Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 14 éve
( margit vagyok , h kell beállítani h a legutolsó hozzászólás a lap tetején legyen és úgy haladjanak lefelé időrendben a kommentek? )peachMég nem lehet beállítani, dolgoznak rajta.
több mint 14 éve
azért a 4000 yard turnerrel a fedélzeten kicsit soknak tűnik így első hallásra.a 90es QB ratinget így látatlanban elfogadnám...ez lesz matty 3ik éve , mostmár valóban várható tőle h kihozza a benne rejlő potenciált. én nem is feltétlen a statokban várok tőle kiugró teljesítményt , hanem a sorsdöntő szituációkban mikor meccsett kell nyerni és nyerő emberré kell vállni. sztem ebben lesz a nagy durranás idén...
( margit vagyok , h kell beállítani h a legutolsó hozzászólás a lap tetején legyen és úgy haladjanak lefelé időrendben a kommentek? )
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 14 éve
nagy szopás. én is sok jót olvastam róla. általánosan jó pick-nek tartották elég sokan. :/ tavalyelőtt Finneran, tavaly Douglas, idén meg Meier nem kezdi el a szezont. szééép.más.
Biermann és Sidburry pedig egészen meggyőzőek egyenlőre. meg lennék lepve, ha Jamaal kezdene az első héten.
a Pats ellen a kezdő sec sem volt rossz, sőt. Spoon meg nem volt az igazi, Hernandez picit szétszopatta.
Ojinnaka valóban nem egy jó játékos.
Matty-től milyen szezont vártok?
most leírom, h megtaláljam szezon végén: én 4000 yard körül, 25+ passzolt TD-t, 90 körüli passer rating-et várok tőle, ami jobb is lehetene, ha nem lenne jó a futójátékunk. 😊 kurva jó lesz idén is. igazából valószínűleg most fog igazán villanni. minden esély meg van rá.
több mint 14 éve
Sziasztok Ryan Fanek!G/T hibrid ne várj tőle sokat, tavaly mikor Dahl megsérült RG-ként kezdett nálunk.
Tudtok esetleg valami infoval szolgálni a hozzánk tradelt OL Quinn Ojinnaka-ról?
KösziWitchdoctor
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 14 éve
Sziasztok Ryan Fanek!Tudtok esetleg valami infoval szolgálni a hozzánk tradelt OL Quinn Ojinnaka-ról?
Köszi
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
-