Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 12 éve
már 4.-ek vagyunk!!semmit nem jelent.
www.nfl.com/news/story/0ap1000000063632/article/nfl-power-rankings-week-3-nfc-west-no-longer-league-joke?campaign=Facebook_Wk3_PRSugar611
majd ha Hörinél is 4. helyen leszünk, akkor már felemelem a fejemet.
több mint 12 éve
Sugar611
1 064
már 4.-ek vagyunk!!www.nfl.com/news/story/0ap1000000063632/article/nfl-power-rankings-week-3-nfc-west-no-longer-league-joke?campaign=Facebook_Wk3_PR
több mint 12 éve
Ryan nagyon jó volt az 1. félidőben(jó lenne Nekünk😊)Grat a Győzelemhez!Manningeket nem bírom...😊
több mint 12 éve
jó volt a meccs. Kicsit idegesített a magyar komment (nem volt pártatlan közvetítés) Dunta azért az elején nem tudta hogy NFL mérkőzésen vesz részt. Egyébként jól játszottunk a futással tényleg kell valamit b@szni ha Turner szabadlábra helyezik....!!!!!
több mint 12 éve
futás elleni védekezés elfogyott tavalyról... dent egyáltalán a pályán volt? peachVolt pályán csak ugye nickel formációnál ő jött le az LB-k közül és azt jól és sokat játszottuk.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
futás elleni védekezés elfogyott tavalyról... dent egyáltalán a pályán volt? dunta meg asante is jó volt szvsz, sőt még pass rush is működött ezer éve először. a pass elleni védekezésünk általam ritkán látott szintre emelkedett így... nagyon tetszik a D egyelőre. még dunta és olyan mint egy CB.az O-ban sztem több van... a futással b*szni kell valamit mert az nem volt konkrétan. julio aludt, szerencsére van még whiteunk meg gonzonk 😊
összességében sztem kontrolláltuk a meccset végig a payton féle első félidei ámokfutás után, én nem izgultam h fordíthat a denver...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
.brk
1 890
Ryan térdelései miatt kaptam ki fantasyben 2 tized ponttal... 😀 innentől mocskos Falcons 😀
több mint 12 éve
a kedvenc kommentem:profootballtalk.nbcsports.com/2012/09/18/michael-turner-jailed-for-dui-hours-after-mnf/cakemixa says: Sep 18, 2012 8:21 AM
jól sikerült az ünneplésGyurma Pappa
Word is he wasn’t very hard to chase down.
ó tekaszo
tombradyswig says:
Sep 18, 2012 8:24 AM
CALL
A
CAB!
When will these idiots get it?!?!?!?!
Sokadszor leírom: egyik kedvencem szerte az nfl-ben Turner, de ez igen nagy baromság volt.
több mint 12 éve
profootballtalk.nbcsports.com/2012/09/18/michael-turner-jailed-for-dui-hours-after-mnf/cakemixa says: Sep 18, 2012 8:21 AM
jól sikerült az ünneplésGyurma Pappa
Word is he wasn’t very hard to chase down.
ó te
több mint 12 éve
profootballtalk.nbcsports.com/2012/09/18/michael-turner-jailed-for-dui-hours-after-mnf/jól sikerült az ünneplés
több mint 12 éve
double spoonna, ez még szerintem is vicces 😀
jjncaa
több mint 12 éve
double spoon---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
A védelem játékával nagyon elégedett vagyok, az offense meg odarakta magát akkor, amikor erre szükség volt. Részletesebben majd a körképben.
több mint 12 éve
LB Sean Weatherspoon and RT Tyson Clabo are both listed as questionable for Monday night's game vs. the Broncos on today's Piedmont Healthcare Injury Report.jaj már.
több mint 12 éve
van itt kántálnivaló hétfőre:Peyton Manning listens to Nickelback!
több mint 12 éve
Sugar611
1 064
Defensive Coordinator Mike Nolan stops by D-Block this week:www.youtube.com/watch?feature=player_profilepage&v=J_aMJMM_svw
több mint 12 éve
vállalok minden felelősséget.Coach said Robinson will play outside CB and Owens will play the slot in nickel defenses.de ha TD-t kapunk róla, te leszel a hibás, előre szólok.kaszo
Woo. Woo. Woo!shawnka
több mint 12 éve
Coach said Robinson will play outside CB and Owens will play the slot in nickel defenses.de ha TD-t kapunk róla, te leszel a hibás, előre szólok.
Woo. Woo. Woo!shawnka
több mint 12 éve
Grimes nagyon fog hiányozni...fuzovelkifele.blog.nepsport.hu/archives/2012/09/13/Brent__Kelj_fel_es_jarj/
több mint 12 éve
Coach said Robinson will play outside CB and Owens will play the slot in nickel defenses.Woo. Woo. Woo!
több mint 12 éve
Vagy talán nem túl nagy kedvence a Saints, akik 2009-ben összetörték 😊 Amit egyébként teljesen meg is értek.Talán mert az nem emlékeztette arra, csak nem akart paraszt lenni.kaszoKurt Warner nyilatkozta a minap h a Chiefs elleni játékunk az általa vezetett Greatest Show on Turfre emlékeztette 😊empty taxiés milyen meglepő, amikor tavaly a Saintset hasonlították a Greatest Showhoz, akkor kitért 😊Gyurma Pappa
több mint 12 éve
Talán mert az nem emlékeztette arra, csak nem akart paraszt lenni.Kurt Warner nyilatkozta a minap h a Chiefs elleni játékunk az általa vezetett Greatest Show on Turfre emlékeztette 😊empty taxiés milyen meglepő, amikor tavaly a Saintset hasonlították a Greatest Showhoz, akkor kitért 😊Gyurma Pappa