Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 13 éve
20-0 félidőben, kell ennél több, remélem így is folytatjuk 😊Mondjuk kár, hogy nem mi kezdjük a második félidőt.
több mint 13 éve
Kezdjük!!!!!!!!!!!!!!!
több mint 13 éve
Akkor gyerünk, győzzünk!
több mint 13 éve
Hát akkor hajrá Falcoons!
több mint 13 éve
á, csak bíztatjuk magunkat, mert be vagyunk szarva! 😊benéztem a hawks topikba, qrva nagy az arc. a tavalyi önmagunkra emlékeztet, mikor kiderült, hogy a new yorkkal játszunk.... 😊peachén is pont azt figyeltem.. 😊szabi79
több mint 13 éve
szabi79
4
benéztem a hawks topikba, qrva nagy az arc. a tavalyi önmagunkra emlékeztet, mikor kiderült, hogy a new yorkkal játszunk.... 😊peachén is pont azt figyeltem.. 😊
több mint 13 éve
benéztem a hawks topikba, qrva nagy az arc. a tavalyi önmagunkra emlékeztet, mikor kiderült, hogy a new yorkkal játszunk.... 😊
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 13 éve
Pat Yasinskas @espn_nfcsouthArthur Blank just had short talk with Mike Smith. Think I could read his lips -- "Win this one''.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
nah, nagy megelepetésre játszik a zsidaj 😊 viszont sonka, sajnálom, de 21 inaktív 😕peachláttam. de lélekben a pályán van, akárcsak én itthon a mezében 😀
több mint 13 éve
nah, nagy megelepetésre játszik a zsidaj 😊 viszont sonka, sajnálom, de 21 inaktív 😕
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 13 éve
Jó meccset, jó szurkolást! 😉
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 13 éve
Ez nem volt kérdés szerintem 😊 Még sem vagyok hajlandó nézni, de ilyenkor még az eredménykövetőt is messze kerülöm 😊hallgathatjuk a tavaly Giants elleni meccset... ebből stream lesz.berger90Olivér lesz a mi meccsünkön Ricsi mellett.shawnkafasza! Szaniszló Csaba tök jó lett volna, őt bírom az NBA alatt is!Sugar611

több mint 13 éve
Sérülésmentes derbit kívánok Neketek, magunknak!
több mint 13 éve
hallgathatjuk a tavaly Giants elleni meccset... ebből stream lesz.Olivér lesz a mi meccsünkön Ricsi mellett.shawnkafasza! Szaniszló Csaba tök jó lett volna, őt bírom az NBA alatt is!Sugar611
Mindig jövőre
több mint 13 éve
Most már tényleg nagyon tűkön ülök!Járkálok a lakásban fel-le, mint 8 éves koromban, amikor vártuk a "jézuskát" 😀
RISE UP!
GO FALCONS!
több mint 13 éve
Olivér lesz a mi meccsünkön Ricsi mellett.shawnkafasza! Szaniszló Csaba tök jó lett volna, őt bírom az NBA alatt is!
több mint 13 éve
Olivér lesz a mi meccsünkön Ricsi mellett.
több mint 13 éve
Gonzo TD-re fogadtam,szerintem be is fog jönni.2,00 odds volt rá.aki szokott fogadni szerintem tegye meg.
több mint 13 éve
Remélem azért olyan izgalmakat nem kell átélnünk mint a Ravens-Broncos szurkolóknak tegnap, és "sima" 7-14 ponttal nyerünk 😊 (Bár ha izgalmak lesznek és a végén a Sólymok szárnyalnak azzal is kiegyeznék. 😊)Beatle_60Legyen csak 3-4 hosszabbítás, csak nyerjünk. 2,5 óra!!!
Mindig jövőre
több mint 13 éve
Remélem azért olyan izgalmakat nem kell átélnünk mint a Ravens-Broncos szurkolóknak tegnap, és "sima" 7-14 ponttal nyerünk 😊 (Bár ha izgalmak lesznek és a végén a Sólymok szárnyalnak azzal is kiegyeznék. 😊)
több mint 13 éve
ha a csoda CB-ik lefogják Julio-t, meg Roddy-t, nagy meccset várok Tony G-től, és Harry Douglas-től.még 3 hosszú óra! ezt már nem bírom!!
több mint 13 éve
Tied annyira profi,hogy nem lehet összehasonítani semmivel😀ha ez nem lett az, akkor nem tudom mi az objektív 😀shawnkaA tied nem lehet ojjektív 😛gdavidfuzovelkifele.blog.nepsport.hu/archives/2013/01/13/131_indok_Russell_Wilson_mellett/az én beharangozóm meg le van szarva? 😀 linkelgetjük inkább a konkurenciát? 😀shawnka
Jó dumája van a formának 😀
Nyerni kell.Kenny
Kikérem magamnak a vádaskodást😀