NFL eredménykövetés
- 8 aktív topik
RedZone week 16
12
6
19:00
Miami Dolphins - Cincinnati Bengals
5
4
New Orleans Saints - New York Jets
5
4
Carolina Panthers - Tampa Bay Buccaneers
3
3
Cleveland Browns - Buffalo Bills
2
2
Dallas Cowboys - Los Angeles Chargers
2
2
Tennessee Titans - Kansas City Chiefs
2
2
New York Giants - Minnesota Vikings
1
1
Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 11 éve
Azért remélem ennél csak jobbak leszünk :/
több mint 11 éve
Kicsit korábban jön és kb annyi Ryan szezonjának meg a térdének.Tehát most ott tartunk hogy Holmes a kezdő,akár még jól is kijöhetünk belőle.
több mint 11 éve
Még félre is állt, leterítette a vörös szőnyeget 😀És talán amikor ilyeneket csinál, az ember annyira nem is bánja:Szerintem nem erre gondoltál. Bakernek, mint NFL játékosnak ennyi volt kb.Gyurma Pappana ez ma jó kis teszt lesz az O line-nak a Texans ellen. kíváncsi leszek!Sugar611Szerintem csunya bukta lesz az o linenak ez a meccs.de ne legyen igazam.Kenny
berger90
több mint 11 éve
És talán amikor ilyeneket csinál, az ember annyira nem is bánja:Szerintem nem erre gondoltál. Bakernek, mint NFL játékosnak ennyi volt kb.Gyurma Pappana ez ma jó kis teszt lesz az O line-nak a Texans ellen. kíváncsi leszek!Sugar611Szerintem csunya bukta lesz az o linenak ez a meccs.de ne legyen igazam.Kenny
Mindig jövőre
több mint 11 éve
Sajnos ilyesmire számítottam kivéve persze a sérülést.Nem volt elég kimaradó most még ő is.Szerintem nem erre gondoltál. Bakernek, mint NFL játékosnak ennyi volt kb.Gyurma Pappana ez ma jó kis teszt lesz az O line-nak a Texans ellen. kíváncsi leszek!Sugar611Szerintem csunya bukta lesz az o linenak ez a meccs.de ne legyen igazam.Kenny
Ezekutan mégjobban kiváncsi vagyok a HK-ra.
több mint 11 éve
Szerintem nem erre gondoltál. Bakernek, mint NFL játékosnak ennyi volt kb.na ez ma jó kis teszt lesz az O line-nak a Texans ellen. kíváncsi leszek!Sugar611Szerintem csunya bukta lesz az o linenak ez a meccs.de ne legyen igazam.Kenny

több mint 11 éve
na ez ma jó kis teszt lesz az O line-nak a Texans ellen. kíváncsi leszek!Sugar611Szerintem csunya bukta lesz az o linenak ez a meccs.de ne legyen igazam.
több mint 11 éve
na ez ma jó kis teszt lesz az O line-nak a Texans ellen. kíváncsi leszek!
több mint 11 éve
- kíváncsi vagyok hány új Falcons drukker lesz a Hard Knocks miatt! 😀Sugar611Jelen! 😛
több mint 11 éve
Nekem herceg LB2 helye tetszik, jó lesz a srác, érzem...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
Van új DC, Freeman továbbra is RB4: www.atlantafalcons.com/team/depth-chart.html

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Pont letojom, hogy "unalmasak" e vagy sem az életben, az érdekel, hogy a pályán mit csinálnak.... 😉
több mint 11 éve
Ilyenek lennénk, ha a csapatban atlantai játékosok játszanának. A passzjáték tetszik, a Demaryius-Megatron kettős rútul odabaszna! 😀
teljes cikk: bleacherreport.com/articles/2160684-what-nfl-teams-would-look-like-if-rosters-were-filled-with-local-players?utm_source=facebook.com&utm_medium=referral&utm_campaign=programming-national
Mindig jövőre
több mint 11 éve
Dicséret illeti viszont Quizzt, Antoine Smith-t és Toilolo-t. Ryan dekoncentráltsága is múlóban, 7-7, 53 yard, jó lesz ez.berger90sokat nem láttam belőle sajnos, de amit igen, akkor Shembo is egész korrektül tolta
több mint 11 éve
Friss, ropogós.noonkick.com/hard-knocks-s09e01/
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 11 éve
Freeman 100+ total yardja említésre se méltó? 😊 Nagy fogás volt ő a negyedik körben, főleg úgy, hogy például McKinnont vagy Westet is előtte draftolták.vassadisajnos már nem látam játszani, így is elaludtam reggel 😊
Mindig jövőre
több mint 11 éve
Freeman 100+ total yardja említésre se méltó? 😊 Nagy fogás volt ő a negyedik körben, főleg úgy, hogy például McKinnont vagy Westet is előtte draftolták.
több mint 11 éve
egy összefoglalót írhatna vki, highlightsból annyi jött le, hogy a ryan-roddy tengely nagyon hasított, a védelmen fins kezdő mint kés a vajon ment át, ill h matthewsnak bőven voltak problémái...peachez nagyjából fedi is a lényeget, különösen a zónavédekezés volt ultimate facepalm. Olyan félreváltások voltak, amiért már általános iskolában seggbe kellett volna rúgni az embert, ha elkövetik, nemhogy NFL-ben...
A kis Matthews szerintem csak nagyon-nagyon akar, ha megmagyarázzák neki, hogy"nem fogjuk túl sokáig az emberünket", akkor nem lesz vele baj.
Dicséret illeti viszont Quizzt, Antoine Smith-t és Toilolo-t. Ryan dekoncentráltsága is múlóban, 7-7, 53 yard, jó lesz ez.
Mindig jövőre
több mint 11 éve
egy összefoglalót írhatna vki, highlightsból annyi jött le, hogy a ryan-roddy tengely nagyon hasított, a védelmen fins kezdő mint kés a vajon ment át, ill h matthewsnak bőven voltak problémái...
több mint 11 éve
Spurill acl..pedig jokat irtak rola szinte mindenhol.Starr-ral mint OLB számolnak, Spruill alternatívája ink Smallwood
Starr felkészül?Kenny
Maradt Worrilow, Bartu, Dobbins, Smallwood, Shembo, Angerer (bár nála is csak idő kérdése az IR). Az 53-as szűkítésekkor lehet igazolunk egy veteránt.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Spurill acl..pedig jokat irtak rola szinte mindenhol.Starr felkészül?
több mint 11 éve
ja, az elküldés után vettem csak észre, hogy nem volt triplázás, de már mindegy volt. de azért köszi. 😊Írtam a junkie-ra:írtam kommentet, no offense 😊Höri
www.sorozatjunkie.hu/2014/08/07/hard-knocks-elindult-a-9-evad-irta-berger/berger90
Mindig jövőre