Atlanta Falcons

32 feliratkozó

több mint 14 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 938
Írtam egy beharangozót (főleg statisztikai szemmel) Eagles blogra, elsősorban Sas szemmel, de van benne Sólyom dicséret is. Eagles topicban azt javasolták, linkeljem be nektek is. Kérem véleményt itt, vagy ott a cikk alatt írjatok róla, ez az első ilyen jellegű munkám, és kiváncsi vagyok véleményekre, hogy megérné-e folytatnom. Illetve, ha van tévedésem, azt is írjátok meg. És a link: http://philly.blog.hu/2010/10/14/beharangozo_week_six_vs_falconsdeny79
Nagyon remek cikk, még sok ilyet!
(remélem, a meccs után is ilyen jó lesz a kedved...mi tudjuk, milyen szar egy vereség...) 😀

Mindig jövőre
több mint 14 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 731 — Lájkold a zsűrit!
Írtam egy beharangozót (főleg statisztikai szemmel) Eagles blogra, elsősorban Sas szemmel, de van benne Sólyom dicséret is. Eagles topicban azt javasolták, linkeljem be nektek is. Kérem véleményt itt, vagy ott a cikk alatt írjatok róla, ez az első ilyen jellegű munkám, és kiváncsi vagyok véleményekre, hogy megérné-e folytatnom. Illetve, ha van tévedésem, azt is írjátok meg. És a link: http://philly.blog.hu/2010/10/14/beharangozo_week_six_vs_falconsdeny79
Teljesen korrekt! Grat!

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 14 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Írtam egy beharangozót (főleg statisztikai szemmel) Eagles blogra, elsősorban Sas szemmel, de van benne Sólyom dicséret is. Eagles topicban azt javasolták, linkeljem be nektek is. Kérem véleményt itt, vagy ott a cikk alatt írjatok róla, ez az első ilyen jellegű munkám, és kiváncsi vagyok véleményekre, hogy megérné-e folytatnom. Illetve, ha van tévedésem, azt is írjátok meg. És a link: http://philly.blog.hu/2010/10/14/beharangozo_week_six_vs_falcons
több mint 14 éve
Collapo Baltimore Ravens Iowa Hawkeyes 3 293 — "Nevermore."
Szerintem nem kell a csapat köré a hype szezon közbe...
nézzen le mindenki, de jöjjenek a győzelmek... az jobb...
Őszintén szólva a Baltimore jelenlegi hypeolása se nagyon tetszik...
jobb lenne, ha nem lenne...

Ricsiék meg szerintem az van, hogy leragadnak néha annyinál, hogy
kik voltak mostanában bajnokok... a többit lesajnálják...
Néha a Ravens meccseknél is az az érzésem, csak azért nem sajnálnak
le teljesen, mert az elmúlt időben jó volt a védelem...

Összetett a liga... összetett elemzés kellene... meg a Magyar közvetítéseknél
én mondjuk szívesen néznék olyan meccset, amin nem a NO, NE, DAL, és társai
játszanak... szvsz engem érdekelne mondjuk olyan meccs is, hogy Raiders - x
bagy Bears - x vagy hasonlók... nem csak a "szokásos húúúmiylenemberek
vannak ebben a csapatban és egyébként is csak a qb a lényeg..."

kb ennyi... örülök a jó szerepléseteknek... remélem legkésőbb mi megállítunk
Titeket 😊

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 14 éve
Zsoca Atlanta Falcons 769 — next time, maybe...
Erre már én is felfigyeltem, hogy idén Ricsi már kétszer is megkérdezte hogy lehet hogy a Falcons meglepetés csapat lesz? Olivér meg mindig mondja hogy, nem hinné mert ő már a szezon előtt is mondta hogy, számolni kell velünk...
A Saints meccs előtt is annyit mondott Ricsi hogy sima lesz és a Saints menetel tovább... Néha mintha nem lenne képben a teljes nfl-el...Buga
ezen én is teljesen megbotránkoztam. 😀 végülis csak most hozott először össze két pozitív szezont egymás után a franchise...

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Injury Report:

Sean Weatherspoonnak térd sérülése van. tegnap még nem edzett és ma sem fog. de lehetséges, hogy vasárnap kezdő lesz! egyébként nem bánnám ha nem játszana és teljesen meggyógyulni a jövő heti Bengals (bye weekről jönnek) elleni meccsre. Stephen Nicholas egész jóó volt eddig idén!

Curtis Lofton térdproblémák Limited Practice. jó lenne ha teljesen egészséges lenne mert nagy feladatok várnak rá LeSean McCoy ellen.

John Abraham hátfájás Limited Practice. ő ma már elvileg rendesen fog edzeni.

Justin Peelle lágyék Limited Practice.

Michael Jenkins játszani fog az Eagles ellen. jól jön majd a magassága a RedZoneban!
több mint 14 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 429 — Tyrone Creek
csinálhatunk akármit , soha az életbe nem leszünk hypolva 😕
peach
picit nekem is szarul esik, hogy eléggé underratedként van kezelve ez a franchise, pedig(nem elfogultságból mondom), az egyik legszerethetőbb csapat a ligában. nagyon egyben van ez a társaság, egyéniségekkel. sebaj, majd a SB után kíváncsi vagyok, hány új Falcons Fan lesz...sok 😀
több mint 14 éve
Buga Atlanta Falcons 435 — Falcons fan
Hát minket a "kutya" 😀 sem fog ajnározni... :/ :/ :/
Hallgasd meg pl. az esti közvetítésben sikongatós Ricsit és a motyogós Olivért... Ajnározás van mindenen az Atlanta meccseit (NO elleni W) is lazán bemondják és lépnek tovább. Bezzeg: NE; GB; CB; NYG; KC; PS.......
Csak figyeljétek meg.

Szokjatok hozzá....... 😂errorlacy6
Erre már én is felfigyeltem, hogy idén Ricsi már kétszer is megkérdezte hogy lehet hogy a Falcons meglepetés csapat lesz? Olivér meg mindig mondja hogy, nem hinné mert ő már a szezon előtt is mondta hogy, számolni kell velünk...
A Saints meccs előtt is annyit mondott Ricsi hogy sima lesz és a Saints menetel tovább... Néha mintha nem lenne képben a teljes nfl-el...

több mint 14 éve
errorlacy6 189 — Falcons fan
Hát minket a "kutya" 😀 sem fog ajnározni... :/ :/ :/
Hallgasd meg pl. az esti közvetítésben sikongatós Ricsit és a motyogós Olivért... Ajnározás van mindenen az Atlanta meccseit (NO elleni W) is lazán bemondják és lépnek tovább. Bezzeg: NE; GB; CB; NYG; KC; PS.......
Csak figyeljétek meg.

Szokjatok hozzá....... 😂
több mint 14 éve
peach
Amíg itt volt Vick volt hype csak konstans játék nem...

Madden hates me.
több mint 14 éve
peach Atlanta Falcons 15 112 — a new hope (again)
kicsit ez bas*za a csőrőm. 😀😀

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 14 éve
Buga Atlanta Falcons 435 — Falcons fan
Jó ezt látni hogy 5 forduló után mi vagyunk az NFL legjobb csapata 😛 Legalábbis a standing szerint 😊

több mint 14 éve
2. legkevesebb átlag kapott pont. 😊Zsoca
Vangorder egy zseni 😊

Madden hates me.
több mint 14 éve
2. legkevesebb átlag kapott pont. 😊

több mint 14 éve
Most lehet sajnálni azt a szörnyű, Steelers elleni vereséget.Ha az is meglett volna egész pofás lenne a mérleg: 5:0 !!! 😀Vian
az úgy már túl sok mák egyszerre.

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Most lehet sajnálni azt a szörnyű, Steelers elleni vereséget.Ha az is meglett volna egész pofás lenne a mérleg: 5:0 !!! 😀
több mint 14 éve
peach Atlanta Falcons 15 112 — a new hope (again)
4-1! kíváló , ezt nem kell magyarázni. remélem a játék lesz még jobb is , mert az elmúlt 2 meccsen mutatott egy erősebb csapat ellen nem biztos h elég lesz...
az idei védelmünk nagyon hajaz a tavalyi saints védelemhez....gyártjuk a turnovereket becsülettel , így az sem annyira veszélyes h passz ellen továbbra sem tudunk védekezni.
seneca wallace szétpasszolt minket lol!! 😀
ryan lassan megtalálhatná már önmagát.
mellesleg én halucinálok , vagy jamaal anderson idén szabályosan értékelhető teljesítményt nyújt ? 😊

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 14 éve
kellett már ez a nagy játék tőlük. igazából nem voltunk rosszak. 48 yardot futott ellenünk a Browns, ami nagyon jó(hiába...nem szívtunk be most nagy playt). a védelem kiegyensúlyozott és egyben van. Matty meg lesz még jobb is. bizakodó vagyok nagyon.
4-1...vezetjük az NFC-t. 😀 jól néz ki nagyon és még jön jó néhány hozható meccs.

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
4-1...büszkék lehetünk...

Turner 140yds, Matty szolidan lehozta, Roddy megszokott 100 felett + a big play!!

Abraham 2 sack és nem megfeledkezni Anderson-ról Ő is húzott egyet... 😀

jó a team!!!

GO FALCONS!!!
több mint 14 éve
csizizoli Atlanta Falcons 94 — Falcons fan
Sound FX: Matt Ryan wired
http://www.nfl.com/videos/nfl-films-sound-efx/09000d5d81b1eac3/Sound-FX-Matt-Ryan-wiredSugar602
sztem pont ilyen egy franchise QB 😊 ...idén már volt 2 elég szar meccse, ami azelőtt nemnagyon, de most felállt, de valóban lehetne még pontosabb.

a hosszú passzokból továbbra is lehetne több.Zsoca
Mennyire nagy munkában van folyamatosan és végig összpontosít!
Olyanokat csinál, hogy még😊
Tüzeli a csapattársakat és igazi vezér!
Jó volt látni ezt!

Ma este is hasonlóan nehéz meccsre számítok, mint múlt héten.
Szintén győzni fogunk!

GO FALCONS!
több mint 14 éve
Hát itt az idő javítani a statisztikán... :cool:Keano
nem rossz csapat ez a Browns a Cinci elleni győzelmük nem lepett meg, úgyh mindenképpen jó meccset várok. minden esetre, ha ezt a szezont komolyan gondoljuk, akkor be kell húzni a meccset, nincs mese.

több mint 14 éve
Keano Atlanta Falcons Virginia Tech Hokies 1 059 — Falcons Fan
Hát itt az idő javítani a statisztikán... :cool:

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
kíváncsi vagyok az esti meccsre. szerintem nem lesz könnyű, a Browns feljövőben van. tuti sokat fognak futni, de a futás elleni védelmünk jóó! Delhomme fog játszani, rendbe jött már??

a Sports Illustrated szerint a Browns nyer 2 ponttal, az ESPN-en viszont mindenki Falcons győzelmet vár...

a Cleveland egyébként nem a kedvenc ellenfelünk! örökmérleg: 10-2, legutóbb: (nálunk) 17-13 Browns Win...
több mint 14 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 429 — Tyrone Creek
miért ilyen halott a topicunk?? 😕Sugar602
örülj neki, hogy egyben van a csapat, és nem kell miről beszélni 😊
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
miért ilyen halott a topicunk?? 😕