Atlanta Falcons

32 feliratkozó

több mint 13 éve
Keano Atlanta Falcons Virginia Tech Hokies 1 060 — Falcons Fan
Boldog Új Évet Falcons fanok...ha januárban nem kapunk ki otthon már boldog az új év...😊

több mint 13 éve
Sugar611 Atlanta Falcons 1 064
NFL.com-ról:
How do they get eliminated? The Falcons struggle to rush the passer, and they become too one-dimensional on offense. In their three losses this season, they produced just two sacks and were out-rushed, 487-146. A team like the Seattle Seahawks or San Francisco 49ers could pose a huge problem.

a 487-146 elég csúnya!!
több mint 13 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 287 — NFL bracket champion '26
Koetter megy interjúra az Eagleshöz, a Chiefshez és a Brownshoz.empty taxi
tavaly is ez volt, mullarkey még a giants meccs előtt randizgatott.... tudjuk a végeredményt. legalább várná meg amíg vége a szezonunknak.peach
Nem csak rajta múlik a liga engedélyezi ilyenkor h menjenek és ha van HC ambíciójuk menniük is kell nincs választásuk.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
peach Atlanta Falcons 15 875 — a new hope (again)
Koetter megy interjúra az Eagleshöz, a Chiefshez és a Brownshoz.empty taxi
tavaly is ez volt, mullarkey még a giants meccs előtt randizgatott.... tudjuk a végeredményt. legalább várná meg amíg vége a szezonunknak.

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 13 éve
Koetter megy interjúra az Eagleshöz, a Chiefshez és a Brownshoz.

Madden hates me.
több mint 13 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 684 — Tyrone Creek
Szinte biztos vagyok amúgy benne, hogy amilyen szerencséje van ennek a franchise-nak megkapjuk Wilsonékat. Most olvastam, hogy ők 3 Dome meccset játszottak idén. Mindhármat elvesztették.
több mint 13 éve
Egyébként ez vicces, a legjobb matchup Packerst nem kaphatjuk, nah majd később! 😀

Viccet félretéve ebből a hármasból nekünk legink Vikes fekszik, a Skins-szel az csúnya pontháború lenne, abból kérdéses h jövünk ki a Hox meg mindenkinél szarabb matchup, kurva jól futnak és övék a liga legjobb secondaryje szvsz.

Madden hates me.
több mint 13 éve
skinsnek sem örülnék, mivel morris szintén 150 yard, rg3 a másik 100, plusz ő még tud passzolni is. és akkor még k*rva jó formában és morálban vannak. seattleel tök egyetértek. csak őket ne! go vikes! 😀

több mint 13 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 613 — Omar's Coming Yo!
Boldog Új évet Kívánok Nektek!

több mint 13 éve
Na akkor az is eldőlt, hogy a Seahawks / Redskins / Vikings trió közül látogat hozzánk az egyik ....Keano
vmilyen szinten tökm1, mindegyik szarrá fut minket. talán a minnesota lenne a legjobb, mert ott a leggyérebb a QB teljesítmény :/ am. mi alapján dől el, hogy a hawks-skinks győztese jön vagy a vikes?peach
kiemelés. ha a Vikings legyőzi a Packerst, akkor ők jönnek. ellenkező esetben a Hawks-Skins győztese.

igazából mindhárom matchup kedvezőbb, mint az előző kettő évbeli.

Ha a Vikings jön, akkor Peterson röhögve fog 200 yard feletti számot hozni, de Pondert jobban el tudjuk tüntetni, mint a Packers védelme tegnap. Főleg, ha a teljes kezdő védelem felépül addigra.

Ha a Redskins jön, akkor annak fogok talán a legjobban örülni. Egyszer már megfogtuk őket idén, nem gondolom, hogy ez sokat változna most sem. Annyiból lenne necces, hogy a WC győzelem hatalmas lendületet adna nekik, ami nekünk nem biztos, hogy morálisan megvan.

Ha a Seahawks jön, akkor tökönszúrom magamat. Lynch nálam all-pro idén, Wilson ellen nem látom, hogy tudnánk valami értelmes gameplant kitalálni, a védelmük meg mind futás, mind passz ellen elit, ráadásul az egyik legpofátlanabb edzővel rendelkeznek, akit egyébként nagyon kedvelek, csak nem ellenünk.

De azért bízom benne, hogy megyünk legalább 1 kört. Mert ha az összejön, akkor nem állít meg senki se minket New Orleansig.
több mint 13 éve
Na akkor az is eldőlt, hogy a Seahawks / Redskins / Vikings trió közül látogat hozzánk az egyik ....Keano
vmilyen szinten tökm1, mindegyik szarrá fut minket. talán a minnesota lenne a legjobb, mert ott a leggyérebb a QB teljesítmény :/ am. mi alapján dől el, hogy a hawks-skinks győztese jön vagy a vikes?

több mint 13 éve
Ide azt a ferpléj díjat, mostazonnal!

The Falcons 55 penalties this season and 415 penalty yds are the fewest in NFL history in a 16-game season.
több mint 13 éve
Keano Atlanta Falcons Virginia Tech Hokies 1 060 — Falcons Fan
Na akkor az is eldőlt, hogy a Seahawks / Redskins / Vikings trió közül látogat hozzánk az egyik ....

több mint 13 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 979
le kő sz*rni, majd megbünteti érte isten mikor a falconst kell közvetítenie a SB-n 😀peach
és reméljük, nem a Pats vagy a broncos lesz az ellenfél, hogy tényleg ne tudjon segget nyalni.

Mindig jövőre
több mint 13 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 806 — zászló zászló szív
Most komolyan mondom: SZARD MÁR LE. A Ricsi véleménye nem igazán mérvadó, túl sokat idegeskedsz rajta.Gyurma Pappa
hát a fórumon nem, de valószínű, hogy a legtöbb néző nem követi a fórumot.
Zsoca
Én ezt értem, de ha már itt van, tényleg minek idegesíti magát rajta. Ez volt kb. a 6. hsz-e Ricsivel kapcsolatban, csak jót akarok 😊

több mint 13 éve
Zsoca Atlanta Falcons 769 — next time, maybe...
Gyurma Pappa
Most komolyan mondom: SZARD MÁR LE. A Ricsi véleménye nem igazán mérvadó, túl sokat idegeskedsz rajta.[/quote]hát a fórumon nem, de valószínű, hogy a legtöbb néző nem követi a fórumot.

több mint 13 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 806 — zászló zászló szív
Tegnap mindenki átugrott a dartsra én meg úgy voltam vele megnézem a sport tv esti meccsét. Hát az ideg elkapott hogy ez a nyomorult csííífszricsi már megint a Falconst fikázza, Höri nem ugrott a provokatív kérdéseknek diplomatikusan elhárította a dolgot (a beszélnisemtudoksanyi örült volna ilyen kérdéseknek). Nem kellett csak az első negyedig várni és már kezdte újra. Nem tudom hogy ezzel senki sem közli nagyon idegesítő amit csinál. A hírhedt csíííífsznél meg egy bokszosnak agyon kell lőnie mindenkit hogy valami történjen Kansasban ez meg az NFC #1 ócsárolja hetek óta. 6atos
Most komolyan mondom: SZARD MÁR LE. A Ricsi véleménye nem igazán mérvadó, túl sokat idegeskedsz rajta.

több mint 13 éve
le kő sz*rni, majd megbünteti érte isten mikor a falconst kell közvetítenie a SB-n 😀

több mint 13 éve
6atos Atlanta Falcons 671 — Falcons Fan
Tegnap mindenki átugrott a dartsra én meg úgy voltam vele megnézem a sport tv esti meccsét. Hát az ideg elkapott hogy ez a nyomorult csííífszricsi már megint a Falconst fikázza, Höri nem ugrott a provokatív kérdéseknek diplomatikusan elhárította a dolgot (a beszélnisemtudoksanyi örült volna ilyen kérdéseknek). Nem kellett csak az első negyedig várni és már kezdte újra. Nem tudom hogy ezzel senki sem közli nagyon idegesítő amit csinál. A hírhedt csíííífsznél meg egy bokszosnak agyon kell lőnie mindenkit hogy valami történjen Kansasban ez meg az NFC #1 ócsárolja hetek óta.
több mint 13 éve
 blog.atlantafalcons.com/jayadams/2012/12/30/smith-updates-condition-of-injured-falcons/

Samuel's INT was his 50th of his career. #DeterioratingSkills

Sean Weatherspoon ‏@SeanWSpoon56
We'll be ready!
Tanult WillyMotól 😀

Madden hates me.
több mint 13 éve
nyugi empty, sztem mind2 képben lesz, duntában szinte biztos vagyok. nem létezik, hogy az ő feje egy ilyentől ne jöjjön kb 30 perccel ezelőttre rendbe 😀 ettől függetlenül sztem fordítva sült el ez a meccs mint ahogy smith akarta... :/

több mint 13 éve
Az alapszakaszban mind a három vereség csoporton belül jött. Ez azért mégiscsak biztató 2 hét múlvára 😊
több mint 13 éve
kein problem!

Coach Smith says John Abraham's ankle injury, on initial assessment, "does not appear to be serious."shawnka
a Falcoholic azt írta, hogy térd sérülése van nem boka!Sugar611
higgy a shawnkának, ha a shawnka információt közöl 😛
több mint 13 éve
13-3 már volt! reméljük a folytatás olyan lesz, amilyen még nem volt! 😊

Matt-nek gratula a TD rekordhoz!
több mint 13 éve
kein problem!

Coach Smith says John Abraham's ankle injury, on initial assessment, "does not appear to be serious."shawnka
a Falcoholic azt írta, hogy térd sérülése van nem boka!