Atlanta Falcons

32 feliratkozó

több mint 10 éve
peach Atlanta Falcons 14 995 — a new hope (again)
Nah ez a hester igazolás arenas után abszolút wtf??? Amúgy ez, hogy a 40esről lesz a kickoff ez komoly? mert nekem ez az infó teljesen kimaradt eddig....olyan jó döntés lenne mint a turbó motorok az F1ben...

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 8 859 — Bears & Illinois fan
Lehet, hogy egy alternatív univerzumban élek. Most igazoltuk le Arenast, majd ma jön a hír, hogy Hestert is. Mindeközben a liga a 40 yardra tolja fel a kickoff vonalat. Kezdem nagyon nem érteni, hogy mi folyik itt. Valaki?deadmike
Arenas mennyire hasznalhato cb-kent?
Igazabol Hesternek is ez a 3 ev total homaly szerintem,de majd meglatjuk.Kenny
Jó lesz nektek, csak ne ellenünk villanjon...... 😊
Mifelénk szerettük a fiút, bár már nem a régi.

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 10 éve
Kenny Atlanta Falcons 10 115 — Omar's Coming Yo!
Lehet, hogy egy alternatív univerzumban élek. Most igazoltuk le Arenast, majd ma jön a hír, hogy Hestert is. Mindeközben a liga a 40 yardra tolja fel a kickoff vonalat. Kezdem nagyon nem érteni, hogy mi folyik itt. Valaki?deadmike
Arenas mennyire hasznalhato cb-kent?
Igazabol hesternek is ez a 3 ev total homaly szerintem,de majd meglatjuk.

több mint 10 éve
deadmike Atlanta Falcons 488 — dirty bird
Lehet, hogy egy alternatív univerzumban élek. Most igazoltuk le Arenast, majd ma jön a hír, hogy Hestert is. Mindeközben a liga a 40 yardra tolja fel a kickoff vonalat. Kezdem nagyon nem érteni, hogy mi folyik itt. Valaki?
több mint 10 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 14 349 — Egyéb témák lakó
4-3 lesz ebből.Kenny
És mit kezdtek akkor Soliaival?

Inkább valami hibrid lesz itt, hasonló, mint amit mi is játszunk/játszottunk 2009-től. (Eltekintve a Spangli-féle tévedéstől).Gyurma Pappa
én mintha olyat olvastam volna,hogy ő tud DT-t is játszani,de igazad van,inkább valószínű a hibrid.Kenny
Persze, hogy tud DT-t játszani, de szerintem akkor nem áldoztok rá ennyit. de az első meccsen úgyis sok minden kiderül 😊

Nagyon kíváncsi leszek rá, hogy Nolan melyik arca jön elő. Nem titkoltam soha, hogy sokra tartom, 2012-ben örültem volna, ha inkább hozzánk jön, de a tavalyi év teljesen elbizonytalanított. Most kap további "eszközöket", baromira érdekel, hogy mit hoz ki ebből az egészből.

több mint 10 éve
4-3 lesz ebből.Kenny

Inkább valami hibrid lesz itt, hasonló, mint amit mi is játszunk/játszottunk 2009-től. (Eltekintve a Spangli-féle tévedéstől).Gyurma Pappa
én mintha olyat olvastam volna,hogy ő tud DT-t is játszani,de igazad van,inkább valószínű a hibrid.

több mint 10 éve
4-3 lesz ebből.Kenny

Inkább valami hibrid lesz itt, hasonló, mint amit mi is játszunk/játszottunk 2009-től. (Eltekintve a Spangli-féle tévedéstől).

több mint 10 éve
4-3 lesz ebből.

több mint 10 éve
sztem nem gáz annyira a szitu, kell kezdő olb az tuti. TE és S kérdéses, hogy bìzunk e mottában es/vagy toiloloban. Azob kìvül megvagyunk szvsz, csak depth kell arra meg ott a második nap....ill. fog meg jönni egy jobb nevű FA...

több mint 10 éve
Sugar611 Atlanta Falcons 1 064
Mindent? Asa, jackson meg soliai az semmi? 😀peach
Sugarnak igaza van, a needjetikez képest nem sok.Gyurma Pappa
jó az első nap tényleg jó volt (el se hittem), de azóta nem sok minden van. csak lyukas poszt dögivel 😀
több mint 10 éve
Mindent? Asa, jackson meg soliai az semmi? 😀peach
Sugarnak igaza van, a needjetikez képest nem sok.

több mint 10 éve
Mindent? Asa, jackson meg soliai az semmi? 😀

több mint 10 éve
Donald Penn ment a Raidersbe, faszkivan!!

jó lenne ha a needjeinkre hoznánk még valakiket (falakba, TE, S), és nem mindent a draftról akárnánk megoldani fiatalokkal
több mint 10 éve
Jerry is hosszabbìot...kell a depth 😀

több mint 10 éve
Jadeveon Clowney:
 www.nfl.com/videos/nfl-draft/0ap2000000335349/First-Draft-Jadeveon-Clowney
több mint 10 éve
Hester 4 misit akar évente, csak viszonyításképpen Trindon Holliday 700k-ért írt alá a Giantshez.empty taxi
Hát ennyiért mehet Tebow után ugrálni a balettbe.

több mint 10 éve
Hester 4 misit akar évente, csak viszonyításképpen Trindon Holliday 700k-ért írt alá a Giantshez.empty taxi
😀😀 😀😀 😀😀

ez jó móka volt.

több mint 10 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 556 — Lájkold a zsűrit!
Hester 4 misit akar évente, csak viszonyításképpen Trindon Holliday 700k-ért írt alá a Giantshez.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
3-4-es csemege mára:
 www.thefalcoholic.com/2014/3/19/5516838/falcons-3-4-film-study

több mint 10 éve
Végülis ha minden jól megy max oda kell...

több mint 10 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 556 — Lájkold a zsűrit!
Arenas csak STben használható v CBként is?peach
Szélre nem szabad kitenni, slotban használható

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
- SI.com-ról:
"Atlanta: The Falcons worked quickly once free agency opened to land Paul Soliai, Tyson Jackson and Jon Asamoah. We’re still waiting on phase two of the roster improvement. There remain glaring holes at the pass-rushing spots, tight end and safety — some of which surely can be addressed in the draft, but expecting to pin down starters at multiple positions is aiming very high.

Atlanta may have missed the boat on guys who can play off the edge, with a dwindling crop of players available there, particularly those that would fit the 3-4 it appears Atlanta is transitioning to for 2014. There are at least stopgap solutions, though, at all of the spots listed above."

- és egy NFC South-t dicsérő írás:

https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/ybft49aypn3refegs4ep
NFC South emerges as NFL's most entertaining division in 2014
Yes, the NFC West is the NFL's *best* division, but which is the most entertaining? Adam Schein is infatuated with the balanced NFC South, with talent like Jairus Byrd joining the fray this offseason.
több mint 10 éve
Arenas csak STben használható v CBként is?peach
én amerikai fórumokon azt olvastam, hogy az Alabamaban rohadt jó volt, csak az NFL eddig valahogy nem jött össze neki. hátha majd most nálunk.
több mint 10 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 8 859 — Bears & Illinois fan
Hesterből még a kakaó is kifogyott, amúgy nem lenne hülyeség ha vki 5 yardnál többet képes lenne visszahordabi...peach
Annyira még nem rossz, csak ne akarjátok WR-ként szerepeltetni......csi77
Ennyire szörnyű? nem lehet hogy csak a ti QB-itek nem voltak jók neki, esetleg a playbook? (szokásom hülyeségeket kérdezni, bocs)berger90
Nem hiszem, hogy a rendszer (vagy a QB-k) miatt nem lett belőle WR, inkább a droppok, nem kellő keménység stb tette alkalmatlanná. Abban az időben nem volt igazi elkapónk, talán ez generálta ezt a megoldást. Marshall és Jeffery érkezésével (+ Forte is tud elkapni) nem kellett ezt erőltetni.
Visszahordásban hamar magasra tette a lécet, amit utána folyamatosan saját maga vert le. A 2011-es szezonja még nagyon jó volt, a következő viszont elég gyenge, tavaly még meg-megcsillant egyszer-egyszer. Lehet, hogy a környezetváltozás hatására még egy-két jobb szezon benne van a lábában.

A szobrát, amit Chicago-ban emeltek neki, majdnem ledöntötte, de azért a szíve mélyén szerintem mindenki egy kicsit sajnálja, ha elmegy, mert több boldogságot okozott, mint bosszúságot.........

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 10 éve
Arenas csak STben használható v CBként is?