Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 13 éve
Egyáltalán nem bántó szándékkal írtam, de ha Te így jobban érzed magad, egészségedre...

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Kis elemzés Julio hosszú TD-jéről: www.nationalfootballpost.com/How-did-Julio-Jones-beat-the-Giants-deep.html?utm_medium=twitter&utm_source=twitterfeedempty taxiezt a kis emlékeztetőt küldöm neked a nem is olyan régi eseményekről
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 13 éve
Lenulláztuk a bajnokot.Van kérdés?Ja,hogy valakinek ez se lesz elég a top1-be rakjon minket.
több mint 13 éve
Sugar611kár, hogy firstrow stream minőségű és kár hogy a videó óta nem sok minden változott. 😊

több mint 13 éve
Azt hiszem lehet pihenni a PO-ra, nem kéne most már semmilyen aljas sérülés.shawnkanem tudom mennyire tenne jót a csapatnak majd egy hónap pihenés..a seed1-al már az az egy hét is para szerintem. általában jobb folyamatos terhelés alatt lenni.
Mattynek a második évét nem tekintve, majdnem minden statisztikája évről-évre javul(még a bekapott sackek is.. 😊 )

több mint 13 éve
Matty Ice:
Comp Att Yds TD Int Rate
369 539 4,202 27 14 97.56atos
Matty Ice:és ha kivesszük, hogy ebből az arizona elleni ámokfutáskor dobott ötöt még kedvezőbb a kép. meg mintha valaki ellen 3at dobott volna... m1, még így is jól néz ki 😊
Comp Att Yds TD Int Rate
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 13 éve
Matty Ice:Single season records:
Comp Att Yds TD Int Rate
Passing Touchdowns: 31 Steve Bartkowski (1980)
5 TD kellene még 2 meccsen, remélem meglesz!
a tavalyi szezonban 29et dobott.
több mint 13 éve
Matty Ice:Comp Att Yds TD Int Rate
369 539 4,202 27 14 97.5
több mint 13 éve
több mint 13 éve
ha ennyire megy a futás már elég most szvsz. végre nem állandóan a los-on, vagy mínus yardon döglött meg turner, hanem megvoltak a 3-4 yard körüliek, akárcsak rodgersnél és snellingnél. idén nem kell várni, hogy 160 yardokat rohangáljunk meccsenként, a paszsjátékunkhoz ennyi futás támogatás elégséges mint ahogy a példa is bizonyítja 😉nagyon jó tett a lelkemnek ez a W. az elmúlt hetek állandó fanyalgásait kezdtem teljesen elhinni, és valljuk be h a csapat játéka is sokszor kiábrándító volt. ez most olyan atlanta volt amelyik az év elején is tarolt. ezt a formát kell tartani.egy kicsit azért futhatnánk jobban! 😛 Sugar611
írtam eredménykövetőbe is, az O line-nak jár egy nagy pacsi, bőven volt elég ideje ryannek. gyak nem jut most eszembe negatívum, ez már valami!peach
több mint 13 éve
nagyon jó tett a lelkemnek ez a W. az elmúlt hetek állandó fanyalgásait kezdtem teljesen elhinni, és valljuk be h a csapat játéka is sokszor kiábrándító volt. ez most olyan atlanta volt amelyik az év elején is tarolt. ezt a formát kell tartani.egy kicsit azért futhatnánk jobban! 😛
írtam eredménykövetőbe is, az O line-nak jár egy nagy pacsi, bőven volt elég ideje ryannek. gyak nem jut most eszembe negatívum, ez már valami!peach
több mint 13 éve
nem, ha megint elmarad a körkép 😛 😀nagyon jó tett a lelkemnek ez a W. az elmúlt hetek állandó fanyalgásait kezdtem teljesen elhinni, és valljuk be h a csapat játéka is sokszor kiábrándító volt. ez most olyan atlanta volt amelyik az év elején is tarolt. ezt a formát kell tartani.megbocsájtjátok ha a körképben sem lesz? 😀shawnka
több mint 13 éve
nagyon jó tett a lelkemnek ez a W. az elmúlt hetek állandó fanyalgásait kezdtem teljesen elhinni, és valljuk be h a csapat játéka is sokszor kiábrándító volt. ez most olyan atlanta volt amelyik az év elején is tarolt. ezt a formát kell tartani.megbocsájtjátok ha a körképben sem lesz? 😀
több mint 13 éve
nagyon jó tett a lelkemnek ez a W. az elmúlt hetek állandó fanyalgásait kezdtem teljesen elhinni, és valljuk be h a csapat játéka is sokszor kiábrándító volt. ez most olyan atlanta volt amelyik az év elején is tarolt. ezt a formát kell tartani. írtam eredménykövetőbe is, az O line-nak jár egy nagy pacsi, bőven volt elég ideje ryannek. gyak nem jut most eszembe negatívum, ez már valami!
több mint 13 éve
Komoly meccs volt, a D nagyon hozta magát, még én is elismerően csettintettem, pedig nem szoktam Falcons teljesítményre 😀Gyurma Pappategnap a szeretet napja lehetett, mert hasonlóan éreztem a ti meccseteket nézve is 😀
több mint 13 éve
Komoly meccs volt, a D nagyon hozta magát, még én is elismerően csettintettem, pedig nem szoktam Falcons teljesítményre 😀

több mint 13 éve
Örülök a W-nek lehet kellett a pofon előtte. Nem utolsó sorban Ricsiék fikázása is elmaradt igaz gyors átugrották a témát és inkább a CSÍÍÍFSSSSZ meg a TOM BRÉÉÉÉÉDIIII volt a téma igaz hogy nem tudom mióta van New York Petriots! 😊 de mindegy is..... 😊
több mint 13 éve
Kis elemzés Julio hosszú TD-jéről: www.nationalfootballpost.com/How-did-Julio-Jones-beat-the-Giants-deep.html?utm_medium=twitter&utm_source=twitterfeed

Madden hates me.
több mint 13 éve
Téli olimpia Naganoban 😊Julio cracked 1,000 yards today, making he and Roddy the first #Falcons teammates to reach that mark since 1998. Good things happened in '98Foci világbajnokság 😉 😛dande
98 óta először érte el két elkapónk is az 1000 yardos vonalat. Mind tudjuk, hogy mi volt 98-ban 😊shawnka

több mint 13 éve
Julio cracked 1,000 yards today, making he and Roddy the first #Falcons teammates to reach that mark since 1998. Good things happened in '98Foci világbajnokság 😉 😛
98 óta először érte el két elkapónk is az 1000 yardos vonalat. Mind tudjuk, hogy mi volt 98-ban 😊shawnka
több mint 13 éve
Julio cracked 1,000 yards today, making he and Roddy the first #Falcons teammates to reach that mark since 1998. Good things happened in '9898 óta először érte el két elkapónk is az 1000 yardos vonalat. Mind tudjuk, hogy mi volt 98-ban 😊
több mint 13 éve
Azt hiszem lehet pihenni a PO-ra, nem kéne most már semmilyen aljas sérülés.
több mint 13 éve
múlt héten azt mondtam ha nyer a Giants a Saints ellen akkor minket is elkapnak. de remélem nem így lesz! 😊hát ha így fogunk játszani a PO-ban egy szavunk sem lehet!! 😀
szerintem nagyon jó lesz a meccs abból a szempontból, hogy képet kapjunk arról, hogy milyenek lehetünk a PO-ban. a Giants egy jó csapat (bajnok csapat), nagyon kell nekik a győzelem, hogy meglegyen a csoport elsőség. tehát kurvára fognak hajtani, úgyhogy ez egy jó erőfelmérő lesz, hogy a PO-ban egy erős csapat ellen mire mennénk.
RISE UP!Sugar611
több mint 13 éve
Willy Mo megint inaktív, sok jóra nem számítok.

Madden hates me.