NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Green Bay Packers - New Orleans Saints
20
10
2:15, Arena4
Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 12 éve
hát igen, méltatlanul hanyagolva vagyunk 😕persze ez a legkevésbé a sport tv hibája, mint sem azoké akik összerakják a schedule-t
mondjuk amúgy nem lenne rossz, ha adnának 1pm-es meccseket is, de hát bilibe lóg a kezem 😀
Falcons meccset csak eredeti kommentárral!!! 😉nyilván, csak amikor Falcons meccs van a SportTV-ben a Pats-Steelers-NFC East áradatban, az kuriózum.shawnka
Majd beizzítom a fasza kis full-hd streamet, nincs is annál jobb. 😀
deadmike
több mint 12 éve
Falcons meccset csak eredeti kommentárral!!! 😉nyilván, csak amikor Falcons meccs van a SportTV-ben a Pats-Steelers-NFC East áradatban, az kuriózum.
Majd beizzítom a fasza kis full-hd streamet, nincs is annál jobb. 😀
deadmike
több mint 12 éve
Falcons meccset csak eredeti kommentárral!!! 😉Majd beizzítom a fasza kis full-hd streamet, nincs is annál jobb. 😀
A Night Football időpontoktól eltekintve csak egy SportTV-s időpontunk van, mondjuk ott a 3. héten a mi meccsünk tűnik a legjobbnak a 4 közül, talán azt kapják. Többi héten meg legalább végzünk a streammel addigra 😀kaszocsak nehogy hosszabbítás legyen, és lemaradjunk róla holmi spanyol soccercsörte miatt.shawnka
több mint 12 éve
gondolom senkit nem vitt el a szívgörcs amiatt, mert nem írtam posztot 😊igyekszem még a mai nap kirakni egy részletes elemzést a menetrendről (csak az a fránya munka ne lenne, az veszi el az ember idejét a hobbijától)
az írását már elkezdtem, szóval előbb-utóbb csak lesz belőle valami... 😊
több mint 12 éve
A Night Football időpontoktól eltekintve csak egy SportTV-s időpontunk van, mondjuk ott a 3. héten a mi meccsünk tűnik a legjobbnak a 4 közül, talán azt kapják. Többi héten meg legalább végzünk a streammel addigra 😀kaszocsak nehogy hosszabbítás legyen, és lemaradjunk róla holmi spanyol soccercsörte miatt.
több mint 12 éve
A Night Football időpontoktól eltekintve csak egy SportTV-s időpontunk van, mondjuk ott a 3. héten a mi meccsünk tűnik a legjobbnak a 4 közül, talán azt kapják. Többi héten meg legalább végzünk a streammel addigra 😀
több mint 12 éve
Elvileg MNF lesz, az ESPN adja a brand keretein belül. Ez olyan lesz, mint amikor a Thursday Night Football címszó alatt adott meccset az NFL Network szombaton.
több mint 12 éve
igen, mert hivatalosan az lenne. csak szenteste inkább nem rendeznek MNF-t.igazad van, csak megzavart, hogy az nfl.com-on az MNF-ek közé tették a Lions meccset 😊2 MNF game 😊 2004 óta vagyok Falcons drukker de nem láttam még ilyet 😀 +1 TNF game és 1 SNF game 😊Bugacsak 1-et játszunk.
Monday Night Football: Broncos
Saturday Night Football: Lions
Sunday Night Football: Cowboys
Thursday Night Football: Saintsshawnka
http://www.nfl.com/schedules/2012/MNFBuga
több mint 12 éve
igazad van, csak megzavart, hogy az nfl.com-on az MNF-ek közé tették a Lions meccset 😊2 MNF game 😊 2004 óta vagyok Falcons drukker de nem láttam még ilyet 😀 +1 TNF game és 1 SNF game 😊Bugacsak 1-et játszunk.
Thursday Night Football: Saintsshawnka
http://www.nfl.com/schedules/2012/MNF
több mint 12 éve
2 MNF game 😊 2004 óta vagyok Falcons drukker de nem láttam még ilyet 😀 +1 TNF game és 1 SNF game 😊Bugacsak 1-et játszunk.
Thursday Night Football: Saints
több mint 12 éve
2 MNF game 😊 2004 óta vagyok Falcons drukker de nem láttam még ilyet 😀 +1 TNF game és 1 SNF game 😊
több mint 12 éve
11-5-re számítok. kétségtelenül kemény szezon lesz, szinte az összes ki-ki meccsnek tűnik.
több mint 12 éve
Első ránézésre 10-6.... 😊
több mint 12 éve
11-5 v. 10-6 nem tűnik irreálisnak szvsz. az első 4 meccs elég húzósnak tűnik, abból jó lenne legalább egállal kijönni. a skins-t meg a raiderst meg illene ütni, 4-2 vel jó a bye. utána meg... az még még messzebb van 😀peachRekordokról majd csak a draft után 😉
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
11-5 v. 10-6 nem tűnik irreálisnak szvsz. az első 4 meccs elég húzósnak tűnik, abból jó lenne legalább egállal kijönni. a skins-t meg a raiderst meg illene ütni, 4-2 vel jó a bye. utána meg... az még még messzebb van 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
Abból a szempontból szerencsés sorsolás h nagy hidegbe csak 1x megyünk.
Madden hates me.
több mint 12 éve
Week 1 9/9: Atlanta Falcons vs. Kansas City Chiefs, 1 p.m. EST FoxWeek 2 9/17: Denver Broncos vs. Atlanta Falcons, 8:30 p.m. EST ESPN
Week 3 9/23: Atlanta Falcons vs. San Diego Chargers, 4:05 p.m. EST Fox
Week 4 9/30: Carolina Panthers vs. Atlanta Falcons, 1 p.m. EST Fox
Week 5 10/7: Atlanta Falcons vs. Washington Redskins, 1 p.m. EST Fox
Week 6 10/14: Oakland Raiders vs. Atlanta Falcons, 1 p.m. EST CBS
Week 7 10/21: BYE
Week 8 10/28: Atlanta Falcons vs. Philadelphia Eagles 1 p.m. EST Fox
Week 9 11/4: Dallas Cowboys vs. Atlanta Falcons, 8:20 p.m. EST NBC
Week 10 11/11: Atlanta Falcons vs. New Orleans Saints, 1 p.m. EST Fox
Week 11 11/18: Arizona Cardinals vs. Atlanta Falcons, 1 p.m. EST Fox
Week 12 11/25: Atlanta Falcons vs. Tampa Bay Buccaneers, 1 p.m. EST Fox
Week 13 11/29: New Orleans Saints vs. Atlanta Falcons, 8:20 p.m. EST NFL Network
Week 14 12/9: Atlanta Falcons vs. Carolina Panthers, 1 p.m. EST Fox
Week 15 12/16: New York Giants vs. Atlanta Falcons, 1 p.m. EST Fox
Week 16 12/22: Atlanta Falcons vs. Detroit Lions, 8 p.m. EST ESPN
Week 17 12/30: Tampa Bay Buccaneers vs. Atlanta Falcons, 1 p.m. EST Fox
több mint 12 éve
Újabb visitor: Jayron Hosley CB Virginia Tech: Grimes 2.0, alulméretezett playmaker, 2010-ben az NCAA legtöbb INT-jét fogta, zónázásban zseniális, akárcsak returnerként, a méreteiből adódóan magas WR-ek ellen nem hatékony és ugye most érkezett a csoportba V-Jax, futás ellen igyekszik, de egyszerűen kicsi ahhoz h hatékony legyen, 2. körös prospect.
Madden hates me.
több mint 12 éve
Újabb OL-ek privát workouton:Ben Jones C/G Georgia: idei Rimington díjas (ez nem sok jót jelent), 3. körös tehetség, stabilan áll pass blocknál, technikailag sem rossz, okos játékos, érti a blokkolási a sémákat, a snap után elég gyorsan megkezdi a blokkolást, ugyanakkor ha egyszer megkerülték már nem igazán képes visszanyerni a pozícióját, nem igazán atletikus, kisebb egyensúlyproblémái is vannak, a kezeit nem mindig a leghatékonyabban használja.
Dennis Kelly OT Purdue: leendő UDFA, vmi irgalmatlan hodály ember 6-8 321, ennek ellenére kissé vékony, karfesztávja kb. mint a kondorkeselyű szárnyfesztávja, eséllyel indulna egy Robert Gallery-hasonmás versenyen, túl magasan játszik, a lábmunkája se az igazi, ezért az alacsony pass rushereknek nincs nehéz dolga vele szemben, futás blokkban keményen dolgozik, de a kezét nem éppen hatékonyan használja, ugyanakkor kellően atletikus ahhoz h felérjen a második vonalba is blokkolni.
Madden hates me.
több mint 12 éve
http://www.youtube.com/watch?v=X91bBAJE18k&feature=relatedSpooooon 2011 😀 nem épp legjobb minőség 😊
néha kicsit túlpörög a srác de én nagyon bírom 😀 félelmetes, hogy mindig ott van ahol a labda 😊
(a videó végén még mutatják is neki a pálya széléről, hogy kanalazzon 😀)
több mint 12 éve
az alábbi linken láthattok egy képet, pirossal keretezve az a terület, amelyet 15 millióért megvenne a GWCC az új stadion megépítéséreha minden igaz, a területet mindenképp megveszik, aztán majd kiderül, hogy stadiont építenek-e oda. a déli oldalán alapból van egy nagy parkoló, ami kiszolgálhatná a stadiont
http://kephost.hu/share-3F66_4F87FED9.html
több mint 12 éve
sajnos arról nem szól a fáma, hogy a csapat miért ragaszkodik ennyire egy nyitott stadionhoz, igazából én sem értem a lényegétaz új modern stadion többletbevétele szintén nem indokolja azt, hogy miért kéne nyitott tető; arra már lehet egy indok, hogy miért nem építik át, újítják fel
ahogy a cikkben is írtam, egy elhúzható tető sokkal nagyobb költségekkel járna, mint egy új stadion felhúzása
az átalakítás tervezett két évére pedig el kéne hagyni a Dome-ot, tehát ebben az esetben ugyanúgy nem lehetne megrendezni a megszokott eseményeket (lásd SEC döntő, ahogyan ezt írtam is a cikkben)
viszont azzal, hogy egyetemi csapat használná a Dome-ot, nekem még inkább reálisnak tűnik egy új stadion építése, így nem lenne kihasználatlan a Dome, nem kéne lebontani
gondolom többek között ezért is támogatja a Falcons egy új és nyitott stadion építését. a terület elvileg már meg is van hozzá, nem kéne lebontani a Dome-ot
az nfl.com-on ezt találtam: Falcons officials have said they want a new open-air stadium rather than an expanded Georgia Dome or adding a retractable roof to that facility.
Tehát elsősorban azért szeretnék ezt, hogy ne kelljen a Dome-mal pöcsölni és gondolom a tárgyalások közben merült fel a lehetőség, hogy lehetne akár az új stadion is elhúzható tetős
több mint 12 éve
kimaradt a cikkből, hogy a Georgia Dome az otthona a 2013-tól egyetemi első osztályban szereplő Georgia State-nek, a felújítás ezerszer valószínűbb, mert a lebontással az SEC konfdöntő is elvesztené helyét, és ha találniuk kell egy új stadiont, akkor utána már lehet nem is térnek vissza... (ha a nyitott megoldás valósul meg, akkor pedig biztos)
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal