Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 13 éve
Ha van vereség, aminek lehet örülni, akkor ez ilyen. Megjött a pofon, pont időben.
több mint 13 éve
ezek már unalmasak 😀 BugaFirst World Falcons Fan Problem 😀
Mindig jövőre
több mint 13 éve
régen vártam már ennyire kezdőrúgást. pláne, hogy a múlt heti virrasztós buli kimaradt, szabályosan ki vagyok éhezve 😀 am. bukjunk inkább a jövő héten ... 😀peachnem lenne jó a szám íze ha kikapnánk de nem bánkódnék miatta, idén belefér, PO győzelmet akarok már, ezek már unalmasak 😀
több mint 13 éve
régen vártam már ennyire kezdőrúgást. pláne, hogy a múlt heti virrasztós buli kimaradt, szabályosan ki vagyok éhezve 😀 am. bukjunk inkább a jövő héten ... 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 13 éve
én ezt se tudtam, hogy ki az a kretén 😀www.youtube.com/watch?v=MO9mBXUCqh4&feature=plcpSchiller olyan mint egy agyhalott, szégyeníti Lofton #50-es mezét... IQ-ja ránézésre mint a zöldpáfrányé 70-es... 😊
14:45-től 😀Kenny
6atos
több mint 13 éve
www.youtube.com/watch?v=MO9mBXUCqh4&feature=plcpSchiller olyan mint egy agyhalott, szégyeníti Lofton #50-es mezét... IQ-ja ránézésre mint a zöldpáfrányé 70-es... 😊
14:45-től 😀Kenny
több mint 13 éve
végülis ezt még én is megértettem 😀 😀azért thx 😉
több mint 13 éve
Madden abszolút korrekt volt, lenyilatkozta h mind csapatként, mind támadó- mind védőoldalon, mind ST-ben jó csapatunk van, de nem adná még oda nekünk a SB-t. Maximálisan igaza van.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
ha valakinek van energiája, 1-2 mondatban zanzásíthatná az ilyen cikkek lényegét, mert szégyen,nem szégyen vannak még ilyen proletárok mint én, akiknek az angolja max annyira elég, hogy ne halljon éhen külföldön... 😀
több mint 13 éve
Egy kis Konz, McClure és Clabo is dicséri: blog.atlantafalcons.com/jayadams/2012/11/09/leap-of-faith-in-konz-not-far/

Madden hates me.
több mint 13 éve
8-0 stat, nem érdemes kockáztatni h rásérüljön, csak akkor jöjjön vissza ha már 110% fitt!spoon lesz már? Janek"Smith says Weatherspoon's injury is not more serious than he thought but he will NOT play in Sunday's game" (Jay Adams, twitter)
nem örülök, mert hétfőn k jó volt a futójátékuk...berger90
több mint 13 éve
spoon lesz már? Janek"Smith says Weatherspoon's injury is not more serious than he thought but he will NOT play in Sunday's game" (Jay Adams, twitter)
nem örülök, mert hétfőn k jó volt a futójátékuk...
Mindig jövőre
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Falcons galéria: sportsbroadway.net/csapat.php?id=1074&sid=4&mid=61
több mint 13 éve
Polite cut, Mike Cox is back. Chris Polian meg gyűjti a szemetét, leigazoltuk PS-be Jacques McClendon guardot, akit 2010-ben ő draftolt a Coltsba a 4. körben

Madden hates me.
több mint 13 éve
Reynolds IR, Philipkeith Manley aktiválva PS-ről

Madden hates me.
több mint 13 éve
Ezzel a rövid írással szeretnék köszönetet mondani mindenkineksteelers.hu/the-pink-month-completion/
több mint 13 éve
Ebbe eddig bele se gondoltam:pedig a szezon előtt nehéznek tűnt a sorsolás, aztán akiket mindenki jónak gondolt ótvar szarok lettek 😀
The New York Giants are the only team remaining on the #Falcons schedule with a winning record.empty taxi
több mint 13 éve
Ebbe eddig bele se gondoltam:The New York Giants are the only team remaining on the #Falcons schedule with a winning record.

Madden hates me.
több mint 13 éve
The Falcons expect to have a "good idea" of whether WLB Sean Weatherspoon (ankle) will be available for Week 10 by Wednesday or Thursday.Jerry MRI...
8-0!!!
több mint 13 éve
Igen, de voltak vereségeink is, és mit értünk vele?inkább legyen meg PO-ra a normális kiemelés. ha nem volt elég figyelmeztetés nekik az utolsó 4 meccsből 3-on a szar játék, akkor úgyis mindegy lenne a vereség is. szerintem.Igazából két éve #1 volt a tiétek, és szépen ki is vert titeket a #6 Green Bay az első körben. Abban az évben is 4-5 rossz játékkal megnyert meccsetek volt
kaszo
Gyurma Pappa
Középső futásokkal viszont nekem is tele a hócipőm, de már tavaly is a falra másztam tőle, amikor viszonylag jobban ment Turnernek, most meg végképp.