Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 10 éve
zsozso79
118
Mit szólnátok Aaron Donald drafthoz 1/6-ra, ha nem megyünk fel Clowneyért.Bár szerintem ha nem Clowney, akkor Mack lesz az első körös pickünk. Tudom, hogy ő inkább 3-4 -es védő, de tud DE-t is játszani és a pass rush miatt szerintem őt húzza Dimi.
Esetleg ha a FA-ről szerzünk egy top DE-t, akkor tudom elképzelni egy OT-t elsőre.
több mint 10 éve
Olajos majd játszik jövőre,ha kibír egy felkészülést sérülés nélkül.Peters meg jó kis diszkontmegoldás 1 évre.
több mint 10 éve
Nem hiszem, hogy bármit rászántok egy FB-re, elég ritkán futottatok azzal, általában egy backes felállással dolgoztok.Snelling visszavonult.Ohhhh 😮 akkor FB is kell majd. Én Snellinget birtam jó kis igás ló volt. Drafton van jó FB vagy FA-ról lesz megoldva a potolás?Midnight
Pénzt kéne ebből csinálnom.shawnka
Közben peach válaszolt 😀
több mint 10 éve
Nem sokat használtuk FBként, ettől függetlenül hozunk majd egyet szvsz, mert az olajos 10-12 perceket bìr csak szezononként.... 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Midnight
1 271
Snelling visszavonult.Ohhhh 😮 akkor FB is kell majd. Én Snellinget birtam jó kis igás ló volt. Drafton van jó FB vagy FA-ról lesz megoldva a potolás?
Pénzt kéne ebből csinálnom.shawnka
több mint 10 éve
Sugar611
1 064
Azt lehet tudni, hogy miért?peachtöbb időt akar a családjával tölteni
több mint 10 éve
Azt lehet tudni, hogy miért?
több mint 10 éve
Egyre több MD látom hogy kiviszik előlünk a legjobb DE-t lesz itt trade.....The Falcons have signed DT Corey Peters to a one-year deal.Sugar611Jók lesznek középen Babival.Nem lesz rossz az a fal ha lesz két normális DE.Kenny
De amennyi be szoktak jönni a dolgok biztos OT lesz v. akár LB biztos olyan amirenem is számítunk! 😊
több mint 10 éve
Tatupu hosszú nálunk töltött karrierje után a Broncosnál nézegetik.
több mint 10 éve
The Falcons have signed DT Corey Peters to a one-year deal.Sugar611Jók lesznek középen Babival.Nem lesz rossz az a fal ha lesz két normális DE.
több mint 10 éve
Sugar611
1 064
The Falcons have signed DT Corey Peters to a one-year deal.
több mint 10 éve
Sugar611
1 064
jó lenne ha lenne valami nagy dobásunk FA-n!Jairus Byrd:
www.thefalcoholic.com/2014/3/3/5464518/jairus-byrd-is-a-free-agent-falcons-may-be-in-hot-pursuit
több mint 10 éve
Sugar611
1 064
sportsillustrated.cnn.com/nfl/news/20140226/2014-nfl-mock-draft-database/
több mint 10 éve
dulkap
5
Azt is olvastam, hogy lehet beszállunk a Pitta-ért folyó harcba a Ravens- el szemben. Szerintem ha ez bejönne, akkor a 2. kört oda lehetne adni a Ramsnak és akkor max még egy 7.-et és csumi.zsozso79Pitta még 5 évre aláírt a Ravenshez.
több mint 10 éve
a Washington anno pont 1/6-ról ment 1/2-re RGIII-ért, három első és egy második kört adtak érte...Én tippem egy ilyen cserére: idei 1+2+4 és jövő évi 1+3.ÚHHHHHH ez azért kicsit sok lenne!
De szvsz nem akarnak semmi hasonlót.ulpianus
Ennyiért talán még a Texans is ide adná az 1/1-et.
Azért azt is mérd fel, hogy itt az 1/6-ról akarunk 1/2-re menni, nem pedig 1/huszon akár mennyiről 1/2-re.
De szerinte is az idei 1+2+4 és a jövő évi 2. tuti menne.zsozso79
Washington got:
2012 first-round pick (2nd overall)
St. Louis got:
2012 first-round pick (6th overall)
2012 second-round pick (39th overall)
2013 first-round pick (22nd overall)
2014 first-round pick (2nd overall)
több mint 10 éve
Sugar611
1 064
Atlanta Falcons soccer team: 😀www.facebook.com/photo.php?v=10152031765797842
több mint 10 éve
zsozso79
118
bocs! megpróbálni betolni.
több mint 10 éve
zsozso79
118
lehet ez az én agyalgásom, de szerintetek nem érné meg DeCout betolni a pickek mellé?
több mint 10 éve
www.draftcountdown.com/features/Value-Chart.phpÉn tippem egy ilyen cserére: idei 1+2+4 és jövő évi 1+3.ÚHHHHHH ez azért kicsit sok lenne!
Azért azt is mérd fel, hogy itt az 1/6-ról akarunk 1/2-re menni, nem pedig 1/huszon akár mennyiről 1/2-re.
De szerinte is az idei 1+2+4 és a jövő évi 2. tuti menne.zsozso79
számolj utánna.kijön az.
több mint 10 éve
zsozso79
118
Én tippem egy ilyen cserére: idei 1+2+4 és jövő évi 1+3.ÚHHHHHH ez azért kicsit sok lenne!
De szerinte is az idei 1+2+4 és a jövő évi 2. tuti menne.
több mint 10 éve
Én tippem egy ilyen cserére: idei 1+2+4 és jövő évi 1+3.De szvsz nem akarnak semmi hasonlót.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
Az a baj h azt a rams dönti el, hogy mennyit kér. Sztem a jövő évi első kör tuti ugrik, ha tradelünk + a "föle"...
több mint 10 éve
zsozso79
118
Igen, ezt a Mack-es 3-4 -et én is olvastam. A fel trade meg gondolom egy idei 3. és egy jövő évi 3.-4. pickben tuti fájna.Bár nem tudom nem e érné meg inkább egy idei 2. körörs pick és akkor többe szerintem nem fájna nekünk. Bár ez a FA -n való tevékenységünktől is függ. Gondolok itt az onnan igazolt OT, DT, TE, FS -től.
Azt is olvastam, hogy lehet beszállunk a Pitta-ért folyó harcba a Ravens- el szemben. Szerintem ha ez bejönne, akkor a 2. kört oda lehetne adni a Ramsnak és akkor max még egy 7.-et és csumi.
A DT és RB classból még a 4.-5. körben is lehetne jót húzni.
több mint 10 éve
Nagyjából egyetértek. Arra fel kell készülni, hogy ha felmegyünk clowneyiért az annyiba fog fájni kb mint a julio trade. Lb-re meg jelen állás szerint abszolút felesleges lenne korai picket lőni, mackről meg azt olvastsm, hogy 3-4be való ő igazán....