NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Atlanta Falcons

32 feliratkozó

több mint 12 éve
deadmike Atlanta Falcons 488 — dirty bird
Hayden -> Bears, 1 év

http://dirtybirds.blog.hu/2012/04/06/hayden_chicagoban_folytatja
több mint 12 éve
megvan McClure és Zelenka fizetése:

http://dirtybirds.blog.hu/2012/04/05/a_jelenlegi_penzugyi_helyzet

Az olcsónál is olcsóbb üzlet köttetett.
több mint 12 éve
Köszönöm, hogy felhívtad rá a figyelmem! 😊 A probléma megoldódott, a régi-új bejegyzés megszületett, most már elérhető:

http://dirtybirds.blog.hu/2012/04/05/a_nike-era

Hírek Sandersről és az előszezonbeli meccsekről a blogon!deadmike
A Nike-éra cikket szívesen megnézném de a snap utáni hivatkozást nem találja :/Buga
csekkoltam, de nem találtam hibát. nálam rendesen megjeleníti a snapre kattintva is.

bár valóban valami kehe lehet, mert elég érdekes a linkje :s pedig van címe

már látom a problémát: a cikk címére kattintva nem jeleníti meg, a snapre kattinva viszont igen és két különböző oldalra mutatnak.
akkor most lelövöm a posztot és csinálok egy újat, remélem megoldódik a dolog 😊
több mint 12 éve
Buga Atlanta Falcons 435 — Falcons fan
Hírek Sandersről és az előszezonbeli meccsekről a blogon!deadmike
A Nike-éra cikket szívesen megnézném de a snap utáni hivatkozást nem találja :/

több mint 12 éve
Hírek Sandersről és az előszezonbeli meccsekről a blogon!
több mint 12 éve
Keano Atlanta Falcons Virginia Tech Hokies 1 059 — Falcons Fan
A preseason-ban nyomjuk a Ravens-el, a Bengals-al, a Dolphins-al és a Jaguars-al...részletek :
http://www.nfl.com/news/story/09000d5d82815357/article/cardinalssaints-game-set-to-kick-off-2012-preseason-schedule

több mint 12 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 450 — Lájkold a zsűrit!
Új privát workout:
Ryan Broyles WR Oklahoma: ő jegyzi az NCAA történetének legtöbb elkapását, ugyanakkor, se a magassága, se a gyorsasága, se az ereje nem elit. Ráadásul elszakította az ACL-jét. Ha behúzzuk a 6. körben valszeg slot WR-ként számolunk vele, ami nem is hülyeség elvégre h nincs Weems lehet h Douglasből megint többet láthatunk mint returner. Egyébként PR-ként Broyles is jó.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Hát, kövezzetek meg, de nekem nagyon bejön a Seahawks meze és az új sisak is. big_smile Valami hasonló új dizájnt el tudnék képzelni nálunk is. Goodell azt nyilatkozta, hogy azért előbb-utóbb váltani fognak csapatok az új kinézetre.deadmike
Sisakról annyit, hogy több helyen olvastam, sokak szerint vissza kellene térnünk a piros helmethez 😊 csípem a piros sisakot, nem tudom miként mutatna az új logóval 😊 ( a mostanival sincs semmi bajom )

több mint 12 éve
vaskalaposak 😀

Hát, kövezzetek meg, de nekem nagyon bejön a Seahawks meze és az új sisak is. 😀 Valami hasonló új dizájnt el tudnék képzelni nálunk is. Goodell azt nyilatkozta, hogy azért előbb-utóbb váltani fognak csapatok az új kinézetre.deadmike
Állítólag nem egy csapatnál hozott újítást a Nike, csak azt visszadobták az adott franchise vezetői.empty taxi
több mint 12 éve
Hát, kövezzetek meg, de nekem nagyon bejön a Seahawks meze és az új sisak is. 😀 Valami hasonló új dizájnt el tudnék képzelni nálunk is. Goodell azt nyilatkozta, hogy azért előbb-utóbb váltani fognak csapatok az új kinézetre.deadmike
Állítólag nem egy csapatnál hozott újítást a Nike, csak azt visszadobták az adott franchise vezetői.

Madden hates me.
több mint 12 éve
Hát, kövezzetek meg, de nekem nagyon bejön a Seahawks meze és az új sisak is. 😀 Valami hasonló új dizájnt el tudnék képzelni nálunk is. Goodell azt nyilatkozta, hogy azért előbb-utóbb váltani fognak csapatok az új kinézetre.
több mint 12 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 327 — Tyrone Creek
amúgy mindenki valamelyik sztár játékosát vagy egy jó kiállású izmos playert küldött, mi meg pont ezt a kövér Blalock-ot?! 😀 marha jól mutat... 😊Buga
Justin is izmos. Csak máshol 😀
több mint 12 éve
amúgy mindenki valamelyik sztár játékosát vagy egy jó kiállású izmos playert küldött, mi meg pont ezt a kövér Blalock-ot?! 😀 marha jól mutat... 😊

több mint 12 éve
grrr, nem kicsinyítette le a képet, na jó, most inkább nem pöcsölök vele, itt a link:

http://twitter.com/#!/UniWatch/status/187210831052800000/photo/1

nagyon nagyot csalódtam, de talán majd az alternate mezeknél láthatunk némi kreativitást...deadmike
Én nem tudom miért ilyen csalódott mindenki, én nem is vártam, hogy változtassanak a mezeken... láttam már milyen hagyomány kedvelőek az usában, én akkor lepődtem volna meg ha drasztikusan változnak a mezek. amikor reebookra váltottak se volt változás max. a szabásában de az uniform ugyan olyan maradt 😊

több mint 12 éve
normális verzióban:

több mint 12 éve
Ryan az új mezben, bár sok nem látszik, mert "művészfotó".

http://blog.atlantafalcons.com/jayadams/2012/04/03/nike-launches-jerseys/
több mint 12 éve
Új privát wörkáutolók:
Melvin Ingram DE South Carolina - zseniális játékos de má megin el kéne ígérni a fél franchiset h hozzájussunk, TOP20 pick-gyanús
Tim Fugger DE Vanderbilt - 6.-7. körös játékos, a Pro Dayén állítólag eléggé beast volt
Kelechi Osemele OL Iowa State - 2.-3. körös igazi mauler falember, Koetterrel valszeg tiszta PBS-t fogunk nyomni, oda illik, ha ledraftoljuk valszeg kezdő RG-ként számolnánk vele
Mitchell Schwartz OT California - 2.-3. körös prospect ő is, elég sok meccsen láttam, fizikálisan full rendben van, technikailag viszont még nem NFL-kezdő szint, Mr. Hill here is your task!

Madden hates me.
több mint 12 éve
grrr, nem kicsinyítette le a képet, na jó, most inkább nem pöcsölök vele, itt a link:

http://twitter.com/#!/UniWatch/status/187210831052800000/photo/1

nagyon nagyot csalódtam, de talán majd az alternate mezeknél láthatunk némi kreativitást...
több mint 12 éve
Keano Atlanta Falcons Virginia Tech Hokies 1 059 — Falcons Fan
hát tényleg szinte semmi különbség nincs....

http://www.whosay.com/darrenrovell/photos/153669

több mint 12 éve
1 óra múlva rántják le a leplet az új Nike mezekről.

teljesen transzban vagyok, nem akarok csalódni az új garnitúrákban 😀shawnka
csalódni nem fogsz, mert nem lett csúnyább mint az előző 😊 mert ugyan olyan lett...

több mint 12 éve
1 óra múlva rántják le a leplet az új Nike mezekről.

teljesen transzban vagyok, nem akarok csalódni az új garnitúrákban 😀
több mint 12 éve
peach Atlanta Falcons 14 933 — a new hope (again)
mivel abszolút nem nézek NCAA-t, így nem igazán tudok hozzászólni a prospecktekhez. max. csak a posztokhoz. a TE draft eddig is valószínűsíthető volt, ebben nincs meglepetés. viszont azon kívül egy darab O ember nevét olvastam, aki RB 😀 , nekem hiányzik egy O fal playa a képből, sztem mindenképpen kellene egyet intézni... a BPA-t meg empty és én is mondtuk korábban 😉

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
akkor ezzel nehéz lenne vitába szállni 😀

Az nfl.com szakértői azt emelik ki "Tru"-nál negatívumként, hogy kevés igazán jó WR ellen játszott, szóval tanulnia kell és valóban, addig megtörténhet, hogy egyfolytában dobálják rá a zászlókat. De konkrétan nem találtam olyan leírást, ahol "lebutázzák" őt. De valóban, fennáll a lehetősége, hogy nehezebben illeszkedik be, mint egy olyan corner, aki folyamatosan Julio Jones-ok ellen játszott az NCAA-ben.
deadmike
Amit én mondtam az fórumunk legnagyobb ncaa-szakértőjének JJ-nek a véleménye, ő nem egy Montana-meccset látott, nekem a 2. osztályú egyetemi foci már kívül esik az ingerküszöbömön, így saját véleményt nem tudok formálni.empty taxi
több mint 12 éve
Az nfl.com szakértői azt emelik ki "Tru"-nál negatívumként, hogy kevés igazán jó WR ellen játszott, szóval tanulnia kell és valóban, addig megtörténhet, hogy egyfolytában dobálják rá a zászlókat. De konkrétan nem találtam olyan leírást, ahol "lebutázzák" őt. De valóban, fennáll a lehetősége, hogy nehezebben illeszkedik be, mint egy olyan corner, aki folyamatosan Julio Jones-ok ellen játszott az NCAA-ben.
deadmike
Amit én mondtam az fórumunk legnagyobb ncaa-szakértőjének JJ-nek a véleménye, ő nem egy Montana-meccset látott, nekem a 2. osztályú egyetemi foci már kívül esik az ingerküszöbömön, így saját véleményt nem tudok formálni.

Madden hates me.
több mint 12 éve

http://www.nfl.com/combine/profiles/trumaine-johnson?id=2532877

de ettől függetlenül én kitartok mellette 😊

u.i.: nekem fixa ideám, hogy kéne egy magas corner; imádom Grimes stílusát, de egyébként lábrázást kapok az ilyen tökmagoktól 😀

ja, még valami, sajna nincs 4. körös draftjogunk 😕