Atlanta Falcons

32 feliratkozó

több mint 11 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 501 — Omar's Coming Yo!
Na,felpörögtek az események
Dobbins cut
Robertson,T Jones,Reedy PS

több mint 11 éve
se smith se boldewijn ez így buziság...peach
a buzisag az lesz ha elhozzuk Samet.

több mint 11 éve
peach Atlanta Falcons 15 784 — a new hope (again)
se smith se boldewijn ez így buziság...

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 231 — NFL bracket champion '26
Dimitroff lapot húzott 19re,ha bejön megtartja az állását ha nem akkor repül Smith-szel együtt.Ilyen egyszeru.Kenny
pedig shawnkának igaza van, ilyen lb-sorral a 3-4-re bemenni nem laphúzás, hanem messze nem elegáns öngyilkosság.berger90
Sztem akarnak idekukázni egy kivágott veteránt.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
ez az injury settlement mit jelent Amsterdammal?kaszo
szerintem azt hogy ha waiveren nem kell máshová akkor itt megy IR-re

több mint 11 éve
kaszo Atlanta Falcons 3 168 — Falcons fan
ez az injury settlement mit jelent Amsterdammal?
több mint 11 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 968
Dimitroff lapot húzott 19re,ha bejön megtartja az állását ha nem akkor repül Smith-szel együtt.Ilyen egyszeru.Kenny
pedig shawnkának igaza van, ilyen lb-sorral a 3-4-re bemenni nem laphúzás, hanem messze nem elegáns öngyilkosság.

Mindig jövőre
több mint 11 éve
Dimitroff lapot húzott 19re,ha bejön megtartja az állását ha nem akkor repül Smith-szel együtt.Ilyen egyszeru.

több mint 11 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 650 — Tyrone Creek
Gunn és Terren Jones is elpusztítva. James Stone megcsinálta!

Fal sok nincs, viszont legalább van 3 QB a rosteren! Yay
több mint 11 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 650 — Tyrone Creek
Amsterdam, Ricardo és Jacques Smith cut. Robertson se érte meg az ötvenhármat.

nem tudom mit szív Dimitroff, de az nevetséges lesz, ha Starr megéri a rostert, miközben Smallwood, Smith, Angerer és Spruill sincs már.

értem én, hogy fel lett töltve a keret, de pont a tavalyi sérüléshullám (meg ugye most Spoon) után nem kéne úgy nekimenni a szezonnak (meg főleg a 3-4-nek), hogy a LB-sor a Massa, Osi, Worrilow, Bartu, Shembo, Biermann, Dobbins, Starr csodanyolcasból áll.
több mint 11 éve
holnap este 10-ig kell a maradék 10 embert kirúgni, ezek után őszintén kíváncsi vagyok.berger90
62 Stone, James C
26 Wilson, Josh CB
90 Maponga, Stansly DE
92 Robertson, Travian DT
12 Renfree, Sean QB
36 Ishmael, Kemal S
7 Ebert, Jeremy WR
89 Reedy, Bernard WR
15 Roby, Courtney WR
45 Smith, Jacques OLB

tipp, meglátjuk mennyit találok el 😀kaszo
Ishmael ,Maponga,Wilson 53
Smith ,Renfree Reedy Ps

több mint 11 éve
holnap este 10-ig kell a maradék 10 embert kirúgni, ezek után őszintén kíváncsi vagyok.berger90
62 Stone, James C
26 Wilson, Josh CB
90 Maponga, Stansly DE
92 Robertson, Travian DT
12 Renfree, Sean QB
36 Ishmael, Kemal S
7 Ebert, Jeremy WR
89 Reedy, Bernard WR
15 Roby, Courtney WR
45 Smith, Jacques OLB

tipp, meglátjuk mennyit találok el 😀
több mint 11 éve
holnap este 10-ig kell a maradék 10 embert kirúgni, ezek után őszintén kíváncsi vagyok.

Mindig jövőre
több mint 11 éve
Talan Pedersent sajnalom kicsit.Rola mondtak hogy a PS)t siman elerheti de talan az 53at is.
Mondjuk Pascoe jobban blokkol.

több mint 11 éve
Smallwoodot sajnálom picit, többet éreztem benne, de hát nyilván esélye nem volt Shwmbo mellett.

Mindig jövőre
több mint 11 éve
Amsterdam serult?mert nem volt elkapasa.Kenny
a 63-ban még benn
több mint 11 éve
Sugar611 Atlanta Falcons 1 064
már csak 63-an vagyunk!
 www.thefalcoholic.com/2014/8/29/6078489/falcons-final-roster-cuts
több mint 11 éve
Keano Atlanta Falcons Virginia Tech Hokies 1 060 — Falcons Fan
Végre nem " fújták vissza " A. Smith nagy játékát....😊

több mint 11 éve
Azt hiszem megvan a backup qb.Yates eleg jo volt.
Amsterdam serult?mert nem volt elkapasa.

több mint 11 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 522 — zászló zászló szív
ESPN szezon behar:  espn.go.com/espn/feature/story/_/id/11377732/2014-nfl-season-preview-analysis-game-game-predictions-more-every-team
empty taxi
off: lehet hogy csak nekem, de chrome-ban nem csinál semmit kattintásra, firefoxban működik. hátha más is így jár.Gyurma Pappa
Nekem fordítva. De tűzrókában nekem van adblock+. Nem kikapcsoltam, hanem megnyitottam másikkal és ment.ulpianus
basszus, annyira megszoktam hogy el is felejtettem hogy van adblock+ fent chorme-ban 😀😀 okés, bocsánat az offért még egyszer

több mint 11 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
ESPN szezon behar:  espn.go.com/espn/feature/story/_/id/11377732/2014-nfl-season-preview-analysis-game-game-predictions-more-every-team
empty taxi
off: lehet hogy csak nekem, de chrome-ban nem csinál semmit kattintásra, firefoxban működik. hátha más is így jár.Gyurma Pappa
Nekem fordítva. De tűzrókában nekem van adblock+. Nem kikapcsoltam, hanem megnyitottam másikkal és ment.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 11 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 522 — zászló zászló szív
empty taxi
off: lehet hogy csak nekem, de chrome-ban nem csinál semmit kattintásra, firefoxban működik. hátha más is így jár.

több mint 11 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 231 — NFL bracket champion '26

Feltétlen fontos meccs lesz a London előtti 5 meccs, ott lehetne megalapozni a pozitív mérlegű szezont, ha úgy lesz ahogy a Football Analitycs jósolja h kiszopunk a Vikingstől és a Giantstől egymás után idegenben, akkor bizony ne is álmodjunk 7-9-nél jobbat.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Sugar611 Atlanta Falcons 1 064
nekem eddig messze ez a HK rész tetszett a legjobban! a ST meeting tényleg kurva jó volt, Hageman stílusa nekem is bassza a csőrömet, de a Titans ellen egész jó volt.
több mint 11 éve
Nézzük reálisan,ne kapjunk ki annyira az első héten hogy romba döntse az egész felkészülésünket.
Inkább kapjunk ki,de következetes egymásra épülő munkával jussunk be a PO-ba,ha lesznek nehéz meccsek abból jöjjünk ki úgy hogy emelt fővel távozzanak a pályáról.

Amúgy Freemant és Southwardot elég szépen lekapják a tíz körmükről a spec meetingen.Kb a szezon legjobb jelenete volt nekem.
Mondjuk azt érdekes volt látni hogy Goodman,Freeman,Southward,Smith is látszólag magába szállva dolgozta fel a lebasztást míg Hageman szinte már önelégült képpel ült ott és forgott a székben,nekem nem úgy tűnt mint akit annyira meghatná a dolog.