Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 13 éve
UPDATE: Spagnulo mellett Mike Nolan még a kiszemelt a DC posztra.shawnkanem akarok szakmázgatni, de Nolan nem 3-4?
több mint 13 éve
UPDATE: Spagnulo mellett Mike Nolan még a kiszemelt a DC posztra.
több mint 13 éve
Akkor nem csak szerintem van az, hogy nem láttam benne azt, amiért annak említik, ami nem? 😀szabaahogy mondod punky
idei ittléte sem volt különösebben indokolt, de lelépésével csak jót tett nekünk. a Jaguarsnak meg úgyis mindegy, mert MJD-nek lényegtelen ki mondja, hogy fusson.
több mint 13 éve
Akkor nem csak szerintem van az, hogy nem láttam benne azt, amiért annak említik, ami nem? 😀rosszabbat biztos nem 😀shawnkaÁllítólag kinéztük magunknak Spagnulót VanGorder helyére. Szerintem ez király.shawnkaSpags ütne. Sztem simán lehet találni Mularkey szintű OC-t is.szaba
több mint 13 éve
rosszabbat biztos nem 😀Állítólag kinéztük magunknak Spagnulót VanGorder helyére. Szerintem ez király.shawnkaSpags ütne. Sztem simán lehet találni Mularkey szintű OC-t is.szaba
több mint 13 éve
Állítólag kinéztük magunknak Spagnulót VanGorder helyére. Szerintem ez király.shawnkaSpags ütne. Sztem simán lehet találni Mularkey szintű OC-t is.
több mint 13 éve
Állítólag kinéztük magunknak Spagnulót VanGorder helyére. Szerintem ez király.
több mint 13 éve
DC-nek meg Del Rio 😛Nagyon simán benne van a pakliban, hogy új OCnek Dirk Koetter jönne tölünk.iktriada 2 koord. minusz elég vszínű volt, simán benne van h a kövi szezon egy átmeneti év lesz... :/peachez sztem bőven attól függ hogy kik lesznek felvéve a pótlásukra 😊Buga

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Nagyon simán benne van a pakliban, hogy új OCnek Dirk Koetter jönne tölünk.a 2 koord. minusz elég vszínű volt, simán benne van h a kövi szezon egy átmeneti év lesz... :/peachez sztem bőven attól függ hogy kik lesznek felvéve a pótlásukra 😊Buga
több mint 13 éve
a 2 koord. minusz elég vszínű volt, simán benne van h a kövi szezon egy átmeneti év lesz... :/peachez sztem bőven attól függ hogy kik lesznek felvéve a pótlásukra 😊
több mint 13 éve
nem szeretném ha átállnánk 3-4re. most ugye az elmúlt pár éve ez a divat, semmiben sem szeretek beállni a sorba, szeretem h mi 4-3at védekezünk, ráadásul idén nem is rosszul szvsz. amúgy sem ideális rá a játékosállomány szvsz. (bár nem nagyon értek hozzá)a 2 koord. minusz elég vszínű volt, simán benne van h a kövi szezon egy átmeneti év lesz... :/
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 13 éve
vélemények??Hiba.
http://bloggingdirty.com/2012/01/10/would-a-switch-to-the-3-4-be-a-good-move-for-the-falcons/Sugar602
43-hoz is kicsi a védőfal közepe. Egyetlen játékosotok sincs, aki köré lehetne 34-es védőfalat építeni. 43-as endből 34-es OLB vagy bejön vagy nem, de semmi sem utal rá, hogy ezt a kockázatot itt a hatékonyság miatt feltétlenül vállalni kellene. Egyedül a Lofton 'spoon párost lehetne gondolkodás nélkül átvenni bármely 34-es csapatnak, de minek, amikor ők a 43-ban is nagyon jók.
több mint 13 éve
Mondjuk ha már Brees szóba került, ő pont a 3-4 ellen szokott szarul játszani. Mondjuk kétlem, hogy csak őt néznék, amikor D-t építenek 😊vélemények??Peters kicsi nose-nak szvsz 1ébként OK a cikk, bár Jerryről anno a draft idején mindenki szajkózta h alkalmatlan 3-4-re. Mondjuk Nolant mindig is kissé overrated szakinak tartottam, brutál aggresszív védelmet épít mindenhol, de abban a divben ahol van egy Brees, aki blitz olvasásban a liga talán legjobbja nem biztos h ő a megoldás. Manigni meg 1 évig volt DC akkor a Pats D pontokban 17., yardokban 26. lett...empty taxi
http://bloggingdirty.com/2012/01/10/would-a-switch-to-the-3-4-be-a-good-move-for-the-falcons/Sugar602

több mint 13 éve
vélemények??Peters kicsi nose-nak szvsz 1ébként OK a cikk, bár Jerryről anno a draft idején mindenki szajkózta h alkalmatlan 3-4-re. Mondjuk Nolant mindig is kissé overrated szakinak tartottam, brutál aggresszív védelmet épít mindenhol, de abban a divben ahol van egy Brees, aki blitz olvasásban a liga talán legjobbja nem biztos h ő a megoldás. Manigni meg 1 évig volt DC akkor a Pats D pontokban 17., yardokban 26. lett...

Madden hates me.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
vélemények??http://bloggingdirty.com/2012/01/10/would-a-switch-to-the-3-4-be-a-good-move-for-the-falcons/
több mint 13 éve
2 koordinátor minusz, ha Smithnek nem sikerül normálisakat hozni ebbe ő is belebukhat.

Madden hates me.
több mint 13 éve
Köszönjetek el Mularkeytól. Ő lett az új HCnk... Bár nagyon nem hiszek ebben jelenleg, de remélem hoz annyi sikert nekünk, mint a tölünk jött Smithey nektek.Bár gyűjtöttem(meg láttam pár Atlanta meccset a Smithey érában) már infókat róla, azért örömmel venném, ha 1-2 Falcons szurkoló megírna a véleményét róla a Jags csapattopikba. Előre is köszönöm.
több mint 13 éve
Én is őt szeretném, benne reménykedem, az ő rendszere kif feküdne a keretnek szvsz. Igazából a jelenlegi állományunk (elsősorban a DL miatt) szvsz csakis sebességre épülő 4-3-ra jó....A végén még itt köt ki Raheem Morris.empty taxiez megalapozott gyanú vagy csak tipp? 😀 én nem ellenkeznék ellene 😊Buga

Madden hates me.
több mint 13 éve
A végén még itt köt ki Raheem Morris.empty taxiez megalapozott gyanú vagy csak tipp? 😀 én nem ellenkeznék ellene 😊
több mint 13 éve
A végén még itt köt ki Raheem Morris.

Madden hates me.
több mint 13 éve
én is pont most olvastam 😊 erre csak annyit tudok mondni hogy: Ön a leggyengébb láncszem! Viszlát! 😊Head coach Mike Smith started his Monday news conference with the announcement that defensive coordinator Brian VanGorder has accepted the same position with Auburn University.
több mint 13 éve
VanGorder -> Auburn. nem tudok megszabadulni ettől az embertől 😀
több mint 13 éve
http://www.twitlonger.com/show/f86csd

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Ha Abraham elmegy, márpedig szinte 100% hogy nem kap új szerződést, Mathis és Avril is FA lesz, talán valamelyiket meg tudnánk szerezni, mivel mindenképpen onnan kell pótolni, mert 128 évig nem lesz olyan draft pickünk ahol elit DE-t tudnánk húzni :/
több mint 13 éve
Az hogy agymenést kapott, és idén szerintem több 4.nek ment neki, mint összesen korábban, az inkább erény.Gyurma PappaSzerintem is, nekem ezzel speciel nincs is semmi bajom, sőt, örülök neki amikor nekimegyünk a 4. és rövid szituknak, csak ne ezzel a rémes középen tolás / QB sneak playhívással, mert ettől már herótom van.