, hogy nem támogatná teljes mértékben.
több mint 11 éve
az jó, a tegnapi Pats-offense (4 OL, Edelman TD-passz) után nem is bánnám. Falemberünk úgysincs soha elég 😀 😀berger90Jaja, én már várom jövőre a Julio TD-passzt Roddynak a Saints ellen. 😀
több mint 11 éve
RR ha minden igaz aláír Buffaloba, a vége ennek tényleg JMD lesz bmeg...empty taxiaz jó, a tegnapi Pats-offense (4 OL, Edelman TD-passz) után nem is bánnám. Falemberünk úgysincs soha elég 😀 😀
Mindig jövőre
több mint 11 éve
RR ha minden igaz aláír Buffaloba, a vége ennek tényleg JMD lesz bmeg...

Madden hates me.
több mint 11 éve
Trestman OC munkásságáról tud valaki bővebb felvilágosítást adni, mert nem vagyok tisztában vele.Imád passzolni, szóval igen. Bears fanok majd sokat segítenek.
Egyébként más hírek szerint Rexy vagy Trestmant vagy Romant (49ers) hozná magával. Trestman illene ide egyébként?deadmike

több mint 11 éve
Trestman OC munkásságáról tud valaki bővebb felvilágosítást adni, mert nem vagyok tisztában vele.Egyébként más hírek szerint Rexy vagy Trestmant vagy Romant (49ers) hozná magával. Trestman illene ide egyébként?
több mint 11 éve
Van akinek nem az 1. csapatával jön össze a gyűrű lásd Belichick, Coughlin, Carroll.Bowles ma jön interjúra, Rexy meg állítólag Trestmant hozná OC-nek, így már nem is ódzkodok annyira tőle.empty taxi2 bukott hc = championship? 😀peach

Madden hates me.
több mint 11 éve
Bowles ma jön interjúra, Rexy meg állítólag Trestmant hozná OC-nek, így már nem is ódzkodok annyira tőle.empty taxi2 bukott hc = championship? 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
Bowles ma jön interjúra, Rexy meg állítólag Trestmant hozná OC-nek, így már nem is ódzkodok annyira tőle.

Madden hates me.
több mint 11 éve
Voltak itt jó dolgai Koetternek csak ő se tudott nálunk az évek alatt megújulni, akárcsak jópáran MS-féle stábból.Jah csak az alapján fura a reakció hogy örültök a távozásának.D11Koetterről írnátok vmi szösszenetett? 😊D11Empty nyomott egy összegzést a Bucks topicban.Buga

Madden hates me.
több mint 11 éve
Jah csak az alapján fura a reakció hogy örültök a távozásának.Koetterről írnátok vmi szösszenetett? 😊D11Empty nyomott egy összegzést a Bucks topicban.Buga
több mint 11 éve
Koetterről írnátok vmi szösszenetett? 😊D11Empty nyomott egy összegzést a Bucks topicban.
több mint 11 éve
Koetterről írnátok vmi szösszenetett? 😊
több mint 11 éve
Dimmy és Pioli régi haverok, TD hozta idei Piolit, sztem ha repülnek akkor azt együtt teszik.ez csak egyet jelenthet.Dimitroff repül és Pioli lesz az atyaúristen.Most azt olvastam rexy lesz a befutó és nem jmd hálistennek...peachBiztos, hogy annyira jó, ha a tulajdonos a front office-t megkerülve választ főedzőt? Dimitroff mondjuk így is, úgy is "lame duck"-ká váltbaggio
Viszont ha jön Ryan,akkor mi lesz Nolan-nel.Nyilván repül,mondjuk sajnálom az év utolsó részében néhányszor sikerült neki jól összerakni a dolgokat.Kenny
Szerk. Ez meg egy markáns vélemény Boomer Esiasontól (egykori NFL MVP QB, jelenleg a CBS-nél elemző), szerinte Pioli romba fogja dönteni a franchise-t és Rex Ryant kell kinevezni HC-nak.
atlantafalcons.blog.ajc.com/2015/01/09/esiason-is-scott-pioli-going-to-go-in-there-and-ruin-that-franchise-like-he-did-kansas-city/

Madden hates me.
több mint 11 éve
ez csak egyet jelenthet.Dimitroff repül és Pioli lesz az atyaúristen.Most azt olvastam rexy lesz a befutó és nem jmd hálistennek...peachBiztos, hogy annyira jó, ha a tulajdonos a front office-t megkerülve választ főedzőt? Dimitroff mondjuk így is, úgy is "lame duck"-ká váltbaggio
Viszont ha jön Ryan,akkor mi lesz Nolan-nel.Nyilván repül,mondjuk sajnálom az év utolsó részében néhányszor sikerült neki jól összerakni a dolgokat.
több mint 11 éve
Sztem még nem nagyon lehet beszélni befutóról, mert vannak még interjúra váró edzőjelöltek.Egy sajnálatos dolog miatt tolódik is a dolog, mivel Arthur Blank édesanyja elhunyt. Emiatt Todd Bowles és Teryl Austin meghallgatását elhalasztották.
több mint 11 éve
Most azt olvastam rexy lesz a befutó és nem jmd hálistennek...peachBiztos, hogy annyira jó, ha a tulajdonos a front office-t megkerülve választ főedzőt? Dimitroff mondjuk így is, úgy is "lame duck"-ká vált

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Most azt olvastam rexy lesz a befutó és nem jmd hálistennek...
több mint 11 éve
Hála a jó égnek, az egyik holtsúlytól megszabadultunk. Ha Def HC jön, akkor remélem Nolannek is kiadják az útját. Ellenkező esetben tartok tőle, hogy maradni fog.deadmike2 éve a miénk a liga legszarabb védelme úgy h draftot és fa-t öltünk bele gazdagon. Ezt nézve nincs az az úristen aki a helyén tarthatná...