Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 10 éve
Sehol nem tartunk még.Arra számítottunk, hogy Ryan összekapja magát,azt is tudtuk hogy ha Julio egészséges lesz akkor nagyjából ilyen teljesítményt fog lerakni az asztalra mint tegnap éjjel.Viszont amitől a legjobban tartottunk vagyis a falak,azok tekintetében nem sok jót láttunk.Ryan megvédése úgy ahogy sikerült,de 3 meccs után nem alkotnék véleményt.Pass Rush továbbra sincs,azért mert egy félig halott csapat irányítójához odaértünk párszor attól még nincs.
Lehet kicsit pesszimista és borúlátó vagyok,de ez a véleményem.Ettől függetlenül örülök a győzelmeknek,csak kezeljük a helyén a dolgokat.
több mint 10 éve
Eszemben sincs, viszont a szomszéd tévedése mindig nagyobb öröm 😊Am. nincs kedvem visszakeresni gyurma szezon előtti kommentjét hesterről, várom reakciót most 3 forduló után... 😉 😊peachNe csinálj már úgy, mintha a topik 99%-a nem értett volna velem egyet 😊Gyurma Pappa
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Wide receiver Harry Douglas received some good news Friday morning as tests on an injured foot from Thursday night came back negativeIgen 19-re lapot húztunk és bejött eddig. Remélem mindig a tök alsó fog lejönni laposztásnál! 😊Am. nincs kedvem visszakeresni gyurma szezon előtti kommentjét hesterről, várom reakciót most 3 forduló után... 😉 😊peachNe csinálj már úgy, mintha a topik 99%-a nem értett volna velem egyet 😊Gyurma Pappa
Nem tudom mi lehet a sérülésével, meg Döglesz is húzta a lábát...6atos
több mint 10 éve
Igen 19-re lapot húztunk és bejött eddig. Remélem mindig a tök alsó fog lejönni laposztásnál! 😊Am. nincs kedvem visszakeresni gyurma szezon előtti kommentjét hesterről, várom reakciót most 3 forduló után... 😉 😊peachNe csinálj már úgy, mintha a topik 99%-a nem értett volna velem egyet 😊Gyurma Pappa
Nem tudom mi lehet a sérülésével, meg Döglesz is húzta a lábát...
több mint 10 éve
Am. nincs kedvem visszakeresni gyurma szezon előtti kommentjét hesterről, várom reakciót most 3 forduló után... 😉 😊peachNe csinálj már úgy, mintha a topik 99%-a nem értett volna velem egyet 😊
több mint 10 éve
Nem vagyok 100%osan meggyőződve, hogy ez most olyan nagyon jót tett nekünk...mondjuk ilyet ritkán látni az tuti, bár smithre kicsit mérges vok h ha már így alakult nem mentünk rá a rekordra...Am. nincs kedvem visszakeresni gyurma szezon előtti kommentjét hesterről, várom reakciót most 3 forduló után... 😉 😊
több mint 10 éve
Hester a király. Én mindig is bírtam a srácot. Mi is nézegettük az FA piacon idén, de nem jött ide. Jobb i mert még jobban elrontottuk volna. :p
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
bergerdani
4 935
Valami új riporter meginterjúvolta Mattyt a célokról... 😊www.atlantafalcons.com/media-lounge/videos/Ryan-Reunites-with-Former-TE-Tony-Gonzalez/30cae9a1-6363-40f0-9e07-3185fc3037dc
Mindig jövőre
több mint 10 éve
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
Hendrix
1 566
komoly volt ez a tegnapi, 56-0, jóég.hogy egy klasszikust idézzek: ilyet még se nem láttam, se nem tapasztaltam.
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
több mint 10 éve
A tegnapi Falcons - Buccaneers mérkőzésen egy pályára berohanó szurkolót a Falcons kabalafigurája Freddie tarolt le. Miről beszélünk!!!!! 😊 Sima W!!!!
több mint 10 éve
Jake könnyen szerez új barátokat. Egyből el is viszi őket sétálni!több mint 10 éve
Az utolsó 9 percre ébredtem fel, ez pont jó volt a Tampa két TD-jére. 😀Az első félidőben volt 2-3 kifejezetten szep es fontos futása.emlekeztetett regi önmagára.
Azt hittem még álmodom mikor láttam Jax TD-jét a statoknál 😀 😀berger90
több mint 10 éve
Mackófalva örül Hesternek....komoly söprés volt...grat
No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 10 éve
bergerdani
4 935
Az utolsó 9 percre ébredtem fel, ez pont jó volt a Tampa két TD-jére. 😀Azt hittem még álmodom mikor láttam Jax TD-jét a statoknál 😀 😀
Mindig jövőre
több mint 10 éve
Peters visszatért.nem is akármilyen játékkal.2-0 a divben.sokat fog ez meg erni kesobb.
több mint 10 éve
Nem mindig nyerünk, de amikor igen, akkor 42 ponttal 😀
több mint 10 éve
Sugar611
1 064
szerintem fogÉn is azon vacillálok, hogy benn hagyjam vagy kivegyem fantasyból! -_- Viszont Hester miatt ma GO Falcons!Toto21Roddy tegnap nem edzett sérült hajlító miatt. FASZA!!Sugar611Szerintetek játszik ma/holnap?csi77
www.thefalcoholic.com/2014/9/17/6343919/jake-matthews-probable-for-thursday-night-football-roddy-white
több mint 10 éve
Toto21
6 017
Én is azon vacillálok, hogy benn hagyjam vagy kivegyem fantasyból! -_- Viszont Hester miatt ma GO Falcons!Roddy tegnap nem edzett sérült hajlító miatt. FASZA!!Sugar611Szerintetek játszik ma/holnap?csi77
több mint 10 éve
Roddy tegnap nem edzett sérült hajlító miatt. FASZA!!Sugar611Szerintetek játszik ma/holnap?
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 10 éve
Bosher aláírt 5 évre, a long snapper 4-re. Jó kezekben a franchiseHöriNeked kéne a legjobban tudni, hogy egy csapatnak mennyire fontos egy jó punter... 😉
több mint 10 éve
Bosher aláírt 5 évre, a long snapper 4-re. Jó kezekben a franchiseHöriVégy egy jó kapust.
több mint 10 éve
Bosher aláírt 5 évre, a long snapper 4-re. Jó kezekben a franchise
több mint 10 éve
Sugar611
1 064
Tony ma meglátogatta a srácokat!! lehet, hogy ledumálták mikor térjen vissza 😀