Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 12 éve
sztem meg elnézve a csapatok formáját akikkel eddig játszottunk akkor jó indulattal is közepesnek mondhatjuk a sorsolásunkat. várom már, hogy egy jó csapattal is találkozzunk, és ez lesz a saints akitől sztem is kikapunk így megkapjuk a kijózanító taslit, ill. kiderül h nem vagyunk még elég jók jelenleg, így szorgalmasan dolgozni kell a bajok kijavításán.szerk. kb ugyanarról beszéltünk, csak kicsit máshogy 😊
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
igen, lassan jó lenne ha valaki beárazna minket. legkésőbb a saints sztem is megteszi.peachde nem az. kell egy józanító tasli, hogy érezzék a srácok, hogy nem verhetetlenek.
több mint 12 éve
igen, lassan jó lenne ha valaki beárazna minket. legkésőbb a saints sztem is megteszi.
több mint 12 éve
kéne egy pofon. jövő héten a Dallast eltesszük, utána viszont Saints, NOLA-ban. az L lesz. ezen kívül max. 2 vereséget látok még (NY + DET/TB)
több mint 12 éve
Azért ne túlozzunk, a PO teljesen más, ezt az utóbbi években többször is megtapasztaltuk. Plusz azért a Niners meg a Bears védelem sem éppen leányálom, emelett ha a Packers bejut már most mondom h fosok tőlük.gyors konklúzió:Nem is kell több. Most szurkoljunk, hogy szopjon a Giants, szerintem az egyetlen komolyan vehető ellenfelünk idén. Nagypofájú kijelentés, de Matty mai játékával egyre több igazságtartalma lesz.berger90
still undefeated... 😊Zsoca
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
bergerdani
4 918
gyors konklúzió:Nem is kell több. Most szurkoljunk, hogy szopjon a Giants, szerintem az egyetlen komolyan vehető ellenfelünk idén. Nagypofájú kijelentés, de Matty mai játékával egyre több igazságtartalma lesz.
still undefeated... 😊Zsoca
Mindig jövőre
több mint 12 éve
azt se tudom ki az, remélem peters hozza magávala várt javulást 😊
több mint 12 éve
Peters aktiválva az 53-as keretbe!Ezért Terrence Johnsont vágtuk ki.
Madden hates me.
több mint 12 éve
Roddy White has 0 TD on the road this season but 4 at home. Julio Jones mirrors that...4 TD on road, 0 at home😀
több mint 12 éve
WR Harry Douglas has been ruled out of Sunday's game at Philadelphia.Picsaf@sz!
Madden hates me.
több mint 12 éve
Sugar611
1 064
Falcons Stadium:www.stadiumsofprofootball.com/future/FalconsStadium.htm
több mint 12 éve
PFF OL rangsorban 12.-ek vagyunk, kb. reális.www.profootballfocus.com/blog/2012/10/24/offensive-line-rankings/2/
Madden hates me.
több mint 12 éve
Tavaly PO. 😊Rátok fogadtam, bocs. Eddig egyszer fogadtam rátok 😊Gyurma PappaMikor? 😀
(a bountys poén miatt itt egy elnézést kérek, de akkora ziccer volt, hogy nem hagyhattam ki 😛 )shawnka
(nopara, ült a poén)
több mint 12 éve
Rátok fogadtam, bocs. Eddig egyszer fogadtam rátok 😊Gyurma PappaMikor? 😀
(a bountys poén miatt itt egy elnézést kérek, de akkora ziccer volt, hogy nem hagyhattam ki 😛 )
több mint 12 éve
WillyMo azt mondta h mindig is kihívás számára a volt csapattársa, Jeremy Maclin elleni meccs. Bár gyanítom Maclin minket nem szívlel ennyire, különösen Duntát:Madden hates me.
több mint 12 éve
Rátok fogadtam, bocs. Eddig egyszer fogadtam rátok 😊
több mint 12 éve
kíváncsi leszek a vasárnapi meccsre!!látom teljes siker az új szisztéma 😛
itt vannak a negatívumok:
- Andy Reid bye week után: 13-0!!
- Matt Ryan mikor haza megy: 0-2!!
- elejtett labdákat tekintve mi vagyunk a másodikok! 6 meccs 16 dropped passes. ebből 5 Julioé!
- sok a missed tackles! eddig 52, ebből DeCoudé 11 (ő vezet)
pozitívumokat nem írok, mert az mindannyian ismerjük! 😊
GO FALCONSSugar611
több mint 12 éve
Sugar611
1 064
kíváncsi leszek a vasárnapi meccsre!!itt vannak a negatívumok:
- Andy Reid bye week után: 13-0!!
- Matt Ryan mikor haza megy: 0-2!!
- elejtett labdákat tekintve mi vagyunk a másodikok! 6 meccs 16 dropped passes. ebből 5 Julioé!
- sok a missed tackles! eddig 52, ebből DeCoudé 11 (ő vezet)
pozitívumokat nem írok, mert az mindannyian ismerjük! 😊
GO FALCONS
több mint 12 éve
Hogy folytassam a vészmadárkodást: a ST coordinatorunk Keith Armstrong azt nyilatkozta h ilyen erős return teammel még nem találkoztunk idén.
Madden hates me.
több mint 12 éve
joggal bízhatsz, tutira upgrade lesz 😉 mondjuk érdekes am., mert tavaly jerry már nem volt szar futás ellen, idén viszont elég gyöngus. sztem bust 😕Nicholas újra edzésben és Peters is elkezdett edzeni, az elkövetkezendő 21 nap bármelyikén aktiválhatják a PUP-ról.empty taxikíváncsian várom Peters visszatérésével javul-e a futás elenni védelem?! bízom benne...Buga
több mint 12 éve
Nicholas újra edzésben és Peters is elkezdett edzeni, az elkövetkezendő 21 nap bármelyikén aktiválhatják a PUP-ról.empty taxikíváncsian várom Peters visszatérésével javul-e a futás elenni védelem?! bízom benne...
több mint 12 éve
Nicholas újra edzésben és Peters is elkezdett edzeni, az elkövetkezendő 21 nap bármelyikén aktiválhatják a PUP-ról.
Madden hates me.
több mint 12 éve
Andy Reid kb. még sose kapott ki bye week után, az Eagles alapból mumus, van egy Shady McCoyuk, nekünk meg egy ótvar rushD-nk.nyugi ha ti nem akkor majd mi megverjük magunkat
Csupa-csupa pozitív előjel 😀
Szerk. h legyen azért hír is: Smith says Corey Peters will come off PUP if everything goes well, and says it will be great to have him back.
YEEHAW!empty taxi