NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Seattle Seahawks - Los Angeles Rams
170
18
02:15, ARENA4
Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 13 éve
Matty Ice:Single season records:
Comp Att Yds TD Int Rate
369 539 4,202 27 14 97.56atos
Passing Touchdowns: 31 Steve Bartkowski (1980)
5 TD kellene még 2 meccsen, remélem meglesz!
a tavalyi szezonban 29et dobott.
több mint 13 éve
Matty Ice:Comp Att Yds TD Int Rate
369 539 4,202 27 14 97.5
több mint 13 éve
több mint 13 éve
ha ennyire megy a futás már elég most szvsz. végre nem állandóan a los-on, vagy mínus yardon döglött meg turner, hanem megvoltak a 3-4 yard körüliek, akárcsak rodgersnél és snellingnél. idén nem kell várni, hogy 160 yardokat rohangáljunk meccsenként, a paszsjátékunkhoz ennyi futás támogatás elégséges mint ahogy a példa is bizonyítja 😉nagyon jó tett a lelkemnek ez a W. az elmúlt hetek állandó fanyalgásait kezdtem teljesen elhinni, és valljuk be h a csapat játéka is sokszor kiábrándító volt. ez most olyan atlanta volt amelyik az év elején is tarolt. ezt a formát kell tartani.egy kicsit azért futhatnánk jobban! 😛 Sugar611
írtam eredménykövetőbe is, az O line-nak jár egy nagy pacsi, bőven volt elég ideje ryannek. gyak nem jut most eszembe negatívum, ez már valami!peach
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 13 éve
nagyon jó tett a lelkemnek ez a W. az elmúlt hetek állandó fanyalgásait kezdtem teljesen elhinni, és valljuk be h a csapat játéka is sokszor kiábrándító volt. ez most olyan atlanta volt amelyik az év elején is tarolt. ezt a formát kell tartani.egy kicsit azért futhatnánk jobban! 😛
írtam eredménykövetőbe is, az O line-nak jár egy nagy pacsi, bőven volt elég ideje ryannek. gyak nem jut most eszembe negatívum, ez már valami!peach
több mint 13 éve
nem, ha megint elmarad a körkép 😛 😀nagyon jó tett a lelkemnek ez a W. az elmúlt hetek állandó fanyalgásait kezdtem teljesen elhinni, és valljuk be h a csapat játéka is sokszor kiábrándító volt. ez most olyan atlanta volt amelyik az év elején is tarolt. ezt a formát kell tartani.megbocsájtjátok ha a körképben sem lesz? 😀shawnka
több mint 13 éve
nagyon jó tett a lelkemnek ez a W. az elmúlt hetek állandó fanyalgásait kezdtem teljesen elhinni, és valljuk be h a csapat játéka is sokszor kiábrándító volt. ez most olyan atlanta volt amelyik az év elején is tarolt. ezt a formát kell tartani.megbocsájtjátok ha a körképben sem lesz? 😀
több mint 13 éve
nagyon jó tett a lelkemnek ez a W. az elmúlt hetek állandó fanyalgásait kezdtem teljesen elhinni, és valljuk be h a csapat játéka is sokszor kiábrándító volt. ez most olyan atlanta volt amelyik az év elején is tarolt. ezt a formát kell tartani. írtam eredménykövetőbe is, az O line-nak jár egy nagy pacsi, bőven volt elég ideje ryannek. gyak nem jut most eszembe negatívum, ez már valami!
több mint 13 éve
Komoly meccs volt, a D nagyon hozta magát, még én is elismerően csettintettem, pedig nem szoktam Falcons teljesítményre 😀Gyurma Pappategnap a szeretet napja lehetett, mert hasonlóan éreztem a ti meccseteket nézve is 😀
több mint 13 éve
Komoly meccs volt, a D nagyon hozta magát, még én is elismerően csettintettem, pedig nem szoktam Falcons teljesítményre 😀

több mint 13 éve
Örülök a W-nek lehet kellett a pofon előtte. Nem utolsó sorban Ricsiék fikázása is elmaradt igaz gyors átugrották a témát és inkább a CSÍÍÍFSSSSZ meg a TOM BRÉÉÉÉÉDIIII volt a téma igaz hogy nem tudom mióta van New York Petriots! 😊 de mindegy is..... 😊
több mint 13 éve
Kis elemzés Julio hosszú TD-jéről: www.nationalfootballpost.com/How-did-Julio-Jones-beat-the-Giants-deep.html?utm_medium=twitter&utm_source=twitterfeed

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Téli olimpia Naganoban 😊Julio cracked 1,000 yards today, making he and Roddy the first #Falcons teammates to reach that mark since 1998. Good things happened in '98Foci világbajnokság 😉 😛dande
98 óta először érte el két elkapónk is az 1000 yardos vonalat. Mind tudjuk, hogy mi volt 98-ban 😊shawnka

több mint 13 éve
Julio cracked 1,000 yards today, making he and Roddy the first #Falcons teammates to reach that mark since 1998. Good things happened in '98Foci világbajnokság 😉 😛
98 óta először érte el két elkapónk is az 1000 yardos vonalat. Mind tudjuk, hogy mi volt 98-ban 😊shawnka
több mint 13 éve
Julio cracked 1,000 yards today, making he and Roddy the first #Falcons teammates to reach that mark since 1998. Good things happened in '9898 óta először érte el két elkapónk is az 1000 yardos vonalat. Mind tudjuk, hogy mi volt 98-ban 😊
több mint 13 éve
Azt hiszem lehet pihenni a PO-ra, nem kéne most már semmilyen aljas sérülés.
több mint 13 éve
múlt héten azt mondtam ha nyer a Giants a Saints ellen akkor minket is elkapnak. de remélem nem így lesz! 😊hát ha így fogunk játszani a PO-ban egy szavunk sem lehet!! 😀
szerintem nagyon jó lesz a meccs abból a szempontból, hogy képet kapjunk arról, hogy milyenek lehetünk a PO-ban. a Giants egy jó csapat (bajnok csapat), nagyon kell nekik a győzelem, hogy meglegyen a csoport elsőség. tehát kurvára fognak hajtani, úgyhogy ez egy jó erőfelmérő lesz, hogy a PO-ban egy erős csapat ellen mire mennénk.
RISE UP!Sugar611
több mint 13 éve
Willy Mo megint inaktív, sok jóra nem számítok.

Madden hates me.
több mint 13 éve
A topik egyik kedvenc szavajárását használva: ez a vereség még belefér, de ha a SF nyer a Patriots ellen, akkor ők 0,5 meccsre lesznek (bár nekik rosszabb a konferencia mutatójuk, így kevésbé veszélyesek), de mondok rosszabbat: ha a Green Bay nyer, akkor ők már is egy meccsre lesznek, még hozzá jobb mutatóval. Az utolsó két meccs már biztosan PO-ból kimaradó csapat ellen lesz, de egyiküknek sem kell tankolni, így minden mindegy alapon lehet kellemetlen.Röviden: belefér itt kikapni, de akkor kb. az utolsó héten sem lesz majd pihenő, mert a #1 veszélybe kerülhet, ha a riválisok teljesítenek.

több mint 13 éve
múlt héten azt mondtam ha nyer a Giants a Saints ellen akkor minket is elkapnak. de remélem nem így lesz! 😊szerintem nagyon jó lesz a meccs abból a szempontból, hogy képet kapjunk arról, hogy milyenek lehetünk a PO-ban. a Giants egy jó csapat (bajnok csapat), nagyon kell nekik a győzelem, hogy meglegyen a csoport elsőség. tehát kurvára fognak hajtani, úgyhogy ez egy jó erőfelmérő lesz, hogy a PO-ban egy erős csapat ellen mire mennénk.
RISE UP!
több mint 13 éve
több mint 13 éve
Kicsit gondolkodtam ezen a DE dolgon, 4-et draftoltunk a Dimmy-érában:- Biermann: 5. körös, rotációs játékosnak vígan jó, ez 5. körös játékostól eredmény
- Sidbury: 4. kör, ez bukó
- Cliff Matthews: 7. kör, ink ST-be húztuk szvsz
- Massaquoi: 5. kör, rookie, korai megítélni

Madden hates me.
több mint 13 éve
Peters tavaly kurva jó volt futás ellen, idén tényleg nem az igazi de hát sokáig volt sérült, jövőre sztem megint jó lesz. a DL kérdés vhol igaz is meg nem is, aldon smith, JPP, matthews stb... azonnal upgrade volt. egyszerűen csak a jó embert kell draftolni 😀 ... nah nekünk legutóbb jamaal andersont, majd jerryt sikerült ide első körben draftolni 😀