Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 12 éve
azt tudtátok, hogy az alternatív fekete mezt legközelebb csak 2014-ben viselhetjük? a throwback piros sisakos felszerelés miatt van ez, mert a 2 évvel ezelőtti retro bohóckodás miatt az lett kinevezve 3. számúnak. az NFL szabályai szerint ez a döntés 5 évre szól.
több mint 12 éve
Schefter mester:Despite being arrested this past week for DUI, Falcons running back Michael Turner still is expected to start today at San Diego.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Chris Owens and Antone Smith have been ruled out of Sunday's game. Clabo, Spoon are questionable.empty taxi
több mint 12 éve
Chris Owens and Antone Smith have been ruled out of Sunday's game. Clabo, Spoon are questionable.
Madden hates me.
több mint 12 éve
www.youtube.com/watch?v=dRAIHeGO5Qg&list=UUzjCfV3LHyarKbdb-2ScGZg&index=1&feature=plcphatalmas formák 😀
több mint 12 éve
királyság, tengeri túli karrier kezdete 😀miért említenek meg a falconsos podcastban, meg egyáltalán h kerültél oda? 😀peachtwitteren szoktam beszélni a két készítővel, akik amúgy az oldalt meg a szociális média tartalmakat is gondozzák. kérdeztem tőlük valamit, így válaszolták meg.shawnka
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
miért említenek meg a falconsos podcastban, meg egyáltalán h kerültél oda? 😀peachtwitteren szoktam beszélni a két készítővel, akik amúgy az oldalt meg a szociális média tartalmakat is gondozzák. kérdeztem tőlük valamit, így válaszolták meg.
több mint 12 éve
miért említenek meg a falconsos podcastban, meg egyáltalán h kerültél oda? 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
Nekem is tetszik az új.
több mint 12 éve
Sztem coolabb, de tedd fel a kérdés az NFC South csevegőben is.
Madden hates me.
több mint 12 éve
itt is megkérdezem, mert végülis nektek van. bejött ez az újféle egyszerűbb, ám sokkal faszább körképtípus?
több mint 12 éve
The Falcons are a perfect 5-0 when traveling West since 2008. This streak includes the Birds outscoring opponents 155-72 in dominant fashion.Ritkaság h ennyire menjen vkinek a nyugati parton.
Grat shawnka!
Madden hates me.
több mint 12 éve
Oké. Fülelek. Már elkezdtem hallgatni.29:20 körülshawnkaitt a hivatalos heti podcast, érdemes meghallgatni. nem csak azért, mert engem is megemlítenek benne 😛Grat. Mikor? iktriad
www.atlantafalcons.com/media-lounge/audio/FalconCast-Falcons-at-Chargers/3e39cc90-2562-4c9a-8860-7e4472292763shawnka
több mint 12 éve
29:20 körülitt a hivatalos heti podcast, érdemes meghallgatni. nem csak azért, mert engem is megemlítenek benne 😛Grat. Mikor? iktriad
www.atlantafalcons.com/media-lounge/audio/FalconCast-Falcons-at-Chargers/3e39cc90-2562-4c9a-8860-7e4472292763shawnka
több mint 12 éve
itt a hivatalos heti podcast, érdemes meghallgatni. nem csak azért, mert engem is megemlítenek benne 😛Grat. Mikor?
több mint 12 éve
itt a hivatalos heti podcast, érdemes meghallgatni. nem csak azért, mert engem is megemlítenek benne 😛www.atlantafalcons.com/media-lounge/audio/FalconCast-Falcons-at-Chargers/3e39cc90-2562-4c9a-8860-7e4472292763
több mint 12 éve
2 (+5) Atlanta Falcons (2-0)atl
Turner még a zsaruk elől sem képes elfutni, mi lesz vele meccs közben?
több mint 12 éve
Mindjárt itt a vasárnap. Nagyon remélem, hogy a sérülések és Balf'Turner ellenére sem fogunk szenvedni a SD ellen. Egy kicsit javul a futás elleni védekezésünk és akkor Rivers úgy fogja dobálni magát, hogy öröm lesz nézni! 😊
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Nála egyszerű, a mérleg rangsorol elsősorban, aztán a többi 😛 Márpedig 2–0-ja csak 6 csapatnak van, így tuti a top6 😀majd ha Hörinél is 4. helyen leszünk, akkor már felemelem a fejemet.shawnkaRemélem ő nem dobálja majd úgy a +5/6 és -5/6 pozícióváltozásokat, mint a "hivatalos" ranking, mert az így elég muris. 😊peterk2005
több mint 12 éve
ma olvastam egy ilyet.Reálisan nézve, a harmadik helyen kell(ene) állnunk.KennyLegrosszabb esetben a 6. lesztek, szal onnan már nem olyan meglepő egy 4. sem 😊Wyattmár 4.-ek vagyunk!!semmit nem jelent.
www.nfl.com/news/story/0ap1000000063632/article/nfl-power-rankings-week-3-nfc-west-no-longer-league-joke?campaign=Facebook_Wk3_PRSugar611
majd ha Hörinél is 4. helyen leszünk, akkor már felemelem a fejemet.shawnka
NFL Power Rankings: 1) 49ers, 2) Texans, 3) Falcons.. 30) Browns, 31) Jaguars, 32) U. of Alabama, 33) A kid who plays Madden, 34) Raiders
több mint 12 éve
majd ha Hörinél is 4. helyen leszünk, akkor már felemelem a fejemet.shawnkaRemélem ő nem dobálja majd úgy a +5/6 és -5/6 pozícióváltozásokat, mint a "hivatalos" ranking, mert az így elég muris. 😊
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Reálisan nézve, a harmadik helyen kell(ene) állnunk.Legrosszabb esetben a 6. lesztek, szal onnan már nem olyan meglepő egy 4. sem 😊Wyattmár 4.-ek vagyunk!!semmit nem jelent.
www.nfl.com/news/story/0ap1000000063632/article/nfl-power-rankings-week-3-nfc-west-no-longer-league-joke?campaign=Facebook_Wk3_PRSugar611
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Legrosszabb esetben a 6. lesztek, szal onnan már nem olyan meglepő egy 4. sem 😊már 4.-ek vagyunk!!semmit nem jelent.